Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب، معاونت فرهنگی، اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه طرح تابستانی «نشاط معنوی» را با هدف برنامه‌ریزی جهت غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان به ادارات کل اوقاف و امور خیریه استان‌ها ابلاغ کرد.

در بخش هایی از این ابلاغیه آمده است:

برنامه‌ریزی جهت غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان‏‏‏-که حقیقتاً سرمایه های گرانبهای این مرزو بوم اند‏‏‏ - امری لازم و ضروری است که می‌بایست تمام نیروهای دلسوز فرهنگی و مجاهدان عرصه جنگ نرم، نسبت به آن اهتمام داشته و آن را مغتنم شمارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



چرا که اگر نیروهای خودی، برای آینده سازان انقلاب اسلامی برنامه نداشته باشند و گامی برندارند، دشمنان این خلاء را پر کرده و آنان را به برنامه‌های خود مشغول خواهند کرد. با این بیان، بقاع متبرکه امامزادگان که از دیرباز، از سویی مأمن و پناهگاه آرامش جامعه اسلامی و از سوی دیگر، سنگر مستحکم مبارزه با تفکرات شیطانی بوده اند، وظیفه‌ای مهم برعهده داشته که امید است با همت بزرگ مردان عرصه جهاد فرهنگی، نقش مهمی در این خصوص ایفا کرده و با اجرای هوشمندانه شناسه برنامه «طرح نشاط معنوی» نسبت به اجرای برنامه‌های ذیل اهتمام ویژه‌ای داشته باشند. در این خصوص لازم است ادارات کل استان‌ها و ادارات اجرایی شهرستان های تابعه عزم خود را برای اجرای هرچه بهتر آن جزم کنند.‏‏‏

اهداف:

۱‏‏‏- جذب نسل جوان و نوجوان به بقاع متبرکه در جهت کادرسازی برای مدیریت بقاع متبرکه مخصوصاً مراکز افق

۲‏‏‏- تعامل و مشارکت با نهادهای فرهنگی همسو، جهت همپوشانی و وحدت رویه در انجام امور فرهنگی

۳‏‏‏- ترویج معارف اسلامی و غنی نمودن اوقات فراغت دانش‌آموزان

معاونت فرهنگی، اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه

زمانبندی اجرا و مخاطبین طرح

۱‏‏‏- زمان تبلیغات و ثبت نام مخاطبین: ۲۵ خرداد لغایت ۱۲ تیر ۹۸

۲‏‏‏- زمان اجرای طرح: افتتاحیه: ۱۳ تیر، همزمان با ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها وشروع دهه کرامت

اختتامیه: ۲۹ مردادماه مصادف با عیدسعید غدیر

۳‏‏‏- مخاطبین طرح: دختران و پسران دانش‌آموز از رده سنی ۷ الی ۱۸ سال می‌باشند.

شیوه های اجرا:

طرح نشاط معنوی در سال جاری به سه شیوه برگزار می گردد:

یک‏- مشارکتی:

در این شیوه که با تعامل با نهادهایی از قبیل: بسیج، آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات اسلامی، اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان، کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، گروه های خودجوش فرهنگی و… برگزار می‌گردد، ثبت نام دانش آموزان، هزینه های اجرایی، برگزاری کلاس های ورزشی و هنری با دستگاه‌های فوق است و ادارات اوقاف و بقاع متبرکه با در اختیار قراردادن مکان مناسب در بقاع متبرکه، ظرفیت خیمه های معرفت و اجرای کلاس های فرهنگی ‏- معارفی، و همچنین پذیرایی در طرح مشارکت می کنند.

دو ‏- اردویی، آموزشی، فرهنگی:

در این شیوه، بقاع متبرکه ای که دارای ظرفیت اردویی هستند به عنوان مقصد انتخاب و با حضور مربیان و مبلغین اعزامی، نسبت به برپایی خیمه معرفت در آنها اقدام می گردد. در این شیوه می توان دانش آموزان ثبت نام شده در بقاع متبرکه دیگر و یا مشارکت-کنندگان در طرح های مشابه دیگر نهادها، در قالب یک اردوی یک روزه، ضمن بهره مندی از طبیعت و فضای اردویی، از خیمه های معرفت و کلاس های فرهنگی مبلغین بهره مند گردند.

سه ‏- شیوه مرسوم سال های گذشته:

در این شیوه طبق سنوات گذشته، کلاسها در داخل بقعه با حضور اساتید و مربیان برای گروه های سنی مختلف به تفکیک برگزار می شود.

محتوای طرح:

مجموعه برنامه های طرح نشاط معنوی در سه قالب آموزشی، اردویی و ورزشی می باشد.

کلاس های آموزشی:

۱. معارفی (قرآن، احکام، آداب اجتماعی و شناخت فضای مجازی …)

۲. مهارتهای ده گانه زندگی (مدیریت هیجان و کنترل خشم، ارتباطات موثر، حل مسئله و تصمیم گیری، مدیریت استرس و…)

۳. فنی و هنری (نقاشی، خطاطی، گلدوزی، خیاطی، کار با ابزار و آموزش تعمیرات وسایل منزل و…)

مربیان طرح:

مربیان و مجریان برنامه های این طرح شامل سه گروه ذیل هستند:

۱‏‏‏- مبلغین اعزامی و بومی

۲‏‏‏- مربیان سبک زندگی اسلامی (آقایان و خواهرانی که در سالهای ۹۶ و ۹۷ در قم آموزش دیده اند)

۳‏‏‏- دانشجویان دانشکده های علوم قرآنی

انتظارات از طرح نشاط معنوی:

در راستای تحقق اهداف طرح نشاط معنوی، پیگیری موارد ذیل‌الذکر به عنوان خروجی طرح مورد انتظار است:

۱‏- برنامه‌ریزی جهت ارتباط دائم ومستمر با مخاطبین با همکاری مبلغین و مدیر مرکز افق بقعه در طول سال تحصیلی.

۲‏- برنامه‌ریزی برای اجرای برنامه‌های مستمر ویژه جوانان و نوجوانان درطول سال، در قالب برگزاری برنامه های هفتگی، هیئت، اردو، و...

۳‏- تربیت قاری و مؤذن راتب از بین افراد شرکت کننده در طرح.

۴‏- ثبت‌نام از مخاطبین طرح نشاط معنوی در کلاس‌های طرح تربیت حافظان قرآن کریم.

۵‏- استفاده فرهنگی از حضور دانش‌آموزان در قالب تشکیل گروه‌های سرود، تواشیح و همخوانی.

۶‏- تکمیل هسته مرکزی فرهنگی بقعه با استفاده از ظرفیت این طرح و جذب نیروهای فاخر و دارای قابلیت.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۶۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش خرید و فروش عتیقه

به گزارش صدای ایران از ایسنا،وحید سلطانی، با اشاره به کلاهبرداری در حوزه فروش اشیاءتاریخی گفت: یکی از مواردی که چندین سال است شاهد وقوع آن هستیم، کلاهبرداری در پوشش فروش سکه‌های تاریخی یا اجناس و اشیای قدیمی است، شیوه‌ای که اگر روزگاری با ترفند پیامک و ... انجام می‌شد امروزه با پیچیده‌تر شدن روابط و تحولات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی، مصادیق آن نیز پیچیده‌تر از قبل شده است.

وی ادامه داد: در حوزه میراث فرهنگی، مصادیق مجرمانه از قبیل خرید و فروش اموال تاریخی ـ فرهنگی که در اصطلاح عامیانه به آن عتیقه‌جات، دفینه یا اموال زیر خاکی می‌گویند نیز وارد حیطه‌های کلاهبرداری یا به کارگیری شیوه‌های متقلبانه از طریق جعل و اسناد جعلی شده است. تجربیات روان‌شناسی نشانگر آن است که متقلبان بدل انداز، کلاهبرداران و جاعلان اموال تاریخی ـ فرهنگی، بهره هوشی بالاتر از قربانیان خود را داشته و از این طریق توانسته‌اند با توسل به شیوه‌های متقلبانه و طمع خریداران، آنان را به دام خود جلب و با طعمه‌گذاری از این افراد کلاهبرداری کنند.

سلطانی با بیان اینکه قانون‌گذار در بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی از ماده ۵۵۸ تا ۵۶۹ (فصل نهم ـ تخریب اموال تاریخی، فرهنگی) به جرم انگاری و مجازات رفتار‌های مجرمانه مرتبط با میراث فرهنگی پرداخته است، گفت: نگاهی به آمار یگان زحمت‌کش حفاظت میراث فرهنگی، حکایت از آن دارد که تنها در سال ۱۴۰۲ و استان اصفهان، از میان اموال تاریخی ـ فرهنگی کشف شده، فقط یک ششم آن اصالت داشت و مابقی تقلبی بودند. لازم به ذکر است همین روند را در استان‌های درگیر با موضوع حفاری غیرقانونی مانند استان‌های مازندران، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی و گیلان و ... را نیز با فراوانی کمتر شاهد هستیم.

این جرم شناس با تاکید بر اینکه عمده اشیاء تاریخی که به فروش می‌رسد جعلی و در واقع دامی برای کلاهبرداری از مردم است، گفت: متأسفانه سقوط برخی از ارزش‌ها و ترویج روحیه یک شبه پولدار شدن، سبب شده تا تعداد قابل توجهی از مردم به سمت چنین معاملاتی گرایش پیدا کنند. از طرفی دیگر نیز گستردگی پهنه میراث فرهنگی و تمدن کشور در کویرها، کوه‌ها و نقاط دور از دسترس و همچنین کمبود بودجه و نیروی انسانی آموزش به این معضل نیز دامن زده است.

وی ادامه داد: آگاهی مردم نسبت به شیوه‌های کلاهبرداران که در بستر‌های فضای مجازی نیز متأسفانه شاهد آن هستیم، توجه به هشدار‌ها و آموزش‌های مسئولین امر به جهت پیشگیری از قربانی شدن در برابر این نوع جرایم، در ناکام گذاشتن مجرمان بسیار تأثیرگذار است.

سلطانی درباره اینکه افراد در صورت مواجهه با کلاهبرداران چه باید انجام دهند، گفت: برخی زمانی که مورد کلاهبرداری قرار می‌گیرند به سبب آنکه خود مرتکب اقدامی غیرقانونی شده‌اند، از طرح شکایت واهمه دارد. اما توصیه من این است که در صورت مالباختگی، حتماً موضوع را به ادارات کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان‌ها اطلاع دهند شود تا یگان حفاظت پیگیری‌های لازم را برای شناسایی، تعقیب، دستگیری و استرداد وجوه با هماهنگی مقام قضایی انجام دهد.

دیگر خبرها

  • ارسال سند محتوایی ۲۰ برنامه‌ آستان قدس رضوی برای عتبات
  • برگزاری مراسم ویژه شهادت امام جعفرصادق (ع) در ۱۶۲ بقعه متبرکه گیلان
  • هشدار نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش خرید و فروش عتیقه
  • ۳۰۰ بقعه متبرکه استان میزبان عزاداران امام جعفر صادق (ع)
  • اجتماع عزاداران امام صادق (ع) در ۳۰۰ بقعه متبرکه استان
  • جشن ریواس در روستای راونج دلیجان برگزار شد
  • زیرساخت‌های فرهنگی راکد اردبیل بازسازی می‌شود
  • اجرای بیش از ۳۰۰ برنامه متنوع و باشکوه در سطح استان
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته معیشتی در «قرار دوازدهم» بقاع متبرکه گیلان
  • برگزاری مراسم سالگرد شهادت امام صادق (ع) در ۱۶۲ بقعه متبرکه گیلان