Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر راه و شهرسازی گفت: با هماهنگی با وزارت صمت، واردات لاستیک را از انحصار خارج کرده و اجازه دادیم لاستیک کامیون از تمام مرز‌ها و مناطق آزاد وارد کشور شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد اسلامی در حاشیه سفر به استان آذربایجان شرقی در جریان بازدید از آزادراه در دست احداث مراغه-سراجو-هشترود  از پیشرفت ۳۰ درصدی آزادراه مراغه-هشترود خبر داد و  اظهار داشت: با تزریق منابع سعی می‌کنیم قطعاتی از این آزاراه را سریع‌تر به مرحله بهره‌برداری برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه پروژه آزادراه مراغه- هشترود یکی از پروژه‌های ترانزیتی کشور به شمار می‌رود، گفت: این پروژه نه تنها این منطقه را برخوردار می‌کند، بلکه آذربایجان غربی را به آزادراه تبریز-تهران متصل کرده و راه دسترسی به شمال عراق را هموار می‌کند. این محور، به یکی از کریدور‌های بین‌المللی ایران بدل می‌شود.

وی ادامه داد: نکته مهم این است که پروژه‌های آزادراهی با مشارکت بخش خصوصی احداث می‌شوند.

اسلامی با بیان اینکه پیشرفت این پروژه در حال حاضر حدود ۳۰ درصد است، گفت: اما بخش‌هایی از این پروژه بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. این امید وجود دارد که بتوان با تزریق منابع، این دو قطعه را هرچه زودتر به مرحله بهره‌برداری رساند.

وی ادامه داد: موضوعی که امروز حائز اهمیت است، این است که پروژه‌هایی که پیشرفت بیش‌تری دارند و به بهبود کیفیت تردد و نقل و انتقالات کمک می‌کنند، به‌ویژه پروژه‌هایی که کریدورهای اصلی کشور را تشکیل می‌دهند، سرعت ببخشیم.

اسلامی افزود: واریانت دیگری برای قطعه چهار این آزادراه پیشنهاد شده که از مهندسان مشاور خواستیم این واریانت را بررسی کنند.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای رفع مشکل لاستیک کامیون گفت: با هماهنگی با وزارت صمت، واردات لاستیک را از انحصار خارج کرده و اجازه دادیم لاستیک کامیون از تمام مرزها و مناطق آزاد وارد کشور شود. بحمدالله گشایش خوبی صورت گرفت.

وی ادامه داد: اخیرا توافق بزرگی با یک واردکننده جدید صورت گرفته که لاستیک استاندارد به کشور وارد کند. به رانندگان و کامیونداران اطمینان می دهم که وزارتخانه به تعهدات خود عمل کرده و متناسب با میزان پیمایش و حمل بار به کامیون ها لاستیک تعلق می گیرد.

اسلامی به بروز برخی تخلفات نیز اشاره کرد و گفت: به میزانی که لاستیک وارد کشور شده، توزیع نیز صورت گرفته است. اما متاسفانه شاهد تخلفاتی نیز بوده ایم. ارز دولتی با نرخ ۴۲۰۰ تومان به لاستیک کامیون تعلق می‌گیرد، گاها دیده شده که به عنوان مثال ارز دریافت شده، اما لاستیک وارد نشده و یا پس از واردات احتکار شده است.

وی افزود: این اقدامات به بازار و مردم لطمه زد. به همین دلیل تعزیرات حکومتی و قوه قضایبه با این دست افراد برخورد کرده و ما امیدواریم با نظارت دقیقی که اکنون صورت می‌گیرد، دیگر شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آزادراه محمد اسلامی وزارت راه و شهرسازی بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۲۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه

ایتنا - در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد شد.
طبق اعلام گمرک، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در فروردین امسال ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار بود.

براین اساس، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد شد.

گفتنی است؛ آمار واردات گوشی تلفن همراه در این مدت شامل ردیف تعرفه ۸۵۱۷۱۳۹۰ به شرح گوشی های تلفن همراه هوشمند و کد شماره ۸۵۱۷۱۴۲۰ به شرح گوشی تلفن همراه با صفحه کلید غیر لمسی است.

دیگر خبرها

  • واردات نفت هند از روسیه افزایش و از عربستان کاهش یافت
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • تاکید وزیر صمت بر کیفیت تراکتور ایرانی
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • ترکیه: ۱۵ تروریست در شمال عراق از پای درآمدند
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • پروژه آمریکا برای منحرف کردن جامعه عراق ناکام ماند
  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • فرسودگی روکش آسفالت آزادراه فیروزکوه - تهران رانندگان را به دردسر انداخت + فیلم