Web Analytics Made Easy - Statcounter

در فاصله 5 روز به برگزاری انتخابات هیأت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اصرار مصطفی کواکبیان، نماینده اصلاح‌طلب مجلس به نامزدی برای ریاست این کمیسیون از یک سو احتمال حذف حشمت الله فلاحت پیشه و از سوی دیگر احتمال رسیدن کرسی ریاست به مجتبی ذوالنوری، نماینده نزدیک به جبهه پایداری شدت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه سیاسی/ در فاصله 5 روز به برگزاری انتخابات هیأت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، به نظر می‌رسد فراکسیون امید نگرانی‌ها را بابت نتیجه نهایی این انتخابات حس کرده است.

در حال حاضر با اصرار مصطفی کواکبیان، نماینده اصلاح‌طلب مجلس به نامزدی برای ریاست این کمیسیون از یک سو احتمال حذف حشمت الله فلاحت پیشه و از سوی دیگر احتمال رسیدن کرسی ریاست به مجتبی ذوالنوری، نماینده نزدیک به جبهه پایداری شدت گرفته است. در این شرایط قاسم میرزایی نیکو، عضو هیأت رئیسه فراکسیون امید در گفت‌وگو با «ایران» از تلاش‌هایی در این مجموعه برای منصرف کردن کواکبیان از نامزدی خبر داده است.

مصطفی کواکبیان با توجه به وعده کتبی که از اعضای فراکسیون امید در انتخابات سال گذشته دارد، بر نامزدی برای ریاست کمیسیون امنیت ملی مجلس در سال آخر اصرار می‌کند. سال گذشته امیدی‌ها با هدف گرفتن ریاست کمیسیون امنیت ملی از علاالدین بروجردی، از کواکبیان خواستند تا اجازه دهد تنها حشمت‌الله فلاحت پیشه در صحنه رقابت باقی بماند و آرای منتقدان بروجردی تقسیم نشود. در همان موعد بود که کواکبیان از امیدی‌ها برای حمایت از او در انتخابات سال جاری وعده کتبی گرفته بود.

هم اکنون اما با بالا گرفتن احتمال سازش میان ذوالنور و بروجردی به نفع نماینده قم، خطر افتادن ریاست کمیسیون به دست مخالفان دولت جدی تر شده است. در این شرایط است که میرزایی نیکو به «ایران» گفته است: «در فراکسیون امید اکثر نظرها بر این اساس است که ورود آقای کواکبیان به این رقابت می‌تواند نتیجه عکس داشته باشد و این علاوه بر از دست دادن ریاست کمیسیون باعث افزایش انتقادات به اصلاح‌طلبان مجلس خواهد شد.» در همین حال فلاحت پیشه نیز به «ایران» گفته است که همچنان امکان دارد در صورت عدم حمایت فراکسیونی از او در این انتخابات نامزد نشود. او ضمن گلایه از فراکسیون‌های سیاسی و خصوصاً امید و مستقلین می‌گوید: «ای کاش عزیزان کارنامه همین یک سال کمیسیون را با تمام ادوار گذشته پس از انقلاب مقایسه می‌کردند آیا هیچ گاه مانند این یک سال، کمیسیون امنیت ملی تا این اندازه در مسائل ملی دارای نقش مستقل بوده یا نه.»

در طرف مقابل هم مجتبی ذوالنور به خانه ملت گفته است: «اگر از بین فلاحت‌پیشه و کواکبیان یک نفر کاندیدای ریاست کمیسیون شود با بروجردی تفاهم می‌کنم تا هر کدام که رأی بیشتری دارد کاندیدای ریاست شود.» این در حالی است که بروجردی نیز در گفت‌وگو با «ایران» مذاکره بین خود و ذوالنور برای ماندن یک نفر در صحنه رقابت را تأیید کرده و این می‌تواند نشان از آن باشد که اصولگرایان سیگنالی مبنی بر کنار آمدن کواکبیان و فلاحت پیشه با یکدیگر دریافت کرده‌اند.
در این شرایط البته فلاحت پیشه به «ایران» گفته است که احساس می‌کند طیف مستقلین هم تا اینجا حمایتی را که انتظار داشته از او برای ریاست کمیسیون امنیت ملی انجام نداده‌اند. او از ایفای «نقش خنثی» این گروه که خود را نزدیک به آنها می‌بیند، گلایه‌مند است.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۷۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه مستلزم تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرایی شدن سند در محورهای مختلف از جمله تامین و تولید پایدار غذا، و دسترسی اقتصادی است.

به گزارش ایسنا، اولین نشست هماهنگی روسای دبیرخانه‌های سلامت دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با هدف هم افزایی و هماهنگی بیشتر دستگاههای اجرایی برای ارتقاء سلامت و امنیت غذایی مردم با میزبانی وزرات کشور برگزار شد.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، در این نشست سردار بکایی جانشین رئیس قرارگاه جهادی وزارت کشور، رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و روسای 38 دستگاه اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی حضور داشتند.

در این نشست دکتر محمد اسماعیل مطلق، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تاکید کرد که تامین سلامت و امنیت غذایی مردم مستلزم توجه به همه ابعاد آن است و همه دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی باید اولویت‌های برنامه‌ای خود و چالش‌های اجرایی را در سال جاری به دبیر خانه جهت گزارش به رییس جمهور ارسال کنند.

وی ضمن اشاره به رهنمودهای رئیس جمهور در جلسه هجدهم شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در خصوص تاکید ویژه به امنیت غذایی و تامین غذای سالم برای مردم کشور، اظهار داشت: اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه مستلزم تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرایی شدن سند در محورهای مختلف از جمله تامین و تولید پایدار غذا، دسترسی اقتصادی، توجه به سلامت و ایمنی غذا و فرهنگسازی برای تغذیه سالم است.

همچنین در این نشست در خصوص موضوعات مهم دبیرخانه از جمله نان کامل، نظارت بر مصرف آفت کش‌ها و سموم در بخش کشاورزی، جمعیت و باروری، سلامت خانواده و نظام ارجاع، خدمات پیشگیری و درمان برای کودکان زیر هفت سال کشور (شامل واکسیناسیون کودکان، رشد و تکامل، اهمیت تغذیه با شیر مادر، مکمل-یاری در کودکان)، توجه به بیماری‌های غیرواگیر از جمله سرطان ها از منظر پیشگیری و درمان اشاره و به اهمیت همکاری فرابخشی و بین بخشی در این خصوص تاکید گردید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جنجال بزرگ علیه قالیباف از سوی یاران رائفی‌پور در مجلس آینده | وعده‌ها عجیب واقعیت دارد؟
  • جنجال بزرگ علیه قالیباف از سوی یاران رائفی پور /غضنفری: در عوض رأی دادن به قالیباف، وعده خودرو و وام چندصدمیلیونی دادند/حبیب زاده: تکذیب می کنم
  • انتقاد فلاحت پیشه به ادعای کریمی قدوسی درباره بمب اتم
  • انتقاد فلاحت پیشه به ادعای کریمی قدوسی درباره بمب اتم/اسرائیل وارد جنگ تمام عیار با ایران نمی‌شود
  • (عکس) ژاوی اشک خوان لاپورتا را در آورد
  • ژاوی اشک خوان لاپورتا را در آورد (عکس)
  • تشکیل کمیسیون تخصصی شرط اجرای سند ملی امنیت تغذیه
  • بازدید نمایندگان مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع
  • ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست