Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،مجید یزدان‌پناه، مدیر کل آموزش و پرورش و رییس هیئت اندیشه‌ورز سازمان بسیج فرهنگیان سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه در اولین جلسه‌ی هیئت اندیشه‌ورز گفت : بیانیه‌ی گام دوم انقلاب، برگ برنده‌ی نظام تعلیم و تربیت است که می‌تواند سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است را در چارچوب برنامه‌ریزی‌شده به اهداف والای آن برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت : تاکید رهبر معظم انقلاب بر سند تحول بینادین نشان از اهمیت آن است و توجه ویژه‌ی ایشان به جوانان بیانگر ضرورت نگاه هدفمند به این قشر اثرگذار جامعه می‌باشد که آینده‌سازان ایران اسلامی هستند و باید در نهاد آموزش و پرورش آماده‌ی پذیرش نقش‌های مختلف در آینده‌ی کشور شوند.

یزدان‌پناه با اشاره به اینکه دهه‌ی پنجم انقلاب دهه‌ی ثبات و پایداری ایران و آغاز انقراض مدنیت غربی است، افزود: ایرانی همواره ثابت کرده که توانایی انجام کار‌های بزرگ را دارد و همگان می‌دانند که نبود ایران خسارت بزرگی برای منطقه دارد و وجود این کشور اسلامی غنیمت بزرگی است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش ﺗﺄکید کرد: عزت و سرافرازی ایران، اولویت نظام است و بار‌ها در طول تاریخ گران‌سنگ خود نشان داده‌ایم که ما ملت جنگ‌طلبی نیستیم؛ اما با اقتدار و سربلندی در برابر قدرت‌ها می‌ایستیم و از شرافت‌مان دفاع می‌کنیم.

رییس هیئت اندیشه‌ورز سازمان بسیج فرهنگیان سپاه نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه ادامه داد: باید اقدامات و فرهنگ‌سازی‌ها عملاً با زندگی مردم سر و کار داشته باشد و راهکار‌های تعلیم و تربیت را به سمت و سوی عملیاتی‌شدن سوق دهیم و برای رسیدن به اهداف متعالی، دست به تغییر و تحول بزنیم.

این مقام ﻣﺴﺆول آموزش و پرورش استان کرمانشاه ضمن تشریح منویات و مطالبات رهبر فرزانه‌ی انقلاب از فرهنگیان در گام دوم انقلاب و نیز تحقق شعار سال با عنوان رونق تولید، گفت: می‌توان برای نهادینه‌سازی گام دوم انقلاب دوره‌های ضمن خدمت برگزار کرد و از ظرفیت صدا و سیما و رسانه‌های مکتوب و مجازی جهت رسیدن به نتایج مطلوب بهره برد. همچنین بحث پوشش دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده می‌تواند گام مهمی در جهت رونق تولید باشد.

سپس، علی‌اصغر اله دانه، رییس سازمان بسیج فرهنگیان سپاه نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه گفت: آموزش و پرورش و به شکل ویژه معلمان و مدیران مدارس و نیز دانشگاه فرهنگیان نقش ویژه‌ای در فرهنگ‌سازی دارند و باید این فرهنگ را نهادینه کنیم که کیفیت کار‌ها از کمیت آن‌ها بیشتر اهمیت دارد.

وی افزود: دو محور از محور‌های هفت‌گانه‌ی بیانیه‌ی گام دوم که رهبر معظم انقلاب اسلامی مطرح کردند، علم و پژوهش، معنویت و اخلاق است که در نظام تعلیم و تربیت کشور می‌توان برای دست‌یابی به آن برنامه‌ریزی و تلاش مضاعف کرد؛ بنابراین باید آسیب‌ها، تحدید‌ها و فرصت‌ها در آموزش و پرورش مشخص شوند و با برداشتن گام‌های اساسی درصدد رفع موانع و تقویت بن‌مایه‌های آموزشی و پرورشی نهاد تعلیم و تربیت باشیم.

 مجید محمدی، سرپرست مدیریت امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان استان کرمانشاه در سخنانی ﺗﺄکید کرد: اقتصاد زیربنای تمام برنامه‌هاست و امنیت نیز از اقتصاد سرچشمه می‌گیرد. همانطور که رهبر فرزانه‌ی انقلاب در نامگذاری شعار سال‌ها و در جلسات و دیدار با افراد مختلف بر نقش اقتصاد تاکید ویژه دارند، ما نیز باید برای رسیدن به اقتصاد پویا و مستحکم تمام تلاش‌مان را به کار گیریم.

محمدی با اشاره به سخن شهید بهشتی گفت: خطری که ما را تهدید می‌کند، اقتصاد است؛ پس باید در بخش فرهنگ و فرهنگ‌سازی اقدامات لازم را انجام دهیم و سعی کنیم مقالات علمی‌مان به رفع نیاز‌های جامعه گره بخورند .

 

 

انتهای پیام/د

بیانیه‌ی گام دوم انقلاب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرهنگیان مطبوعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۷۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد

ایسنا/اصفهان فرماندار اردستان گفت: برای مجموعه حاکمیت شهرستان قابل قبول نیست که اداره آموزش و پرروش اردستان هفت ماه است معاونت آموزشی و پرورشی ندارد و اداره کل استان توجهی به این مهم ندارد.

سید محمدهادی احمدی طباء، امروز(پنجشنبه،۶ اردیبهشت‌ماه) در شورای آموزش و پرورش شهرستان اردستان، اظهار کرد: علیرغم تهاجم‌ فرهنگی و جنگ نرمی که نسل نوجوان و جوان جامعه را مورد هجمه قرار داده است، دانش‌آموزان ما پای دین و دینداری ایستادند که نمونه آن حضور پرشور در آیین‌های ملی و مذهبی است.

وی با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب بر احیا و نگهداری از هویت ملی افزود: بخشی از هویت ملی هویت منطقه‌ای است موضوعی که در شهرستان اردستان دچار مشکل و معضل است و خیلی افرادی که از شهرستان مهاجرات می‌کنند، حتی پسوند خانوادگی خود را تغییر می‌دهند.

به گزارش ایسنا، فرماندار اردستان گفت: یکی از برنامه‌های سالانه آموزش و پرورش باید تکریم و تجلیل از بازنشستگان و فرهنگیان باشد. با توجه به نزدیک شدن به هفته گرامیداشت معلم ادارات آموزش و پرورش اردستان و زواره جوری برنامه‌ریزی کنند که مراسمی در شان و جایگاه مقام معلم باشد.

احمدی‌طباء با انتقاد از وضعیت معاونت‌های آموزش و پرورش اردستان، تصریح کرد: برای مجموعه حاکمیت شهرستان قابل قبول نیست که اداره آموزش و پرروش اردستان هفت ماه است معاونت آموزشی و پرورشی ندارد و اداره کل استان توجهی به این مهم ندارد. 

لزوم راه‌اندازی شرکت‌های تعاونی در مدارس اردستان

وی بر لزوم راه‌اندازی شرکت‌های تعاونی مدارس شهرستان توسط دانش آموزان تاکید کرد و گفت: ادارات آموزش و پرورش اردستان و زواره برای سال تحصیلی جدید برنامه‌ریزی داشته باشند تا در هر مدرسه شهرستان شرکت تعاونی دانش آموزی را در راستای درآمدزایی برای مدرسه و دانش‌آموزان راه‌اندازی کند.

فرماندار اردستان از شهرداران و اعضای شورای شهر شهرهای اردستان، زواره و مهاباد خواست به‌عنوان نمانیده مردم در امور شهری در مدارس شهرستان و بین دانش‌آموزان حضور پررنگ‌تری داشته باشند و درد دل و پیشنهادات دانش‌آموزان و اقشار فرهنگیان را بشنوند.

آموزش و پرورش نیاز به یک آسیب شناسی تربیتی دارد

همچنین امام جمعه اردستان در این جلسه گفت: به نظر می‌رسد در مجموعه آموزش و پرورش شهرستان اردستان نیاز به یک آسیب شناسی در بخش تربیت باشد زیرا با بررسی‌های انجام شده هر مقدار که دانش آموزان و فرزندان جامعه علمشان زیاد می‌شود از تربیت دینی دور می‌شوند.

حجت‌الاسلام حسن دهشیری با بیان اینکه آموزش و پرورش باید آفت‌های سیستم آموزشی و تربیتی دانش آموزان را شناسایی کند، افزود: هرگاه دانش آموزان به هر نحوی از تربیت دینی دور شوند مشخص می‌شود عملکرد مدرسه و معلم، تربیت جهت دار نبوده است، زیرا هر گاه که علم و آگاهی انسان افزوده می‌شود باید عقیده آن هم کامل‌تر شود.

وی گفت: باید نوع تدریس معلمان و بیانی که در کلاس‌های درس دارند، در طول سال مورد توجه و ارزیابی قرار گیرد و آسیب‌شناسی کرد که چه اتفاقی در مدرسه و کلاس درس می‌افتد که دانش‌آموزان ما بعد چندسال به راه‌های مختلف کشیده می‌شوند.

امام جمعه اردستان با اشاره به هفته بزرگداشت مقام معلم، تصریح کرد: باید تکریم و تجلیل معلمان را به سمتی ببریم که معلم در نگاه دانش آموز ارجمند و در نگاه خانواده بزرگ‌منش باشد آن زمان بهترین بزرگداشت را انجام دادیم، ولی اگر بخواهیم با زور و از روی چشم و هم چشمی برای معلم هدیه‌ای ناچیز تهیه کنیم بیشتر به جایگاه معلم توهین شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • لزوم تقویت دانشگاه فرهنگیان
  • لزوم آمادگی بسیج فرهنگیان برای حل مسائل آموزش و پرورش
  • ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد
  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • شورای آموزش و پرورش بازوی اصلی دستگاه تعلیم و تربیت است
  • آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد
  • خسروپناه: تعلیم و تربیت اولویت اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی است
  • دوره توانمندسازی مربیان کودکستان‌ها در ۸ استان برگزار شد