Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، غلام حيدر زورقی، رئيس سازمان جهاد كشاورزی استان، امروز 22 خردادماه در نشست خبری به‌مناسبت هفته جهاد کشاورزی گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی به منظور انجام اقدامات وسیع و سریع برای رفع محرومیت از روستاهای کشور، بنا به فرمان امام راحل(ره) نهادی به نام جهاد سازندگی در 27 خرداد 1358 تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: وزارت کشاورزی ایران نیز به‌طور همزمان به ارائه خدمات در چارچوب وظایف و ماموریت‌های محوله خود از جمله کشاورزی و دامپروری مشغول بود.
رئيس سازمان جهاد كشاورزی استان بیان کرد: به‌دنبال ادغام وزارت جهاد سازندگی و وزارت كشاورزی در سال ۱۳۷۹، سازمان جهاد كشاورزی در مراکز استان‌ها و از جمله در مرکز استان سیستان و بلوچستان شکل گرفت و امروز یکی از بخش‌های مهم کشور محسوب می‌شود.
وی افزود: در هفته جهاد کشاورزی که از 21 خردادماه آغاز شده و تا 27 ماه جاری ادامه دارد، در مجموع 157 پروژه با اعتباری بالغ بر۲٨۳ میلیارد ریال در سطح استان به بهره برداری خواهد رسید.
زورقی با اشاره به اینکه هزینه این پروژه‌ها از محل اعتبارات ملی و استانی تأمین شده است، اظهار کرد: با افتتاح این پروژه‌ها که در بخش‌های مختلف کشاورزی، تولیدات دامی، تولیدات گیاهی، منابع طبیعی و آبخیزداری، شیلات و امور عشایری صورت می‌گیرد، بیش از 10 هزار شغل برای هم‌استانی‌ها ایجاد خواهد شد.
وی عنوان کرد: سال گذشته به‌دلیل خشکسالی، میزان سطح زیر کشت ما در بخش تولیدات زراعی نسبت به سال‌های پیش از آن 32 درصد کاهش یافت، اما در بخش تولیدات باغی شاهد 64 درصد افزایش بودیم.
رئيس سازمان جهاد كشاورزی استان افزود: وضعیت آب استان، وضعیت خوبی نیست؛ استان سیستان و بلوچستان خشک‌تر از همه جای کشور است، به طوری‌که نصف بارندگی کشور را داریم، بنابراین استفاده صحیح از منابع آب، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است.
وی بیان کرد: تعداد یک‌هزار و 925 قنات در استان داریم که در مجموع 5.8 آب مورد نیاز کشاورزی را تأمین می‌کنند؛ اغلب این قنوات در منطقه بلوچستان است.
زورقی با بیان اینکه تمرکز سازمان جهاد کشاورزی استان بر کشت‌های فشرده و گلخانه‌ای است، افزود: بحث تولید محصولات استراتژیک مانند گندم هم مورد توجه ماست، اما به‌دلیل خشکسالی‌ها نمی‌توان چندان روی آن حساب کرد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن خبرگزاری بین المللی قرآن خبرگزاری ایکنا جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۵۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان‌وبلوچستان، فارس و تهران رکوددار بیشترین تعداد حوادث ترافیکی در کشور

معاون روابط عمومی اورژانس کشور جزئیات و آمار تعداد حوادث ترافیکی، فوتی‌ها و مصدومان این حوادث را تشریح کرد.

بابک یکتاپرست در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به حوادث ویژه ترافیکی در بازه زمانی هشتم تا چهاردهم اردیبهشت اظهار کرد: طی هفته گذشته ۲۳۳ مورد حادثه ویژه ترافیکی به ثبت رسید که منجر به مصدومیت ۱۳۱۷ نفر شده است و ۱۱۱۷ نفر به مراکز درمانی اعزام شدند و ۲۰۰ نفر در محل حادثه خدمات درمانی دریافت کرده، همچنین در این مدت ۶۲ نفر نیز در حوادث ترافیکی فوت کردند.

وی درباره بیشترین آمار حوادث ترافیکی در استان‌های کشور افزود: استان سیستان و بلوچستان با ۲۲ حادثه و ۱۲۴ نفر مصدوم و ۹ فوتی، استان فارس با ۲۰ حادثه و ۱۰۸ مصدوم و ۱۰ فوتی و استان تهران با ۱۸ حادثه و ۷۹ نفر مصدوم و شش فوتی به ترتیب در جایگاه اول تا سوم ثبت بیشترین آمار حوادث ویژه ترافیکی قرار دارند.

معاون روابط عمومی اورژانس کشور با اشاره به اینکه بیشترین تعداد مصدومان حوادث ترافیکی در سه استان سیستان و بلوچستان، فارس و خراسان رضوی ثبت شده است، گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان با ۱۲۴ نفر، فارس با ۱۰۸ نفر و خراسان رضوی با ۸۵ نفر بیشترین مصدوم سوانح ترافیکی را در مدت زمان مذکور داشتند.

یکتاپرست ادامه داد: طی هفته گذشته ۱۱ مورد حادثه ترافیکی مرتبط با حمل و نقل عمومی به ثبت رسیده است که منجر به مصدومیت ۱۰۸ نفر و فوت دو نفر شده که معادل پنج درصد از سوانح ترافیکی ویژه ثبت شده است.

وی با تاکید بر اینکه بیشترین فوتی ناشی از حوادث ترافیکی ویژه در استان‌های فارس و خوزستان با ۱۰ نفر، سیستان و بلوچستان با ۹ نفر و تهران با شش نفر به ثبت رسیده است، خاطرنشان کرد: در هفته گذشته ۲۲ مورد حادثه ترافیکی مرتبط با تریلی و کامیون به ثبت رسیده که منجر به مصدومیت ۱۰۱ نفر و فوت ۲۱ نفر شده که معادل ۹ درصد از سوانح ترافیکی ویژه ثبت شده، همچنین ۱۵ مورد حادثه ترافیکی مرتبط با وانت‌بار به ثبت رسیده است که منجر به مصدومیت ۷۲ نفر و فوت چهار نفر شده که معادل شش درصد از سوانح ترافیکی ویژه ثبت شده است.

معاون روابط عمومی اورژانس کشور اضافه کرد: در هفته گذشته ۱۵ حادثه ترافیکی مرتبط با موتورسیکلت به ثبت رسیده است که منجر به مصدومیت ۵۶ نفر و فوت سه نفر شده که معادل چهار درصد از سوانح ترافیکی ویژه ثبت شده است.

یکتاپرست تصریح کرد: بر پایه داده‌های ثبت شده در سامانه ثبت حوادث ویژه در هفته گذشته توسط مراکز هدایت عملیات و بحران دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ۶۴۵ مورد حادثه ویژه به ثبت رسیده است که نسبت به هفته قبل از جهت تعداد حادثه ثبت شده شاهد افزایش ۱۱ درصدی هستیم، همچنین در این مدت ۲۳۳ مورد حادثه ویژه ترافیکی رخ داده که افزایش ۴۸ درصدی نسبت به هفته قبل داشته است و ۴۱۲ مورد حادثه ویژه غیرترافیکی داشتیم که کاهش دو درصدی نسبت به هفته قبل داشته است.

کد خبر 750808

دیگر خبرها

  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • سیستان‌وبلوچستان، فارس و تهران رکوددار بیشترین تعداد حوادث ترافیکی در کشور
  • احداث ۲۶ پروژه روبنایی در سایت‌های مسکن ملی سیستان وبلوچستان
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • پل صاحب روضات آماده بهره‌برداری است
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور