Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرگزاری برنااز لرستان؛کاکاوند در جمع خبرنگاران با بیان این خبر ،اظهار کرد: در سیل اخیر لرستان ۹۶۴ روستا با قطعی آب و تخریب خطوط انتقال یا مشکل در تامین آب شرب مواجه شدند که با تلاش های شبانه روزی مشکل این روستاها در کمتر از دو هفته رفع شد.

اوافزود: شرکت آبفار لرستان برای تامین منابع آب پایدار این روستاها در تلاش است و تنها ۵۶ روستا در شهرستان پلدختر و ۳۲ روستا در شهرستان چگنی برای تامین آب پایدار مشکل دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاکاوند تصریح کرد: این تاخیر نیز به دلیل کمبود اعتبارات بوده که در صورت تامین اعتبار مورد نیاز، مشکل این روستاها نیز در کمترین زمان ممکن رفع می شود.

او در خصوص آبرسانی سیار به برخی روستاهای استان نیز خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۵۰ روستا با تانکر سیار آبرسانی می شود که با افزایش گرما پیش بینی می شود در ماههای آینده این تعداد افزایش یابد.

به گفته کاکاوند  در مجموع دو مرحله سیل لرستان بیش از ۲۶۲ میلیارد تومان به تاسیسات لرستان خسارت وارد شده که متاسفانه تاکنون تنها ۱۰۰ میلیون تومان پرداخت شده است.

او  با اشاره به قطع آب برخی روستاها نیز یادآورشد: برخی روستاهای حاشیه کشکان به دلیل عبور ماشین آلات کشاورزی و یا قطع برق با قطعی آب همراه می شوند که ایین موضوع موجب بروز مشکلات برای روستاییان می شود.

او ادامه داد: بر اساس درخواستهای مردمی در طول سال گذشته، برای سال جاری ۲۷۰ روستا را در برنامه اجرا ء قرار داده ایم که امیدواریم با تخصیص به موقع اعتبارات این روستاها را در برنامه اجرایی قرار دهیم.

کاکاوند  با اشاره به ۴ پروژه ملی و استانی فاضلاب در روستاهای استان نیز خاطر نشان کرد: دو پروژه فاضلاب روستایی نیز در روستاهای دربند ازنا و چمن سلطان الیگودرز با تسهیلات بانک جهانی و با پیشرفت ۷۰ درصدی در دست اجرا است که با برنامه ریزی انجام شده تا پایان تابستان جاری به بهره برداری می رسد.

او شاخص بهره مندی روستاهای لرستان را از طرح های آبفار ۸۱ درصد برشمرد وافزود: شاخص بهره مندی در روستاهای کشور ۷۴ درصد است.

این مسئول یادآورشد:  با اجرای پروژه در ۲۷۰ روستای یاد شده، شاخص بهره مندی در لرستان به بیش از ۸۵ درصد می رسد.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سیل شاخص شبانه روزی شرکت آب و فاضلاب کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۱۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام یاسر مظاهری امام جمعه شهر مریانج در دیدار با عباس صوفی منتخب مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی که با حضور دهیاران روستاهای دهستان الوندکوه غربی برگزار شد، اظهار‌ کرد: مشکلات این منطقه (دهستان الوندکوه غربی) به‌خصوص روستاهای اطراف، همیشه دغدغه ما بوده، به طوری‌ که اولویت ما همواره تلاش برای رفع مشکلات روستائیان گرانقدر است و به این موضوع بارها در خطبه‌های نماز جمعه اشاره داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه نباید از مشکلات مختلف در روستاها غفلت کرد، افزود: مردم روستاها همواره پای کار نظام مقدس جمهوری اسلامی و آرمان‌های والای آن بوده و با تلاش برای رفع مشکلات باید قدردان این ایستادگی باشیم.

امام جمعه شهر مریانج متذکر شد: تلاش برای رفع مشکلات مردم به‌خصوص روستائیان پرتلاش، نزد خداوندمتعال پاداش ویژه‌ای دارد و بر این باورم که نماینده منتخب مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس با پشتوانه و تجربه بالا در امور اجرایی و مدیریتی، می‌تواند موجبات توسعه همدان و بخش‌های تابعه را رقم بزند.

مظاهری، نبود سالن ورزشی در منطقه را یکی از مشکلات اصلی روستائیان دامنه غربی الوند دانست و تأکید کرد: روستاها سرشار از استعداد در زمینه‌های مختلف هستند، امیدواریم با پیگیری به این استعدادها توجه شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند
  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • مطالبات مردم روستاهای آبپخش پیگیری می‌شود
  • بهره‌مندی ۳۰۰ خانوار روستای سرپله آبدانان از نعمت آب شرب سالم و پایدار
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • تأمین آب آشامیدنی پایدار برای روستای «سرپله» آبدانان
  • بهره‌مندی اهالی روستای سرپله آبدانان ایلام از آب سالم
  • آغاز نصب انشعابات آب در روستای سرپله آبدانان
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • بهره مندی روستای «سرپله» آبدانان از آب آشامیدنی سالم و پایدار