Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-08@03:02:21 GMT

کاهش آسیب‌های اجتماعی با احیای ارزش‌های دینی

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۳۲۴۴۵

کاهش آسیب‌های اجتماعی با احیای ارزش‌های دینی

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی کوهبنان با موضوع «پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی(خودکشی)» با حضور امام جمعه، فرماندار، فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر اعضا، 21 خردادماه در دفتر امام جمعه این شهرستان برگزار شد.
در ابتدای این جلسه حجت‌الاسلام عباس جعفری، امام جمعه کوهبنان با استناد به آیات قرآن کریم، گفت: برخی گناهان فقط به خود شخص ضرر می‌رساند، اما برخی گناهان زمینه را برای گناه کردن دیگران رقم‌ می‌زند و بر جامعه اثر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تأکید کرد: افراد معتاد، بیمار هستند، بیماری‌ای که باعث گناه فرد و دیگران است. لذا، برخورد با این گناهکار متفاوت است که در صورت کوتاهی با این بیمار زمینه سرقت، قتل، انحرافات اجتماعی و... فراهم ‌می‌شود.
حجت‌الاسلام جعفری خواستار همکاری تمامی دستگاه‌ها جهت نجات افراد و جامعه از آسیب‌های اجتماعی شد و افزود: وظیفه همگان توجه به اصل امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است.
امام‌ جمعه کوهبنان گفت: اگر کسی علناً گناه کند و کسی درصدد تغییر او نباشد به همه جامعه ضرر زده؛ چون گناه فرد بر روی دیگران هم اثرگذار است.
در ادامه این جلسه حسین سالاری، فرماندار کوهبنان اظهار کرد: سند پیشگیری از خودکشی در آبان‌ماه سال گذشته ارسال و وظیفه تمام دستگاه‌ها مورد بررسی قرار گرفت که شایع‌ترین علت آن افسردگی و ناامیدی است.
وی با اشاره به اینکه امروز در جنگ اقتصادی با دشمن قرار داریم، بیان کرد: فضای مجازی می‌تواند در ایجاد امید و ناامیدی اثربخش باشد، چون تمام تلاش دشمن در راستای ناامید کردن مردم است.
فرماندار کوهبنان تأکید کرد: باید واژگان انتخابی در فضای مجازی مورد دقت قرار گیرد البته افزایش نشاط اجتماعی و ارائه مشاوره‌ها می‌تواند در راستای کاهش خودکشی‌ها مؤثر باشد.
وی گفت: دوستان فرد خودکشی کرده باید مورد توجه قرار گیرند تا مشکلات بعدی کمتر ایجاد شوند، باید ارزش‌های اصیل اسلامی و ایرانی احیا و بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
رحیم سیف‌الدینی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کوهبنان نیز بیان کرد: در مباحث آسیب‌های اجتماعی از موازی‌کاری پرهیز خواهیم داشت و در صدد تعامل و همکاری با دیگران در راستای رفع مشکلات موجود هستیم.
وی یادآور شد: در سال گذشته در شهرستان کوهبنان با همکاری فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج، نیروی انتظامی و ادارات آموزش و پرورش، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، ورزش و جوانان، بهداشت و درمان و... ضمن دعوت از اساتید برجسته، جلسات آگاه‌سازی ویژه والدین و دانش‌آموزان برگزار شده است.
در ادامه محمدجواد اکبری، کارشناس امور مشاوره گفت: وجود اضطراب، افسردگی و احساس پوچی از جمله عواملی هستند که باعث بروز خودکشی در افراد می‌شوند.
وی به راهکارهای کاهش خودکشی اشاره کرد و افزود: همکاری تمام افراد و دستگاه‌ها در راستای ایجاد نشاط، کمک به سلامت روان با رضایت‌مندی نسبی در افراد مراجعه‌کننده به ادارات، محیط‌سازی مناسب، غربال‌گری و ارزیابی در بین دانش‌آموزان، توجه خانواده‌ها به فرزندان از جمله این موارد هستند.
همچنین عباس زاهدی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کوهبنان اظهار کرد: باید به‌دنبال ارائه راهکار عملی در شهرستان جهت آگاه‌سازی خانواده‌ها باشیم که نقش مهمی در تربیت فرزندان دارند.
وی اضافه کرد: تقویت ارزش‌ها، غافل نشدن از نفوذ فرهنگ غرب، توجه به تذکرات مراجع تقلید در راستای فضای مجازی و سالم‌سازی این فضا می‌تواند در کاهش آسیب‌های اجتماعی اثرگذار باشد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کوهبنان ادامه داد: کم‌توجهی به بیانات روحانیون و بزرگان دین، پخش برخی برنامه‌های غیر مفید از صدا و سیما و... از جمله عواملی است که در نقش‌آفرینی آسیب‌های اجتماعی اثرگذار هستند.
وی تأکید کرد: تلاش در راستای توجه به معنویات و ارزش‌های دینی و احیای آنها، می‌تواند عامل مهمی در کاهش آسیب‌های اجتماعی باشد که این مهم وظیفه همگان است.
در پایان سیدمحسن روح‌الامینی، معاون آموزشی شبکه بهداشت و درمان کوهبنان خواستار فرهنگ‌سازی و آموزش خودمراقبتی، مهارت‌های زندگی و فرزندپروری شد و گفت: در مرحله اول باید در راستای آگاه‌سازی والدین اقدام شود چون فرزندان بیشترین وقت خود را در خانه و در خدمت والدین سپری می‌کنند.
نامجو کوهبنانی
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی کوهبنان خودکشی توجه به معنویات ارزش های دینی آگاه سازی خانواده ها ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۲۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور از رصد عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی خبر داد.

به گزارش ایسنا، عباسی با اشاره به طرح جامع آسیب‌های اجتماعی و تدوین برنامه جامع در باره آن گفت: وظایف و ظرفیت‌های دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی احصا و دفترچه‌ای در این باره تدوین شده است.

وی اضافه کرد که رئیس جمهور سازمان امور اجتماعی را مکلف کرده است عملکرد همه دستگاه‌های مربوط در حوزه آسیب‌های اجتماعی را روزانه به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند. در حقیقت نوعی شتاب بخشی دستگاه‌ها در اجرای وظایف خود در کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

عباسی درباره آمارهای آسیب های اجتماعی در کشور، گفت: خوشبختانه مساله مربوط به حوزه طلاق در دو سال اخیر دولت سیزدهم کاهش داشته است. همچنین در حوزه اعتیاد در جامعه ایران نیز روند آن متوقف شده است.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور در خاتمه با اشاره به کاهش سکونتگاه‌های غیررسمی به دلیل توجه دولت به نقاط  حاشیه ای در کشور، در عین حال تاکید کرد که علیرغم همه کاهش‌ها باید به این موضوعات همچنان توجه صورت گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مانوین چه فرصت‌هایی برای صنایع خلاق ایران ایجاد می‌کند؟
  • ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان
  • ۱۰۰ برنامه در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در مرکزی هدفگذاری شد
  • مدیر کل هنرهای نمایشی منصوب شد
  • آسیب‌شناسی راهکار تقویت فرآیند جبهه‌ سازی در عرصه فرهنگی است
  • از ارتقای اخلاق امدادگری تا توجه به فرهنگ دینی در هلال احمر
  • تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم
  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار