Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، وی  اظهار داشت:تولید آمونیاک، اوره و کریستال ملامین در دستور بزرگ‌ترین کارخانه تولیدی محصولات پتروشیمی در شرق کشور است.

مدیرعامل پتروشیمی خراسان گفت: شرکت سرمایه گذاری نفت و گاز پتروشیمی تامین ۴۱.۷ درصد، شرکت پتروفرهنگ با ۱۹ درصد، شرکت گروه گسترش نفت و گاز پارسیان با ۱۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲۴ درصد سهام، شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا با ۱۲.۳۷ درصد سهام، سازمان تامین اجتماعی با ۱۱ صدم درصد سهام و سایر با ۱۳.۵۷ درصد سهام از سهامداران شرکت پتروشیمی خراسان هستند.

این مقام مسئول در باره تامین تجهیزات و نیازها از داخل استان گفت: بر اساس رویکرد ملی و رسالت پتروشیمی‌ها، هر زمان که احساس شود، نیاز به تأمین تجهیز و یا قطعه‌ای از خارج از استان است، این امر با قدرت، تصمیم گیری و کار انجام می‌شود.

مدیر عامل مجتمع پتروشیمی خراسان در رابطه با فاز دوم این مجتمع نیز گفت: برای اجرای طرح توسعه این مجتمع در ابتدا در حوزه سهام داران، تمامی آن متفق القول به اجرای این طرح نبودند و همین امر نیز موجب شده تاکنون این پروژه به مرحله اجرا نرسد.

مدیرعامل پتروشیمی خراسان شمالی  در ادامه به عملکرد شرکت های حمل و نقل در داخل استان اشاره کرد و ادامه داد: از عملکرد این شرکت ها رضایت نداریم.

شفیعی آخرین وضعیت ترکیب سهام داران پتروشیمی را شرکت سرمایه گذاری نفت و گاز پتروشیمی، تأمین اجتماعی، شرکت پتروفرهنگ، شرکت گروه گسترش نفت و گاز پارسیان، شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا و سازمان تأمین اجتماعی ذکر کرد

وی با بیان این که هیچ گونه حساب بانکی در خارج از استان نداریم، افزود: تمام حساب های شرکت پتروشیمی خراسان از سال ۸۵در بانک های استان به شکل سپرده و جاری متمرکز است و عمده خریدها نیز به منظور کاهش هزینه ها و صرفه جویی از استان انجام می شود.

شفیعی آموزش و بهره مندی از دانش روز، رعایت اصول ایمنی، اقدامات مهندسی به هنگام، تامین قطعات، مدیریت و برنامه ریزی دقیق، شناسایی تنگناهای عملیاتی، بهره گیری از نیروهای انسانی متخصص را از عوامل اصلی دستیابی به رکورد تولید این محصول در این شرکت اعلام کرد.

 

شفیعی با اعلام کارکرد ۴۲ میلیون ساعت فعالیت این شرکت، بدون حادثه فوت گفت: نیروهای این شرکت، پارسال از ۱۲ هزارو ۴۱۵ نفر ساعت آموزش‌ ایمنی برخوردار شدند.

استفاده از پساب بجنورد و بازچرخانی آب به عنوان یک اولویت مجتمع، مدیریت فروش و تامین تجهیزات با وجود تحریم ها، رعایت اصول محیط زیستی، تامین 90 تا 95درصد نیروهای شرکت از نیروی انسانی بومی استان و خارج نشدن منابع مالی مجتمع از استان از سال 1385 تاکنون، از دیگر صحبت های آقای شفیعی بود.

وی خاطرنشان کرد: این مجتمع که سال گذشته توانسته بود رکورد تولید را در کشور بزند، امسال با تلاش و مدیریت مناسب توانست رکورد خودش را هم با 62 درصد افزایش بزند که از جمله افتخارات این مجموعه محسوب می شود. با این وجود پیرو اعلام تحریم پتروشیمی ها، مدیرعامل این شرکت در تدارک برنامه ریزی مناسب و صرفه جویی منابع در اختیار است تا اگر پتروشیمی خراسان هم در فهرست تحریم ها قرار گرفت، از این محل متضرر نشود.

مدیرعامل پتروشیمی خراسان شمالی گفت: این مجموعه با هدف ادای مسئولیت های اجتماعی که بر خود واجب می داند، پارسال 5میلیارد ریال در زمینه هایی همچون بهسازی مدارس، کمک به سیل‌زدگان، زلزله‌زدگان، مرمت آسایشگاه سالمندان، مساعدت به مراکز خیریه و مذهبی و همکاری و مساعدت در برپایی سمینارهای علمی کمک کرده است.

وی یادآورشد  حساب های بانکی این مجتمع در خراسان شمالی نیست، تصریح کرد: تمامی حساب های این شرکت از سال 85 تاکنون در داخل استان است و منابع مالی این شرکت به صورت جاری در بانک های این استان سپرده گذاری شده است.

وی درپایان گفت: بانک های رفاه، ملت، سرمایه و ... از جمله بانک هایی هستند که این شرکت در این استان سپرده گذاری کرده است.

انتهای خبر/

منیژه سهرابی راد

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پتروشیمی سهام کود نفت و گاز نیروی انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۳۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید سه‌شنبه صبح (۱۱ اردیبهشت) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت و محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود.

شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم با هدف تأمین پایدار و رفع ناترازی گاز کشور و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی، اقدام‌هایی گسترده را طرح‌ریزی و اجرا کرده است. در این زمینه می‌توان به امضای قرارداد و اجرای طرح‌های توسعه فاز ۱۱ میدان مشترک پارس جنوبی، توسعه گام نخست میدان گازی کیش، پروژه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل، طرح ضربتی توسعه میدان‌های گازی شرکت نفت مناطق مرکزی و.... اشاره کرد.

شرکت ملی نفت ایران برای تحقق این اهداف و توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدام‌ها، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج همیشه فارس با تخمین حجم سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلار و ۴۰۰ میلیون دلار و با هدف تولید حدود روزانه ۱۲۸ میلیون مترمکعب گاز با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای کامل قراردادهای طرح‌های یادشده، ضمن افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی، ۲۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

بر اساس برنامه‌ریزی‌ها یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری یادشده برای انجام مسئولیت اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفت‌خیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تأمین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های به مطالعه و توسعه بالادستی میدان‌های گازی کشور می‌پردازند که گامی مؤثر برای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته‌شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

بر اساس این گزارش، تفاهم‌نامه‌های توسعه میدان‌های گازی «زیره و خارتنگ» و ساختار اکتشافی «دارنگ»، توسعه میدان‌های گازی «سفید زاخور، سفید باغون و هالگان»، توسعه مخازن «خامی زیلایی و کارون» و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، توسعه میدان گازی «عسلویه غربی» و ایستگاه تقویت فشار کنگان، توسعه مخازن «خامی شهیدان، زیلایی و کارون»، توسعه میدان‌های گازی «میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید» و توسعه میدان‌های گازی «اهواز و مارون خامی» با حضور وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیران ارشد صنعت نفت امضا می‌شوند.

کد خبر 6092488

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • تولید متانول سبلان ۶۹ درصد افزایش یافت
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • نام استقلال تغییرناپذیر است
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • تحقق ۱۰۳ درصدی تولید در پتروشیمی ایلام
  • پیش راه‌اندازی واحد اوره پتروشیمی هنگام در عسلویه
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟