Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@08:24:05 GMT

تاثیر بسزای خوزستان درکاهش مصرف برق کشور

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۲۸۲۷۵

تاثیر بسزای خوزستان درکاهش مصرف برق کشور

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،اکبر ناصری مدیر برق ناحیه جنوب عصرسه شنبه در مراسم انعقاد تفاهم نامه اجرای طرح پنل های خورشیدی ویژه مددجویان اروند که در محل سالن اجتماعات سازمان منطقه آزاد اروند انجام شد، گفت: برای مدت ۲ سال پیگیر اجرای این طرح بودیم و در حاضر نیز بحث مطالعات آن توسط مشاور انجام شده است و خوشبختانه در این باره قدم های خوبی برداشته ایم و کار بر روی مدار قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نمونه این طرح در کرمان انجام شده بود که کارشناسان ما از آن بازدید کردند، کار، اقدام مثبتی است و با توجه به شرایط اقلیمی موجود در کشور و شرایط خاصی که بر منطقه ما حاکم است استفاده از انرژی های نو همچون انرژی خورشیدی می تواند جایگزین مطمئن و خوبی به جای دیگر انرژی های متداول باشد.

مدیر برق ناحیه جنوب ادامه داد: بر اساس مطالعات انجام شده، در طول سال ما ۳۰۰ روز تابش مستقیم آفتاب را داریم و ایجاب می کند که استفاده از پنل های خورشیدی در منطقه انجام شود، این کار اجتناب ناپذیر است و در منطقه ما نیز جوابگو خواهد بود.

ناصری گفت: در حال حاضر با توجه به مشکلاتی که گریبانگیر آن هستیم، استاندار موضوع کاهش ساعات اداری با هدف مدیریت درست مصرف انرژی در سطح استان را به طور رسمی اعلام کردند.

وی با بیان اینکه در خوزستان حدود ۲ سوم انرژی تولید ما از نیروگاه های برق آبی و بخشی هم از انرژی های حرارتی و سیکل ترکیبی است، افزود: با توجه به موضوع تبادل انرژی میان استان های همجوار، پارسال از استانه ای مجاور تامین انرژی می کردیم به طوری که سال گذشته حدود ۸۰۰ مگا وات برق از سایر استان ها برق گرفتیم اما در حال حاضر حدود ۲ هزار مگا وات به استان های مجاور برق رسانی می کنیم.

وی با اشاره به افزایش ۶ تا ۱۰ درصدی مصرف سالانه در خوزستان، بر ضرورت و نیاز ایجاد نیروگاه به ویژه برای ساعات پیک مصرف تاکید کرد.

مدیر برق ناحیه جنوب افزود: به رغم بارش های فراوانی که امسال داشتیم اما باز هم با موضوع کاهش تولید برق مواجه هستیم و به تبع چون استان ما یکی از استان های پر مصرف کشور است و تاثیر زیادی در کاهش پیک مصرف انرژی دارد لذا موضوع کاهش ساعات اداری در دستور کار ادارات آن قرار گرفت.

ناصری گفت: بر همین اساس پارسال ما حدود ۲ هزار مگاوات کاهش برق در کشور داشتیم که سهم به سزایی از آن متعلق به خوزستان با حدود ۷۰۰ مگاوات برق بوده که محقق شده است.

مدیر برق ناحیه جنوب افزود: پیش از تحریمها برای تولید هر مگاوات انرژی قابل تولید در نیروگاه های حرارتی به طور تقریبی حدود ۳ میلیارد تومان سرمایه گذاری اولیه لازم بود ضمن آنکه در موضوع مصرف سوخت، نگهداشت و مشکلات مبتلابه زیست محیطی نیز مسائل خاصی وجود داشت.

ناصری گفت: در حال حاضر خرید تضمینی انرژی تولیدی از طریق پنل های خورشیدی به شکل ۲۰ ساله توسط وزارت نیرو انجام می شود و بسته به نوع قرارداد منعقده بین ۵۴۰ تا ۸۴۰ تومان بابت هر یک کیلو وات برق تولیدی برای فرد تولیدکننده درآمد خواهد داشت.

انتهای پیام/ د

سهم ۷۰۰ مگاواتی برق خوزستان در کاهش برق

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شبکه برق تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۸۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی شامل همکاری‌های بین بخشی، مشارکت مردم، بخش خصوصی و ضرورت استمرار انجام پژوهش در زمینه بررسی اثرات میکروپلاستیک‌ها بر سلامتی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، جعفر جندقی اظهار کرد: هم‌زمان با اجرایی شدن پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیک» در سازمان حفاظت محیط زیست تدوین طرح پویش شهر بدون پلاستیک در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به اتمام رسید و لازم است در راستای کاهش مواد پلاستیکی اطلاع رسانی عمومی انجام شود.

وی افزود: در پی مطالعات سلول‌های انسانی در محیط کشت و آبزی و ورود آن‌ها به چرخه مواد غذایی انتقال میکروپلاستیک‌ها در روده موجب اثرگذاری بر سیستم لنفاوی، گردش خون و در نهایت تجمع در بافت‌هایی مانند کبد، کلیه، مغز و دستگاه گوارش می‌شود که ممکن است برای بیماران زمینه‌ای پیامدهایی را داشته باشد.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: نگرانی‌های اصلی حول موضوع مواد پلاستیکی ناشی از مواد سمی و موارد شیمیایی به این منظور است که زباله‌های میکروپلاستیکی به علت ناقل پاتوژن‌ها و فلزات سنگین باعث ایجاد خطر برای زنان باردار و ایجاد تداخلاتی در هورمون‌ها، کاهش قدرت باروری، مشکلات رشد مغز و استخوان، سرطان و در توسعه رشد و مجرای تناسلی جنین شود.

جندقی ادامه داد: میکروپلاستیک‌ها می‌تواند انواع اختلالاتی همچون بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت نوع دو و آنزیم‌های کبدی شوند که همگی انواعی از مشکلاتی هستند که در نتیجه قرارگیری در معرض مقدار بسیار کمی از این ماده می‌توانند به وجود آیند.

وی اظهار داشت: تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی شامل همکاری‌های بین بخشی، مشارکت مردم، بخش خصوصی و ضرورت استمرار انجام پژوهش در زمینه بررسی اثرات میکروپلاستیک‌ها بر سلامتی است.

کد خبر 751161

دیگر خبرها

  • تابستان منهای خاموشی
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • ۱۸۳ روستای خدابنده با جمعیت بالای ۲۰ خانوار از نعمت برق برخوردار است
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • سم‌زدایی کبد با نخوردن این خوراکی پرطرفدار!
  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • کاهش ۲۸ درصدی مصرف انرژی با بهینه‌سازی موتورخانه‌ها
  • خواص توت خشک در کاهش فشارخون و بهبود عملکرد کلیه‌ها
  • شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد