Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجله امریکایی فوربز نام "حشمت علوی"، فعال خودخوانده‌ای که بنا بر گزارش ها یک شخصیت مجازی جعلی بوده، را از فهرست کارشناسان مستقل خود حذف کرده است. فوربز همچنین مقالات "حشمت علوی" را از وب سایت خود پاک کرده است.

سایت خبری اینترسپت یکشنبه (۹ ژوئن) گزارش داد که حشمت علوی - که خود را در شبکه های اجتماعی یک فعال و کارشناس مسائل ایران می خواند - به احتمال زیاد وجود خارجی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقالات چاپ شده به نام این فرد منعکس کننده مواضع تندی علیه جمهوری اسلامی بود.

این رسانه با استناد به اظهارات یک عضو سابق و منتقد سازمان مجاهدین خلق ایران و منابع دیگر گزارش داد که احتمالا تعدادی از اعضای سازمان مجاهدین خلق مستقر در آلبانی به نام حشمت علوی مقاله تهیه و منتشر می کرده اند.

مقالات حشمت علوی در ظرف دو سال گذشته در رسانه های مختلف نظیر شبکه العربیه انگلیسی هم چاپ می شد؛ برخی رسانه های فارسی زبان خارج از کشور هم آن‎ها را ترجمه و منتشر می کردند؛ شماری از سایت های خبری عمدتا راستگرا از جمله "هیل" - که اخبار کنگره آمریکا را منتشر می کند - تحلیل های حشمت علوی را چاپ می کردند.

بخش روابط عمومی فوربز به درخواست بی بی سی فارسی درباره واکنش به خبر جعلی بودن هویت این کارشناس مستقل پاسخ نداد.

یک سخنگوی فوربز پیشتر به خبرنگار اینترسپت گفته بود که رابطه کاری این نشریه و حشمت علوی در اوایل سال ۲۰۱۸ میلادی قطع شده بود. فوربز در این خصوص جزئیاتی ارائه نکرد.

کاخ سفید در سال ۲۰۱۸ میلادی به روزنامه واشنگتن پست گفته بود که منبع یکی از ادعاهای دولت ترامپ مبنی بر افزایش بودجه نظامی ایران پس از توافق هسته ای (برجام) یکی از مقالات حشمت علوی در فوربز بوده است.

حساب کاربری توییتر او که به شدت علیه مخالفان تحریم ها و طیفی از روزنامه نگاران و چهره های دانشگاهی فعال بود نیز پس از انتشار مقاله اینترسپت به حالت تعلیق در آمده است./ بی‌بی‌سی فارسی

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۹۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟

 محمد قوچانیروزنامه نگار و سردبیر و صاحب‌امتیاز نشریات "آگاهی نو" و "کتاب نامه" طی نامه‌ای سرگشاده به سازمان تامین اجتماعی، روش برخورد "مغازه"ای کارشناسان این سازمان را برای تایید لیست بیمه مطبوعات مورد نقد قرار داده است‌.   متن این نامه که در صفحه‌ی شخصی او در اینستاگرام منتشر شده به این شرح است:   این یک نامه سرگشاده است خطاب به سازمان تامین اجتماعی دو مجله "آگاهی نو" و "کتاب نامه" با تولید محتوایی بیش از دو هزار صفحه در سال چهار نفر تحریریه ثابت دارد الباقی حق التحریر می‌گیرند.   فهرست بیمه ما کوچک است: سردبیر و دبیر تحریریه، یک دبیرگروه و یکی از مشاورین مجله که برای آن‌ها بیمه رد می‌شود. ما به دلیل سازمان کوچکمان حتی منشی تحریریه یا مدیر مالی و اداری مستقر نداریم چون بودجه‌اش را نداریم و تا حالا خودمان هم‌زمان منشی و مدیر هم بوده‌ایم. درباره این چهار نفر هم بخشی از حق بیمه را ما پرداخت می‌کنیم و بخشی را وزارت فرهنگ که طبق یک قانون مشخص و عام به نشریات تا یک سطحی تخفیف می‌دهند.

سازمان تامین اجتماعی با اعزام بازرس به صورت مکرر ما را کنترل می‌کند که مبادا این فهرست بیمه صوری و جعلی باشد! و چون حرفه روزنامه‌نگاری را با مشاغل دیگر اداری و تجاری قیاس می‌کند معتقد است ما باید از هشت صبح تا چهار بعد از ظهر در دفتر حاضر باشیم. بنابراین با بازرسی غافلگیرانه وقتی ما در حال مصاحبه یا تهیه مقاله بیرون مجله هستیم به دفتر مراجعه و با عدم رویت ما، کارگاه آگاهی نو را تعطیل اعلام می‌کند و تخفیف ارشاد را لغو می‌کند.   مثلا ما امروز در حال گفتگو با دکتر ظریف بودیم که سرزده تشریف آوردند و هرچه همکار ما توضیح داده و مجله و نوشته‌های ما را نشان داده بازرس محترم زیر بار نرفته و کارگاه را تعطیل گزارش کرده است.   سوال من این است پس این همه محتوا چگونه تولید می‌شود؟ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟ چرا فکر نمی‌کنند من هر روز نمی‌توانم کتاب‌هایم را به دفتر ببرم و مقاله بنویسم ؟ نمی‌توانم همه سیاسیون و روشنفکرانی که با آنان گفتگو می‌کنیم را به دفترمان دعوت کنم؟ نمی‌توانم با روزنامه‌نگاران برخورد اداری کنم!

ما مطبوعات مستقل (خصوصی و غیردولتی) بنگاه‌های ضعیفی هستیم. حتی چند میلیون تومان هم در کار ما اثر دارد . اگر ما بیکاره بودیم که دفتر مجله اجاره نمی‌کردیم . چرا در شب‌های صفحه‌بندی که تا صبح کار می‌کنیم بازرس نمی‌فرستید؟ اصلا چرا مجله را ورق نمی‌زنید که کارنامه ما را ببینید . قطع یک تخفیف ناچیز قانونی به مطبوعات کدام مشکل دولت یا بیمه را حل می‌کند؟ کار ما مخفیانه نیست. مجله منتشر می‌شود و میزان کار هر فرد در آن روشن است. ما مغازه نداریم که هر روز صبح کرکره اش را بالا ببریم. روزنامه‌نگاری را به رسمیت بشناسید ... رونوشت : ۱. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۲. وزارت کار ۳. سازمان تامین اجتماعی شعبه خیابان ملک ... کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: نقطه جوش تلویزیون؛ از قوچانی تا آذری‌جهرمی/ وقتی «اوج» به داد «سیما» می‌رسد!

دیگر خبرها

  • رونمایی از کتاب «جنبش علوی، هجرت رضوی» در مشهد
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه «فقه و فقاهت» منتشر شد
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه فقه و فقاهت منتشر شد
  • میزان جوایز ششمین همایش مطالعات فیلم‌کوتاه تهران اعلام شد
  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی
  • اعلام جوایز نقدی ششمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران
  • بررسی دیدار پایانی فوتسال جام ملت های آسیا در مجله فوتبال