Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی از پروژه‌های عمرانی شهرستان اردل بیش از 20 سالی است که نیمه‌تمام رها شده‌اند و مردم خواستار تکمیل این پروژه‌ها هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ موقعیت جغرافیایی اردل در چهارمحال و بختیاری به‌گونه‌ای است که با همه شهرستان‌های این استان در ارتباط است، خاکش حاصلخیز است و به منابع غنی آب دسترسی دارد، در کنار جاده مواصلاتی شهرکرد، ایذه، اهواز واقع شده است و شهر اردل مرکز این شهرستان با مرکز استان فقط 70 کیلومتر فاصله دارد با این حال این شهرستان هیچگاه روی پیشرفت را به خود ندیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مردم شهرستان اردل 20 سالی است که برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌کاره در شهرستان اردل فقط وعده شنیدند و همچنان برای تکمیل این پروژه‌ها چشم انتظار مسئولین و نمایندگان مجلس هستند.

20 سال است که پروژه جاده گورمیزه نیمه‌کاره مانده

کورش اسدی  یکی از معتمدین شهرستان اردل در گفت‌وگو با خبرنگار جهانبین نیوز ضمن گلایه از مسئولین استانی و شهرستانی نسبت به بی‌توجهی به پروژه‌های نیمه‌کاره شهرستان اردل  گفت: تکمیل پروژه جاده گورمیزه یکی از مهترین مطالبات مردم شهرستان اردل است که بیش از  20 سالی است که نیمه‌کاره رها شده و مسئولین استانی و شهرستانی مشکل توقف این پروژه را نبود بودجه اعلام کردند.


 

اسدی افزود: تکمیل این پروژه در انتخابات مجلس فقط به‌عنوان وعده انتخاباتی نمایندگان مجلس مطرح می‌شود و در عمل برای تکمیل این پروژه هیچ گامی برداشته نشده و تحقق آن برای مردم اردل و به  رویاهای تاریخی تبدیل شده است.

مردم شهر اردل از بلاتکلیفی پروژه فاضلاب به شدت ناراضی هستند 
  وی افزود: پروژه  فاضلاب شهرستان اردل نیز یکی دیگر از مواردی است که نیمه‌کاره رها شده و چهار سال است که کلنگ‌زنی شده اما تاکنون 20 درصد هم پیشرفت نداشته و این پروژه هم به دلیل نبود اعتبار متوقف شده که باعث گلایه‌مندی مردم از مسئولین شده است.
  این شهروند اردلی افزود: مردم شهر اردل از بلاتکلیفی پروژه فاضلاب به شدت ناراضی هستند و خواستار رسیدگی به این مقوله از سوی مسئولان ذی‌ربط هستند.
  وی همچنین ضمن گلایه از بلاتکلیفی سد بهشت آباد بعد از گذشت 20 سال اظهار داشتند: احداث سد بهشت آباد باید در سال‌های گذشته انجام می‌شد که متاسفانه محقق نشد، احداث این سد به‌عنوان یکی از ضروریات منطقه است و باید به صورت جدی پیگیری شود، تحقق کامل این مهم موجب اشتغال‌زایی و تولید در شهرستان می‌شود. اسدی  گفت: انتظار می‌رود مسئولین به وعده‌هایی که داده‌اند عمل کنند زیرا مردم در در تمام صحنه‌ها  ثابت کردند که دوستار انقلاب و میهن خود هستند و اکنون نوبت مسئولین است که ثابت کنند پیگیر مطالبات مردم و رفع مشکلات آنها می‌باشند، خواسته ما از مسئولین این است که واقعا اگر وعده‌ای دادند به آن وعده هم عمل نمایند و فقط شعار ندهند.

حجت الاسلام مهرداد بهرامی امام جمعه شهر اردل نیز بارها مشکلات مربوط به پروژه‌های نیمه‌کاره را مطرح کرده‌اند که می‌توان به گلایه وی از مسئولین در در خطبه‌های نماز جمعه هفته قبل و عید سعید فطر اشاره کرد که بیان داشت: بلاتکلیفی پروژه جاده گورمیزه و فاضلاب شهر اردل ما را خسته کرده از مسئولین خواستاریم برای تکمیل این پروژه‌ها اقدام اساسی انجام دهند.  


سجاد اسدی رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان‌های اردل و کیار در گفت‌وگو با خبرنگار جهانبین نیوز، در این خصوص اظهار داشت: برای پروژه جاده گرومیزه دو اعتبار 3 میلیارد تومانی برای تکمیل تونل چشمه بنه‌کوه تا دوپلان و اعتباری 65 میلیارد تومانی برای تونل چهارم جاده گورمیزه تخصیص داده شد که منتظر شروع به کار  پیمانکار هستیم و از اول تیرماه این پروژه آغاز خواهد شد.
 
اسدی بیان کرد: تمام سعی و تلاشمان را خواهیم کرد تا  پروژه گورمیزه هرچه زودتر تکمیل شود.

به گزارش جهانبین نیوز؛ همانطور که مسئولان از مردم توقع حمایت دارند، لازم است مسئولان نیز وارد میدان شده و نیازهای مردم را برآورده کنند و اجازه ندهند مردم نسبت به آن‌ها بی‌اعتماد شوند.

امید است با تکمیل هرچه سریع‌تر پروژه‌های نیمه‌کاره توسط مسئولان اندکی از مشکلات مردم شهرستان اردل حل شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۱۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۹۵ درصد زیرساخت عمرانی در بافت بوشهر تکمیل شد

رئیس شورای شهر بوشهر از تکمیل بیش از ۹۵ درصد از زیرساخت‌های عمرانی در بافت تاریخی بوشهر خبر داد و گفت: در سال جاری طرح‌های کف‌سازی بافت تاریخی بوشهر به اتمام می‌رسد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، وحید نیک روش صبح امروز در هفتمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون شهرسازی و معماری شوراهای اسلامی و معاونان شهرسازی شهرداری‌های کلانشهر و مراکز استان‌ها در بوشهر با تشریح جایگاه حماسه‌آفرینی این شهر با داشتن سرداران و شهدایی چون رئیس علی دلواری، نادر مهدوی، ماهینی و دیگر رزمندگان اظهار داشت: بوشهر با تمدن 5 هزار ساله دارای ظرفیت‌های مهمی است که نیاز به توجه ویژه دارد.

وی با بیان اینکه این استان پیشرفت‌های قابل توجهی بعد از انقلاب داشته است گفت: نگاه شورای شهر به جبران عقب‌افتادگی است و همواره به دنبال توسعه و پیشرفت است.

رئیس شورای شهر بوشهر بافت تاریخی بوشهر را یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری دانست و اضافه کرد: بافت تاریخی بوشهر دارای 38 هکتار مساحت است و در آن بیش از 90 اثر تاریخی به ثبت ملی رسیده و دارای ساختمان‌های منحصر به فردی است که می‌تواند باعث رونق گردشگری شود.

نیک روش از استقرار شهرداری ویژه بافت تاریخی بوشهر خبر داد و بیان کرد: فرآیند اداری استقرار شهرداری ویژه بافت تاریخی بوشهر در وزارت کشور روند خود را طی می‌کند.

وی از تکمیل بیش از 95 درصد از زیرساخت‌های عمرانی در  بافت تاریخی بوشهر خبر داد و گفت: در سال جاری طرح‌های کف‌سازی بافت تاریخی بوشهر به اتمام می‌رسد.

رئیس شورای شهر بوشهر توسعه شبکه فاضلاب در همه نقاط شهر بوشهر را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: شبکه‌گذاری فاضلاب محلات جنوبی بوشهر آغاز شده و امیدواریم اعتبارات آن زودتر تأمین شود.

نیک روش به  محدودیت‌های ایجاد شده برای ساکنان در حریم نیروگاه اتمی پرداخت و گفت: این نیروگاه باعث افتخار است اما برای مردمی که در حریم آن است مشکلاتی را به وجود آورده است و در حوزه شهرسازی مشکلات عمده در این مناطق وجود دارد.

وی یکی از مشکلات شهر بوشهر را نبود خروجی دوم عنوان و تأکید کرد: بوشهر شبه جزیره‌ای است و در عرصه پدافند غیرعامل آن دچار مشکل است؛ باید برای خروجی دوم آن طراحی و برنامه‌ریزی و اجرایی شود.

  بافت تاریخی بوشهر نیاز به بازآفرینی دارد

شهردار بوشهر نیز بازآفرینی شهری را  یکی از رویکردها و راه‌یافته در موضوع شهری دانست و با بیان اینکه دنیا در ادامه تفکرات نوسازی به آن رسیده است گفت:  تمام تلاش بازآفرینی و خلق فضاها و مکان‌های شهری برای این است که مردم زندگی استاندارد و با کیفیت داشته باشند.

حسین حیدری افزود: اگر با منطق بازآفرینی به این فضاها نگاه شود می‌توان به رفع کمبود مسکن و ایجاد فرصت‌هایی برای زندگی از طریق بازگرداندن مکان زیست و زندگی در زیستگاه‌های شهر کمک شود.

وی با بیان اینکه بازآفرینی شهری بدون مشارکت مردم به نتیجه مورد نظر منجر نمی‌رسد اظهار داشت: مردم بهره‌بردار نهایی و اصلی هستند و بازآفرینی با سه رکن سازمان‌ها، سمن‌ها و جامعه محلی و بخش خصوصی قابل اجراست.

شهردار بوشهر مهمترین مشکل در فرآیند بازآفرینی شهری را عدم هماهنگی و نگاه شهری سازمان‌ها به عنوان ذی‌مدخل در کشور دانست و اضافه کرد: وقتی سازمان‌ها هماهنگ عمل نمی‌کنند و منافع سازمانی خود را بسیار مد نظر قرار می‌دهند، همین امر باعث می‌شود که پروژه‌ها زمان بر و هزینه بر باشد.

حیدری با بیان اینکه این ناهماهنگی به اعتماد مردم آسیب می‌زند و آنها را نگران می‌کند خاطرنشان کرد: این مهم باعث عدم همراهی و مشارکت مردم و در نتیجه به پاشنه آشیل طرح‌های بازآفرینی شهری تبدیل و سبب آسیب به جلب مشارکت مردم می‌شود.

وی با بیان اینکه در شهر بوشهر بافت‌های فرسوده حدود 300 هکتار است گفت: مساحت بافت تاریخی بوشهر تقریباً 38 هکتار است و باید با نگاه بازآفرینی به این مجموعه‌ها نگاه کرد.

مردم می‌توانند به عنوان تسهیل‌گران به مسئولان کمک کنند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری بوشهر هم با بیان اینکه علوم نظری و عملی در حوزه شهرسازی باید به‌روزرسانی شوند، گفت: شوراها و شهرداری‌ها مسئله محور حرکت کنند.

محمد هادی رستمیان با اشاره به نقش مهم توسعه زیرساخت‌ها اضافه کرد: شهر ما در یک ساختار نظام‌مند می‌تواند رشد و تعالی پیدا کند و در این راستا به زیرساخت لازم برای ادامه حیات نیاز دارد و دائماً در پیشرفت است.

وی بازآفرینی با نگاه به هویت گذشته بدون حذف آن و ایجاد هویت و تمدن جدید را بسیار مهم و حساس عنوان کرد و گفت: توجه به بافت‌های ناکارآمد و فرسوده شهر و سکونتگاه‌های غیررسمی و یا الحاقی به شهر، یک نگرش بسیار هوشمندانه را می‌طلبد.

معاون عمرانی استاندار بوشهر با تأکید بر اینکه علوم نظری و عملی در حوزه شهرسازی باید بروزرسانی شوند خاطرنشان کرد: شوراها در شهرداری‌ها در کار خود استمرار داشته و مسئله محور حرکت کنند و شرایط اقلیمی و بومی هر منطقه تطابق‌پذیری داشته باشند.

رستمیان نقش مردم در توسعه شهرها و تسهیل‌گری را مهم دانست و  افزود: نقش مردم نباید نادیده گرفته شود و از آن غافل شد، به ویژه ساکنان آن بافت چون با گوشت و پوست خود فضا را احساس کردند می‌توانند به عنوان تسهیل‌گران به مسئولان در این امر کمک کنند.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • مهلت ۳ ماهه استاندار لرستان جهت تکمیل برج امید
  • تسریع در تکمیل جاده پلدختر - خرم‌آباد مطالبه مردم است
  • تکمیل راه‌ دورود - خرم‌آباد مطالبه جدی مردم است
  • بیش از ۹۵ درصد زیرساخت عمرانی در بافت بوشهر تکمیل شد
  • اختصاص یک هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های عمرانی نیر
  • کیانی: با تمام وجود برای المپیک آماده می‌شوم / مسئولین المپیک را با تمام امکانات حمایت کنند +فیلم
  • وزارت نفت ۶ هزار و ۲۰۰ پروژه مسئولیت اجتماعی در کشور در دست اجرا دارد
  • تکمیل پروژه‌های نیمه تمام مدارس تیران در دستور کار قرار گیرد
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • پاسخ مسئولان به مطالبات مردم در شبکه باران