Web Analytics Made Easy - Statcounter

«آبه شینزو» شامگاه چهارشنبه در کنفرانس خبری با رئیس جمهوری اسلامی ایران افزود: با توجه به استقبال گرم مقام‌های ایرانی بسیار مفتخرم که به این کشور سفر کرده ام، زیرا تهران و توکیو با روابط تاریخی و طولانی همواره داری روابط فرهنگی خوبی بوده اند.

نخست وزیر ژاپن با بیان اینکه آرزوی ۳۰ ساله من برای سفر به ایران امروز محقق شد، اظهارداشت: افزایش تنش در منطقه را باید به هر قیمتی که شده مهار کرد و ژاپن می‌تواند در این زمینه کاملاً نقش سازنده‌ای را ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادآوری نخستین سفر خود به ایران گفت: من پس از گذشت ۳۶ سال از نخستین سفرم به ایران، مجدداً به تهران سفر کرده ام، وقتی ۳۶ سال قبل همراه با پدرم که وزیرخارجه بود، به تهران آمدم جوانی ۲۰ ساله بودم و تحت تاثیر این شهر و مهمان نوازی مردم ایران قرار گرفتم و امروز هم مجدداً این احساس را تجربه کردم.
آبه با بیان اینکه برای سفر به ایران راه بسیار طولانی پیموده شده است، یادآورشد: مردم دو کشور در این مدت، تحولات متعدد و مختلف غیرقابل وصفی را تجربه کرده اند و روابط دو ملت ژاپن و ایران تاکنون به صورت پیوسته و بدون وقفه ادامه داشته است.
نخست وزیر ژاپن خاطرنشان کرد: برای من افتخارآمیز است که در نودمین سالگرد روابط ایران و ژاپن بار دیگر به تهران سفر کرده ام و بابت استقبال گرم در ایران از آقای روحانی تشکر می کنم. اکنون ۴۱ سال از آخرین سفری که نخست وزیر ژاپن به تهران داشته، گذشته و امیدوارم در آینده نه چندان دور بار دیگر با مقامهای ایران ملاقات کنم.
آبه در ادامه افزود: عمیقاً از فتوای رهبر انقلاب اسلامی درباره غیرشرعی بودن استفاده از سلاحهای اتمی متشکر و بسیار خرسندم و انتظار داریم ایران همچنان به برجام پایبند بماند.
نخست وزیر ژاپن یادآورشد: با رئیس جمهوری اسلامی ایران گفت وگوهای مفصل و صریحی را درباره راه‌های صلح و ثبات در منطقه داشتیم و افق آینده را در پرتو تلاشهای صبورانه روشن می‌بینم.

شینزو عصر امروز با استقبال «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه وارد تهران شد و سپس در کاخ سعدآباد از سوی «حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی» رئیس جمهوری اسلامی ایران مورد استقبال رسمی قرار گرفت. وی قرار است فردا با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کند.

تقویت همکاری‌های مشترک در عرصه‌های مختلف دوجانبه و بین‌المللی و ایجاد شتاب در روابط ایرانی و ژاپن در حوزه‌های مختلف از جمله محورهای مذاکرات هیأت‌های عالیرتبه دو کشور است.

شبد **۱۱۰۸**۱۷۰۸

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۱۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر دفاع پیام صادر کرد

به گزارش تابناک، دهم اردیبهشت ماه که در تقویم رسمی کشور به نام روز ملی خلیج فارس نامیده شده است؛ روزی است که یادآور حماسه از خود گذشتگی ملت سرافراز ایران در موضوع بازپس گیری جزیره هرمز از نیرو‌های متجاوز پرتغالی است.

در تاریخ ایران زمین، روز ملی خلیج فارس در امتداد هویت تاریخی و تمدن دیرپای این سرزمین است. تمدنی که بر شالوده فرهنگ، هنر و پایداری بنیان نهاده شده تا خلیج نیلگون همیشه فارس، از زمره مستحکم‌ترین سند حقوقی در جهان باشد.

این روز که مقارن با اخراج استعمارگران از منطقه است؛ بیانگر واقعیت‌ها، اسناد و مدارک تاریخی، سیاسی، جغرافیایی، باستان شناسی و مردم شناسی منطقه حیاتی و راهبردی خلیج فارس است. در واقع خلیج فارس یک نام جاودانه و عمری ۶۰۰۰ ساله به موازات هویت جغرافیایی ایران می‌باشد.

خلیج فارس این پهنه آبی تمدن ساز، به دلیل موقعیت جغرافیایی خود در طول تاریخ و از هزاره‌های پیش از میلاد تاکنون، همواره در همه زبان‌ها و به طور مستمر نامی شناخته شده در کتاب‌ها، سفرنامه‌ها، اسناد، نقشه‌ها، پژوهش‌های تاریخی و اسناد بین‌المللی به زبان‌های مختلف با نام کهن خلیج فارس پیوسته مورد اشاره، تصریح و تاکید مورخان و پژوهشگران به ویژه در منابع معتبر عربی و اسلامی بوده است.

در واقع از قدیمی‌ترین اسناد موجود درباره خلیج فارس به دوران یونان باستان برمی‌گردد و تا زمان حال تمام اسناد و نوشته‌های مورخان و جهانگردان در طول چند صد سال گذشته همواره از خلیج فارس به عنوان نامی که از ابتدا روی این آبراه مهم و بزرگ وجود داشته است؛ حکایت دارد.

کرانه‌های این آب‌های نیلگون از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب متاثر از فرهنگ عمیق و اصیل ایرانی- اسلامی و متاثر از این سرزمین بزرگ و کهن است. در این میان وجه برجسته و ارزشمند تنگه هرمز خلیج فارس، گویای زیست فرهنگی و هنرمندانه مردمان این دیار است که با قدرت راهبردی و اندیشه مرزداری عجین شده است تا جلوه‌های دیرپای تمدنی را باشکوه‌تر و نمونه‌های تازه‌تر آن را غنی‌تر به نمایش گذاشته و به جهان عرضه کنند.

آب‌های نیلگون خلیج فارس و دریای عمان در دهه‌های اخیر به ویژه در مقطع جنگ تحمیلی که تهدیدات گسترده جهان خواران و دست نشاندگان آن‌ها بر این منطقه متمرکز شده بود شاهد مجاهد‌ت‌ها و پایمردی‌های رزمندگان نیرو‌های مسلح در حفظ حراست از هویت و ماهیت تاریخی این آبراه حیاتی بوده و همسایگان جمهوری اسلامی ایران در این منطقه راهبردی نیز دلاورمردی و رشادت جوانان ایران در این زمینه را می‌ستایند.

ایران بزرگترین و مهمترین کشوری به شمار میرود که همواره نقش مهمی را در تعاملات و مناسبات منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای به خصوص در منطقه خلیج فارس بر عهده داشته و اکنون نیز دارای جایگاه ویژه‌ای در منطقه غرب آسیا به ویژه در حوزه خلیج فارس است بنابراین خلیج فارس در عرصه‌های داخلی، منطقه‌ای و بین المللی اهمیت وافری برای ایران دارد و تصمیمات راهبردی و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران همواره با در نظر گرفتن جایگاه این منطقه اتخاذ و تدوین می‌شود در این میان راهبرد نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران تامین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز و جغرافیای منطقه است.

دیگر خبرها

  • وزیر دفاع پیام صادر کرد
  • پیام امیرعبداللهیان به همایش روز ملی خلیج فارس
  • تلاش آمریکا برای در اختیار گرفتن خلیج فارس محقق نمی‌شود
  • وزیر دفاع یک پیام صادر کرد +جزئیات
  • قزاقستان: کشورهای مختلف به برقراری روابط با کابل تمایل دارند
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • مخبر: تهران علاقه‌مند به گسترش مناسبات خود با بورکینافاسو است
  • تصمیم عرب‌ها درمورد تهران و تل آویو چیست؟
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد - برد با دیگر کشورها است