Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-27@18:42:17 GMT

زمین خواری آشوراده به نام توسعه گردشگری

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۳۱۰۸۷

زمین خواری آشوراده به نام توسعه گردشگری

عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی با اشاره به زمین‌خواری «آشوراده» توسط سودجویان و به نام توسعه گردشگری گفت: سازمان محیط زیست نباید تحت فشار سازمان گردشگری و استانداری گلستان قرار گیرد.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی‌محمد شاعری عضو هیأت رئیسه کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، درباره شکایت دادستان از رئیس سازمان محیط زیست در خصوص جزیره آشوراده گفت: این جزیره منطقه‌ای حفاظت شده بود که حتی در زمان رژیم پهلوی هم تحت حفظ مدیریت می‌شد، اما در طی ۱۰ سال اخیر به بهانه ایجاد منطقه ویژه گردشگری و اشتغال و طرح‌های توسعه‌ای این جزیره را تصرف کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: اقدامات صورت گرفته در این جزیره به بهانه‌های مختلف موجب تخریب آشوراده شده است.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس تصریح کرد: آشوراده در طول مدت فعالیت دولت‌های هشتم تا دوازدهم چشم طمع زیادی به آن داشته‌اند که در پوشش طرح گردشگری و اشتغال به دنبال بلعیدن جزیره آشوراده بوده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: به عنوان نماینده مجلس و عضو کمیسیون کشاورزی تا جایی که در توان داشته‌ام مقابل این ماجرا و دست‌اندازی و تعدی به طبیعت ایستاده‌ام، ولی آن‌هایی که به دنبال زمین‌خواری هستند با لابی‌گری و زد و بند و روش‌های غیرمتعارف در حال بلعیدن آشوراده هستند.

شاعری گفت: واگذاری آشوراده کار غیرقانونی و خلاف مقررات بوده است.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: آشوراده نگین دریای خزر است و باید بکر و دست نخورده باقی بماند و باید پرندگان در محلی آرامش‌بخش در کنار دیگر حیوانات که یکی از اکوسیستم‌های بی‌نظیر طبیعی کشور است زندگی کنند. آشوراده باید زیرنظر سازمان محیط زیست حفاظت شده و این سازمان نباید تحت فشار سازمان گردشگری، استانداری گلستان و منفعت‌طلبان و سودجویان تخریب شود.

شاعری گفت: باید سازمان بازرسی کل کشور نسبت به وضعیت آشوراده و قرارداد‌های اخیر منعقد شده در این خصوص حساس بوده و وزارت اطلاعات و دستگاه‌های نظارتی دیگر به همراه وزارت جهاد کشاورزی حساسیت خود را در این خصوص بالاتر ببرند چرا که موضوع آشوراده به بهانه گردشگری به دنبال بلعیدن این جزیره هستند.

وی از طبیعت‌دوستان و عاشقان محیط زیست خواست اجازه ندهند آشوراده قربانی مطامع عده‌ای سودجو قرار گیرد. منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: توسعه گردشگری علی محمد شاعری سازمان محیط زیست دولت روحانی زمین خواری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۱۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد

شهردار همدان با بیان اینکه سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد، گفت: همدان جز شهرهای پاک کشور است و این مسئولیت شهرداری را بیشتر می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سید مسعود حسینی در مراسم هفته زمین پاک و بهره‌برداری از حوضچه‌های جمع‌آوری و مدیریت شیرابه سازمان مدیریت پسماند، اظهار داشت: همدان طبق فاکتورها و استاندارهای لازم جزو شهرهای پاک کشور است که از این فرصت باید برای تقویت گردشگری و افزایش سهم همدان از اقتصاد گردشگری بهره گرفت.

وی حفظ محیط زیست را ضروری‌ترین موضوع بشری دانست و عنوان کرد: سرمایه‌گذاری 80 میلیون یورویی در حوزه پسماند، انعقاد قرارداد با شرکت بهروب برای تفکیک زباله از مبدا، پاکسازی ورودی‌های شهر و آزادسازی حریم رودخانه‌ها و راه‌اندازی سیستم آبیاری مکانیزه در دستور کار شهرداری قرار دارد.

شهردار همدان، اعلام کرد: ایجاد دومین پایگاه سنجش آلودگی هوا، افزایش دوربین‌های ترافیکی، تشکیل اداره محیط زیست در شهرداری همدان، خرید اتوبوس و تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی، ارتقای سطح فضای سبز از جمله پارک‌های فرامنطقه‌ای اکباتان و ولایت و احداث پارک 48 هکتاری در کوی شهید مفتح(واقع در بلوار بدیع الزمان) و برفروبی با روش‌های علمی از جمله این اقدامات بوده است.

حسینی گفت: بر اساس سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط‌زیست، سنجش کیفیت هوا در همدان در وضعیت پاک (سبز) قرار دارد.

15هکتار فضای سبز در سایت حوضچه‌های جمع آوری و مدیریت شیرابه ایجاد شد

رئیس سازمان پسماند شهرداری همدان، گفت: سند مالکیت این سایت از حوضچه‌ها در سال 92 اخذ شده و اقدامات توسعه ای در آن ادامه دارد که در همین راستا 15هکتار فضای سبز شامل گونه‌های مختلف گل محمدی، سنجد، صنوبر و گردو در آن ایجاد شد.

بابک مهدی آزاد از به‌کارگیری پست برق 500 کیلو وات ، 2735 متر سوله و دستگاه پردازش 250 تنی در  این سایت خبر  داد و افزود: سه حوضچه با ظرفیت 40 هزار متر مکعب در این سایت ایجاد شده ضمن اینکه لایه‌های ژئو تکستال د رآن به کار برده شده که غیر قابل نفوذ به سطح‌های زیرین است و بنا داریم در ماه‌های آینده تجهیزاتی را در آن به کار ببریم که سرعت تبخیر این شیرابه‌ها بالا رود.

مهدی آزاد با بیان اینکه پروژه لندفیل نیز در آینده نزدیک کلنگ زنی می‌شود عنوان کرد: همچنین محلی برای نگهداری حیوانات در حوالی این سایت ساخته می‌شود که به این منظور سال گذشته 2100 تن آسفالت با اعتباری بالغ بر 80 میلیارد ریال در این محل انجام شده که این اقدام نیز به بهره‌برداری می‌رسد.

نقش رسانه‌ها در کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی

مدیرکل محیط زیست استان همدان با تاکید بر کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در زندگی روزمره و محیط زیست افزود: نقش رسانه‌ها در زمینه فرهنگ‌سازی مهم است و در ابتدای این زنجیره وزارت صمت نقش بسیار مهمی در کاهش مصرف پلاستیک‌ها دارد.

مریم محمدی با اشاره به اینکه شهرداری از مهم ترین سازمانها در کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی است تصریح کرد: جمع آوری صحیح زباله‌ها، تجهیز و ارتقای ماشین آلات حمل زباله و استانداردسازی این مجموعه نقش مهمی در این زمینه دارد.

قطع درختان در یک مدرسه سبب گلایه مندی عضو شورای شهر شد

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان نیز در این مراسم اظهار داشت: حفظ سلامت مردم و حفظ محیط زیست جزو دغدغه‌های شورای اسلامی شهر و شهرداری همدان است و دولتها و شهروندان و سازمانها هم در این راستا وظایفی بر عهده دارند که باید به آن عمل کنند.

علی اکبر نظری با ابراز گلایه‌مندی از آموزش و پرورش در حفظ فضای سبز مدارس عنوان کرد: متاسفانه مشاهده شده درختان زیادی در یک مدرسه قطع شده و این موضوع جزو حقوق عامه است که نباید خدشه‌ای بر آن وارد شود و آموزش و پرورش باید در تربیت و پرورش افراد جامعه پیشقدم باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد
  • هوش مصنوعی ناسا از سیاره زمین محافظت می‌کند