Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-26@15:09:10 GMT

کاهو گیاهی برای بارداری

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۳۷۴۴۳

گروه اجتماعی- در آزمایشگاه برکلی کالیفرنیا یکی از اساتید دانشگاه، موشهای‌ مادّه‌ای را که به دقت امتحان می‌کرد، یادداشت‌ کرد: «بی گفتگو آثار بارداری نمودار است». در اثر استعمال یک سبزی خوراکی معروف‌ به«کاهو»، مرحلهء اصلی مبارزه با نازائی زنان طی شده بود. قریب بیست روز، چند موش‌ با غذائی ترکیبی تغذیه شده بودند و بطور عادی رشد کرده به حد بلوغ رسیده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش افکارنیوز، این موشان پس از آمیزش با موش‌های نر باردار شدند، ولی طولی نکشید که بچه‌شان‌ سقط شد. استاد اوان اندیشید که به غذای آنان برگ کاهو بیفزاید، چنین کرد و این‌بار موشان ماده سقط نکردند و در موقع مقرر بچه‌هاشان به دنیا آمد. به دنبال این آزمایش، عامل باروری و ماده‌ای که موجب نگاهداری حمل شده بود از کاهو استخراج کردند، ویتامین E این کشف مهم، در کتاب«دور نمای ساده» تالیف استاد لئون بینه، عضو آکادمی پزشکی‌ و آکادمی علوم که به عنوان کتاب ممتاز مشمول جایزه شده، یادآوری شده است.

دانش‌ پزشکی، دیگر امروزه در اثر شفا بخش معالجات قدیمی به وسیلهء علف‌ها و گیاهان تردید ندارد. در آزمایشگاههای بیمارستانها به تحقیق به این نتیجه رسیده اند که کاهو پر است از ویتامین‌ها و مواد معدنی.

بیشتر بخوانید:  خواص اعجاب انگیز سیر گل ساعتى‌ چه فایده ای برای بدنمان دارد؟ خواص درمانی اعجاب انگیز ریحان سبز

 

فواید مهم مصرف کاهو در دوران باردار برای جنین و مادر

جلوگیری از بروز نقص های هنگام تولد در نوزادان با داشتن ماه ای به نام اسید فولیک جلوگیری از خونریزی در بارداری و زایمان بهبود روند هضم مواد غذایی با رفع یبوست که مشکل عمده مادران در این دوران می باشد تنظیم خواب راحت به زنان با مصرف منظم کاهو کاهش سطح کلسترول خون مادران باردار با مصرف منظم کاهو و جلوگیری از مبتلا شدن به سکته مغزی و قلبی محافظت از مادران در برابر سرطان در دوران بارداری  مخصوصا سرطان سینه کاهش التهابات بدن مادران باردار مبارزه با عفونتهای میکروبی با لاتکس موجود در برگ کاهو تقویت سلول های عصبی بدن مادران با مصرف منظم کاهو که  از مبتلا شدن نوزاد به خطر مرگ نورون ها جلوگیری می کند به حداقل رسیدن اضطراب و استرس مادران باردار افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن مادران باردار با آنتی اکسیدان موجود در این سبزی

مزایا و فواید کاهو:

پیشگیری از سرطان درمان افسردگی و اضطراب درمان دیابت درمان پوست و مو رقّت خون و جلوگیری از غلظت آن رفع یبوست و کاهش کلسترول خون خواب آور و آرامبخش تقویت چشم ضد سرطان سینه بهبود عملکرد مغز

احادیثی در ارتباط مصرف کاهو

پیامبر اکرم صلی الله و علیه و آله و سلم در ارتباط مصرف کاهو اینچنین می‌فرماید:

کاهو خواب را به همراه می‌آورد و غذا را نیز هضم می‌نماید.

امام صادق علیه السلام نیز می فرمایند:

شما را به خوردن کاهو سفارش می‌کنم چرا که خون راتصفیه می‌نماید.

بیشتر بخوانید: دارچین‌ و خواص طلایی آن خواص فوق العاده و باورنکردنی سماق آویشن در طب سنتی چه خاصیتی دارد؟ زخم معده را با کلم درمان کنید

 

رفع غلظت خون با مصرف کاهو

مهمترین مشکلی که امروزه با آن مواجه هستیم مساله غلظت خون است که مشکلات زیادی من جمله سکته های ناگهانی، انسداد در رگ ها و ... را به بار می آورد که کاهو این مشکل را برطرف می نماید،

ویتامین های موجود در کاهو

باید دانست که کاهو جزیی از سبزی‌های سرد و تر است  و داری ویتامین‌های A,B1,B2,B3,C  که  شامل بسیاری از املاح است من جمله آهن، ارسنیک، پتاسیم، سدیم، روی، فسفر، کلسیم، مس، منیزیم و منگنز.

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: بلوغ کاهو کاهو بارداری تنفس جنین مادر باردار کاهو ویتامین C

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۷۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستند می‌تواند در گسترش فرزندآوری تاثیرگذار باشد/کنجکاوی اهالی روستا برای ساخت یک فیلم

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، «زهرا جی‌داد» یکی از دو خواهر دوقلوی سوژه مستند «همیشه با هم» که در قالب مجموعه «پا به ماه» از آنتن تلویزیون پخش شده است. وی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا  درباره واکنش‌ها به پخش این مستند گفت: بازخورد‌هایی که از پخش این مستند داشتیم، واقعا عالی بود. خیلی از اطرافیان ما که مستند را دیده بودند، تماس می‌گرفتند و از آن تعریف می‌کردند. برخی هم پیگیر دلیل این تجربه بودند. خودمان واقعا این تجربه را دست داشتیم. به‌ویژه که کیفیت این مستند هم بسیار خوب بود.

وی درباره آشنایی گروه تولید با خودش و خواهر دوقلویش توضیح داد: ابتدا از طرف شبکه بهداشت شهرستان داراب، با ما تماس گرفتند و گفتند که قرار است مستندی درباره بارداری همزمان دو نفر از اعضای یک خانواده، تولید شود. از آنجایی که ما هم دو خواهر دوقلو بودیم که همزمان دوره بارداری را سپری می‌کردیم، پیشنهاد دادند این مستند از زندگی ما ساخته شود و ما هم استقبال کردیم. برای همراهی با این کار فرهنگی، تردیدی هم نداشتیم.

جی‌داد ادامه داد: خانم محور به‌عنوان تهیه‌کننده مجموعه «پا به ماه» بعد از پیشنهاد شبکه بهداشت، با ما تماس گرفتند و توضیحاتی درباره این کار دادند. تأکید داشتند که رویکرد فرهنگی این مستند، مدنظرشان است و وقتی این موضوع را با همسرم مطرح کردم، او هم مخالفتی نداشت. مدتی بعد مطلع شدیم که پیش‌تر قرار بوده این مستند با حضور دو خواهر دیگر تولید شود و با انصراف آنها، با من و خواهرم تماس گرفتند. اولین مواجهه‌ام با گروه تولید این مستند هم در منزل خواهرم بود.

وی مطرح کرد: ابتدا برای حضور در مقابل دوربین استرس داشتیم، اما آنقدر رفتار و تعامل گروه تولید این مستند، عادی و ساده بود که به راحتی با آنها ارتباط گرفتیم و استرس‌ها هم برطرف شد. تجربه بسیار خوبی برای ما بود. اطرافیان‌مان وقتی مطلع می‌شدند، از این اتفاق تعجب می‌کردند و حتی برخی فکر می‌کردند که ما به‌دنبال فیملسازی درباره فرآیند بارداری خود هستیم. حضور گروه مستندسازی در روستا، طبیعتا توجه‌برانگیز بود و برای خیلی از افراد سوال پیش آمده بود که ماجرا چیست؟

ملاک من برای حضور در مستند رضایت همسرم بود

سوژه روایت مستند «همیشه با هم» درباره واکنش خانواده‌ها به این تصمیم هم گفت: ابتدا برای آنها هم توضیح می‌دادیم و وقتی آقای اسیوند به‌عنوان کارگردان به روستای ما آمدند، نکاتی را گفتند که خانواده‌ها مجاب شدند در انتظار نتیجه کار بمانند. شکر خدا نتیجه کار هم برای همه ما عالی بود.

وی افزود: البته برخی از اقوام هم بودند که خرده می‌گرفتند که چرا تن به این اتفاق داده‌اید که از دوره بارداری‌تان، مستندسازی شود! برای بعضی از نزدیکان، این تصمیم محل سوال بود، اما ما توضیح می‌دادیم که مستند «پا به ماه» را قبل‌تر دیده‌ایم و می‌دانیم این شرایط فقط برای ما نیست. زوج‌های دیگری هم پیش از ما سوژه این مستند بوده‌اند. از طرف دیکر مهمترین نکته  برای شخص من، رضایت همسرم از این اتفاق بود.

چالش گرمای هوا

جی‌داد در ادامه درباره میزان آشنایی‌اش با سینمای مستند و تماشای قسمت‌های قبلی مستند «پا به ماه» توضیح داد: یکی از قسمت‌های این مستند را به‌صورت اتفاقی نه از تلویزیون که در اینترنت دیدم. برایم خیلی مستند جالبی بود و زمانی که پیشنهاد ساخت این مستند درباره ما مطرح شد، نمی‌دانستم قرار است دنباله‌ای برای همان مجموعه باشد. در روز‌های ابتدایی بارداری، وقتی درباره این تجربه در اینترنت جستجو می‌کردم، یکی از قسمت‌های این مجموعه را دیدم که مربوط به یک خانواده در شمال بود.

وی افزود: آنقدر برایم جذاب بود، که دو قسمت از فصل اول این مجموعه مستند را پشت‌سر هم تماشا کردم. به نظرم یک تجربه خوب در زمینه فرهنگ‌سازی برای فرزندآوری بود. برای ما مهم بود که مستند می‌تواند روی فرهنگ فرزندآوری تأثیرگذار باشد و مردم را به این سمت ترغیب کند. کمااینکه مواجهه با قسمت‌های قبلی این مجموعه، برای خود من تجربه تأثیرگذاری بود. زمانی تصور خودم این بود که دو بچه کافی است، اما امروز دیگر چنین نگاهی ندارم.

سوژه روایت مستند «همیشه با هم» درباره دشواری‌های همراهی یک گروه مستندساز با خود هم گفت: مهمترین چالش ما گرمای هوا بود. خاطرم هست در اوج گرما برای جلوگیری از نویز، مجبور بودیم کولر‌ها را هم خاموش کنیم و این موضوع شرایط را برای ما سخت‌تر می‌کرد. در مجموع، اما این تجربه برای همه ما بسیار جذاب و ارزشمند بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اهمیت حفظ بهداشت زنان در پیشگیری از عفونت‌های تناسلی
  • به صدا درآمدن زنگ خطر انقراض ۵۰ گونه گیاه دارویی وخوراکی درآذربایجان غربی
  • ارائه بیش از ۱۰۰ خدمت رایگان برای بارداری سالم
  • چرا میگن پنیر کاتیج یا کوتاژ مصرف کنید؟+ طرز تهیه کامل
  • مستند می‌تواند در گسترش فرزندآوری تاثیرگذار باشد/کنجکاوی اهالی روستا برای ساخت یک فیلم
  • جلوگیری از سوزاندن بقایای گیاهی کاه و کلش در گتوند 
  • ۱۲ منبع پروتئین گیاهی
  • نقش مغفول مانده پدران در سلامت زنان و بارداری | تلویزیون با برنامه‌ «ماه‌ ترین» وارد شد
  • شناسایی بیش از ۳۰۰۰ مادر باردار و دارای کودک شیرخوار زیر دو سال در لرستان
  • دمنوشی که موجب جلوگیری از اضافه وزن می‌شود