Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب الله زمانی دادانه در تاریخ دوم آبان سال ۱۳۴۰ در میان خانواده ای زحمتکش در روستای دادانه بخش حسن آباد سنندج پا به عرصه گیتی نهاد.

این شهید بزرگوار پس از طی دوران خردسالی در دبستان روستا ثبت نام شد تا به تحصیل علم و دانش بپردازد، دوران تحصیلات ابتدایی و راهنمایی را با موفقیت به پایان رساند و برای ادامه تحصیل وارد هنرستان صنعتی سنندج شد و در رشته مکانیک ادامه تحصیل داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دوره، تظاهرات و راهپیمایی مردم مسلمان و انقلابی ایران علیه رژیم ستم شاهی در سال ۵۷ آغاز شد و حبیب الله پا به پای دیگر دانش آموزان، در اکثر نظاهرات ها و راهپیمایی ها شرکت کرد.

وی جوانی متدین و زحمتکش بود که با تاثیر از فرمان رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) به مبارزه علیه رژیم ظلم و ستم گذشته پرداخت.

این شهید گرانقدر در اول مهر سال ۵۷ در حین شرکت در تظاهرات هدف اصابت گلوله مزدوران رژیم فاسد گذشته قرار گرفت و بعد از چند روز بستری شدن در بیمارستان سنندج جهت انجام عمل جراحی و خارج کردن گلوله از بدن به یکی از بیمارستان های تهران اعزام شد.

او در تاریخ ۲۵ آبان سال ۵۷ به فیض شهادت نائل آمد و پیکر مطهرش پس از انتقال به سنندج در میان حزن و اندوه مردم مسلمان و انقلابی تشییع و در روستای زادگاهش به خاک سپرده شد.

شهید ناصر بیگی

در بیست و هفتم فروردین سال ۱۳۴۵ در منطقه سارال دیواندره روستای قجر در ۲۵ کیلومتری شهر دیواندره کودکی دیده به جهان گشود که با تولد او پدرش ولی و مادرش عایشه، به رسم شرایط زمان و مکان مراسمی را فراهم و به پیشنهاد بزرگان او را ناصر نام نهادند.

ناصر با نوازش دست های مهربان مادر و لطف پدر، بزرگ شد علی رغم کمبود امکانات آموزشی و عدم دسترسی آسان به مدرسه به اصرار پدرش به مدرسه رفت و در طول دوران تحصیل کار هم می کرد و با مشقت فراوان توانست با رتبه عالی مقطع ابتدایی را طی کند.

وی برای تحصیلات راهنمایی با توجه به عدم امکانات آموزشی راهی شهرستان دیواندره شد که البته با خطرات و مشکلات فراوانی برای این نوجوان همراه بود و فقر مالی و عدم تأمین معاش او را مجبور کرد که به پدرش در کشاورزی کمک کرده و ترک تحصیل کند.

در سن هیجده سالگی به پیشنهاد پدرش ازدواج کرد که ثمر آن سه دختر و دو پسر بود.

در جریان پیروزی انقلاب اسلامی و با وجود ناامنی منطقه به عنوان بسیجی جذب سپاه شد و خالصانه خدمت کرد و تا سال ۹۲ به عنوان یک فرد بسیجی نمونه در اکثر میدان های جنگ و سایر برنامه های سپاه حضور فعالی داشت.

در تاریخ ۳۱ خرداد ماه سال ۹۲ همراه همرزم خود شهید حسینی برای شناسایی منطقه رفته بودند که گرفتار کمین گروهک ها شدند و پس از نبردی شجاعانه همراه صدیق حسینی شربت شهادت را نوشیدند.

مزار این شهید بزرگوار در گلزاری شهدای شهرستان دیواندره قرار دارد.

۷۳۴۸/‌۹۱۰۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهیدان استان کردستان ما و شهدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۷۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، معاون امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:  معاونت بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد از اواخر اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ فعالیت خود را به صورت رسمی و با هدف گسترش فعالیت‌های سلامت‌محور در حوزه بین‌الملل آغاز کرد و پس از شکل‌گیری این معاونت و با همکاری معاونت‌های آموزش، پژوهش و توسعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد زمینه رشد و توسعه این دانشگاه در حوزه بین‌الملل فراهم شد.

دکتر شاپور بدیعی افزود: در سال ۱۴۰۲ فعالیت‌ها و اقدامات بسیارخوبی در حوزه بین‌الملل صورت پذیرفت و با ۲ سفری که به کشور‌های عراق و ترکمنستان داشتیم زمینه جذب و حضور بیش از پیش دانشجویان و گردشگران سلامت این کشور‌ها در مشهد فراهم شد.

وی اضافه کرد: همچنین در حوزه‌های علمی و دانشجویی تعامل بسیارخوبی با کشور آلمان و در موضوع نوروساینس داشته و داریم و تداوم این همکاری‌ها فی ما بین را در سال ۱۴۰۳ هم خواهیم داشت.

دکتر بدیعی با بیان اینکه در حوزه گردشگری سلامت از جایگاه و وضعیت به مراتب بهتری به نسبت سال‌های قبل برخوردار هستیم و می‌بینیم که مشهد به واسطه وجود بارگاه منور رضوی انتخاب نخست بسیاری از بیماران غیرایرانی جهت درمان در ایران بوده و هست، خاطرنشان کرد: خدمات بسیارخوبی در حوزه‌های سرپایی و بستری به بیماران غیرایرانی در مراکز درمانی دارای مجوز IPD ارائه شد و در سال گذشته و با همکاری استانداری خراسان رضوی، فرمانداری مشهد، کمیته گردشگری استان، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستمی و گردشگری خراسان رضوی، اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مشهد، دفتر نمایندگی وزارت امورخارجه در شمال شرق کشور و دیگر مجموعه‌های شهری و استانی شاهد رشد خوبی در بحث حضور گردشگر سلامت در مشهد بودیم و رتبه اول کشور را در این حوزه کسب کردیم.

وی با اشاره به اینکه در حوزه جذب دانشجوی غیرایرانی در کنار پذیرشی که به میزان سال‌های قبل بود، ثبت نام و جذب متمرکز ۵۰ دانشجوی عراقی را در دانشگاه علوم پزشکی مشهد داشتیم، تصریح کرد: خوشبختانه با همکاری معاونت‌های آموزشی و فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه که بهترین کلاس‌ها و خوابگاه‌ها را با امکانات کامل در اختیار آنها قرار دادند زمینه جذب بیش از پیش این گروه از دانشجویان فراهم شده است.

دیگر خبرها

  • موافقت اکثر صهیونیست‌ها با استعفای فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی
  • راهپیمایی ضدصهیونیستی اردنی‌ها در پایتخت این کشور+فیلم
  • ضرورت ارتباط با حوزه و ادامه تحصیل روحانیون شاغل در سازمان‌های دولتی
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • اکثر آمریکایی‌ها به نتانیاهو اعتماد ندارند
  • ادعای جالب دختر ابراهیم رئیسی درباره حقوق ماهانه پدرش
  • (ویدیو) ادعای دختر ابراهیم رئیسی درباره حقوق ماهانه پدرش
  • طوفان بشری مردم صعده یمن در حمایت از غزه
  • محکومیت رژیم صهیونیستی در جمعه خشم
  • خروش علویان در جمعه خشم