Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@23:23:06 GMT

درخواست رهاسازی پنبه تراریخته تایید نشد

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۲۳۶۷۴

درخواست رهاسازی پنبه تراریخته تایید نشد

وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: بر اساس استعلام به عمل آمده از سازمان‌های ذیربط تاکنون وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نظر خود را برای مصرف خوراکی روغن اعلام نکرده لذا این کمیته نیز تاکنون درخواست رهاسازی پنبه تراریخته را تایید نکرده است. ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۸ اقتصادی کشاورزی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم وزارت جهاد کشاورزی در ارتباط با گزارش خبرگزاری تسنیم با عنوان (جلسات یواشکی درباره تراریخت/حجتی به مردم پاسخ دهد) درباره احتمال ورود پنبه تراریخته به عرضه و اراضی کشاورزی اطلاعیه ای را برای این خبرگزاری به شرح زیر منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلسات یواشکی درباره «تراریخت» / حجتی به مردم پاسخ دهد

قانون ایمنی زیستی در تاریخ 1388/6/4 توسط رئیس محترم جمهوری وقت ابلاغ شده است که بر اساس ماده 4 این قانون صدور، تمدید و لغو مجوز فعالیت در امور مرتبط با فناوری زیستی جدید با رعایت قوانین مربوط به هر دستگاه ضوابط ایمنی زیستی موضوع ماده 3 این قانون برعهده دستگاه‌های اجرایی ذیصلاح به شرح ذیل می‌باشد:

الف- وزارت جهاد کشاورزی در امور مرتبط با تولیدات بخش کشاورزی و منابع طبیعی

ب - وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در امور مرتبط با ایمنی و سلامت مواد غذایی، آرایشی، بهداشتی و مواد پزشکی.

ج- سازمان حفاظت از محیط زیست در امور مرتبط با حیات وحش و بررسی ارزیابی مخاطرات زیست محیطی بر مبنای مستندات علمی ارائه شده توسط متقاضی.

2- با عنایت به اهمیت موضوع، وزیر جهاد کشاورزی با صدور نامه‌ای تشکیل کمیته صدور مجوز محصولات تراریخته را به شماره 20/29121 به تاریخ 1394/9/28 ابلاغ کرد در این کمیته علاوه بر نمایندگان معاونتت‌ها و سازمان‌های اجرایی وزارت متبوع، نماینده وزارت علوم تحقیقات و فناوری، انجمن‌های علمی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی حضور دارند، وظیفه این کمیته بررسی درخواست واردات، صادرات، ترانزیت، رهاسازی و تولید تجاری موجودات زنده تغییر شکل یافته ژنتیک است.

3- درخواست رهاسازی پنبه تراریخته اواخر سال 1394 توسط کمیته صدور مجوز محصولات تغییر شکل یافته ژنتیک وزارت جهاد کشاورزی دریافت شد. بر اساس استعلام به عمل آمده از سازمان‌های ذیربط تاکنون وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نظر خود را برای مصرف خوراکی روغن اعلام نکرده لذا این کمیته نیز تاکنون این درخواست(رهاسازی پنبه تراریخته) را تایید نکرده است.

در پایان لازم به ذکر است تمامی جلسات کمیته صدور مجوز به صورت رسمی تشکیل شده و هیچ جلسه پنهانی برگزار نشده است همچنین تمامی تصمیمات در قالب گزارش جلسه همواره در اختیار دستگاه‌های نظارتی نیز قرار داده شده است.

انتهای پیام/

R1342/P/S7,83/CT1 واژه های کاربردی مرتبط تراریخته

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تراریخته تراریخته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۳۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از رفع تداخل ۹۰۰پلاک کشاورزی در این استان طی دو سال اخیر خبر داد. - اخبار استانها -

سید عماد شاهرخی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با اشاره به وجود 800هزار هکتار اراضی کشاورزی در لرستان، گفت: تولیدات کشاورزی در این استان به بیش از سه میلیون تن رسیده‌است.

او با بیان اینکه مساحت گلخانه‌های لرستان تا پیش از دولت سیزدهم 78هتکار بوده‌است، اضافه کرد: این میزان اکنون به بیش از 115هکتار رسیده‌است.

بازگشت 6هزار مترمربع از اراضی لرستان به چرخۀ تولید

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان اعلام کرد: تولید گندم این استان در ابتدای دولت سیزدهم 123هزار تن بود، اما این میزان به رشد چهاربرابری و حدود 530هزار تن در دو سال اخیر رسیده‌است.

شاهرخی با تأکید به اینکه پروژۀ رفع تداخلات کشاورزی از سال 1394 آغاز شده‌است، بیان کرد: 900پلاک از اراضی لرستان طی دو سال اخیر رفع تداخل شده‌است.

او با بیان اینکه حدود 45 میلیون قطعه جوجه‌ریزی در لرستان انجام شده‌است، مطرح کرد: این میزان 30درصد بیشتر از نیاز مصرف در این استان است.

شاهرخی با اعلام اینکه لرستان جزو سه استان برتر در ذخیره‌سازی مرغ است، خاطرنشان کرد: حدود1200تن از ابتدای فروردین تاکنون در این استان منجمد شده‌است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به افزایش 50درصدی تولید تخم‌مرغ در لرستان، اضافه کرد: برنامه داریم که این میزان را به 18هزار تن تا پایان 1404 برسانیم.

انتهای پیام/‌644/.

دیگر خبرها

  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • رها سازی آب سد سفیدرود از فردا در گیلان
  • رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • صدور مجوز فنس کشی زمین های کشاورزی فیروزکوه
  • پرداخت بیش از ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به نیازمندان البرزی
  • نصب تله‌های فرمونی جهت پایش آفات در شهرستان بن
  • رای کمیته استیناف در مورد پرسپولیس: رد اعتراض و تایید حکم قبلی!
  • خرید ۵۳۰ تن گوشت مرغ منجمد در استان قزوین
  • فراجا: سامانه اینترنتی درخواست صدور کارت سوخت به زودی معرفی می شود