Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@19:58:39 GMT

جنگ روانی زنگنه مانع استیضاح او نمی‌شود

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۳۱۶۳۹

جنگ روانی زنگنه مانع استیضاح او نمی‌شود


احمدعلیرضا بیگی با اعلام اینکه در حال جمع آوری امضا برای استیضاح وزیر نفت و جمع آوری مدارک در خصوص تخلفات وی هستیم، گفت: جمهوری اسلامی کانون انرژی در منطقه است. پیش بینی می‌شد تحریم‌های شدیدتری در مورد جمهوری اسلامی اعمال شود، لذا باید از مزیت‌های دارا بودن انرژی در منطقه استفاده می‌کردیم تا تحریم‌ها تأثیر زیادی بر اقتصاد کشور نگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: سال هاست که به ترکیه گاز می‌فروشیم. دولت ترکیه نیز تمهیداتی را فراهم کرده است که بهای گازی را که ما می‌خرد بتواند فارغ از تحریم‌ها پرداخت کند.

عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی با بیان اینکه از گذشته موضوع انتقال گاز به افغانستان، پاکستان و چین در دستور کار جمهوری اسلامی قرار داشته و زیرساخت‌های لازم فراهم شده است، اظهار داشت: خطوط انتقال گاز به چابهار رسیده بود و انتظار داشتیم بتوانیم گاز را از طریق افغانستان و پاکستان به بزرگترین قدرت اقتصادی آسیا یعنی چین صادر کنیم.

علیرضا بیگی تصریح کرد: به واسطه تعلل وزارت نفت این مذاکرات دستخوش تغییراتی شد و عملاً این معامله منتفی شد و رقیب ما که ترکمنستان بود، توانست از این موقعیت استفاده کرده و بخشی از انرژی موردنیاز چین را تأمین کند.

وی گفت: هر کشوری که این خطوط گاز از آن عبور می‌کرد، مزیت‌های قابل توجهی را کسب می‌کرد و ایران نیز می‌توانست منبع تأمین انرژی بزرگترین قدرت اقتصادی جهان باشد.

یکی از امضاکنندگان استیضاح وزیر نفت با بیان اینکه روسیه با همین شیوه توانست از تحریم‌های فوق العاده قدرتمند غرب عبور کند، تاکید کرد: روسیه تأمین کننده منحصر به فرد گاز اروپا بود و اروپائیان بدون گاز روسیه راه به جایی نمی‌بردند، لذا تمام هزینه گاز روسیه را پرداخت کردند و روسیه توانست از تحریم‌ها عبور کند.

علیرضا بیگی با تأکید بر اینکه به دلیل سوءتدبیر وزارت نفت نتوانستیم از این موقعیت استفاده کنیم، گفت: مشابه این اتفاق برای منابع نفتی ما نیز افتاده است. پیمانکاران و سرمایه گذاران بزرگ چینی در ایران حضور داشتند که وزارت نفت به طمع معامله با اروپا، توتال و کمپانی‌های بزرگ نفتی آن‌ها را از میادین نفتی ایران بیرون کرد.

وی اظهارداشت: شرکت توتال اطلاعات میادین مشترک گازی ما با قطر را از ایران گرفت و در اختیار قطر قرار داد و با تحریم‌ها از ایران خارج شد. در همان زمان مجلس سؤالات متعددی از وزارت نفت در خصوص تضمین‌های انعقاد قرارداد با توتال مطرح کرد، اما وزارت نفت به سؤالات پاسخ نداد.

نماینده مردم تبریز در مجلس تصریح کرد: وزارت نفت امروز باید منبع تأمین ارز موردنیاز کشور باشد، اما به خاطر ملاحظات فردی شخص وزیر نمی‌تواند به این مسئولیت خود عمل کند و حرف‌های عجیب و غریبی از زبان وزیر نفت نقل می‌شود به این شرح که «من حوصله زندان رفتن ندارم». این نوع مدیریت نمی‌تواند در شرایط جنگ اقتصادی برای ما کارآمد باشد.

علیرضا بیگی گفت: آقای زنگنه اعلام کرده است که اگر مجلس من را استیضاح کند، در مورد کرسنت صحبت می‌کنم. به نظر من یکی از متهمان پرونده کرسنت آقای زنگنه و تیمشان هستند. آقای زنگنه باید پاسخگوی تخلفات خود در جریان پرونده کرسنت باشد و با این جنگ روانی نمی‌تواند استیضاح کنندگان را منصرف کند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: استیضاح زنگنه کرسنت متهم پرونده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۱۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند

دولت چین معافیت‌های تعرفه‌ای برای واردات برخی محصولات آمریکایی را تا پایان نوامبر سال جاری تمدید می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، وزارت دارایی چین در بیانیه‌ای اعلام کرد پکن معافیت های تعرفه‌ای برای واردات برخی محصولات آمریکایی را تا 30 نوامبر سال جاری تمدید می کند.

این وزارت خانه افزود: معافیت های بیشتر که از روز چهارشنبه اول ماه مه اجرایی می شود، در ادامه معافیت های اخیر است که روز سه شنبه منقضی می شود.

در همین حال سه روز پیش وزیر خارجه چین در دیدار با آنتونی بلینکن همتای آمریکایی خود تاکید کرد که منطقه آسیا و اقیانوسیه نباید به میدان جنگ برای قدرت های بزرگ تبدیل شود و گفت که واشنگتن اقدامات بی پایانی برای ضربه زدن به اقتصاد و فناوری چین انجام داده است.

وانگ یی به بلینکن گفت که واشنگتن نباید از تایوان به عنوان ابزاری برای کنترل چین و توقف تسلیحاتی آن استفاده کند.

همچنین سخنگوی وزارت خارجه چین از آمریکا خواست در امور داخلی چین دخالت نکند.

در همین حال چند روز پیش یک مقام ارشد وزارت امور خارجه آمریکا بدون ذکر جزئیات بیشتر اظهار کرد واشنگتن برای برداشتن گام هایی علیه شرکت های چینی که به اعتقاد آنها امنیت آمریکا و اروپا را تهدید می کنند، آماده است.

همچنین در دولت آمریکا بحث های مقدماتی درمورد تحریم بانک‌های چینی به دلیل حمایت این کشور از روسیه در جنگ علیه اوکراین، صورت گرفته اما مقامات به رویترز گفتند که دولت هنوز برای انجام این کار طرحی ندارد.

این در حالی است که واشنگتن تاکنون برخی تحریم‌های بانک‌های اصلی چین را به دلیل تاثیراتی که ممکن است بر اقتصاد جهانی و روابط بین دو کشور داشته باشد، متوقف کرده است.

همچنین یک مقام وزارت امور خارجه چین در گفت‌وگو با خبرگزاری شینهوا اظهار کرد از زمان دیدار بایدن با شی جین پینگ در نوامبر سال گذشته در سان فرانسیسکو، ارتباطات بین دو کشور نشان دهنده روند توقف کاهش ارتباطات و تثبیت آن است.

براساس این گزارش، سفر بلینکن به پکن در حالی صورت گرفت که کنگره و سنای آمریکا در هفته جاری لایحه کمک 8 میلیارد دلاری به تایوان را تصویب کرد. هدف از اختصاص این بودجه به تایوان، کمک به این کشور در مقابله با اقدامات چین در منطقه است.

در همین حال چندی قبل وانگ یی وزیر امور خارجه چین در گفتگو با آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ، اظهار کرد واشنگتن باید تحریم های اعمال شده بر کارخانه ها و افراد چینی را بردارد.

آقای یی در این گفتگو اظهار داشته واشنگتن باید این تحریم ها را بردارد و به حقوق توسعه مشروع چین، آسیب نرساند.

براساس این گزارش، واشنگتن تحریم هایی را بر شرکت های مختلف چینی اعمال کرده، شرکت هایی که واشنگتن آنها را به همکاری با صنایع نظامی چین به رغم انکار این شرکت ها متهم کرده است. تحریم های آمریکا همچنین بر افراد و نهادهای چینی وضع شده که متهم به نقض حقوق بشر در منطقه شین جیانگ هستند.

در ماه های اخیر روابط بین آمریکا و چین شاهد علایمی از بهبودی است در حالی که هر دو طرف گام هایی را برای ایجاد دوباره کانال های ارتباطی پس از تنش های فزاینده فی مابین طی دهه های اخیر، برداشته‌اند.

چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را نداردچین، آمریکا را تهدید به اقدام تلافی جویانه کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساقط کردن ۶ موشک «اتکمز» آمریکا توسط ارتش روسیه/ «مغز متفکر پوتین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد
  • آمریکا تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را کاهش داد
  • اصابت موشک کره‌شمالی به اوکراین؟
  • آمریکا مانع حضور نماینده روسیه در نشست کمیته اطلاعات سازمان ملل شد
  • صنعا: واشنگتن مانع صلح در یمن و توقف کشتار در غزه است
  • گزارش جالب دویچه‌وله؛ روش های دور زدن تحریم ها ازسوی ایران و روسیه | چین در ظاهر هیچ نفتی از ایران وارد نمی‌کند؛ در عوض...
  • دویچه‌وله: تحریم‌ها ناکارآمد است اما غرب ناچار است تحریم کند!
  • ادعای ناظران درباره اصابت موشک ساخت کره‌شمالی به خارکیف اوکراین
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند