Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از دفاتر بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران در نامه‌ای خطاب به نخست وزیر ژاپن نوشت: شما را بر حذر می‌داریم از اینکه بخواهید به اسم تنش‌زدایی معامله از پیش شکست‌خورده را جوش بدهید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه‌های امام صادق‌(ع)، تهران و شهید بهشتی طی نامه‌ای به « آبه شینزو» نخست وزیر ژاپن نوشتند: امیدواریم اکنون که برای اولین بار به‌عنوان عالی‌ترین مقام اجرایی کشور ژاپن به جمهوری اسلامی ایران می‌آیید از فرصت کمیاب دیدار از کشور و ملت مسلمان و به‌پاخاسته ایران در جهت تقویت ارتباطات اقتصادی و میان فرهنگی بین دو کشور استفاده کنید و با اقدامات عملی و اتخاذ مواضع روشن دامان خود را از شائبه‌ تبدیل‌شدن به اهرم فشار و دنباله‌رو آمریکا پاک‌کنید و روحیه تکیه‌بر مردم، ظلم‌ستیزی، مقاومت و نپذیرفتن سیادت آمریکا را از ایران به ارمغان ببرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این نامه خطاب به «آبه» آمده است:
«شما نخست‌وزیر تنها کشوری هستید که بمب‌های اتمی بر سر ملت بی‌گناهش ریخته شده است و آمریکا تنها جنایتکاری که با بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی بیش از دویست هزار غیرنظامی و بی‌گناه را به کام مرگ کشاند و از آن اعلام شرمندگی و عذرخواهی نکرد.

ملت ما نیز در بیش از 8 سال جنگ تحمیلی از عراق و همدستانش، جبهه زورگویان عالم، بیش از دویست هزار شهید تقدیم راه آزادی‌خواهی و استقلال‌طلبی خویش کرد. نیک آگاهید و بر هیچ‌کس پوشیده نیست سردمدار این جبهه زورگو جز آمریکای جنایتکار که شما مستقیماً زهر جنایت و استثمار آن را چشیده‌اید نیست.

حال که تحریم‌های حداکثری آمریکا و بلوف‌های رسانه‌ایش برای تجزیه از درون و جنگ نظامی، علیه ملت مقاوم و مظلوم ایران به شکست انجامیده است، عجیب نیست که رئیس‌جمهور پیمان‌شکن آمریکا متوسل به لیبرال دموکرات غرب‌گرایی مثل شما شود که مثلاً بین ایران که به تعهداتش پایبند بود و آمریکا که با ترک برجام، تخلف از تعهداتش، تهدید به جنگ و تحریم‌های روزافزون حاصل مذاکرات پیشین را بر هم زد میانجیگری کنید؛ اما بدانید در منطق انسان‌های آزاده «میانجیگری بین ظالم و مظلوم خود ظلمی بزرگ است»!

شما را بر حذر می‌داریم از اینکه بخواهید فراموش کنیم سال‌هاست با طناب پوسیده آمریکا و اروپا در چاه مذاکره رفتیم و جز ظلم مضاعف چیزی نصیب ملت نشد. شما را بر حذر می‌داریم از اینکه به اسم تنش‌زدایی با پیشنهاد‌هایی حقیرانه مثل بازگشت آمریکا به برجامی که بارها جسم و روح و کلش را نقض کرده است بخواهید بر سر سیاست‌های منطقه‌ای جمهوری اسلامی، حمایت از فلسطین و گروه‌های مقاومت و مظلومین عالم معامله‌ی از پیش شکست‌خورده جوش بدهید. شما را بر حذر می‌داریم از اینکه واسطه مذاکراتی بشوید که از تجربه گرانبهای آن چیزی جز فهم غیرقابل‌مذاکره بودن آمریکا و غیرقابل‌اعتماد بودن اروپا چیزی عاید ما نشد و مطمئنیم آنچه مستقیماً مذاکره کردیم و نقض شد با واسطه کشور ثالث سرانجامی جز تباهی و غفلت از راهکارهای داخلی و مقاومت اقتصادی برای ما نخواهد داشت.

در پایان امیدواریم اکنون که برای اولین بار به‌عنوان عالی‌ترین مقام اجرایی کشور ژاپن به جمهوری اسلامی ایران می‌آیید از فرصت کمیاب دیدار از کشور و ملت مسلمان و به‌پاخاسته ایران در جهت تقویت ارتباطات اقتصادی و میان فرهنگی بین دو کشور استفاده کنید و با اقدامات عملی و اتخاذ مواضع روشن دامان خود را از شائبه‌ تبدیل‌شدن به اهرم فشار و دنباله‌رو آمریکا پاک‌کنید و روحیه تکیه‌بر مردم، ظلم‌ستیزی، مقاومت و نپذیرفتن سیادت آمریکا را از ایران به ارمغان ببرید.

به‌عنوان گام اول هم توصیه می‌کنیم اگر در فکر روابط دوجانبه و صلاح دو کشور هستید تضمین دهید نیاز شدیدی که به نفت ایران دارید را تحت تأثیر فشارهای شدید آمریکا نادیده نگیرید.

با آروزی پیشرفت همه‌جانبه، استقلال، عزت و سربلندی برای کشور و ملت ژاپن.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شینزو آبه نخست وزیر ژاپن بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۸۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر نجومی دهم اردیبهشت (۲۹ آوریل)

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ تصاویر نجوم و فضا جدای از اهمیتی که در مطالعات و تحقیقات اخترشناسی دارد، امکان مشاهده و درک عجایب و شگفتی‌های دنیای بیرون از سیاره زمین را برای علاقه‌مندان این حوزه فراهم می‌کند. امروزه به لطف پیشرفت علم و فناوری، تصاویر نجومی به شکل‌های بسیار زیبا و گهگاه هنری تهیه می‌شود که علاوه بر ارائه اطلاعات علمی، زیبایی‌های خیره‌کننده‌ای را برای علاقه‌مندان به ارمغان می‌آورد.

***

تصویر روز ناسا

در آسمان شب این ماه، سه شی درخشان برای ستاره‌نگارانی با تجربه که به سمت افق غربی می‌نگریستند، درست پس از غروب خورشید قابل رویت بود. یکی از این اجرام ماه بود که به صورت هلالی در سمت چپ بالای صحنه ظاهر شد. شی نجومی دیگر درخشان سیاره مشتری بود که در سمت چپ بالای ماه قرار داشت. استثنایی ترین منظره دنباله دار 12P/Pons-Brooks بود که در زیر ماه قرار داشت. دنباله دار یک رأس گرد و یک دم یونی چشمگیر که به سمت بالا کشیده می شد را به نمایش گذاشت. عکسی که این شگفتی آسمانی را ثبت کرده است در حقیقت ترکیبی از چندین تصویر متوالی است که از در نزدیکی روستای لیئرز در استان گیرونا اسپانیا گرفته شده است.

تصویر روز skyandtelescope

این عکس توسط جان گریف در کالیفرنیا، ایالات متحده آمریکا ثبت شده است. تصویر در تاریخ 10 آوریل 2024، ساعت 15:00 با تجهیزات دوربین هوشمند SeeStar S50. با Lynkeos و Pixinsight در MacBook Pro پردازش شده است. مرکز پیش‌بینی آب و هوای فضایی NOAA یک هشدار طوفان ژئومغناطیسی G3 برای امروز صادر کرد که بر شبکه‌های برق، عملیات ماهواره‌ای و داده‌های GPS با افزایش فعالیت شفق قطبی در شمال ایالات متحده تأثیر می‌گذارد. امروز 247 لکه خورشیدی مشاهده شد که در مقایسه با میانگین ماهانه حدود 100، بسیار زیاد بود.

تصویر روز سازمان ملی تلسکوپ استرالیا

دانشمندان در حال مطالعه ستارگانی بوده اند که امواج رادیویی ساطع می کنند، اما این کار دشواری است زیرا برخی از ستاره ها شبیه منابع پس زمینه آسمان شب هستند. یک مطالعه جدید توسط پریچارد و دیگران (Pritchard et al) 36 ستاره رادیویی را با استفاده از یک بررسی ویژه به نام VAST با تلسکوپ  ASKAP پیدا کرد. آنها تخمین می زنند که حدود 10 درصد از ستارگان باید امواج رادیویی را ساطع کنند که بتوانیم آنها را تشخیص دهیم. این بدان معنی است که آنها پیش بینی می کنند هر سال حدود 200 ستاره جدید رادیویی را با این تحقیقات کشف می کنند!

تصویر روز astronomy

کریس شور(Chris Schur) اهل پیسون، آریزونا است. در 5 دسامبر، دنباله دار 12P/Pons-Brooks از نزدیک به Vega در Lyra نزدیک شد. او با یک اخترگراف 10 اینچی و کاهنده کانونی در f/2.9، موفق شد دنباله دار شیطان را در میان تابش خیره کننده ستاره ثبت کند.

تصویر روز earthsky

عمرو عبدالوهاب (Amr Abdulwahab) اهل مصر و عکاس است. او از تجهیزات خاصی مانند Astro-Mod Nikon D600 و NIKKOR 35mm, F1.4 Benro Ploaris و Optolong l-enhance برای عکاسی خود استفاده کرد. او علاوه بر این، از pixinsight و luminar neo برای پس پردازش بهره برد.

کار عمرو بر گرفتن سنگ نگاره های باستانی در صحرای شرقی مصر متمرکز است. این حکاکی‌ها صحنه‌هایی از زندگی روزمره و آیین‌های فرهنگی مردمان ماقبل تاریخ را به تصویر می‌کشد که شکار و آیین‌های عمومی آنها را نشان می‌دهد. حکاکی ها همچنین رابطه بین انسان و طبیعت را نشان می دهد و شکارچیان و سگ هایشان را در تعقیب حیوانات وحشی نشان می دهد. عمرو با الهام از داستان های جیمز بروس، اسکاتلندی که مصر را در قرن هجدهم کاوش کرد و سنگ نگاره های مرموز را مستند کرد، به این منطقه کشیده شده است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصاویر نجومی دهم اردیبهشت (۲۹ آوریل)
  • دنباله‌داری که هنوز نیامده سر و صدا به پا کرد
  • دنباله‌داری که هنوز نیامده سر و صدا به پا کرده و از ستارگان هم درخشان‌تر خواهد بود
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • این دختر به نماد اعتراضی در امریکا تبدیل شده است | تصویر
  • حمایت دانشجویان گیلانی از دانشگاهیان آمریکا و اروپا
  • در این شهر هیچ کولری روشن نمی‌شود!
  • وقوع زلزله ۶.۹ ریشتری در ژاپن (فیلم)
  • دو رأس بزغاله کوهی به دامان طبیعت بازگردانده شدند
  • اتاق فکر دشمنان چگونه در برابر جمهوری اسلامی شکست خورد؟