Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار نهاوند گفت: در قسمت مرکزی شهر نهاوند ترافیک سنگینی وجود دارد و اعضای شورای ترافیک باید برای حل مشکل ترافیک شهر چاره اندیشی کنند. ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۱ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نهاوند، مراد ناصری در جلسه شورای ترافیک شهرستان نهاوند که بعداز ظهر امروز در محل ستاد فرماندهی نیروی انتظامی این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: متاسفانه در قسمت مرکزی شهر که شامل چهارراه ابوذر، آزادگان، خیابان سعدی و میدان قیصریه است ترافیک سنگینی وجود دارد و همین امر برای شهروندان مشکلات زیادی را ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تداوم ترافیک‌های سنگین آخر هفته‌ای مشهد به طرقبه-شاندیز؛ نیازمند همکاری تمام دستگاه‌ها هستیممشکلات ترافیکی نباید شیرینی پروژه‌های عمرانی مشهد را تلخ کندترافیک سرسام آور میدان نمایشگاه مشهد کاهش می‌یابد؟

وی تصریح کرد: نهاوند با ظرفیت‌های که دارد به یک شهر بزرگ تبدیل خواهد شد و در مقطع زمانی فعلی خیابان‌های این شهر پاسخگوی نیازهای کنونی این شهر نیست.

ناصری افزود: برای حل مشکل ترافیک در قسمت مرکزی شهر باید ساماندهی این قسمت در دستور کار قرار بگیرد و قطعا در اجرای این طرح رضایتمندی مردم را دنبال خواهیم کرد.

وی عنوان کرد: حدود 51 درصد جمعیت شهرستان در شهر نهاوند متمرکز هستند و مردم سه نقطه‌ی شهری شهرستان نیز بخش عمده‌ای از وقتشان را در شهر نهاوند می‌گذارنند.

فرماندار نهاوند بیان کرد: برای حل مشکل ترافیک سنگینی که در مرکز شهر وجود دارد اعضای شورای ترافیک شهرستان باید چاره‌اندیشی کنند و بخشی از مطالبات مردم نهاوند را پاسخگو باشند.

ناصری گفت: خوشبختانه با اجرای طرح ساماندهی بخشی از هسته مرکزی شهر که قدم اول آن جمع‌آوری دستفروشان از سطح شهر بود با رضایت مردم و کسبه روبه‌رو شد.

وی اظهار داشت: با اجرای طرح جمع‌آوری دستفروشان در سطح شهر و خصوصا قسمت مرکزی شهر بخشی از ترافیک قسمت مرکزی شهر حل شده است و با توجه به اینکه در روزهای ابتدایی اجرای این طرح هستیم قطعا با مشکلات و نارسایی‌هایی روبه‌رو خواهیم بود.

ناصری تاکید کرد: جمع‌آوری دستفروشان گام اول در اجرای طرح ساماندهی قسمت مرکزی شهر بود و در گام‌های بعدی حل مشکلات ترافیک این قسمت و پیاده‌راه کردن خیابان و میدان قیصریه انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: از همکاری و همراهی مجموعه نیروی انتظامی، پلیس راهور، شهرداری و شورای شهر و غیره برای جمع‌آوری دستفروشان تشکر می‌کنیم و از مردم عذرخواهی می‌کنیم که با تاخیر این طرح اجرا شد.

ناصری افزود: برای اجرای گام‌های بعدی این طرح به همکاری و همراهی همه اعضای شورای ترافیک و همراهی مردم و کسبه نیاز است.

انتهای پیام/ش

R41405/P/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۷۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها

امتداد - رئیس بیمه مرکزی با اعلام تبعات عدم اصلاح سقف معافیت مالیاتی برای اشخاص حقیقی و حقوقی بر صنعت بیمه پیشنهاد داد این بند بر درآمد سرمایه‌گذاری ذخایر فنی و ریاضی موسسات بیمه لحاظ نشود.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، علی استاد هاشمی رئیس بیمه مرکزی با ارسال نامه‌ای به محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در خصوص تبعات عدم اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ بر صنعت بیمه، اعلام کرد: پیرو نامه ۴ اردیبهشت ملزم به طرح یک فوریتی اصلاح برخی احکام مالیاتی جهت تسهیل فعالیت‌های اقتصادی در سال جهش تولید با مشارکت مردم موضوع حکم بند س تبصره ۶ قانون بودجه، دلایل توجیهی و پیشنهادات بیمه مرکزی به شرح زیر جهت استحضار ایفاد می‌شود.

۱. به موجب بند س تبصره ۶ قانون بودجه سال جاری، سقف ریالی برای انواع معافیت‌های مالیاتی، نرخ‌های مالیاتی صفر و مشوق‌های مالیاتی تعیین شده است. در رابطه با این حکم هر چند صنعت بیمه بطور مستقیم مشوق مالیاتی مصداق این بند را ندارد با این حال با توجه به اینکه بخش مهمی از فعالیت‌ های اصلی صنعت بیمه معطوف به سرمایه‌گذاری ذخایر فنی و ریاضی شامل سپرده گذاری نزد بانک‌ها، خرید انواع سهام و اوراق بهادار در بازار سرمایه( اوراق مالی اسلامی اوراق گواهی سپرده اوراق نوآوری و …) و سایر ابزارهای مالی است، چنانچه سقف ریالی فوق برای این گونه درآمدها اعمال شود محدودیت و مشکلاتی برای بیمه‌گذاران و بیمه‌گران ایجاد می‌کند.

۲. به موجب قراردادهای بیمه بخش قابل توجهی از مزایا و خدمات بیمه ناشی از بازدهی و درآمد سرمایه‌گذاری منابع بیمه گذاران در قالب ذخایر فنی است. درآمد سرمایه‌گذاری شرکت‌های بیمه عمدتاً متعلق به بیمه گذاران مربوط بوده و نباید به عنوان درآمد شرکت‌های بیمه تلقی شود. شرکت‌های بیمه نقش جمع آوری منابع مالی خرد اشخاص حقیقی و حقوقی را بر عهده دارند و این منابع مالی را از طریق خرید اوراق بهادار( اوراق مالی اسلامی اوراق بدهی و …) و سایر ابزارهای مالی به بازار سرمایه تزریق می‌کنند. بنابراین اعمال مالیات و تعیین سقف برای درآمد حاصل از این سرمایه‌گذاری‌ها برای صنعت بیمه موجه نیست. چرا که این منابع درآمد مستقیم شرکت بیمه نیستند.

۳. از سوی دیگر احتساب درآمد حاصل از سرمایه‌گذاری و اعمال سقف مالیاتی بر این درآمدها موجب اعمال مضاعف مالیات است. به نحوی که شرکت بیمه یک بار بابت درآمد سرمایه‌گذاری مالیات می‌دهد و یک بار هم بابت سود عملکرد شرکت مالیات پرداخت می‌کند که این مالیات مضاعف عملاً موجب زیانده شدن بیشتر شرکت‌های بیمه خواهد شد.

۴. عدم معافیت درآمد سرمایه‌گذاری موسسات بیمه عملاً قیمت تمام شده خدمات آنها را بالا برده و امکان اخذ نرخ بازدهی مناسب برای این شرکت‌ها را دشوار می‌سازد که این امر باعث تضعیف شرکت‌های بیمه در بازار سرمایه در شرایط اقتصاد کنونی خواهد شد.

۵. یکی از تکالیف بیمه مرکزی و شرکت‌های بیمه، افزایش ضریب نفوذ بیمه است که با لحاظ کردن حکم فوق در قانون بودجه دستیابی به هدف تعیین شده غیر ممکن می‌شود.

با عنایت به موارد فوق و به منظور رفع ابهام و جلوگیری از مشکلات مطروحه برای صنعت بیمه و در راستای سیاست‌های نظام در خصوص تشویق و توسعه امر بیمه و تحقق شعار سال، خواهشمند است حکم فوق به نحوی اصلاح شود که درآمدهای حاصل از سرمایه‌گذاری ذخایر موسسات بیمه و بیمه مرکزی مشمول محدودیت‌های این بند نشود.

پیشنهاد می‌شود متن زیر به انتهای بند س تبصره ۶ اضافه شود: “معافیت‌های مقرر برای درآمد حاصل از سرمایه‌گذاری ذخایر فنی و ریاضی موسسات بیمه و بیمه مرکزی مصداق معافیت‌های موضوع این بند نیستند و در محاسبه سقف ریالی مقرر در این بند لحاظ نمی‌شود.”

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • «سمیع» تعیین تکلیف شود/ کمبود نیروی پلیس راهور و راننده اتوبوس مشکل مشترک کلان‌شهرها
  • تصویب نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • استعفای برخی اعضای حزب «نسل نو»
  • «شهرگاه» فرصتی برای هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری است
  • خبر‌های کوتاه از نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری
  • (ویدئو) رئیس شورای شهر: تغییری در طرح ترافیک ایجاد نمی‌شود
  • اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک
  • وضعیت ترافیک شهرستان همدان بهتر شده است
  • اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است