Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای جمع‌آوری سگ‌ها قوانینی وجود دارد و مسئولیت و نظارت این کار را به ارگان‌هایی سپرده است اما در مرحله انجام موانع و مشکلاتی باعث می‌شود که این کار انجام نشود. به گزارش بلاغ، مردم شهر سورک در روز یا شب از هر کوچه و خیابانی عبور می‌کنند شاهد حضور سگ در سطح شهر هستند و البته در حاشیه شهر سگ‌های بیشتری حضور دارند که باعث نارضایتی مردم شده است و درخواست جمع‌آوری آنها را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



برای جمع‌آوری سگ‌ها قوانینی وجود دارد و مسئولیت و نظارت این کار را به ارگان‌هایی سپرده است اما در مرحله انجام موانع و مشکلاتی باعث می‌شود که این کار انجام نشود.

سیدمحمود هادیان رئیس اداره محیط زیست میاندورود در این باره، گفت: این اداره طبق وظیفه ذاتی و سازمانی خود با هرگونه زنده‌گیری و نگه‌داری، جابجایی و نمایش حیوانات وحشی از نوع بومی و غیر بومی مقابله و با متخلفین به موجب قوانین برخورد قضایی می‌شود.

وی افزود: حیوانان وحشی کشف و ضبط شده در این راستا چناچه قابل بازگشت به طبیعت باشند در یک زیستگاه مناسب رهاسازی می‌شوند درغیر این صورت به مراکز مجاز یا باغ وحش برای نگهداری برده می‌شود.

هادیان خاطرنشان کرد: حیوانات اهلی مانند سگ و گربه درخصوص حیوانات اهلی از مواردی که شامل ولگرد و یا مزاحمت می‌کند چه توسط اشخاص آزاد در خیابان‌ها گرداننده می‌‍شوند الزامی برای سازمان محیط زیست در جمع‌آوری و نگهداری تعیین نشده است.

وی تصریح کرد: در چارچوب کنترل سگ‌های بلاصاحب براساس مفاد بند 15 ماده 55 قانون شهرداری‌ها این نهاد را مسئول جلوگیری از شیوع امراز ساریه و انسانی و حیوانی داشته از سوی معاونت امور شهرداری‌های وزرات کشور تهیه و تدوین گردیده و حسب دستورالعمل به استان به معاون عمرانی استانداری و با دبیری دفتر امور شهری، در شهرستان به ریاست فرماندار و به دبیری شهرداری تعیین و در همین راستا شهرداری‌ها موظف به ایجاد مرکز نگهداری حیوانات مزاحم با شرایط مشخص خارج از محدوده مراکز مسکونی و تشکیل واحد زنده‌گیری گردیده‌اند.

اما به گفته شهردار سورک، شهرداری مکان و پول نگهداری این سگ‌ها را ندارد و اگر مسئولان تاکید به اجرای آن دارند باید منابع اعتباری تعریف و به شهرداری‌ها پرداخت کنند تا شهرداری بتواند این کار را انجام دهد در غیر این صورت این کار از توان شهرداری خارج است چون هزینه زیادی برای آنها خواهد داشت.

یکی از اقداماتی که در این زمینه می‌توان انجام داد موضوع عقیم‌سازی سگ‌ها است که می‌تواند حداقل از افزایش آنها جلوگیری کند و در درازمدت باعث کاهش آنها شود.

با این اوصاف که اغلب شهرداری‌ها در این خصوص اقدامی انجام نمی‌دهند لازم است مسئولان بالادستی برای ترغیب شهرداری‌ها برای اجرای این کار اعتبار خاصی تعریف کنند و برای این منظور به شهرداری‌ها بدهند تا این کار انجام شود و هر روز شاهد افزایش تعداد سگ‌ها در سطح شهر و روستاها نباشیم.

انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۰۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی رودخانه بابلک از بروز خسارت به یک روستا پیشگیری کرد

سید محمد موسوی معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: با انجام اقدام به موقع برای لایروبی و ساماندهی یکی از نقاط حادثه‌خیز رودخانه بابلک در شهرستان سوادکوه شمالی از وقوع خسارت ناشی از طغیان این رودخانه طی روز‌های اخیر و آسیب به زیرساخت‌ها و تاسیسات حاشیه رودخانه جلوگیری شد.

او با بیان این‌که لایروبی رودخانه‌های مازندران بر اساس اولویت و با شناسایی نقاط حادثه‌خیز در حال انجام است، افزود: انباشت رسوبات سیلاب سال‌های اخیر در بستر جاری و آبرو رودخانه بابلک در محدوده بالادست روستای امامکلا از توابع دهستان لفور شهرستان سوادکوه شمالی، این محدوده از رودخانه را به یکی از نقاط حادثه‌ساز در زمان طغیان رودخانه و جاری شدن سیلاب تبدیل کرده بود که با لایروبی و ساماندهی به موقع از بروز خسارت ناشی از سیل در هفته جاری جلوگیری شد.

موسوی گفت: در این نقطه حادثه‌خیز چند بار شاهد طغیان رودخانه و خارج شدن سیلاب از مسیر اصلی بودیم که به جاده دسترسی و تاسیسات مجاور رودخانه خسارت می‌زد و بخشی از روستا نیز دچار آبگرفتگی می‌شد.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران افزود: پیش از بارندگی‌های اخیر اجرای عملیات خروج مصالح رودخانه‌ای مازاد، لایروبی و ساماندهی رودخانه در دستور کار شرکت آب منطقه‌ای قرار گرفت و با استفاده از ظرفیت تبصره ۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ (تهاتر مصالح) و بخش خصوصی، بخش‌هایی از مسیر رودخانه ساماندهی و امکان عبور جریان سیلاب ایجاد شد.

موسوی گفت:با انجام این اقدامات جریان سیلاب روز‌های ۳ و ۴ اردیبهشت بدون انحراف در بستر رودخانه جاری شد و خسارتی به جاده دسترسی روستایی و اماکن گردشگری حاشیه رودخانه وارد نکرد.

او افزود: در صورت همکاری بیشتر منابع طبیعی برای قطع و جمع‌آوری درختان موجود در بستر جریانی رودخانه، عملیات لایروبی با سرعت بیشتری انجام می‌شود و با افزایش عرض آبگذری رودخانه، بستر بابلک سیلاب‌های بزرگ‌تری را هم عبور خواهد داد که در نهایت باعث کاهش خسارات احتمالی در سیلاب‌های آینده خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • پیگیری ویژه جهت تصویب نخستین طرح هادی شهری پیربازار
  • دستور دادستان فردیس به شهرداری برای ساماندهی «پارک تندرستی»
  • آمادگی پلیس قم برای ساماندهی زباله‌گردها
  • ساماندهی رودخانه بابلک از بروز خسارت به یک روستا پیشگیری کرد
  • نقاط حادثه خیز رودخانه های مازندران شناسایی می شود
  • ببینید | ترس مردم لندن از جولان اسب‌های زخمی در خیابان‌های کاخ باکینهام
  • ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی
  • توزیع رایگان کیسه‌های پارچه‌ای در بازارهای کوثر ویژه هفته نکوداشت اصفهان
  • خانه انصاری ارومیه مرمت می‌شود