Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار جویبار گفت: چند روز دیگر موعد قرارداد پیمانکار طرح دریا چپکرود به پایان می‌رسد و قرار است امسال طرح دریا را خود شهرداری جویبار برعهده بگیرد تا مشکل سند آن حل شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، جلسه شورای شهر جویبار صبح امروز با محوریت بررسی مشکلات طرح دریا و ساماندهی جمعه بازار با حضور محمد فقیه، سیدحسین میری و همت بخشیان سه عضو از پنج عضو شورای شهر و شهردار جویبار برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این جلسه اعضای شورای اسلامی شهر جویبار به مشکلات طرح دریا با وجود فرارسیدن تعطیلات تابستانی و ورود مسافران به این طرح اشاره کردند، علی یاری شهرداری شهر جویبار در پاسخ به این موضوع با بیان اینکه طرح دریا در وضعیت مطلوبی قرار دارد گفت: یکی از بزرگ‌ترین مشکلات این طرح دریا نداشتن سند است، از سال 76 که این طرح آغاز شد تاکنون سندی از امور اراضی و منابع طبیعی نداریم.

وی بدهکاری شهرداری به امور اراضی بابت اجاره این طرح را 2 میلیارد و 600 میلیون تومان عنوان کرد و افزود: به دلیل نداشتن سند نمی‌توانیم سرمایگذاری را وارد این طرح کنیم البته هیچ یک از شهرستان‌های استان مازندران این سند را ندارند که به چالشی برای شهرداری‌ها تبدیل شده است.

شهردار جویبار با بیان اینکه بزودی موعد قرارداد پیمانکار این طرح به پایان می‌رسد و اجرای طرح را خودمان برعهده می‌گیریم اظهار کرد: چند روز دیگر موعد قرارداد پیمانکار طرح دریا چپکرود به پایان می‌رسد و قرار است امسال طرح دریا را خود شهرداری جویبار برعهده بگیرد تا مشکل سند آن حل شود.

یاری با اشاره به اینکه پیمانکار طرح نتوانست به تعهدات مالی خود عمل کند گفت: سال گذشته طرح سالم‌سازی دریا 420 میلیون تومان به پیمانکار واگذار شد ولی از این مقدار فقط 170 میلیون تومان را پرداخت کرده؛ که با پیگیری حقوقی و برگشت چک به دنبال دریافت مابقی رقم قرارداد هستیم.

وی از تشکیل واحد امور قراردادها در شهرداری جویبار خبر داد و بیان کرد: در شهرداری جویبار برای ضمانت اجرایی قوی در قراردادها یک واحد جدید به نام واحد امور قراردادها تشکیل شد تا مشکلاتی را که امروز با پیمانکاران داریم تکرار نشود.

سؤال دیگر اعضای شورای شهر از شهرداری جویبار وضعیت نابه‌سامان جمعه بازار و عدم ساماندهی فروشندگان و افزایش ترافیک در روزهای جمعه بود که شهردار جویبار در پاسخ به این سؤال گفت: راه حل مشکل ترافیک جمعه بازار انتقال فروشندگان حاشیه جاده به داخل محوطه بازار است که البته پیش از این هم پل هوایی عابر پیاده برای کاهش این معظل نصب شده است.

یاری تصریح کرد: برای کاهش ترافیک و معضلات اجتماعی با پلیس انتظامی و راهنمایی و رانندگی نیز همکاری داریم.

وی با بیان اینکه همه فروشندگان دارای کارت شناسایی هستند اظهار کرد: پیمانکار جمعه بازار به تعهدات خود خوب عمل کرده است و همه فروشندگان دارای کارت شناسایی و ثبت در سامانه ثنا شده‌اند.

شهردار جویبار بر عدم همکاری لازم برخی ادارات در ساماندهی جمعه بازار تأکید کرد و گفت: برای دامپزشکی و بهداشت کانکسی تعبیه شده است ولی هیچ کدام از این نهادها برای نظارت در آن حضور ندارند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۶۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران

 

به گزارش تایناک به نقل از همشهری آنلاین، سرهنگ سیدهادی موسوی مشاور شهردار و فرمانده یگان حفاظت شهرداری تهران در خصوص اجرای طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی افزود: در راستای اجرای تدابیر سلسله مراتب فرماندهی در فراجا و شهردار تهران، این یگان حسب وظیفه ذاتی خود پشتیبانی انتظامی لازم از واحدهای اجرایی و عملیاتی شهرداری تهران را در سازمان مدیریت پسماند و سازمان خدمات اجتماعی در طرح جمع آوری متکدیان، افراد کارتن‌خواب، معتادان متجاهر، کودکان کار و زباله‌گردهای غیرمجاز از سطح مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران در دستور کار خود قرار داد.

فرمانده یگان حفاظت شهرداری تهران در تشریح جزئیات اقدامات این یگان در حوزه برخورد و ساماندهی پدیده کودکان کار بیان کرد: در راستای ساماندهی کودکان کار که افراد زیر ۱۸ سال در این گروه قرار می‌گیرند و بیشتر تکدی‌گری و دستفروشی می‌کنند یا شیشه خودروها را پاک و یا اسپند دود می‌کنند، هزار و ۱۹۶ نفر از سطح مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران جمع‌آوری شدند.

موسوی با تاکید بر اینکه در میان افراد جمع‌آوری شده ۹۸۴ نفر دارای تابعیت کشورهای افغانستان و پاکستان را دارند که شامل ۹۵۱ نفر دارای تابعیت افغانستان و ۳۳ نفر دارای تابعیت پاکستان است، ادامه داد: از میان کل افراد جمع‌آوری شده ۸۹۷ نفر پسر و ۲۹۹ دختر بودند.

وی در ادامه یادآور شد: از مجموع هزار و ۱۹۶ نفر جمع‌آوری شده که ۱۷۵ نفر زیر ۶ سال، ۶۶۲ نفر بین ۶ تا ۱۲ سال، ۲۸۰ نفر بین ۱۲ تا ۱۵ سال و ۷۹ نفر بین ۱۵ تا ۱۸ سال مشغول به فعالیت در سطح شهر بودند که این افراد توسط عوامل یگان حفاظت شهرداری تهران جمع‌آوری شدند.

موسوی با بیان اینکه از تعداد افراد جمع‌آوری شده در پایتخت ۲۱۲ کودک نیز تابعیت ایرانی داشتند، گفت: در جریان عملیات ساماندهی آسیب‌های اجتماعی با محوریت ساماندهی کودکان کار، ۸۳ مورد پدیده مادر و کودک و ۷۵ مورد نیز پدیده پدر کودک مشاهده شد که این تعداد نیز با قرارگیری در گروه آسیب‌های اجتماعی برزگسالان جمع‌آوری شدند.

دیگر خبرها

  • توزیع گوشت قرمز در بازارهای روز کرج + قیمت
  • تکمیل پارکینگ محله چهل اختران قم
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران
  • اجرای طرح ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش در سنندج
  • پروژه شهرداری الکترونیک به صورت ۱۰۰ درصدی در سنندج انجام شده است
  • وعده شهردار سنندج برای ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش ‌
  • جزئیات اجرای استاندارد «برچسب انرژی ساختمان» در ادارات
  • دستگیری یکی از اعضای شورای شهر سردشت
  • قدرت امروز ایران به دلیل روحیه استکبارستیزی و مقاومت ملت ایران است
  • نقش روحیه بسیجی و استکبارستیزی در صدور انقلاب اسلامی