Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به خسارت‌های ناشی از سیل به تأسیسات زیربنایی گفت: در نشست هیئت دولت پیگیری لازم برای تأمین این اعتبار با توجه به محدودیت‌های مالی دولت انجام می‌شود. ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۸ استانها مازندران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، محمدجواد آذری جهرمی شامگاه سه‌شنبه در دهمین جلسه قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده مازندران اظهار داشت: حضور به موقع مدیریت ارشد استان در ساماندهی خرابی‌های ناشی از سیل و خدمات رسانی به مردم خسارت دیده با همراهی و همکاری تمام دستگاه‌های و سازمان‌های دولتی نیروهای انتظامی و نظامی و اطلاع رسانی به موقع رسانه‌ای باعث شد تا بحران ناشی از این بلایای طبیعی در مازندران در کمترین زمان فروکش کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: روند خدمات رسانی به سیل زدگان باید همانند گذشته بدون وقفه ادامه داشته باشد و در این مراحل بازسازی و نوسازی باید تمام دستگاه ‌های مرتبط از جمله بانک‌ها فعالیت‌های خود را تسریع کنند.

وزیر معین دولت در مازندران گفت: دولت در بخش اجرایی برای نوسازی و بازسازی واحدهای مسکونی و جبران خسارت‌ ها در بخش کشاورزی کمک‌های خوبی را برای استان مصوب کرده است و بخش زیادی از این کمک‌ها نیز به خسارت دیدگان پرداخت شد.

جذب اعتبارات ملی اردبیل در حوزه مدیریت بحران نیازمند پیگیری جدی مسئولان استتردد ایمن در جاده‌های استان کرمان در انتظار تامین اعتبار است50 میلیارد ریال خسارت به سیل‌زدگان در گنبدکاووس پرداخت شد

جهرمی عنوان کرد: بانک‌ های عامل در پرداخت خسارت‌ ها به خصوص تسهیلات ساخت و مرمت سرعت بیشتری به خرج دهند تا در هفته جاری این اعتبارات در اختیار سیل زدگان قرار گیرد.

وی گفت: چنانچه در حوزه زیرساخت فناوری و ارتباطات برای پرداخت تسهیلات مشکلی برای بانک‌ها وجود دارد، وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات در تأمین این زیرساخت‌ها کمک می‌کند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به خسارت‌های سیل به تأسیسات زیربنایی مازندران و عدم تخصیص اعتبار گفت: در نشست 22 خردادماه (چهارشنبه) هیأت دولت پیگیری لازم برای تأمین این اعتبار با توجه به محدودیت‌های مالی دولت انجام می‌شود و امیدوارم این اعتبار نیز در اختیار استان قرار گیرد.

جهرمی با تاکید بر تسریع در خدمات رسانی به سیل زدگان مازندرانی، گفت: باید به گونه‌ای برنامه ریزی شود تا کارکردها در حوزه خدمات به سیلزدگان به درستی به نتیجه برسد تا رضایت مردم را به دنبال داشته باشد.

وی رضایتمندی مردم در امور خدمات رسانی را بهترین راهکار برای ساماندهی مدیریتی در مواقع بحران قلمداد کرد و هدف اصلی دولت در خدمات رسانی را هم رضایت مردم دانست.

احمد حسین زادگان استاندار مازندران نیز در این جلسه با اشاره به اینکه متاسفانه سیل مازندران در سایه بروز سیلاب های متعدد در استان های دیگر کشور کمتر با ابعادی که داشته است، نگریسه شد، گفت: بدلیل گستره وسیع جغرافیایی، درگیری 12 شهرستان در دو سیل و بحران های همزمان چون بسته شدن راه ها در ارتفاعات بخاطر بارش برف سنگین و حضور حجم بالای مسافران و گردشگران و مسدود شدن سه محور اصلی موصلاتی استان و یک لاینه شدن محور سوادکوه پس از سیل دوم در 12 فروردین، بحران وسیعی در حوزه های مختلف بر استان حادث شد و خسارات فراوانی به بخش های گوناگون وارد آمد.

225 میلیارد ریال بلاعوض به سیل زدگان پرداخت شد

وی با بیان اینکه پس از بروز بحران سیل های اخیر با 1000 نقطه رانشی در استان روبرو بودیم، افزود: با اولویت بندی رویاوریی با سیلاب و در سایه همدلی و هم افزایی بحران بنحو مطلوب مهار شد.

استاندار مازندران خاطرنشان کرد: کارها بصورت همزمان مدیریت شد بنحوی که با آواربرداری، کار برآورد خسارات نیز انجام گردید و در 72 ساعت برخی خسارت ها پرداخت شد و با دستور معاون اول رئیس جمهوری بزودی تنخواه ها در اختیار استان ها قرار می گیرد.

حسین زادگان ضمن قدردانی از حمایت و حضور دولت و مسئولین و مقامات ارشد دولت و دیگر قوا، یادآور شد: با حمایت های صورت گرفته بالغ بر 5800 واحد مسکونی، تعمیراتش به پایان می رسد.

وی ادامه داد: برای تمامی واحدهای مسکونی خسارتی شامل مرمتی و تخریبی علاوه بر تسهیلات بلاعوض، اعتبار ساخت و مرمت نیز با نرخ ارزان قیمت پرداخت می‌شود تا خسارت دیدگان بتوانند در کمترین زمان ممکن این واحد را تکمیل کرده و در آن مستقر شوند.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه میزان تسهیلات مصوب برای استان در بخش بلاعوض و ساخت و مرمت واحدهای مسکونی حدود یکهزار و 760 میلیارد ریال بوده است، گفت: تاکنون 225 میلیارد ریال از کمک‌های بلاعوض مصوب به سیل زدگان پرداخت شد و بقیه نیز در حال پرداخت است.

رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران مازندران با اشاره به اینکه کمک بلاعوض مصوب برای مازندران 410 میلیاردریال بوده است، گفت: واحدهای مسکونی تخریبی در استان نیز حدود 800 واحد بوده است.

حسین زادگان افزود: براساس آخرین آمار کار ساخت 200 واحد مسکونی تخریبی نیز شروع شده به طوری که عملیات ساخت 101 واحد در مرحله پی ریزی و 55 واحد نیز در مرحله اسکت بندی است.

 تا شروع فصل سرما اکثر سیل زدگان به خانه‌های خود بازمی گردند

وی افزود: برای تسریع در ساخت واحدهای مسکونی تخربیی خانوارهای تحت پوشش دستگاه‌های حمایتی بهزیستی و کمیته امداد امام (ره) نیز قرارداد ساخت  200 واحد مسکونی این اقشار آسیب پذیر با سپاه کربلای مازندران منعقد گردید.

استاندار مازندران گفت: در مجموع در بخش مرمت واحدهای مسکونی خسارتی و حتی تخریبی کارها به خوبی در حال انجام است و امیدواریم تا شروع فصل سرما اکثر سیل زدگان به خانه‌های خود بازگردند.

حسین زادگان با بیان اینکه یکی از کارکردهای مثبت مدیریتی در امور سیلزدگان در این استان، عدم اسکان این خانواده‌ها در کانکس و یا چادر بوده است، گفت: با کمک مردم منطقه و مسئولان مدیریت خوبی در این بخش شد به طوری که خانواده‌های خسارت دیده یا در مناطق مسکونی قابل اسکان مرمتی و یا در منازل اقوام خود ساکن شدند.

حسین زادگان همدلی و انسجام بین مردم و مسئولان را از دیگر نقاط مثبت در تسریع در امور سیلزدگان برشمرد و گفت: تمام نهادهای مردمی و سازمان‌های دولتی و خصوصی و نیروهای بسیجی و امدادی در این بخش وارد میدان شدند و این همدلی و انسجام باعث شد تا کارها تسریع شود.

وی همکاری رسانه‌ها را از دیگر نقاط مثبت برای تسریع در ساماندهی امور سیل زدگان و همراهی مسؤولان ملی و استانی برشمرد و از همراهی رسانه‌ها و رسانه
ملی نیز قدردانی کرد.

انتهای پیام/ ت

R41358/P/S6,74/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۰۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر ناتوان و برکنار شده چطور استاندار مازندران می‌شود؟

عصرایران در یادداشتی نوشت: به تازگی، دولت، یوسف نوری را به عنوان استاندار جدید مازندران تعیین کرد. این در حالی است که او دقیقا یک سال قبل (فروردین ۱۴۰۲) به دلیل تقصیر وزارت آموزش و پرورش در ماجرای تاخیر پرداخت حقوق معلمان، در قالب استعفا، از سمت وزیر آموزش و پرورش برکنار شد.

تنها چند روز قبل از برکناری، مخبر معاون اول رئیس جمهوری، وزارت آموزش و پرورش را مقصر اعلام کرد تا شمارش معکوس برای پایان حضور یوسف نوری در ساختمان خیابان قرنی شروع شود و ۵ روز بعد هم خبر استعفای برکنارگونه منتشر شد. البته هیچ کدام از متن‌های استعفای یوسف نوری و موافقت رئیسی با استعفا منتشر نشدند.

تاخیر پرداخت حقوق معلمان در آخرین روز اسفند ۱۴۰۱، فاجعه تمام عیاری را رقم زد. وزارت آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه یکدیگر را متهم کردند و اختلاف به وجود آمد. در نهایت با بررسی معاون اول رئیس جمهوری به دستور رئیس جمهوری، وزارتخانه یوسف نوری، به عنوان مقصر معرفی و چند روز بعد هم طبق انتظارات از سمت خود کناره گیری کرد / کنار گذاشته شد.

ضمن اینکه سوابق یوسف نوری قبل و هنگام وزارت آموزش و پرورش نشان می‌دهد او نه در کلام و واکنش و نه در عملکرد، فرد اجرایی موفقی نیست. سپردن مسوولیت استانداری به این وزیر سابق، تنها زمینه‌ای را برای بروز اشتباهات بزرگتر فراهم می‌کند. آن هم در مازندانی که همسایه تهران است.

پس قابل پیش بینی است: یوسف نوری در مقام استاندار مازندران، با بروز سلسله اشتباهاتی، مجبور به کناره گیری یا برکنار می‌شود و دوره ماموریت خود را در ساری تکمیل نخواهد کرد.

وزیران یا براساس اختلاف نظر با رئیس جمهور یا دیگر مقامات یا فشار مجلس، برکنار یا استعفا می‌کنند یا به دلیل استیضاح موفق مجلس، مجبور به کناره گیری می‌شوند و در همه این موارد انتصاب آن‌ها به دیگر سمت‌ها از جمله مشاور و سفیر، قابل توجیه و معمول است. اما اینکه وزیری به دلیل ناتوانی عیان در اداره بدیهیات وزارتخانه تحت اداره خود، برکنار شود / استعفا دهد و سپس یک سال بعد به سمت استاندار معرفی شود از عجایب و غرایب روزگار ماست. آن هم وزارتخانه‌ای که یوسف نوری کارمند رسمی آن است و ۳۰ سال درآن سابقه دارد.

قابل توجه اینکه ۲ وزیر سابق که در دولت رئیسی به سمت استاندار منصوب شدند نتوانستند دوره خود را تکمیل کنند و به شکلی، برکنار یا کنار گذاشته شدند. صادق خلیلیان، وزیر کشاورزی دولت احمدی نژاد، در دولت رئیسی، استاندار خوزستان معرفی شد و بعد از گذشت یک سال و چند ماه کنار گذاشته شد.

حسین مدرس خیابانی قائم مقام و سرپرست وزارت صمت دولت حسن روحانی نیز در این دولت به عنوان اولین استاندار سیستان و بلوچستان معرفی شد، اما بعد از ۱۶ ماه، تغییر داده شد. او البته هم اکنون به عنوان مدیرعامل شرکت ملی مس ایران منصوب شده است.

استاندار، مسوولیت مهم و حساسی است. استاندار استانی، چون مازندران در کشوری، چون ایران، نیروی قدرتمند و شجاعی می‌طلبد که سابقه ارزشمندی از کارآمدی داشته باشد نه اینکه در نگارش رزومه شخصی خود، اسباب انبساط خاطر دیگران را فراهم کرده باشد.

نویسنده: رضا غبیشاوی

دیگر خبرها

  • طرح نیمه‌تمام زباله‌سوز ساری به کجا رسید؟
  • اعزام تیم بوکس نوجوانان مازندران به مسابقات قهرمانی کشور
  • وزیر ارتباطات: رفع فیلتر گوگل پلی یکی از دستور کار‌های گروه تعیین مصادیق مجرمانه است
  • وزیر ارتباطات: برای سومین بار رفع فیلتر گوگل‌پلی را در کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه مطرح کردیم
  • وزارت ارتباطات به زودی از ماهواره‌های جدید رونمایی می‌کند/ گردشگری در ایران رشد کرده است/ بدهی های ایران به بانک توسعه اسلامی صفر شد
  • وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند
  • وزیر ارتباطات دولت رئیسی: دوستان همراهی کنند گوگل‌پلی را رفع فیلتر می‌کنیم!
  • وزیر ارتباطات از احتمال رفع فیلتر «گوگل‌پلی» خبر داد
  • درخواست رفع فیلتر این اپلیکیشن در کمیته فیلترینگ بررسی می‌شود
  • وزیر ناتوان و برکنار شده چطور استاندار مازندران می‌شود؟