Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خبرآنلاین، استقلال و پرسپولیس از سال‌ها پیش در حال خصوصی شدن هستند. وزارت ورزش و جوانان هر ازگاهی درباره دلیل خصوصی شدن این دو باشگاه صحبت می‌کند اما در نهایت، شرایط هیچ تغییری نمی‌کند.سرخابی‌ها به دلایل مشابهی در آستانه از دست دادن جایگاهی هستند که البته با یکدیگر متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرسپولیس به عنوان قهرمان لیگ برتر و جام حذفی ایران،هنوز نمی داند که برانکو را برای فصل آینده روی نیمکت خودش دارد یا نه؟ظاهرا سرخ‌ها بخش بزرگی از درآمد عظیمی که در یک سال اخیر از لیگ قهرمانان آسیا داشته‌اند را در قابل پاداش بین بازیکنان تقسیم کرده اند و درآمدهای داخلی هم برای جبران بدهی‌های پرسپولیس کافی به نظر نمی‌رسد. شکایت بازیکنان قدیمی هم باعث شده ذره‌بین فیفا بر روی پرسپولیس حساس تر شود و اگر آن‌ها این ارقام هنگفت را پرداخت نکنند، جریمه‌های بزرگ انتظارشان را می کشد.

استقلال هم شرایط مطلوبی ندارد. قراردادهای ترکمن‌چای‌گونه با خارجی‌های ناکارآمد باعث شده استقلال برای جبران نقاط ضعف خود درگیری‌های زیادی داشته باشد. اگر آبی‌ها برای دستمزد وینفرد شفر هم به توافق دست پیدا نکنند، یا باید بیش از یک میلیون دلار به او پرداخت کنند و یا با جریمه‌های سنگین فیفا دست و پنجه نرم کنند. استقلال هم مثل رقیب دیرینه‌اش حقوق‌های پرداخت نشده بسیار زیادی دارد و اعتراض‌ها باعث شده فدراسیون جهانی فوتبال برای تنبیه استقلال هم دست به کار شود. استقلالی‌ها یک معضل بزرگ دیگر هم دارند که به اتفاقات درون تیمی برمی‌گردد و قطعا هزینه‌های جدیدی برای آن‌ها به همراه خواهد داشت.

در چنین شرایطی، وزارت ورزش و جوانان تاکید دارد استقلال و پرسپولیس در حال درآمدزایی هستند. دولت در لایحه بودجه برای دو شرکت دولتی استقلال و پرسپولیس 570 میلیارد تومان درآمد و 569.9 میلیارد تومان هزینه در نظر گرفته است. ارقامی که ثابت می‌کنند وزارت ورزش و بالاتر از آن دولت، هیچ انتظاری از درآمدزایی قابل قبول برای این دو باشگاه ندارند. در واقع در برنامه‌های دولت، جایگاهی برای سوددهی این دو تیم وجود ندارد. باشگاه‌هایی که ظاهرا شرایط مطلوبی دارند و می‌توانند با یک ساختار درست میلیاردها تومن درآمدزایی داشته باشند، اصلا برای صاحبان آن‌ها ارزشی برای پولسازی ندارد.

شاید دلیل اصلی همه انتقادات وارده به شرایط فعلی استقلال و پرسپولیس، مالکان آن‌ها باشند. در شرایط فعلی دولت هیچ اعتقادی به درآمدزایی از سرخابی‌ها ندارد. چرا که روش دولت برای درآمدزایی این دو باشگاه، متفاوت با آن چیزی است که انتظار می‌رود. دولت تلاش می‌کند با تزریق سرمایه‌های داخلی به این دو باشگاه آن‌ها را همانند یک نهاد دولتی اداره کند که برای باشگاه‌های فوتبال، آن هم در قرن بیست و یکم، روشی نادر است. در چنین رویکردی پرسپولیس و استقلال دو باشگاه متضرر محسوب می‌شوند!

احتمالا به همین دلیل شفاف‌سازی صریحی از اوضاع مالی استقلال و پرسپولیس مطرح نمی‌شود. سرخابی‌ها بدهی‌های بسیار زیادی دارند و بررسی آن‌ها، احتمالا به ضرر وزارت ورزش خواهد بود. با این حال تلاش برای بسته نگه داشتن این زخم عمیق، در دراز مدت غیرممکن خواهد بود چرا که تلاش‌های فیفا برای واکاوی وضعیت فوتبال ایران، نتایج تلخی به همراه خواهد داشت. دقیقا مثل روزهای پیش رو؛ اگر قرار باشد سخت‌گیری فیفا برای بررسی وضعیت پخش زنده تلویزیونی و بدهی‌های نقل و انتقالاتی به وصل بودن باشگاه ها به بودجه‌های دولتی هم برسد، احتمالا فوتبال ایران وارد بحران جدیدی خواهد شد.

‌بحرانی که بعید نیست جدی‌تر از همیشه زنگ خطر تعلیق فوتبال ایران را به گوش مدیران استقلال و پرسپولیس برساند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: استقلال بودجه پرسپولیس پول فوتبال ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۰۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سود ۳ میلیون دلاری پرسپولیس از خصوصی‌سازی

آفتاب‌‌نیوز :

پیمان حدادی، عضو هیات مدیره پرسپولیس در مورد بدهی پرسپولیس به بانک شهر که حالا سهامدار این باشگاه است، گفت: می‌گفتند، چون باشگاه پرسپولیس به بانک شهر بدهکار بوده این باشگاه را خریده، اما باشگاه استقلال هم به بانک شهر بدهکار است. تسهیلاتی که در زمان عرضه سهام به دوتا باشگاه دادند برابر بوده. اقساط ریالی ما از سپرده‌ای که در بانک شهر داریم پرداخت می‌شود. وام دو و نیم میلیون دلاری هم قرض الحسنه است.

او در مورد دریافت پاداش آسیایی بلوکه شده نزد ای‌اف‌سی گفت: ما از اینجا به بعد تلاش می‌کنیم از بانک مرکزی مجوز بگیریم که سه و نیم میلیون دلاری که نزد ای‌اف‌سی داریم، دو و نیم میلیون دلارش را با بدهی‌ای که به بانک شهر داریم تهاتر کنیم.

حدادی در مورد اینکه با واگذاری سهام پرسپولیس آیا بودجه تزریق می‌شود گفت: باتوجه به زیان‌هایی که باشگاه در سال‌های گذشته متحمل شده، باشگاه پرسپولیس همانند استقلال مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت هستند و حتما باید افزایش سرمایه بدهند. بهترین راحت‌ترین روشی که بانک‌ها می‌توانند سرمایه‌گذاری کنند، محل افزایش سرمایه است. بانک‌ها به صورت نقدی به سرمایه باشگاه اضافه خواهند کرد و آن وجوه با برنامه‌ریزی می‌تواند آن وجوه در باشگاه سرمایه‌گذاری شود. روال باشگاه تغییر نخواهد کرد. تعهدات باشگاه باید انجام شود.

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • یک عده غیر فوتبالی در سال ۸۰ خصوصی‌سازی استقلال و پرسپولیس را متوقف کردند
  • سود ۳ میلیون دلاری پرسپولیس از خصوصی‌سازی
  • سرفصل های درآمدزایی برای پرسپولیس هفته آینده مشخص می شود
  • کل مشکلات مربوط به مالکیت استقلال و پرسپولیس امروز حل خواهد شد
  • وزیر اقتصاد: عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس نقطه عطفی در فوتبال ایران خواهد بود
  • خاندوزی: عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است
  • سرخآبی‌ها خصوصی شدند
  • معاون وزیر اقتصاد: امروز استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند
  • معاون وزیر اقتصاد: استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند