Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا بابک دین پرست در جلسه شورای ساماندهی مبادلات مرزی آذربایجان غربی که در سردشت برگزار شد، افزود: از این میزان پنج هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال برای ۱۷ هزار و ۸۰۴ نفر از کوله بران دارای کارت فعال در آذربایجان غربی تخصیص یافته است.

وی گفت: در فرآیند تخصیص اعتبارات موانع و مشکلاتی وجود دارد که باید با همفکری اعضای شورای ساماندهی راه حل‌هایی برای آنها یافت و این مشکلات را یکی پس از دیگری رفع کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دین پرست با بیان اینکه در این استان ۲۴ هزار و ۲۸ نفر برای صدور کارت مرزنشینی شناسایی شده‌اند، اظهار کرد: از این تعداد تنها برای ۱۷ هزار و ۸۰۴ نفر کارت فعال صادر شده و متأسفانه به دلایلی تعداد زیادی از کارت‌های فعال نیز بدون استفاده بوده و در عمل غیر فعال است.

وی در رابطه با سفرهای این هفته به برخی از استان‌های مرزنشین کشور، بیان کرد: در این سفر مساله مبارزه با قاچاق کالا و رفع مشکلات معیشتی مرزنشینان دنبال می‌شود.

دین پرست گفت: از روز شنبه در این راستا کارشناسان وارد آذربایجان غربی شده اند و هم اکنون در شمال استان در حال بررسی وضعیت موجود هستند؛ فردا این هیأت عازم کردستان و جلسه نهایی در کرمانشاه برگزار می‌شود و سپس تا روز جمعه در ایلام استقرار خواهند یافت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور بیان کرد: برای این سفر برنامه‌هایی همچون بازدید از بازارچه‌های مرزی و شهرک‌های صنعتی، طرح‌های سرمایه گذاری و حضور در جلسات شورای ساماندهی مبادلات مرزی پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه این جلسه در راستای فرمایشات نوروزی مقام معظم رهبری برگزار شده، گفت: مساله جدی و فوری در شرایط حاضر کشور اولویت اقتصادی است و مسؤولان بر این اعتقاد دارند که همه ما در یک جنگ تحمیلی اقتصادی هستیم و باید کمک کنیمتا مشکلات معیشتی مردم در این شرایط رفع شود.

دین پرست اظهار داشت: در این سفر حل مشکلات اقتصادی چهار استان مرزی آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه و ایلام و ارتقای سطح معیشتی مردمان این استان‌ها در اولویت قرار دارد.

وی با اشاره به بررسی روند اجرا و تحقق مصوبه دولت در خصوص آئین نامه ساماندهی مبادله در بازارچه‌های غیررسمی موقت در خصوص بحث کوله بری، افزود: این آئین نامه در هفتم مردادماه ۱۳۹۶ ابلاغ و یکسال پس از آن در ۱۳ خردادماه ۱۳۹۷ اصلاح شد که شامل ۱۵ بند است.

وی همچنین در رابطه با ۲ تصویب نامه مربوط به سال ۱۳۹۶ گفت: این تصویب نامه‌ها ناظر بر ایجاد، ادغام، ابقاء و حذف بازارچه‌های مرزی است و باید در ۹ استان مرزی کشور ۳۹ بازارچه فعال باشد.

دین پرست تصریح کرد: در آذربایجان غربی هفت بازارچه مشترک مرزی قرار دارد که سه مورد از آنها مربوط به آئین نامه ساماندهی مبادلات در بازارچه‌های غیررسمی شامل «تمرچین» پیرانشهر و «کیله» و «اشکان» سردشت است.

وی با انتقاد از کم کاری در ایجاد نکردن زیرساخت‌های لازم در مرزهای سردشت و فعال نکردن بازارچه در مرز اشکان این شهرستان اضافه کرد: در این سفرها علت کمبودها مورد بررسی قرار می‌گیرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اعضای شورای دولت دین مبارزه با قاچاق کالا وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۲۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال دبیرخانه دائمی مُد زاگرس به لرستان

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، دبیرخانه دائمی «مُد زاگرس» با محوریت طراحی مد و لباس و ملزومات استان‌های زاگرس‌نشین در قالب تفاهم‌نامه همکاری بین کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان برای یکسال به این استان منتقل شد.

در همین خصوص اعظم روانشاد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: کارگروه ساماندهی مد و لباس با هدف حمایت از حجاب و عفاف پس از هشت سال معطلی در دولت سیزدهم احیا و فعال شده و هم‌اکنون این تفاهم‌نامه در چارچوب اصل ضرورت حفظ و توسعه فرهنگ و پوشش اصیل ایرانی و نیز سعی در گسترش ارتباط علمی، فرهنگی و هنری با طراحان و فعالان مد و پوشاک جهان اسلام به امضای طرفین رسید.

وی مدت اعتبار این تفاهم‌نامه را یک‌ سال از تاریخ مبادله عنوان کرد و افزود: در صورت برگزاری این رویداد طی 2 سال پیاپی و موافقت طرفین، دبیرخانه دائمی رویداد «مد زاگرس» به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان منتقل خواهد شد.

روانشاد یادآور شد: این کارگروه براساس قانون ساماندهی مد و لباس مصوب سال ۸۵ مجلس شورای اسلامی، به عنوان سیاستگذار و برنامه ریز حوزه مد و لباس کشور با مسوولیت و زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دستگاه‌های متولی عضو تشکیل شده است‌.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904254

دیگر خبرها

  • اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریالی برای تملک صحرای پرتمان
  • روانسازی تردد در پایانه‌های مرزی آذربایجان‌غربی ضروری است
  • هزینه‌کرد ۲۰۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم در حوزه توزیع برق چالدران
  • اعتبار ۲ هزار میلیارد ریالی برای احداث باغ مشاهیر در اصفهان
  • جزئیات بخشنامه جدید مالیاتی برای ساماندهی قانون کولبری و ملوانی
  • انتقال دبیرخانه دائمی مُد زاگرس به لرستان
  • احکام مالیاتی قانون ساماندهی کولبری و ملوانی ابلاغ شد
  • ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای ارتقای راه‌های سیستان و بلوچستان نیاز است
  • ارتقای راههای سیستان و بلوچستان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • اعتبار ۱۷ میلیارد ریالی برای نگهداری سالانه از آبنماهای منطقه ۵ اصفهان