Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-05-02@17:12:14 GMT

تکاپوی هند برای از سرگیری واردات نفت از ایران

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۲۱۳۷۰

مقامات هندی طی روزهای گذشته تلاش‌های وسیعی را برای از سرگیری واردات نفت از ایران آغاز کرده‌اند و در همین راستا وزیر نفت و گاز هند روز دوشنبه گفت‌وگویی با وزیر انرژی آمریکا داشته است.به گزارش بلاغ، دولت هند طی 10 روز گذشته سه نشست داخلی برای بررسی را‌ه‌های از سر گرفتن واردات نفت خام از ایران برگزار کرده است این در حالی است که پس از 2 مه (12 اردیبهشت) و پایان معافیت‌های تحریم ایران، هند تنها چند کشتی نفت خام از ایران دریافت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اسپوتنیک، در تحولی چشمگیر، در پی افزایش فشارهای آمریکا برای توقف کامل واردات نفت ایران، «دارمندرا پرادهان» وزیر نفت و گاز طبیعی هند روز دوشنبه گفت‌وگوی تلفنی گسترده‌ای با «ریک پری» وزیر انرژی آمریکا داشته است.

در این گفت‌وگوی تلفنی، وزیر نفت و گاز هند موضوع نوسانات قیمت نفت خام و تاثیرات آن بر مصرف کنندگان هندی را مطرح کرده است. در حال حاضر قیمت هر بشکه نفت خام بین 50 تا 55 دلار است.

موضوع پدیدار شدن آمریکا به عنوان یکی از منابع نفت و گاز برای هند نیز در این گفت‌وگوی تلفنی مطرح شد و دو کشور بر همکاری تنگاتنگ  برای بهبود تعامل میان دو کشور در زمینه انرژی گفت‌وگو کردند.

یک مقام وزارت نفت هند که خواست نامش فاش نشود گفت: پالایشگاه‌های هند برای جبران از دست دادن نفت ایران، از سوی عربستان سعودی و کویت  مورد تامین قرار گرفته‌اند اگر چه حجم اندکی از نفت خام ایران که پیش از دوم مه بارگیری شده بود طی ماه جاری به هند رسیده است.

دولت هند پیشتر مذاکره با دولت آمریکا برای از سرگیری واردات نفت از ایران را آغاز کرده است.

این تحول پس از آن روی داد که «ویلبور راس» وزیر بازرگانی آمریکا گفت که دولت آمریکا بخش‌های خصوصی خود را مجبور نخواهد کرد تا نفت خام را با نرخی پایین تر بفروشند.

هند به عنوان یکی از مشتریان بزرگ نفت ایران دغدغه‌های گوناگونی در راستای ادامه خرید نفت از این کشور غرب آسیا دارد و البته علی‌رغم وجود گزینه‌های جایگزین وابستگی‌های مختلفی این کشور را به ادامه خرید نفت از ایران وا می‌دارد. (جزئیات بیشتر)

 آسوشیتدپرس چند روز پیش طی گزارشی نوشته بود، تحریم‌های آمریکا هزینه خرید نفت خام را برای هند بالا برده است. این خبرگزاری به نقل از یک مقام هندی نوشته بود، برای پالایشگاه‌های هندی، مسافت عامل مهمی است و تحریم‌های آمریکا هزینه حمل و نقل می‌افزاید. 

وزیر خارجه هند نیز در اردیبهشت ماه در تماس تلفنی با همتای آمریکایی خود گفته بود، برای دهلی نو جایگزینی نفت ایران آنطور که آمریکا فکر می‌کند، کار راحتی نیست.

هفته گذشته نیز روزنامه هندی پرینت نوشت دولت هند در نظر دارد تا در سریع‌ترین زمان ممکن، با ایران برای بحث در مورد راه‌های ازسرگیری واردات مذاکره کند و به دنبال پرداخت پول نفت ایران به روپیه است.

دو منبع آگاه در دولت هند به این رسانه هندی گفتند دولت مودی تمایل دارد تا واردات نفت از ایران را از سربگیرد و به دنبال راه‌هایی است تا با دور زدن تحریم‌های آمریکا، پرداخت‌ها را به روپیه هند انجام دهد.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۱۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا واردات اورانیوم روسیه را ممنوع کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، نمایندگان سنای آمریکا طرحی را تصویب کردند که براساس آن واردات اوانیوم روسیه به آمریکا را ممنوع می‌کند.

پیش از این نمایندگان مجلس نمایندگان آمریکا این طرح را تصویب کردند و شامگاه سه‌شنبه نیز نمایندگان سنا آن را با اکثریت آراء تصویب کردند.

طبق روند قانون‌گذاری در آمریکا این طرح برای تبدیل به قانون و اجرایی‌شدن باید جو بایدن، رییس‌جمهور آمریکا نیز آن را امضا کند.

در دسامبر گذشته، مجلس نمایندگان آمریکا طرحی را تصویب کرد که واردات اورانیوم با غنای پایین از روسیه را ممنوع می کرد. در سال‌های اخیر، آمریکا تلاش کرده تا برای تامین انرژی راکتورهای هسته‌ای خود، سوخت روسیه را با سطوح بالای اورانیوم با غنای پایین جایگزین کند.

در ماه فوریه، وزارت بازرگانی آمریکا گزارش داد که خرید اورانیوم و سایر عناصر رادیواکتیو روسیه در سال ۲۰۲۳ بیش از یک دهه از این خریدها فراتر رفته است.

ماه مارس گذشته، گزارش های شرکت روسی «اتم انرگوپروم» (بخشی از شرکت دولتی «روساتوم») حاکی از آن بود که «روساتوم» اقدامات پیشگیرانه ای را برای کاهش خسارات وارده به خود و خریداران اورانیوم روسیه تدارک دیده است.

در بخشی از بیانیه این شرکت آمده که «علیرغم احتمال کم خطر اعمال چنین محدودیت‌هایی، اقدامات پیشگیرانه برای به حداقل رساندن خسارات ناشی از آنکه ممکن است به شرکت و خریداران وارد شود، از جمله تجزیه و تحلیل احتمالات انتقال سفارش‌ها به شرکت‌های محلی روسیه و حمایت قانونی تدارک دیده شده است.»

کد خبر 6093696

دیگر خبرها

  • ستون سرکوب
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!/ «چه تکاپوی رقت انگیزی»
  • خبر جدید وزیر صنعت درباره واردات خودروهای کارکرده
  • تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا
  • آمریکا واردات اورانیوم روسیه را ممنوع کرد
  • واردات خودرو‌های کارکرده منتظر مصوبه دولت
  • واردات خودرو‌های کارکرده در انتظار ابلاغ دولت به وزارت صمت
  • وزیر صمت: واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت
  • وزیر صمت مطرح کرد: واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت
  • از سرگیری پروازهای ترکیش ایرلاین به افغانستان