Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از یزد، نشست ستاد ساماندهی جوانان با حضور « محمدعلی طالبی» استاندار یزد و « احمد ترحمی» معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استاندار در سالن زنده یاد حمیدیا برگزار شد.

استاندار یزد در این نشست گفت: ساماندهی مسائل جوانان نیاز و ضرورتی مهم است و پرداختن به مسائل جوانان باتوجه به  الزامات و شرایطی که با آن روبه رو هستیم، به ویژه بیانیه گام دوم انقلاب و تاکیدات مقام معظم رهبری، از اولویتهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

« محمدعلی طالبی» افزود: بنابراین ستاد ساماندهی امور جوانان باید یکی از فعالترین ستادهای استان باشد و  این رویکرد از سوی فرمانداران نیز در شهرستان ها دنبال شود.

وی افزود: به هیچ عنوان قابل توجیه نیست که شخص فرماندار در طول سال تنها در یک جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان شرکت کند و فرمانداران باید ذکر این نکته را به عنوان تذکر شفاهی تلقی کرده و با جدیت بیشتر به این امر اهتمام ورزند.

"طالبی"  با تاکید بر فراگیر شدن اصل شفافیت در تمام دستگاه های اجرایی خاطرنشان کرد: اگر برخی دستگاه ها به مکاتبات اداری و مباحث ستادی  پاسخ نمیدهند ،لازم است تا با ذکر نام و در حضور رسانه ها معرفی شوند تا شفافیت در راستای مقابله با سستی و عدم انجام درست وظایف، نهادینه شود‌.

وی اظهار داشت: در موضوع اوقات فراغت، از همه ظرفیت بلااستفاده در  دستگاه های اجرایی و سازمان ها استفاده شود و دستگاه ها حتی المقدور برای پر کردن اوقات فراغت فرزندان کارکنان خود نیز در این راستا برنامه ریزی کنند.

عالی ترین مقام اجرایی استان به شفافیت در اعلام شهریه در نظر گرفته شده برای برنامه های اوقات فراغت و نظارت مناسب بر این موضوع  در بخش دولتی و خصوصی اشاره کرد و افزود: ضروریست  مراکزی که به ویژه با عناوین جذاب برنامه هایی را در راستای پر کردن اوقات فراغت نوجوانان و جوانان ارائه میدهند و از مجوزهای لازم برخوردار نیستند شناسایی شده و طبق قانون با آن ها برخورد شود.

استاندار یزد خاطر نشان کرد: توجه به محلات کم تر برخوردار، حاشیه ای و شهرستان ها در ارائه برنامه های جذاب اوقات فراغت  مورد تاکید دستگاه های اجرایی  قرار گیرد و مجموعه های فعال در این زمینه نیز تقدیر شوند.

"طالبی" در ادامه اظهار داشت: اردوهای تفریحی منطبق بر بخش نامه ها با  رعایت حداکثر استاندارد های ایمنی و حفاظتی برنامه ریزی  و سمت و سوی برنامه های فرهنگی نیز در راستای تقویت برندهای استان از جمله برند «یزد پایتخت کتاب ایران» جهت دهی شود.

وی ادامه داد: لازم است جهت تقویت برنامه های اوقات فراغت، ظرفیت های بخش خصوصی و سازمان های مردم نهاد فعال شده و با توجه به توانمدی های شاخصی که در این زمینه وجود دارد بسیاری از فعالیت ها توسط دولت، برون سپاری شود.

عالی ترین مقام اجرایی استان سپس با بیان این نکته که "باید در صدور مجوزها میان سمنها و افراد عادی متقاضی مجوز، تفاوت قائل شد"، گفت: تمام دستگاه هایی که مجوزهای لازم برای اجرای برنامه های فرهنگی و اجتماعی را صادر می کنند باید سازمان های مردم نهادی که در حوزه مورد نظر مجوز تخصصی دارند را در اولویت صدور مجوز برای اجرای برنامه های خود قرار دهند و به نوعی مکلف شوند تا حداکثر همراهی و همکاری با سازمان های مردم نهاد را داشته باشند.

استاندار یزد در پایان بر لزوم تشکیل کمیته نظارت بر اجرای برنامه های دستگاه ها در حوزه اوقات فراغت نوجوانان و جوانان تاکید کرد و گفت: لازم است تا با محوریت دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و همکاری دیگر دستگاه ها، این کمیته تشکیل و در نهایت پیرامون نحوه عملکرد دستگاه ها در حوزه ساماندهی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان استان، گزارش خود را ارائه نماید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اجرای برنامه های فرهنگی اوقات فراغت دستگاه های اجرایی رسانه یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۶۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی

رئیس سازمان مدیریت و برنام ریزی خراسان جنوبی از ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حمید جهانشاهی از ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی به دستگاه‌های اجرایی استان خبر داد و اظهار داشت: طی سال‌های اخیر در اسناد بالادستی کشور موضوع بهره‌وری و رویکردهای ارتقای عوامل تولید در سیاست‌ها، راهبردها و برنامه‌های عملیاتی کشور در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مورد توجه ویژه قرار گرفته است که در این زمینه می‌توان به سیاست‌های کلی اصلاح نظام اداری، سند تحول دولت مردمی، سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، برنامه جامع بهره‌وری کشور و قوانین پنج‌ساله برنامه توسعه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی (برنامه چهارم، پنجم، ششم و هفتم) اشاره کرد.

وی افزود: نظام‌نامه چرخه مدیریت بهره‌وری در راستای افزایش مشارکت دستگاه‌های اجرایی کشور در حرکت ملی بهره‌وری و تحقق رشد اقتصادی هدف، در بند اول سیاست‌های کلی برنامه پنج ساله هفتم ابلاغی مقام معظم رهبری تدوین و توسط معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در شهریورماه 1402، ابلاغ شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی تصریح کرد: در همین راستا با عنایت به اینکه توجه به حل مسائل کلیدی استان، در قالب شاخصه اصلی در اجرای نظام نامه مزبور مطرح است، سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی به عنوان یک سازمان تنظیم کننده و تسهیلگر در گام اول، با تمرکز بر حل مسائل نابهره‌ور استان به عنوان یک چرخه نظام‌مند، تکرار شونده و مستمر، استقرار چرخه مدیریت بهره‌وری را در اولویت کاری قرار داد.

جهانشاهی افزود: در گام دوم این چرخه، بر اساس سند آمایش و اسناد توسعه‌ای استان، 1- افزایش بهره‌وری آب 2- ارتقای بهره‌وری محصولات منتخب بخش کشاورزی زعفران و زرشک در واحد سطح 3- اصلاح و بهینه‌سازی مصرف انرژی 4- افزایش کیفیت و ایمنی زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل جاده‌ای 5- افزایش ظرفیت استخراج زغال سنگ کک شو به عنوان مهمترین اولویت‌های تحول بهره‌وری استان خراسان جنوبی تعیین و پس از ریشه یابی مسائل دارای اولویت، اقدامات پیشران بهره‌وری و پشتیبان برای حل مسائل نابهره‌ور استان ارائه شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی اظهار داشت: تشـکیل جلسـات شـورای راهبـری خراسان جنوبی بـا موضـوع بهره‌وری به منظور بررسی برنامه‌ها و اهداف ارتقای بهره‌وری، تشکیل کمیته‌های بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی و استخراج عوامل موثر بر عدم بهره‌وری، ارسـال بـه‌موقـع گـزارش پیشـرفت اقدامـات مصـوب در قالـب اسـتقرار چرخـه بهره‌وری و حضور فعال در نشست‌ها و جلسات و حفـظ تعامـلات شایسـته بـا سـازمان ملی بهره‌وری کشور، از مهمترین اقدامات سازمان در راستای تدوین برنامه‌های ارتقای بهره‌وری استان است.

به گفته جهانشاهی برنامه ارتقای بهره‌وری استان، در جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت خراسان جنوبی که به ریاست استاندار برگزار شد تصویب و پس از بررسی و تایید توسط سازمان ملی بهره‌وری ایران به استان ابلاغ شد. بر اساس این ابلاغیه تمام دستگاه‌های اجرایی استان مکلف هستند مصوبات مربوط به نظام‌نامه چرخه مدیریت بهره‌وری را اجرا و گزارش پیشرفت اقدامات خود را به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ارسال کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی افزود: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و استانداری خراسان جنوبی نیز در تعامل مشترک؛ گزارش اقدامات صورت پذیرفته و پیشرفت اقدامات را در اختیار سازمان ملی بهره‌وری ایران قرار خواهند داد.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • کیفی سازی محصولات لازمه ورود به بازار‌های بین الملی
  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد
  • استاندار همدان: هدف اصلی دشمنان جوانان هستند
  • بازدید سرزده استاندار از دستگاه‌های اجرایی لرستان
  • استاندار : مردم سالاری جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی