Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-04@17:15:23 GMT

حذف ۱۰۰ میلیون کار کودک در ۸۵ کشور دنیا

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۳۵۶۷۱

حذف ۱۰۰ میلیون کار کودک در ۸۵ کشور دنیا

به گزارش جهان نيوز به نقل از فارس، آرش نصراصفهانی سرپرست اداره مطالعات معاونت اجتماعی شهرداری تهران در نشست تخصصی «تهران شهری برای همه کودکان»، اظهار داشت: در زمینه کودکان خیابانی همه مسئله فضای شهری را در نظر می‌گیرند و نه وضعیت کودکان را بر همین اساس در تقسیم‌بندی‌های مختلف برای ساماندهی این مسئله کودکان بر اساس محل اقامت خود به طور مثال به افغانستان برگردانده می‌شوند و سیاست‌های این چنینی که برگرفته از این مسئله است، راه‌حل را حذف کودکان کار می‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: باید موضوع کودکان کار را به صورت بنیادی حل کرد و اصلاح قوانین برای حمایت از کودکان ضرروت دارد و تنها پاک کردن کودکان از فضای عمومی نباید مدنظر باشد.  سرپرست اداره مطالعات معاونت اجتماعی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: توجه به پیامدها و علت‌های بروز کودکان کار و نقش سازمان‌ها و نهادها و مردم در پیشگیری از آن بسیار حائز اهمیت است.

نصراصفهانی گفت:‌در شهر تهران آنچه از سال‌های پیش مدنظر قرار گرفته این بوده که به جای تمرکز بر روی اقدامات قهری موضوعات دیگری را مدنظر قرار دهند که تغییر نظام جمع‌آوری و تفکیک پسماند از جمله راهکارهایی است که شرایط مولد کار کودکان را تغییر می‌دهد. 

وی تأکید کرد: باید کانون توجه بر روی اصلاح بخش‌ها مقابله با شبکه‌های فساد و تغییر در موضوعاتی همچون نظام جمع‌آوری و تفکیک پسماند است.در ادامه این جلسه، پیام روشنفکر جامعه‌شناس و پژوهشگر حوزه کودک با اشاره به تجربه‌های بین‌المللی در زمینه ساماندهی کودکان کار گفت: 85 کشور دنیا تجربه‌های موفقی در این زمینه دارند و گفتمان و نگاه پاتولوژیک و راه‌حل اساسی در این زمینه ضرورت دارد. 

وی افزود: سازمان بین‌المللی کار تلاش کرده که شرایط کار را بررسی و از این طریق مسئله کودکان کار را سر و سامان دهد و با توجه به این مسئله 100 میلیون کار کودک با برنامه در 85 کشور دنیا حذف شد و این نشان می‌دهد که موضوع در کشور ما نیز انجام شدنی است ولی ائتلاف بین دولت،‌مجلس، بخش خصوصی، دانشگاه و ... را می‌طلبد.

وی با اشاره به اینکه برخی از کشورهای ضعیف‌تر از ما توانسته‌اند با برنامه‌های درست اقدامات مؤثری را انجام دهند،‌گفت:‌در حال حاضر بیش از هر موقع نیاز به تعهد در این زمینه داریم و به جای حذف صورت‌مسئله باید راهکار ارائه داد. 

وی بیان داشت:‌وضعیت کنونی ما چرخیدن دور خود است در حالی که باید قدم به قدم گام برداشت و از تجربه‌های موفق بین‌المللی استفاده کرد، همچنین ظرفیت‌سنجی و ابتکار عمل در این راستا حائز اهمیت است.  کپی متن خبر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۵۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارک بازی کودکان المغازی؛‌ بانک جدید حملات رژیم صهیونیستی

در جریان جدیدترین جنایت صهیونیست ها در یورش به نوار غزه، بمباران پارک کودکان در اردوگاه پناهجویان المغازی واقع در منطقه دیرالبلح، به شهادت ۱۴ کودک و مجروح شدن چندین نفر دیگر منجر شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش سایت عربی خبرگزاری تسنیم، اشغالگران صهیونیست حتی به کودکان غزه نیز اجازه نمی‌دهند چند دقیقه در روز برای فرار از واقعیت دردناک جنگ، مشغول بازی شوند. ارتش صهیونیستی در جدیدترین جنایت خود محوطه بازی کودکان در اردوگاه المغازی، واقع در منطقه دیرالبلح را هدف قرار داد و دست کم 14 کودک فلسطینی را به شهادت رساند.

 

.

 

حمله موشکی ارتش رژیم صهیونیستی به خیابانی مملواز جمعیت و کودکان مشغول بازی باعث شد این هیاهوی کودکانه به یکباره خاموش شود. همه کودکان بجز چند نفر که در این حادثه مجروح شدند، به شهادت رسیدند.

رجاء رضوان،کودک ساکن اردوگاه المغازی در تشریح جزئیات این جنایت به خبرنگار تسنیم در نوار غزه گفت: می خواستم وسائلی بخرم، همین که آماده شدم و میخواستم به بیرون از اردوگاه بروم، ناگهان بمباران شروع شد و دقیقاً یک موشک جلوی من به زمین اصابت کرد. محمد، پسر عمویم هم آسیب دید و روی زمین افتاد.

«فهد صیدم»، یکی دیگر از کودکان ساکن اردوگاه المغازی نیز به خبرنگار تسنیم گفت: داشتم درخیابان راه می رفتم، شاهد بودم که بچه ها با خوشحالی در حال رفت و آمد و بازی بودند که ناگهان بمباران اتفاق افتاد. دست و پای بچه ها قطع شد و همه روی زمین افتاده بودند تا اینکه نیروهای امدادی آمدند و همه بچه ها را بردند.

این جنایت که در روز روشن در اردوگاه آوارگان المغازی در مرکز نوار غزه رخ داد و جان 14 کودک را گرفت، نشانگر پافشاری اشغالگران بر ارتکاب جنایات شان علیه کودکان غزه است. کودکان مهم‌ترین و آسیب‌پذیرترین قشری هستند که در این جنگ هدف قرار گرفته و تا کنون بیش از 14 هزار کودک بی گناه توسط اشغالگران به شهادت رسیده اند.

باسم العثامنه، که دخترش ملاک در جریان این تجاوز زخمی شد به خبرنگار تسنیم گفت: خدا رحم کرد که جراحت‌های دخترم ملاک، در مقایسه با دیگر کودکان سطحی بود. خدا به همسایه ها و خانواده هایی که پسران و دخترانشان را از دست دادند صبر دهد. خدا را شکر ملاک جراحت هایش سطحی است، همین طور محمد، فرزند برادرم نیز جراحت هایش سطحی است. خدا رحم کرد.

 

 

جایزه سالانه یونسکو به خبرنگاران غزه اعطا شدبرنامه عمران ملل متحد: بازسازی غزه 80 سال طول می‌کشد

 

 مردم و کودکان غزه حتی در این شرایط دشوار نیز در برابر تجاوز و اشغال تسلیم نمی شوند. جنگ نه تنها آنها را می کشد، بلکه آنها را از داشتن مادرانشان نیزمحروم می کند. گزارش سازمان ملل از شهادت دست کم 10 هزار زن از جمله 6 هزار مادر در خلال جنگ غزه حکایت دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پارک بازی کودکان المغازی؛‌ بانک جدید حملات رژیم صهیونیستی
  • نماهنگ/شریک جرم
  • انتقاد از سکوت مدعیان حقوق بشر از کشتار زنان و کودکان در غزه
  • «غزه» مسئله اول جهان است
  • همه از اجرای طرح نور حمایت کنند
  • خشونت علیه دانشجویان و اساتید ذات واقعی آمریکا را نشان داد
  • مطالبات پارلمان کودک مورد پیگیری قرار می گیرد
  • بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجوی آمریکایی در ۲ هفته/ حمایت‌ها از طرف جامعه دانشگاهی ایران ادامه دارد +تصاویر
  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود
  • قیام طوفان‌الاقصی از غزه آغاز شده اما تداوم آن به صورت جهانی است