Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید محمدکاظم نظری شامگاه چهارشنبه در بیست و یکمین جشنواره خیران مدرسه ساز کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: لازم است که شهرداری‌ها، شوراهای اسلامی شهر و روستا و دهیاری‌های این استان تا حد امکان فرآیند ساخت مدرسه‌های خیرساز در نقاط مختلف استان را تسهیل کرده و نهایت همکاری را با خیران مدرسه ساز داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مشکلات و کمبودهای مدارس کهگیلویه و بویراحمد به طور مستند و در قالب عکس یا فیلم در اختیار خیران مدرسه ساز بومی و غیربومی قرار گیرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: مناطق روستایی و حاشیه برخی شهرهای این استان به ویژه یاسوج با کمبود شدید فضای آموزشی مواجه است.

نظری عنوان کرد: انتظار می‌رود که خیران مدرسه ساز برای کاهش مشکلات مدارس استثنایی کهگیلویه و بویراحمد نیز اقدام‌های لازم را انجام دهند.

وی ابراز داشت: دانش آموزان استثنایی (دارای نیازهای ویژه) کهگیلویه و بویراحمد نیازمند توجه جدی تر متولیان امر و مسئولان اجرایی استان هستند.

نظری گفت: دولت به دلیل محدودیت منابع مالی نمی‌تواند به تنهایی اقدام به ساخت مدرسه در کشور کند و بر همین اساس به مشارکت خیران نیاز دارد.

وی اظهار داشت: خیران مدرسه ساز تاکنون منشأ خدمات ارزنده‌ای در کشور و کهگیلویه و بویراحمد بوده و گام‌های مثبتی برای کاهش کمبود فضای آموزشی برداشته‌اند.

نظری افزود: خیران مدرسه ساز بازوان توانمند دولت، وزارت آموزش و پرورش و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هستند.

نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: سال‌های اخیر حدود ۵۰ درصد منابع مالی مورد نیاز برای ساخت مدارس در کشور و کهگیلویه و بویراحمد از سوی خیران مدرسه ساز تأمین شده است.

غلام محمد زارعی اظهار داشت: توجه دولت و مجلس شورای اسلامی به حوزه آموزش و پرورش کشور ویژه بوده و تاکنون نیز اقدام‌های مهمی برای کاهش مشکلات و کمبودهای مدارس انجام شده است.

وی افزود: کهگیلویه و بویراحمد به دلیل کوهستانی بودن و داشتن روستاهای پراکنده و سخت گذر دارای شرایط خاصی به لحاظ فضاهای آموزشی است.

نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: به همین دلیل فضاهای آموزشی و حوزه آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد به نگاه ویژه خیران و دولت نیاز دارد.

زارعی عنوان کرد: کار خیران مدرسه ساز مجاهدت با مال در راستای کمک به علم آموزی، دانش اندوزی و تربیت آینده سازان کشور است.

وی ابراز داشت: مدرسه سازی بیانگر روحیه نیک اندیشی، خیرخواهی، ایثارگری، نوعدوستی، اخلاق مداری و انسانیت خیران است.

زارعی گفت: توسعه و پیشرفت همه جانبه کشور در ابعاد مختلف مستلزم بالندگی بیش از پیش حوزه آموزش و پرورش و عرصه تعلیم و تربیت است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: هم اینک ۵۷ طرح مدرسه سازی از سوی خیران بومی و غیربومی در قالب ۲۷۹ کلاس درس و با زیربنای افزون بر ۲۸ هزار مترمربع در این استان در حال ساخت است.

پیروز کرمی اظهار داشت: تاکنون یک هزار و ۵۰۰ کلاس درس از سوی خیران مدرسه ساز در کهگیلویه و بویراحمد ساخته و تحویل شده است.

وی افزود: یکی از سیاست‌های اصلی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گسترش استفاده از انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر در کلاس‌های درس است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: انتظار می‌رود که خیران مدرسه ساز بومی و غیربومی برای تحقق این امر مهم در کلاس‌های درس استان همت کنند.

کرمی عنوان کرد: رویکرد مهم بیست و یکمین جشنواره خیران مدرسه ساز کهگیلویه و بویراحمد توجه به افزایش ایمنی مدارس این استان است.

خیران بومی و غیربومی شرکت کننده در این جشنواره افزون بر ۱۴۰ میلیارد ریال همراه با ۲ هزار و ۷۰۰ مترمربع زمین برای ساخت مدرسه در کهگیلویه و بویراحمد تعهد کردند.

در این جشنواره ۱۰ نفر از خیران مدرسه ساز کهگیلویه و بویراحمد و دیگر نقاط کشور با اهدای لوح سپاس تجلیل شدند.

۷۵۳۵/۱۶۶۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدرسه سازی خیرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۱۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است

معاون وزیر نیرو گفت: تاکنون ۱۰۰ مدرسه در کل کشور نسبت به نصب سامانه خورشیدی اقدام کرده‌اند که امیدواریم همچنان توسعه پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت نیرو، محمود کمانی درباره روند توسعه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی در مدارس کشور، اظهار کرد: سال گذشته تفاهم‌نامه‌ای با سازمان نوسازی مدارس و آموزش و پرورش داشتیم تا سامانه‌های خورشیدی در مدارس کشور توسعه پیدا کنند؛ این تفاهم‌نامه بین سازمان توسعه مدارس، سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) و خیرین مدرسه‌ساز منعقد شده است که خیرین علاوه بر ساخت مدارس، هزینه‌های احداث نیروگاه‌های خورشیدی بر روی پشت بام مدارس را هم متقبل شوند.

وی ادامه‌داد: ساتبا برق تولیدی این نیروگاه‌ها را با نرخ مناسب می‌خرد و عواید حاصل از برق تولیدی به تامین هزینه‌های جاری و نگهداری مدارس کمک بزرگی می‌کند. استان قم در این زمینه پیشتاز است و ۱۱ مدرسه در این استان به سامانه‌های خورشیدی تجهیز شده است.

کمانی با اشاره به افتتاح سه سامانه ۲۰ کیلوواتی در مدرسه خیرساز «غلامرضا زیرک» در شهر قم، ابراز امیدواری کرد ساخت سامانه های خورشیدی در مدارس توسعه پیدا کند، زیرا ظرفیت فوق العاده‌ای در کل کشور وجود دارد، این امر زمینه فرهنگ‌سازی دانش آموزان به عنوان آینده سازان کشور را فراهم می‌کند و به تولید برق پاک کمک می‌کند؛ هم اکنون ۱۰۰ مدرسه در کل کشور وجود دارد که نسبت به نصب سامانه خورشیدی اقدام کرده‌اند که امیدواریم توسعه پیدا کنند.

معاون وزیر نیرو با اشاره به برنامه توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر در کشور، اظهار داشت: در کنار مدل‌های مختلفی که وزارت نیرو و ساتبا برای توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر شامل نیروگاه‌های بزرگ و بخش صنعت دارد، ساخت نیروگاه‌های کوچک مقیاس را در حوزه مدارس و نیز نهادهای حمایتی در حال پیگیری هستیم.

وی درباره جزئیات ساخت هشت‌هزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه های تجدیدپذیر در دست ساخت در کشور، بیان‌داشت: ما برای ۲ بسته نیروگاهی از شورای اقتصاد مجوز گرفته‌ایم که شامل یک بسته چهار هزار مگاواتی و بسته چهار هزار و ۵۰۰ مگاواتی است؛ مناقصه‌های مربوط به آن در سال گذشته، برگزار و برندگان آن اعلام و از این حجم نیروگاهی، ساخت ۲۵۰ مگاوات در استان قم قرار دارد که در چند ساختگاه در حال پیگیری است؛ امیدواریم با تخصیص زمین، احداث این نیروگاه ها به‌زودی شروع شود.

بر اساس هدف‌گذاری انجام شده، قرار است نیروگاه‌های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره‌برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست.

لازم به ذکر است، تفاهم نامه همکاری میان سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری برق (ساتبا)، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش و جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در خردادماه سال ۱۴۰۲ به مدت پنج سال منعقد شده است.

هدف از امضای این تفاهمنامه، ساخت سامانه‌های خورشیدی مقیاس کوچک و پاک توسط خیرین و سرمایه‌گذاران حقیقی و حقوقی در مدارس کشور و توسعه فرهنگ بکارگیری انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری برق در جامعه معلمان و دانش آموزان است. با اجرای این تفاهم‌نامه‌، نیروگاه‌های خورشیدی انشعابی با ظرفیت دست‌کم ۲۰ کیلووات و غیرانشعابی در ۲۰ هزار مدرسه منتخب کشور با سرمایه‌گذاری خیرین برای انتفاع مدارس ساخته می‌شوند.

کد خبر 748490

دیگر خبرها

  • پرداخت ۴۷ میلیارد تومان خسارت بدنی به علت حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد
  • یک امتیاز، نتیجه رقابت نمایندگان کهگیلویه و بویراحمد با حریفان در مسابقات هندبال کشور
  • تزریق جان دوباره به اورژانس کشور
  • پایگاه اتوبوس آمبولانس در بویراحمد کلنگ‌زنی شد
  • آمار اورژانس از مصدومان حوادث ترافیکی سالانه در ایران
  • حوادث ترافیکی در ایران سالانه منجر به ۷۰۰ هزار زخمی می‌شود
  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • درخشش کشتی گیر کهگیلویه و بویراحمد در رقابت‌های بین‌المللی جام تختی
  • خریداری ۵۰۰ دستگاه آمبولانس در کشور