Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از ایسنا، نهمین دوره از اتاق بازرگانی تهران در شرایطی کار خود را در ماه‌های ابتدایی سال جاری آغاز کرد که انتخابات این دوره در اسفندماه سال گذشته برگزار شد و در جریان آن تمامی ۴۰ منتخب اتاق بازرگانی تهران از فهرست موسوم به فردا انتخاب شدند.

پس از برگزاری انتخابات و برگزاری نخستین جلسه هیأت نمایندگان اتاق اعضا بر برگزاری انتخابات کمیسیون‌ها به جمع‌بندی رسیدند و به این ترتیب در هفته جاری اعضای کمیسیون‌ها مشخص شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمایندگان اتاق بازرگانی در نخستین جلسه هفته جاری خود رؤسای پنج کمیسیون تسهیل تجارت و توسعه صادرات، انرژی و محیط زیست، کشاورزی و صنایع تبدیلی، اقتصاد سلامت و حمایت غذایی و مبارزه با فساد را انتخاب کردند و در جلسات بعدی اعضای کمیسیون صنعت و معدن، بازار پول و سرمایه، بهبود محیط کسب‌وکار و رفع موانع تولید و کمیسیون اقتصاد نوآوری و تحول دیجیتال را برگزیدند.

اعضای این کمیسیون‌ها برای یک دوره دو ساله انتخاب شده‌اند و پس از آن برای تمدید یا جابه‌جایی رأی‌گیری جدید انجام می‌شود. دوره نهم اتاق بازرگانی ایران چهار ساله خواهد بود.

به گزارش ایسنا، رئیس و نایب رئیسان کمیسیون‌های اتاق بازرگانی تهران به شرح زیر خواهند بود:

 

نام کمیسیون رئیس نایب رئیس اول نایب رئیس دوم تسهیل تجارت محمد لاهوتی مهدی شریفی نیک‌نفس افروز بهرامی انرژی و محیط زیست رضا پدیدار حمیدرضا صالحی بهزاد حضرتی کشاورزی و صنایع تبدیلی کاوه زرگران محمدرضا فرشچیان مهدی معصومی اصفهانی اقتصاد سلامت محمود نجفی عرب ابوالفتح صانعی هاله حامدی‌فر حمایت غذایی و مبارزه با فساد حسن فروزانفرد احمد آتش‌هوش مهراد عباد صنعت و معدن محمد رضا زهره‌وندی علیرضا کلاهی صمدی احمد صادقیان بازار پول و سرمایه فریال مستوفی افروز بهرامی عباس آرگون محیط کسب و کار محمدرضا نجفی‌منش علی نقیب محمدمهدی فنایی اقتصاد نوآوری و تحول دیجیتال سیدمجید صدری فرزین فردیس شهاب جوانمردی

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۴۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است

محمد جواد عسکری گفت: مسائل محیط زیسیت باید جزو اولویت‌های مهم دستگاه‌های دولت و دستگاه‌های اجرایی باشد، امروز اثرات کم توجهی به این حوزه را با مشکلات به وجود آمده مشاهده می‌کنیم و برای جبران این کم توجهی‌ها لازم است در قالب برنامه حرکت کنیم.

نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ۲۲۰ حکم مربوط به دستگاه‌های متولی در زمینه قانون هوای پاک وجود دارد که ۲۰ حکم آن اجرا شده، ۶۰ حکم ناقص اجرا شده و بقیه آن تاکنون اجرا نشده اند، ادامه داد: سالانه افراد زیادی به دلیل آلودگی هوا فوت کرده و یا با مشکلات جدی مواجه می‌شوند، دستگاه‌هایی که در زمینه اجرای قانون هوای پاک کم کاری کرده‌اند به عنوان مصداق ترک فعل به دستگاه‌ قضائی معرفی کرده‌ایم.

این نماینده مردم با تاکید بر اینکه راهی جز ایجاد هم افزایی برای اجرای قانون هوای پاک نداریم، عنوان کرد: باید در کشور گفتمان محیط زیستی را ایجاد کنیم و همه عوام و خواص مسائل زیست محیطی را سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی با بیان اینکه با پیگیری‌ها و نظارت های میدانی انجام شده مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه را برطرف کردیم و روند احیای آن امیدی را ایجاد کرده است، گفت: باید مسائل محیط زیست را جدی تر از گذشته ببینیم، درحال حاضر مسائلی از قبیل آلودگی دریاها و دریاچه‌ها با ورود فاضلاب را شاهد هستیم و از سوی دیگر شاهد خشک شدن دریاچه‌های آب شور هستیم که ریزگرد آن ها خسارت زیادی را به همراه دارد.

عسکری با اشاره به اینکه باید مسائل محیط زیستی را به صورت جدی‌تر در کتاب های درسی آورده شود، افزود: واحدهای تولیدی و معادن باید به تعهد خود در زمینه کنترل آلایندگی حاصل از فعالیت عمل کنند. وزارت نفت نیز باید در حوزه زیست محیطی به وظایف خود عمل کند و متاسفانه کم کاری این وزارتخانه پیگیری نشده است.

وی با اشاره به نشست کمیسیون متبوع خود با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و تاکید بر اینکه باید حوزه محیط زیست را دانش بنیان کنیم، عنوان کرد: خوشبختانه در مناطق حفاظت شده با اقداماتی که صورت گرفته جمعیت قوچ، میش، کل، بز و گوزن زرد ایرانی درحال افزایش است که جای تقدیر دارد و باید این فعالیت ها باید تقویت و حمایت قانونی شوند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آمادگی داریم تا هرگونه حمایتی را در زمینه تقنینی از سازمان حفاظت محیط زیست داشته باشیم، ادامه داد: کم بودن نیروی کار و محیط بان در سازمان حفاظت محیط زیست مشکل ساز است و باید هرچه سریع تر این کسری جبران شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی، اّ، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید برای کانون های ریزگردها اقدامات جدی و فوری انجام شود، تصریح کرد: در برخی نقاط کشت درخت اکالیپتوس با توجه به رشد سریع ترویج داده شده اما باید توجه شود که این نوع درخت بسیار آب‌بر بوده و موجب از بین رفتن منابع آبی می‌شود.

منبع: خانه ملت

دیگر خبرها

  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • آمادگی اتاق بازرگانی مکه برای گسترش روابط اقتصادی با ایران
  • ذاکر : از نظر شرعی، هیچ منع قانونی یا مذهبی برای تعطیلی شنبه وجود ندارد/ اتاق بازرگانی و بخش خصوصی از تعطیلی شنبه حمایت می‌کنند + فیلم
  • اجرای طرح‌های اقتصادی باید از مسیر دانشگاه بگذرد
  • کارآفرینان با مشارکت اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه سازی کنند
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • پیامد‌های تعطیل شدن روز پنجشنبه از دید نایب رئیس اتاق بازرگانی تهران
  • راهیابی نمایندگان اتاق بازرگانی ارومیه به هیات رئیسه اتاق مشترک ایران و ترکیه
  • توضیح وزیر ورزش در مورد معافیت و قانون استخدامی ورزشکاران
  • بازدید اعضای کمیسیون محیط زیست شورای شهر از مرکز کنترل عملیات شهرداری اصفهان