Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط‌عمومی بانک پاسارگاد، کلنگ ۲ مدرسه در منطقه معمولان و پل‌دختر به نمایندگی از ۱۶ مدرسه‌ی در دست ساخت این استان، به زمین زده شد که در مجموع ۵۰ کلاس درس برای دانش‌آموزان مناطق سیل‌زده فراهم خواهد کرد. در این مراسم آقایان حجت‌الاسلام سید محسن موسوی امام جمعه پل‌دختر، مهندس مرادپور معاون عمرانی استاندار لرستان، زینی‌وند مدیرکل آموزش و پرورش لرستان، دوستی عضو هیئت‌عامل بانک پاسارگاد و مدیران و مسئولان این بانک حضور یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام‌جمعه پل‌دختر، با اشاره به اقدامات انجام شده در مناطق‌سیل‌زده، عنوان کرد: از اینکه بانک پاسارگاد در امر آموزشی این میزان احساس مسئولیت می‌کند و آموزش و پرورش را زیربنای توسعه کشور می‌داند، قدردانی می‌کنیم و مردم قدرشناس و شهیدپرور استان لرستان از این بابت از بانک پاسارگاد تشکر می‌کنند.

معاون استاندار لرستان با قدردانی از اقدامات مجدانه بانک پاسارگاد در ساخت مدارس در مناطق سیل‌زده استان و رویکرد‌های سازنده مدیرعامل این بانک، اظهار داشت: ۱۶پروژه مدرسه‌سازی در مناطق سیل‌زده استان لرستان توسط بانک پاسارگاد در پل‌دختر و دمرود کلنگ‌زنی شد و عملیات اجرایی آن‌ها آغاز شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان با اشاره به جانمایی و انجام مراحل اداری ساخت ۱۶ مدرسه در استان لرستان گفت: بانک پاسارگاد انجام تعهدات خود را در مناطق سیل‌زده آغاز کرده‌است که بسیار مسئولانه، ساخت این مدارس در اسرع وقت را پیگیری می‌کند. در این استان ۱۱۵ مدرسه با ظرفیت ۳۱۴ کلاس در اثر وقوع سیل غیرقابل استفاده شده و ۳۳۳ کلاس نیاز به تعمیر دارد.

اسماعیل دوستی، عضو هیئت‌عامل بانک پاسارگاد با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در نماز عید فطر مبنی بر تسریع در ساخت مدارس در مناطق سیل‌زده، اظهار داشت: بانک پاسارگاد وظیفه خود دانسته که با پیگیری مستمر، به ایفای مسئولیت‌های اجتماعی خود در این مناطق بپردازد و ساخت و بازسازی مدارس آسیب‌دیده در این مناطق را در اولویت قرار داده است.

وی ادامه داد: پس از وقوع سیل، در جلسه‌ای با حضور اعضای هیئت‌مدیره بانک، مقرر شد که در سال جاری، کل بودجه‌تبلیغاتی بانک، صرف بازسازی و ساخت مدارس تخریب‌شده در مناطق سیل‌زده شود.

وی با تشریح رویکرد‌های توسعه‌محور بانک پاسارگاد جهت بازسازی و ساخت مدارس تخریب‌شده در مناطق سیل‌زده، تصریح کرد: ساخت مدرسه شهید ویس کرمی با ۶ کلاس که در محل دمرود علیا در منطقه معمولان تخریب شده بود در زمینی که توسط آقای شاه‌کرمی یکی از خیرین محلی، اهدا شده بود، آغاز شد. همچنین مدرسه پاسارگاد در منطقه پل‌دختر با ۶ کلاس، آغاز شده که امیدواریم این مدارس تا آغاز سال تحصیلی، جهت استفاده دانش‌آموزان مناطق سیل‌زده آماده بهره‌برداری شوند.

شایان ذکر است بانک پاسارگاد ۱۵۰ میلیارد ریال، در جهت ساخت ۱۶ مدرسه در مناطق سیل‌زده استان لرستان اختصاص داده‌است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بانک پاسارگاد استان لرستان آموزش و پرورش پل دختر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۷۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان با بیان اینکه حقابۀ لرستان فدای بازی‌های سیاسی شده‌ است، گفت: رودخانۀ کشکان با آب‌آورد ۶ میلیارد مترمکعب ظرفیت ساخت سد را دارد، اما جوانان با وجود اراضی کشاورزی به حاشیۀ شهرها کوچ کرده‌اند. - اخبار استانها -

کامران ساروقی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با اشاره به خسارت سیل 1398 در لرستان اظهار داشت: این سیل خسارت بسیار بالایی به ابنیه، راه‌ها، اراضی کشاورزی و باغات این استان به‌ویژه در خرم‌آباد، کوهدشت، نورآباد، چگنی و پلدختر وارد کرد و اگر سد گاوشمار(معشوره) در لرستان ساخته می‌شد شاهد حجم ویرانگر سیل نبودیم، بنابراین اگر نمایندگان از احداث این سد دفاع می‌کردند خسارت 10 هزار میلیارد تومانی به پلدختر در سیل 1398 تحمیل نمی‌شد.

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان با بیان اینکه 160میلی‌متر بارندگی در فروردین سال 1398 در دلفان داشتیم ‌و تمام بستر رودخانه، باغات و اراضی حاشیۀ رودخانه را از بین برد، افزود: ‌مسئولان بعد از وقوع حوادث تازه به فکر چاره‌جویی می‌افتند و برنامه‌ای بلندمدت برای جلوگیری از حوادثی مانند سیل وجود ندارد.

‌وی با بیان اینکه 12میلیارد مترمکعب آب در لرستان سالانه تولید می‌شود که این حجم عظیم از آب به‌صورت روان‌آب از این استان خارج می‌شود، ابراز کرد: عدم اجرای درست روش‌های آبخوان‌داری و آبخیزداری سبب بروز سیل در لرستان می‌شود.

ساروقی با اشاره به قطع بی‌رویۀ درختان در لرستان‌ یادآور شد: ساخت جاده‌های بدون مطالعه، تجاوز در حریم رودخانه‌ها، تغییرات در محیط‌زیست و بودجۀ ناچیز منابع طبیعی بر تکرار سیل در این استان افزوده‌ است.

او با گریزی به قانون توزیع عادلانۀ آب در 52 ماده، خاطرنشان کرد: ما در لرستان با وجود این قانون از حجم عظیم استفاده از تولید آب غافل مانده‌ایم و کشاورزان لرستان به‌دلیل عدم حق برداشت آب‌های تولیدی به شهرهای دیگر مهاجرت کرده‌اند.

ساروقی با تذکّر اینکه حقابۀ لرستان فدای بازی‌های سیاسی شده‌ است، بیان کرد: رودخانۀ کشکان با آب‌آورد 6 میلیارد مترمکعب ظرفیت ساخت سد را دارد، اما جوانان با وجود اراضی کشاورزی به حاشیۀ شهرها کوچ کرده‌اند.

او بیان کرد: قانون توزیع عادلانۀ آب در  لرستان اجرا نمی‌شود و از نمایندگان جدید درخواست می‌کنم از حقابۀ این استان در مجلس دفاع کنند.

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان با طرح این پرسش که چرا باید برنج در جنوب کشور با آب این استان کشت شود، اما کشاورزان خودمان از آب محروم باشند، اعتراض کرد که کشاورزان لرستان چرا حق کاشت یونجه و ذرت علوفه‌ای را ندارند؟!

ساروقی با اعلام اینکه مدیریت منابع آب لرستان با عملکرد ضعیف خود جفایی عظیم را در حق کشاورزان روا داشته‌است، توضیح داد: حدود 40سال است که حقابۀ این استان به‌دلیل عدم مدیریت و کوتاهی نمایندگان ضایع شده‌است.

او با طرح این سئوال که چرا ساخت سد گاوشمار با دستور مستقیم رئیس‌جمهور هنوز اجرایی نشده‌ است، از مسئولان خواست که درصد پیشرفت فیزیکی این سد را از زمان صدور این دستور اعلام کنند.

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان بیان کرد: خلأ روش‌های علمی و نوین در مدیریت رواناب‌ها، عدم اقدام به‌موقع و اقدامات پیشگیرانه سبب می‌شود که شاهد خسارت هرسالۀ بارندگی در این استان باشیم.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • ساخت ۱۱ مدرسه جدید در سیرجان
  • تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند
  • حمایت‌ های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌ گیرد
  • آغاز به کار طرح مدرسه هنر در کاشان
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • ساخت و تعمیر بیش از ۸۰ مدرسه در خوزستان
  • حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟