Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@16:17:54 GMT

کارخانه فرآوری گل محمدی در مرند وجود ندارد

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۳۰۲۱۲

کارخانه فرآوری گل محمدی در مرند وجود ندارد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرند، در گفتگو با خبرنگار مهر، ابراز داشت: سطح زیرکشت گل سرخ محمدی در شهرستان مرند ۱۰۹ هکتار است که ۸۴ هکتار از این میزان بارور و ۲۵ هکتار به صورت نهال است.

منوچهر رحمانی با اشاره به میزان تولید گل تر در شهرستان مرند خاطرنشان کرد: میزان تولید گل تر در این شهرستان ۲۵۲ تن با متوسط عملکرد ۳ هزار کیلوگرم در هکتار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بیشترین سطح زیرکشت گل محمدی در شهرستان مرند مربوط به بخش مرکزی است، خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط مناسب آب هوایی منطقه یامچی و حاصلخیز بودن زمین‌های زراعی بیش از ۱۲۲ هکتار از مزارع به احداث نهالستان‌های گل سرخ محمدی اختصاص یافته است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرند افزود: این روند همه ساله رو به رشد است بطوری که به طور میانگین هر سال ۳۰۰ تن گل سرخ محمدی از این منطقه برداشت می‌شود.

رحمانی تاکید کرد: احداث نهالستان‌های گل سرخ محمدی در مناطق مختلف شهرستان مرند، علاوه بر ایجاد اشتغال، در زمینه درآمدزایی نیز برای کشاورزان مفید است.

وی در پایان بر ضرورت راه اندازی کارگاه‌های فرآوری محصول گل محمدی در این شهرستان تاکید کرد و از سرمایه گذاران خواست در این زمینه از پتانسیل‌های موجود در شهرستان مرند استفاده کنند.

گفتنی است، زمان کاشت محصول گل محمدی در اواخر پاییز و اواخر زمستان است و برداشت این محصول نیز از اوایل خرداد ماه شروع و تا اواسط تیر ماه بسته به شرایط آب و هوایی منطقه ادامه دارد.

کد خبر 4638521

منبع: مهر

کلیدواژه: مرند گل محمدی وزارت جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۰۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکرد بالای ۵ تن محصول گندم در مزارع کارون

به گزارش خبرنگار مهر، جبار حمادی پیش از ظهر امروز یکشنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای از کیل گیری مزارع بالای پنج تن محصول گندم در مزارع شهرستان کارون خبر داد و افزود: تاکنون کیل گیری دو مزرعه بالای پنج تن در این شهرستان انجام شده و در صورت وجود مزارع با عملکرد بالا برای آشنایی سایر کشاورزان با سیستم‌های نوین کشت و مراقبت محصول‌های زراعی مراسم کیل گیری انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: روستای طرفایه با عملکرد ۶۰۰۰ کیلوگرم در یک هکتار که به روش کشت مستقیم روی بقایای شلتوک کشت شده بود، برداشت شد؛ همچنین در روستای شیلات با عملکرد هفت هزار و ۶۰۰ کیلوگرم در یک هکتار برداشت شده است.

وی اظهار کرد: ترویج و آموزش روش‌های به زراعی از طریق کشاورزان باشگاه گندم یار یکی از مصادیق روش‌های مشارکتی و ترویج کشاورز به کشاورز محسوب می‌شود که رویکردی نو در تبادل دانش و تجربه گندمکاران با سایر کشاورزان به حساب می‌آید.

کد خبر 6097119

دیگر خبرها

  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • تولید ۲۴ هزار تن توت فرنگی در بابلسر
  • راه اندازی کارخانه فرآوری و بسته‌بندی آبزیان در شهرکرد
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • کاشت درختچه کم آب بر گل محمدی در دهستان مرگور ارومیه
  • عملکرد بالای ۵ تن محصول گندم در مزارع کارون
  • پیش بینی تولید بیش از ۲۴ هزار تن باقلا در گلستان
  • برداشت گل محمدی از ۵۰۰ هکتار از گلزار‌های خراسان شمالی
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • (ویدیو) فرآیند فرآوری و بسته بندی «خرچنگ برفی» در کارخانه