Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، این پیشرفت و توسعه، منجر به ظهور راهکارهایی جامع و بسیار کم‌هزینه برای تلفن‌های ثابت سازمانی شده است که پایداری و چابکی بالایی را برای سازمان‌ها به ارمغان آورده است. باتوجه به اینکه هنوز بسیاری از سازمان‌ها از روش‌های پرهزینه و ناکارآمد مانند شبکه‌های PSTN، سیم‌های مسی و کابل‌های درهم‌پیچیده استفاده می‌کنند، بسیار از کسب‌وکارهای جدید و نوآور به جهت افزایش بهره‌وری خود به سمت تلفن‌های سازمانی نسل جدید رفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از برترین سرویس‌های نسل جدید تلفن سازمانی، سرویس نکسفون است که توسط شرکت رسپینا به عنوان بزرگترین ارائه دهنده خدمات اینترنت سازمانی ارائه شده است. نکسفون، سرویس تلفنی بر بستر ابری، یک تلفن ثابت سازمانی با کیفیت و کارا است که علاوه بر امکانات بیشتر، منجر به کاهش هزینه‌ها برای سازمان‌ها خواهد شد.

این سرویس برخلاف PBX های سنتی که بر روی یک سیستم‌عامل اختصاصی و محدود عمل می‌کنند، بر اساس ویژگی‌های نرم‌افزاری باقابلیت توسعه و با استفاده از زیرساخت و سخت‌افزارهای قدرتمند پایه‌گذاری شده است. پلت فرم مبتنی بر ابر نکسفون بیشتر از یک سرویس تلفن است، نکسفون را می‌توان تجربه‌ی ارتباطات مدرن سازمانی دانست که امکان مدیریت تمام ارتباطات داخلی و خارجی یک سازمان را با استفاده از IP Phone، پنل تحت وب و اپلیکشن موبایل از هرجایی ممکن می‌سازد.

نکسفون گزینه مناسبی برای تسهیل ارتباطات سازمانی است و همچنین راه‌اندازی و استفاده از این سرویس بسیار آسان است. نکسفون امکان دریافت و ارسال فکس بدون نیاز به دستگاه فکس، برقراری تماس از طریق پنل وب و انتقال و اشتراک‌گذاری فایل به صورت نامحدود در درون سازمان و … را به‌راحتی در اختیار مشترک قرار می‌دهد که به طور غیرمستقیم منجر به کاهش هزینه‌های سازمان خواهد شد.

در زیر برخی از دلایل کاهش هزینه استفاده از تلفن ثابت نکسفون برای سازمان‌ها آمده است.

عدم نیاز به سخت‌افزار اختصاصی و سرور

مشترکین این سرویس نیاز به هیچ تجهیزات و سخت افزاری نداشته و مرکز تلفن آن‌ها تحت سرورهای ابری رسپینا میزبانی می شود، تمام مسئولیت‌های سخت‌افزاری، نرم‌افزاری، نگهداری و همچنین حفظ امنیت اطلاعات بر عهده‌ی نکسفون و شرکت رسپینا است و مشترک نیاز به خرید تجهیزات و استخدام فردی در جهت نگهداری و توسعه تلفن ثابت سازمان ندارد.

کاهش هزینه‌های مکالمه

هزینه مکالمه سرویس نکسفون تا ۵۰% در شماره استانی و ۷۰% در شماره کشوری در مقایسه با تعرفه شرکت مخابرات کمتر است که این امر منجر کاهش قابل توجه هزینه‌های سازمانی خواهد شد. همچنین امکان مکالمه با درون و بیرون سازمان با استفاده از اپلیکیشن نکسفون با همان هزینه تلفن ثابت برای کاربران فراهم است که می‌توانند بخش بسیاری از هزینه سازمان‌ها را کاهش دهد.

امکانات متعدد ارتباطی

نسکفون در کنار ارائه سرویس تلفن، امکانات متعدد و جذابی را به سازمان‌ها ارائه می‌دهد که منجر به کاهش هزینه سازمان‌ها می‌شود. از جمله این امکانات می توان به امکان ارسال فکس اینترنتی، چت سازمانی، ارسال و به اشتراک‌گذاری فایل به صورت نامحدود در سازمان، کنفرانس صوتی و تصویری و بسیاری امکانات دیگر اشاره کرد.

نصب و راه‌اندازی رایگان

سرویس نکسفون پرو، در کمتر از یک روز پس از تأیید قرارداد از سمت مشترک در محل سازمان به صورت رایگان نصب و راه‌اندازی می‌شود. همچنین جابجایی این سرویس نیز در صورت تغییر موقعیت مکانی سازمان، بدون هیچ هزینه‌ای بسیار سریع انجام خواهد گرفت.

برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره‌ی ۹۱۰۷۰۰۰۰-۰۲۱ تماس حاصل نمایید و یا به وب‌سایت نکسفو ن مراجعه فرمایید.

کد خبر 4637157

منبع: مهر

کلیدواژه: اینترنت شرکت رسپینا شرکت مخابرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۱۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود

دبیر اول شورای اسلامی شهر ارومیه و رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی گفت: وقتی مردم بودجه شهرداری را تأمین می‌کنند انتظار دارند که نتیجه و تأثیر آن را در زندگی خود ببینند و اگر اینچنین باشد موجب مشارکت مردمی گسترده خواهد شد.

احد یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در آذربایجان‌غربی اظهار کرد: اگر به فرهنگ و مقوله‌های فرهنگی در تمامی حوزه‌ها توجه کرده و ویترینی نگاه نکنیم بسیاری از مسائل و مشکلات کشور حل خواهد شد.

وی افزود: مدیریت شهری، سازمانی بسیار گسترده است و در تمامی مسائل زندگی و خانوادگی شهروندان تأثیرگذار است و مردم همواره درگیر با فعالیت‌های شهرداری هستند و از همین رو مقوله فرهنگ و فرهنگ‌سازی بسیار مهم بوده و توجه به این موضوع موجب پایین آمدن هزینه‌هایی می‌شود که خود شهروندان آن را پرداخت می‌کنند.

دبیر اول شورای اسلامی شهر ارومیه و رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی گفت: وقتی مردم بودجه شهرداری را تأمین می‌کنند انتظار دارند که نتیجه و تأثیر آن را در زندگی خود ببینند و اگر اینچنین باشد موجب مشارکت مردمی گسترده خواهد شد.

یوسفی ادامه داد: اولین کمیسیون تقویم اجرایی برنامه‌های سال ۱۴۰۳ مکتوب شده و تمامی برنامه‌های ملی، مذهبی و بومی-محلی احصا و تثبیت شده و چشم‌انداز یک‌ساله در مدیریت شهری مشخص است و تلاش داریم که از موازی کاری دوری کرده و اقدام به هم‌افزایی با سایر دستگاه‌ها کنیم.

وی تصریح کرد: تعدادی از جشنواره‌ها مانند سیب و انگور به علت مصادف شدن با ایام محرم و صفر به مدت چند سال برگزار نشدند اما امسال به‌صورت ویژه به آن‌ها پرداخت خواهد شد.

یوسفی با اشاره به برنامه‌های آینده مدیریت شهری عنوان کرد: در دانشگاه‌های ارومیه ۲۰۰۰ دانشجوی خارجی تحصیل می‌کنند و با مشارکت دانشگاه و شهرداری ارومیه ویژه برنامه‌ای با حضور خانواده‌ها و سفرای کشورهایی که دانشجویان از آن هستند در مردادماه برگزار خواهد شد.

دبیر اول شورای اسلامی شهر ارومیه خاطرنشان کرد: نتوانسته‌ایم ارومیه را آن طور که شایسته است معرفی کنیم و در این راستا باید از تمامی ظرفیت‌ها مانند اقتصادی و گردشگری و رسانه‌ای نسبت به شناساندن شهر اقدام تا شأن و جایگاه ارومیه را بتوانیم حفظ کنیم.

یوسفی عنوان کرد: تلاش داریم برخی رویدادهای محلی ارومیه همانند جشنواره‌های بیدمشک و انگور و سالروز حماسه دوم بهمن را در تقویم رسمی کشور ثبت و جانمایی کرده و این ایام را در سطح ملی برگزار کنیم و قطعاً به اقتصاد شهر کمک خواهد شد.

وی با بیان افزایش ۱۱۰ درصدی بودجه شهرداری ارومیه در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال قبل خاطرنشان کرد: عمده این افزایش‌ها در ردیف‌های بودجه عمرانی، خدمات شهری، نوسازی و بازسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و ماشین‌آلات سنگین شهرداری است و بخش ویژه هم مقوله فرهنگی است تا به دغدغه‌های شهروندان بتوانیم جواب دهیم که ورزش نیز در ذیل بودجه ۱۷۰ میلیارد تومانی فرهنگی آورده شده است.

یوسفی افزود: در مدیریت پسماند و تفکیک از مبدأ با مشکل فرهنگی و نهادینه کردن فرهنگ این حوزه روبه‌رو هستیم که نیازمند فرهنگ‌سازی برای استفاده از ثروت خاموش هستیم که با مشارکت مردم به دست می‌آید.

دبیر اول شورای اسلامی شهر ارومیه تصریح کرد: در نگه‌داشت فضای سبز چنانچه مشارکت و نگه‌داشت شهروندان نباشد موجب افزایش هزینه‌های مدیریت شهری خواهد شد.

وی ادامه داد: بیش از ۸۰ درصد تماس‌های تلفنی با سامانه ۱۲۵ آتش‌نشانی مزاحمت تلفنی است و این موضوع جز دغدغه‌های فرهنگی مدیریت شهری است چرا که این سامانه نباید مشغول باشد تا در حوادث به سرعت وارد عمل شود.

یوسفی گفت: باید مردم را برای شهری که برازنده نام ارومیه در هر بعدی است آماده کنیم و سپس برای گردشگران برنامه‌ریزی کنیم چرا که اگر در این امر موفق باشیم گردشگران نیز خواهند آمد.

وی با اشاره به نتایج فصل گذشته تیم والیبال شهرداری ارومیه افزود: در سایه حمایت هواداران فصل گذشته نتایج را به آن‌ها مدیون هستیم و تیم شهرداری ارومیه توانست از جایگاه والیبال شهر دفاع کند.

یوسفی اظهار کرد: اقدامات لازم و مجوزات قانونی برای دو سال آینده اخذ شده و ساختار اصلی تیم فصل قبل حفظ و نقاط قوت را تقویت و نقاط ضعف را مرتفع و ترمیم خواهیم کرد.

وی افزود: حمایت از ورزش‌های همگانی و بسترسازی برای این ورزش‌ها رسالت اصلی شهرداری‌ها است و امسال در تمامی رشته‌های ورزشی و در بحث همگانی کردن ورزش حمایت مدیریت شهری را شاهد خواهیم بود و خواهیم کوشید تا شهر ارومیه به عنوان یک شهر ورزشی در سطح کشور بشناسانیم.

دبیر اول شورای اسلامی شهر ارومیه خاطرنشان کرد: بودجه شهرداری از جیب شهروندان تأمین می‌شود و شهروندان هرچقدر در عوارض نوسازی، پسماند و سایر موارد مشارکت داشته باشند شاهد توسعه و عمران شهری خواهیم بود و بدون مشارکت مردم مدیریت شهری مفهومی ندارد.

کد خبر 750578

دیگر خبرها

  • تقلب و تقلای پادشاهان عریان لیبرال دموکراسی
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • الحاق ۴۳ دستگاه خودرو و موتورسیکلت به ناوگان فرماندهی مرزبانی خراسان رضوی
  • دور سوم مسابقات فضایی در قرن بیست و یکم آغاز می‌شود
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • بیش از ۶۰۵ هزار شماره تلفن ثابت در کردستان دایر شده است
  • نسل جدید تلفن‌های ثابت ویژه کسب و کارها