Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره تحریم مبتنی بر ابزار نفت توسط قدرت زورگوی جهان، گفت: براین اساس برای نخستین بار در طول تاریخ حاکمیت جمهوری اسلامی ایران، بودجه جدید با کمترین وابستگی به نفت برای کشور تدوین و تهیه شده است.

به گزارش ایرنا، دکتر محمدباقر نوبخت عصر سه شنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان البرز افزود: امسال در کنار بودجه‌ای که در مجلس تصویب شده با استفاده از ظرفیتی که مقام معظم رهبری در شورای عالی هماهنگی اقتصادی ایجاد فرمودند تا کارها کوتاه‌تر و سریع‌تر انجام شود یک بودجه دیگر برای کشور دیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: در این بودجه تلاش شده تا منابع دیگر جایگزین نفت شده و کشور را با این منابع اداره کنیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: اگر بخواهیم توسعه را ادامه دهیم و مردم رفاه را ببینند باید اولویت بندی داشته باشیم.

نوبخت ادامه داد: ما متأسفانه با بزرگترین قدرت اقتصادی جهان که به صورت تروریستی به اقتصاد ما حمله کرده مواجه هستیم و همه می‌دانند که در راستای تعهدات بین المللی برای احترام به نگرانی جهانی ۲ سال مذاکره و توافق کردیم.

معاون رئیس جمهوری بیان داشت: اقدامات گذشته تاکنون کشورمان در زمینه دانش هسته‌ای جنبه نظامی نداشته و این موضوع ۱۵ بار توسط ناظران بین المللی تأیید شده است.

وی افزود: امروز یک قدرت زورگو می‌خواهد غرور ایرانیان بشکند، قدرتی که قرارداد بین المللی را کنار گذاشت.

معاون رئیس جمهوری گفت: جوانان و مردم بدانند که در این سختی‌هایی که قرار گرفته ایم ما حق هستیم و جهان قبول دارد که ما حق هستیم و هیچ گناهی مرتکب نشده ایم.

وی تاکید کرد: با این شرایط هیچ ایرانی مسلمان و معتقد، مؤمن، منصف و شجاع نمی‌توان پیدا کرد که حاضر باشد دولت را تسلیم این زورگویان کند، بنابراین ما حق هستیم.

معاون رئیس جمهوری گفت: باید فرصتی فراهم کنیم و از این گردنه هم عبور خواهیم کرد و همانطور که مشاهده می‌کنیم، گام به گام دشمن عقب تر می‌روند.

نوبخت بیان داشت: آنها (آمریکایی ها) ابتدا از شروط ۱۲ گانه صحبت کردند، سپس عقب نشینی کردند و درنهایت چیزی که ما می‌گوئیم آنها تکرار می‌کنند.

وی ادامه داد: ما می‌گوئیم که بمب اتمی نداشته باشیم چرا که این فتوای رهبر و مرجع ما است، البته تحریم‌ها باید برداشته شود.

معاون رئیس جمهوری گفت: اولین حسن اعتماد این است که تحریم‌ها برداشته شود و برگردیم به شرایط عادی و در این راستا مقامات کشورهای دیگر که وارد کشور ما می‌شوند و ما با صحبت می‌کنند موضع حق جمهوری اسلامی را می‌دانند.

وی تاکید کرد که ما از این وضعیت عبور خواهیم کرد و باید با تدبیر عمل کنیم.

نوبخت اظهار داشت: تدبیر حکم می‌کند با کاری که دشمنان با ابزار نفت انجام می‌دهند و نوسانات بودجه، دریافت‌ها، پرداخت‌ها و طرح‌ها را مورد تأثیر قرارمی دهد، کاری کنیم که عامل فشار و نوسان را از روی اقتصاد برداریم.

معاون رئیس جمهوری افزود: اگر بخواهیم مردم رفاه ببینند باید اولویت بندی داشته باشیم.

وی دربخش دیگری از سخنانش با اشاره به اجرای پروژه‌های بزرگ عمرانی در کشور گفت: سال گذشته ۵۴ هزار میلیارد تومان برای اجرای طرح‌های عمرانی پرداخت کردیم.

وی ادامه داد: در سال ۹۶ حدود ۴۱ هزارو ۹۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های عمرانی کشور پرداخت شد که حدود ۳۰ درصد سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ اعتبارات عمرانی بیشتری پرداخت کردیم.

این مسئول بیان داشت: دیروز ۲۷ هزار میلیارد تومان برای اولین بار در همین شرایط تحریمی تخصیص طرح‌های عمرانی به خزانه ابلاغ کردیم و به زودی توزیع بودجه آغاز می‌شود تا بتوان طرح‌ها را با اولویت بندی تا پایان سال به اتمام برسانیم.

وی خطاب به مدیران استانی گفت: انتظار این است که مدیران استانی اعتبارات جاری و استانی را اولویت بندی کنند تا کارها را پیش ببریم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: مدیریت یعنی تدبیر و خوشبختانه مدیران دارای تجربیات فراوانی هستند و ما می‌توانیم کشور را با همین وضعیت و شرایط در کنار این بودجه‌ای که با توجه به تقلیل منابع حاصل از فروش نفت تنظیم کرده ایم، طرح‌ها پیش ببریم.

وی اظهار داشت: طرح دیگر برای اصلاح ساختار بودجه که بخشی برای امسال و بخش دیگری برای سال آینده تهیه کرده ایم که براساس آن در چهار محوراز منابع موجود کشور به نحوشایسته استفاده کنیم.

نوبخت افزود: این طرح معطوف به درآمدهای پایدار است که حول این محور برنامه‌های کوتاه مدت در سال جاری و میان مدت در سال آینده اجرا شود.

معاون رئیس جمهوری ادامه داد: بخش دیگر این محور هزینه‌های کار آمد است که می‌بایست به نحو شایسته از هزینه‌ها استفاده کرد.

وی ادامه داد: برای اینکه اقتصاد ما ثبات داشته باشد یک محور تحت عنوان ثبات سازی داریم و در بخش دیگر نهاد بودجه ریزی را تقویت می کنیم.

وی گفت: ۲۴ برنامه برای اصلاح ساختار در قالب برنامه کوتاه و میان مدت تهیه شده که اکنون بر روی سایت سازمان برنامه و بودجه کشور قرار گرفته است.

وی تاکید کرد: امیدواریم با خرد جمعی ایرانیان، اصلاح در ساختار بودجه ریزی کشور را انجام دهیم.

وی ادامه داد: برنامه اشتغال هر استان مشخص شده و در تبصره ۱۸، اکنون یک دفترچه به استان البرز دادیم که مشخص است که در سال جاری چه برنامه‌ای اجرا شود.

نوبخت گفت: همچنین هشت برنامه در طرح رونق تولید کشور شامل برنامه های اشتغال و تولید تعریف شده است.

معاون رئیس جمهوری بیان داشت: امسال در بحث بودجه برش استانی داده شده که در استان‌ها چه مقدار تولید و اشتغال انجام شود.

وی بار دیگر به موضوع بودجه جدید کشور اشاره کرد و افزود: ما این بودجه را تدوین کردیم تا ضمن مصون ماندن از نوسانات نفنی، رونق تولید را در کشور داشته باشیم.

نوبخت تاکید کرد که ما باید کسانی که با پررویی فکر می‌کنند ما را تحریم می‌کنند و می‌خواهند توسعه ایران اسلامی متوقف شود باید روی آنها را کم کنیم.

وی به سفرهای استانی مسئولان کشوری اشاره کرد و گفت: سفرهای استانی دو سویه است، یک سو فرصتی می‌شود تا مدیران استان از ظرفیت‌ها، موقعیت‌ها و برنامه‌های استان سخن بگویند و برای توسعه فعالیت‌هایشان آنچه که مطالبه دارند به مسئولان ملی منعکس کنند.

نوبخت افزود: از سوی دیگر، مسئول ملی که به استان می‌آید به غیر از استماع مسائل، مطالبات و ظرفیت‌ها، موظف است از فعالیت‌های ملی دریک سطح وسیع‌تر، مدیران استان‌ها را مطلع کند.

وی به ره آور سفر امروز خود به استان البرز اشاره کرد و گفت: تسریع در بهره برداری از قطعه نخست آزاد راه تهران - شمال یکی از اهداف سفر بود.

نوبخت افزود: این آزاد راه بیش از ۲۰ سال است که درگیر مسائل مختلف بوده و اکنون ما مژده اتمام و بهره برداری از آن تا چند ماه آینده را به هموطنان می‌دهیم.

معاون رئیس جمهوری گفت: این اقدام باعث می‌شود که هموطنان و مسافرانی که به استان‌های شمالی سفر می‌کنند قرار نیست ساعت‌ها وقت آنها در این جاده‌ها تلف شود.

وی ادامه داد: اکنون پروژه بزرگراه فیروز کوه به مراحل پایانی رسیده است و مسیر کندوان هم با بهره برداری از قطعه یک آزاد راه تهران – شمال، ۶۰ کیلومتر کوتاه می‌شود.

وی گفت: با بهره برداری از قطعه یک آزاد راه تهران – شمال، زمان سفرها در این مسیر کاسته خواهد شد.

نوبخت بیان داشت: این مسیر با تکمیل سرمایه گذاری ۶۰۰ میلیارد تومانی می‌توان طی سال جاری به بهره برداری برسد.

وی ادامه داد: طبق توافق برای تکمیل قطعه یک آزاد راه تهران – شمال، ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است که ۳۰۰ میلیارد ریال آن توسط دولت و ۳۰۰ میلیارد ریال توسط بنیاد مستضعفان تأمین می‌شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: دولت به زودی مبلغ تعیین شده را تأمین و پرداخت می‌کند.

وی افزود: اقدام دیگری که در این سفر برای بهره برداری از آن توافق شده، تکمیل ادامه بزرگراه شهید همت است که باید به استان البرز و شهر کرج برسد.

نوبخت ادامه داد: قرار است ظرف ماه‌های آینده این پروژه مورد بهره برداری قرار بگیرد که در این پروژه سهم دولت از بودجه ۷۰ درصد و پیمانکار ۳۰ درصد است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: بابت این پروژه باید ۱۳۰ میلیارد تومان پرداخت کنیم که تأمین خواهد شد.

وی اظهار داشت: قرار است که بزرگراه شهید همت به بزرگراه شمالی کرج متصل شود که شهرداری کرج باید در این زمینه مسیر ۱۷ کیلومتری بزرگراه و کمربندی شمالی کرج را تکمیل کند.

نوبخت در بخش دیگری از سخنانش در خصوص پرداخت هزینه گندم به کشاورزان کشور گفت: امسال تلاش‌ها بر این است هزینه‌ها در اسرع وقت به کشاورزان پرداخت کنیم.

وی در خصوص رتبه بندی فرهنگیان اظهار داشت: دولت در خصوص مرحله دوم رتبه بندی کردن فرهنگیان در تعهدش باقی است و منابع مالی هم دیده و این کار هم انجام می‌شود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: نوبخت بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۷۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات لازم برای خروج اتباع غیرمجاز استان تهران از کشور در حال انجام است

عصر سه شنبه در اولین جلسه شورای اداری ۱۴۰۳ با اشاره به عملیات «وعده صادق» اظهار کرد: تغییر مواضع کشور‌ها پس از این اقدام سلحشورانه سپاه پاسداران نشان از عزت و اقتدار کشور ما است، در این عرصه با این دست برتر باید با برنامه ریزی صحیح از فرصت‌ها استفاده کنیم. 

استاندار تهران با بیان اینکه شهر و استان تهران با ویژگی‌های خاص خود مظلوم است، گفت: از نمایندگان مجلس می‌خواهیم که نسبت به اوضاع این شهر و استان همت کافی را داشته باشند، چرا که شان تهران این نیست که در جایگاه ۳۱ بودجه کشور و رشد ۴ درصد قرار بگیرد. 

وی گفت: بودجه تهران از آخرین استان یعنی اصفهان، ۲۷ رتبه پایین‌تر است که رشد در این امر جنب‌وجوش، برنامه و رعایت چارچوب‌ها و اصول را برای تغییر وضعیت می‌طلبد و اگر این کار صورت نپذیرد این مظلومیت باقی می‌ماند، ما اراده نکردیم ولی جمعیت ناسازگاری که نقش مصرف‌کننده دارند، علی‌رغم اینکه یک چهارم تولید، ۵۲ درصد سهم مالیاتی کشور و ۵۰ درصد شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه استان تهران است، با ظرفیت اقتصادی‌مان فاصله زیادی داریم. 

فخاری با انتقاد از ضعف شدید در جریان برنامه ریزی استان گفت: هیچ سازمان و دستگاهی در استان تهران برای ۱۴۰۳ نباید بدون برنامه باشد و باید نظام بودجه‌بندی و اولویت‌های آن مشخص باشند. 

وی با تاکید بر اینکه جهت‌گیری‌های ما باید برای یک برنامه پنج ساله در دستور کار قرار بگیرد، افزود: تدبیر از وحدت نظر‌ها بیرون می‌آید، ما باید بتوانیم در جهت‌گیری‌های استان با اهداف مشخص قدم برداریم، اگر در نظر وحدت داشته باشیم در عمل نیز وحدت خواهیم داشت. 

استاندار تهران به مسوولان‌استان توصیه کرد با هادیان جامعه، خصوصاً ائمه جمعه همکاری و‌تعامل داشته باشند. 

وی برگزاری انتخابات اسفند ماه را فارغ از هرگونه مشکل و حاشیه، بسیار مطلوب عنوان کرد و گفت: قدردان همه عزیزانی که در انتخابات تلاش کردند هستیم، شما توانستید تلاش دشمن را خنثی کنید. 

فخاری با بیان اینکه همه باید کمک کنند تا در ۲۱ اردیبهشت‌ماه نیز در چنین جایگاهی بمانیم و ادامه دهیم، گفت: ما باید برای انتخابات سال آینده از الان تلاش کنیم و جهت‌گیری‌های ما جهت‌گیری‌های مشخصی باشد. 

وی مشارکت و جامعیت را عامل قدرت ملی خواند و افزود: امینت یک امر نادیدنی، اما قابل حس است، به لطف خدا متولیان امر به زیبایی عمل کرده و صحنه‌های زیادی را برای رقابت ایجاد کردند. 

استاندار تهران اظهار کرد: بزرگترین آفتی که ما با آن مواجه هستیم عدم توجه به فرآیندها، خروجی‌ها و نتیجه‌گیری‌ها است. 

فخاری گفت: ضروری است که مدیریت برنامه و بودجه در حوزه آمایش سرزمین، آخرین وضعیت همه سازمان‌ها و ادارات را ارائه دهد تا متوجه ضعف خود شوند، استان تهران در یک سرزمین کوچک با حجم بزرگ و جریان‌های نامتجانس قرار گرفته است. 

وی یکی از مسائل تهران را مسئله آب دانست و افزود: پروژه‌هایی در دست اقدام داریم، اما بحث، چگونگی تعیین اولویت‌ها است و باید اولویت‌ها مشخص شوند، برای ارائه برنامه حتماً اولویت سازمان‌ها را می‌خواهیم. 

استاندار تهران در خصوص اتباع گفت: نزدیک به ۵۰ درصد از اتباع کشور در استان تهران حضور دارند و اقدامات لازم به کمک سایر نهاد‌ها در حال انجام است که اتباع غیرمجاز را دستگیر و از کشور خارج و اتباع مجاز را نیز چه در حوزه اقتصادی چه در حوزه اجرایی و فرهنگی سازماندهی کنیم، بخشی از ظرفیت‌های ما در اختیار اتباع است که باید برون دادهایشان را در این زمینه نمایان کنند. 

فخاری بیان کرد: در حوزه ورزش و جوانان خصوصاً فرهنگ، عفاف و حجاب باید تلاش کنیم چرا که بیشترین مشکل این موضوع را در ادارات مشاهده می‌کنیم، کارمند وابسته به دولت متعهد است که تحت قواعد و شرایط کار کند و ساختار‌های ضابطه‌مند دولتی را رعایت کنند، مسوولان به رعایت حدود قانونی مکلف هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • رئیس مرکز آمار ایران تغییر کرد
  • رئیس مرکز آمار تغییر کرد
  • تدوین برنامه‌های اجرایی شعار امسال در کار‌های عمرانی مازندران
  • اقدامات لازم برای خروج اتباع غیرمجاز استان تهران از کشور در حال انجام است
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد/ اعلام آمادگی نمایندگان خانه ملت برای حمایت از نخبگان
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • بیشترین و کمترین تعطیلات رسمی از آن کدام کشور است؟
  • برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک
  • مطیعی: دو و میدانی را با کمترین تنش به رئیس جدید تحویل می‌دهیم
  • خبر مهم درباره زمان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان