Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روزنامه القدس العربی، حزب سبز آلمان از مقامات این کشور خواست در خصوص جنگ یمن و نقش آفرینی امارات در آن با بن زاید کاملاً شفاف سخن بگویند.

نایب رییس پارلمان آلمان در این خصوص گفت: "فرانک والتر اشتاین مایر" رییس جمهوری آلمان باید به ولیعهد ابوظبی تاکید کند که برلین و اتحادیه اروپا خواستار پایان فوری جنگ یمن و تغییرات ریشه ای در رفتار سیاسی امارات هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هیچ توجیهی برای نقض قوانین بین المللی از سوی امارات در جنگ یمن وجود ندارد، گفت: در حال حاضر شخص ولیعهد ابوظبی در بزرگ ترین جنایت بشری دنیا دست دارد.

نایب رییس پارلمان اروپا با انتقاد از شخص بن زاید گفت: با توجه به اینکه او معاونت فرماندهی نیروهای مسلح امارات را هم بر عهده دارد دارای قدرت نظامی و سیاسی فوق العاده ای است که از آن در جهت حمایت از حاکمان مستبد در منطقه استفاده می کند.

"محمد بن زاید" ولیعهد ابوظبی قرار است در سفری دو روزه، سه شنبه وارد برلین شود.

دیدار با "فرانک والتر اشتاین مایر" رییس جمهور آلمان و "آنگلا مرکل" صدراعظم این کشور از برنامه های سفر دو روزه بن زاید به برلین است.

عربستان و امارات از ششم فروردین سال ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک آمریکا به بهانه بازگرداندن عبدربه منصور هادی رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، حملات گسترده ای را علیه یمن فقیرترین کشور عربی آغاز کردند.

شبکه چهار تلویزیون انگلستان سال گذشته با پرداختن به گزارش های نهادهای حقوق بشری در خصوص جنگ یمن گزارشی را درباره آخرین وضعیت زندانیان تحت کنترل امارات در یمن پخش کرد که نشان می دهد این افراد در بدترین وضعیت انسانی قرار دارند.

سازمان عفو بین الملل نیز بارها از امارات درخواست کرده است که این کشور در اسرع وقت با توقف فعالیت های غیرانسانی خود در زندان های یمن، شرایط لازم را برای نهادهای بین المللی جهت انجام تحقیقات فراهم کند.

تاکنون در اثر تجاوز عربستان و امارات به یمن بیش از ۱۰۰ هزار یمنی از جمله ۸۵ هزار کودک جان خود را از دست داده اند که بیشتر این کودکان براثر گرسنگی و قحطی ناشی از این جنگ تحمیلی از سوی این ائتلاف جان باخته اند.

دفتر هماهنگی امور انسانی سازمان ملل نیز روز یکشنبه با انتشار توئیتی اعلام کرد که در حدود ۵.۱ میلیون یمنی در ۷۵ منطقه با دسترسی بسیار سخت زندگی می کنند و نیازمند کمک‌های فوری هستند.

بر اساس گزارش‌های پیشین سازمان ملل در حدود ۲۴ میلیون یمنی که ۸۰ درصد ساکنان این کشور را تشکیل می‌دهند با بحران شدید گرسنگی رو به رو هستند.

پیشتر سازمان ملل متحد در گزارشی، قحطی در یمن را بزرگ‌ترین فاجعه انسانی نامیده بود.

خاورم *۹۴۶۹**۱۵۰۸

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۵۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۲۵۰ جت نیمه سبک آموزشی در ایران/ هیچ جت شخصی مالکیت فردی ندارد

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور با تاکید حقوقی بودن مالکیت چت‌های حاضر در ایران گفت: در حال حاضر جت‌های فعال در ایران به هیچ وجه کاربری شخصی ندارند و از آن‌ها فقط برای جا به جایی مسافر استفاده می‌شود.

گروه راه و مسکن بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ اخیراً در فضای رسانه‌ای کشور خبری از قول رئیس سازمان هواپیمایی کشور منتشر شد در آن مطلب این مقام مسئول از آزاد شدن خرید جت برای عموم مردم خبر داده بود. این موضوع واکنش‌های زیادی را با خود همراه کرد که بعضی از آن‌ها جنبه طنز و برخی دیگر هم ماهیتی انتقادی و یا حتی تخریبی داشته است.


«جعفر یازرلو» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور پیرامون این موضوع به بازارنیوز گفت: در حال حاضر ما هواپیمای جت شخصی با مالکیت حقیقی نداریم، اما در بخش سبک و نیمه سبک هواپیما‌هایی هستند که تحت مالکیت اشخاص حقیقی و یا حقوقی قرار دارند که اکنون در آموزشگاه‌ها برای تعلیم خلبانی افراد مورد استفاده قرار می‌گیرند.


سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور افزود: در حال حاضر تعداد هواپیما‌های فوق سبک کشور تقریباً ۲۵۰ فروند است که همانگونه در ابتدا به آن اشاره شد اکثر آن‌ها صرفاً برای آموزش افراد مورد استفاده قرار می‌گیرند. البته بعضی از آن‌ها استفاده شخصی هم دارند، ولی محل دریافت خدمات آن‌ها صرفاً به امکان خاص خلاصه می‌شود؛ به عبارتی دیگر، این نوع هواپیما‌ها خدمات فرودگاهی، ناوبری، تامین سوخت و در نهایت تعویض قطعات را فقط از سوی آموزشگاه‌های خلبانی که از طرف سازمان هواپیمایی کشور مجوز دریافت کرده‌اند، اخذ می‌کنند.


وی خاطرنشان کرد: جت‌های شخصی حاضر در کشور مالکیت حقیقی یا بیان ساده‌تر فردی ندارد، بلکه مالکیت آن‌ها فقط حقوقی و برای شرکت و یا سازمان‌ها است. این اشخاص حقوقی شامل، شرکت‌های هواپیمایی و یا موسسات اجاره دهنده این نوع هواپیما‌ها می‌شود. در حال حاضر فعالیت این نوع موسسات زیر نظر سازمان هواپیمایی بوده و حتی تبلیغات آن‌ها در بعضی موارد مانند نمایشگاه‌هخای تخصصی و یا سایت‌های اینترنتی قابل مشاهده است.


یازرلو در پایان تاکید کرد: جت‌های فعال در ایران کاربری شخصی ندارند و از آن‌ها فقط برای جا به جایی مسافر استفاده می‌شود. بهره‌برداری شخصی از این نوع هواپیما‌ها یک گزاره کاملاً غلط است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: هواپیمایی ، جت شخصی ، سازمان هواپیمایی ، شرکت هواپیمایی ، جعفر یازرلو لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9o

دیگر خبرها

  • مدیر عامل آدیداس: حاضر نشدیم با پیشنهاد نایکی به فدراسیون فوتبال آلمان برابری کنیم
  • جنبش دانشجویی، سازمان استکباری آمریکایی-صهیونیستی را به هم ریخت
  • «کلیله و دمنه» در کانون توجه نمایشگاه کتاب ابوظبی
  • نبرد دیپلماتیک میان سودان و امارات
  • درخواست پارلمان عربی برای تحقیقات در مورد کشف گور‌های جمعی در غزه
  • اولین پمپ بنزین رباتیک در امارات افتتاح شد
  • ایران نایب قهرمان کمپو جهان شد
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • حضور ۲۵۰ جت نیمه سبک آموزشی در ایران/ هیچ جت شخصی مالکیت فردی ندارد
  • رییس‌جمهور فرانسه به آلمان می‌رود