Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سرپرست وزارت آموزش‌وپرورش در تماس تلفنی با مدیر مدرسه شهید کائدی شهرستان پل‌دختر مسائل آموزشی و پرورشی در مدارس مناطق سیل‌زده را پیگیری کرد.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، سید جواد حسینی در راستای برنامه ارتباط مستقیم و مستمر با مدارس، در اولین تماس تلفنی خود با فرحناز رشنو، مدیر مدرسه شهید کائدی در شهرستان پل‌دختر، اقدامات انجام‌شده از سوی وزارت آموزش پرورش در این شهرستان را پیگیری کرد و گفت: «از زحمات و تلاش همکاران گرامی در آن مدرسه قدردانی می‌کنم و امیدوارم با اقدامات خوبی که آموزش‌وپرورش پس از حادثه سیل اخیر در مناطق سیل‌زده انجام داده است مدارس توانسته باشند ضمن ادامه روند تعلیم و تربیت، روحیه امید و نشاط را به دانش آموزان بازگردانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی در ادامه افزود: «وزارت آموزش‌وپرورش با توزیع ۱۰۰ کانکس برای تشکیل کلاس درس، تخصیص ۵۰ میلیارد ریال جهت نوسازی سیستم گرمایشی، توزیع ۵۰۰۰ میز و صندلی و همچنین توزیع ۲۴۰۰۰ جلد کتاب درسی در استان لرستان تلاش کرده است تا در راستای رفع مشکلات ناشی از سیل گام‌های مؤثری بردارد.»

سرپرست وزارت آموزش‌وپرورش ابراز امیدواری کرد آسیب‌های موجود در مناطق سیل‌زده از طریق نظام تعلیم و تربیت کاهش یابد و حتی کاملاً رفع شود. او گفت: «بازسازی روحیه مردم شهرستان پل‌دختر و به‌ویژه دانش آموزان به کمک معلمان و مدیران مدارس ازجمله تلاش‌هایی است که فرهنگیان عزیز در مناطق سیل‌زده بر عهده گرفتند که قدردان تلاش و زحمات آنان هستم.»

حسینی ضمن پیگیری روند بازسازی مدرسه گفت: «پاک‌سازی و لایروبی مدارس آسیب‌دیده، اسکان سیل‌زدگان و گروه‌های امدادی در مدارس و سازمان‌دهی دانش‌آموزان در مدارس آسیب‌ندیده از جمله اقداماتی است که وزارت آموزش‌وپرورش انجام داده است تا مدیریت بهینه خدمت‌رسانی در مناطق سیل‌زده صورت بگیرد.»

وی در پایان تماس تلفنی خود با مدیر مدرسه شهید کائدی گفت: «امروز با رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور برای تسریع روند بازسازی و تجهیز مدارس در مناطق سیل‌زده دیدار صحبت خواهم کرد.»

سرپرست وزارت آموزش‌وپرورش در پایان گفت: «مراتب سلام و قدردانی بنده را به دانش آموزان عزیز، همکاران گرامی و اولیای گرامی دانش‌آموزان برسانید. چنانچه با وجود اقدامات صورت گرفته نیاز به تجهیزات دیگر و حمایت‌های وزارت آموزش و پرورش است، اطلاع‌رسانی شود تا در اسرع وقت مشکلات برطرف شود.»

سرپرست وزارت آموزش و پرورش روزانه به‌طور تصادفی با یکی از مدارس کشور تماس خواهد گرفت و ضمن گفتگو با مدیر و معلمان مدرسه، مسائل آموزشی و پرورشی را مورد بررسی قرار می‌دهد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سید جواد حسینی آموزش و پرورش کلاس تخصیص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۳۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها

به گزارش «مبلغ» حجت الاسلام ذوعلم، پیشتر در گفت وگوی مشروحی با خبرگزاری مهر، «چالش‌های آموزش‌ دینی در مدرسه» را تشریح کرده بود. مهمترین پرسش گفت وگو این بود که: « چرا خروجی چندین سال تحصیلی برخی از دانش آموزان، منجر به دیندارتر شدن آنها نمی‌شود.»
سایت «مُبلغ»، گزیده ای از ۱۰ نکته کلیدی مهم از این گفت وگوی مفصل را در متن زیر مرور کرده است:

۱- در حال حاضر یک معلم دینی با یک کتاب دینی در آموزش و پرورش به تنهایی نمی‌تواند موجب دین دار تر شدن دانش آموزان شود.

۲- تربیت دینی فراتر از آموزش دین است و کاملاً با هم متفاوت است اما برای اینکه بتوانیم تربیت دینی به معنای جامع را در نوجوانان و جوانان ایجاد کنیم باید از بسترهای تعاملی استفاده کنیم.

۳- در خارج از کلاس و مشارکت جوانان و نوجوانان را در اندیشه‌های دین را توسعه بدهیم و بتوانیم.

۴- بر اساس نیازها و شبهات، پاسخ‌های فکری محتوا را بازتولید کنیم.

۵- مدیر مدرسه، مدیر آموزش و پرورش، رئیس دانشکده و دانشگاه‌ها خودشان به یک سطح قابل قبولی از تربیت دینی دست پیدا کرده باشند و در فرایند مدیریت خودشان آن را بروز دهند.

۶- مدیران مدارس و رئیس دانشگاه ها، با دانش آموزان و دانشجویان از آغاز باید وارد یک رابطه دوستانه و فکری شده تا بتواند دغدغه‌ها و پیشنهادها و انتقادات و نیازهای دانشجویان را پاسخ بدهد

۷- دانشجویان از هر گروهی و از هر عقیده‌ای احساس کنند که دیده و شنیده می‌شوند. دانش آموز باید احساس کند که مدیر و معلمان تعاملاتشان با دانش‌آموزان، مبتنی بر تکریم است. ما به یک تقویت، تربیت مدیریت و کنش گری در جامعه و مدارس و دانشگاه‌ها نیاز داریم.

۸- باید تأملاتی برانگیخته شود که فطرت این دانش آموز را برانگیزد و موانع را برای او برطرف کند که بتواند به نقطه مطلوب دست پیدا کند. نظام درسی کنونی ما که درس را باید دانش آموز حفظ کند تفاوت‌های زیادی با نیازها و اولویت‌های دانش آموزان دارد و یک احساس اجبار برای دانش آموز القا می‌کنیم پس قطعاً این محتوا را نمی‌توان به دانش آموز رساند.

۹- مردمی کردن امر تربیت بخصوص در آموزش‌های مدرسه‌های دوره ابتدایی لازم است یعنی بتوانیم از توانمندی‌هایی که در جامعه وجود دارد از مساجد، از دارالقرآن ها، از مردم از والدین از این توانمندی‌ها استفاده کنیم و بتوانیم این توانمندی‌ها را به مدارس وصل کنیم. این امر نیاز به اینکه در ساختار اداری ما یک نوع انبساط و تدابیر تحولی اتخاذ شود تا بتوان این کار را انجام داد.

۱۰- بعضی از مدارس غیر دولتی ما حتی تأکیدهای خیلی زیادی برای حجاب برتر و اجباری کردن چادر در مدرسه دارند ولی این یک امر ظاهری و ویترینی است و از آنجایی که کار فکری و درونی برای صورت نگرفته باعث موضع گیری ها و مقاومت منفی هم می‌شود.
باید حجاب کامل اسلامی و پوشش هنجار مند را به عنوان یک مقررات و ضابطه قرار دهیم و نسبت به آن قانون هم باید دانش آموزان و خانواده را توجیه کنیم چرا که محیط‌های بیرونی و خانواده با هم تفاوت دارند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901584

دیگر خبرها

  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • ۱۵۰ مدرسه در اصفهان تحت تاثیر فرونشست / حقوق معلمان حق‌التدریس افزایش پیدا می‌کند
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • هوشمندسازی ۴۰۰ کلاس درس در بردسکن
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت