Web Analytics Made Easy - Statcounter

سهراب امدادی فرد روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: آمادگی داریم حمایت‌های لازم را با اجرای تقسیط‌های بلندمدت، بخشودگی جرایم مالیاتی و تعدیل مالیاتی از بخش‌های تولیدی و اشتغال زا به انجام برسانیم.

وی اضافه کرد: با توجه به دستور رهبر معظم انقلاب مبنی بر حمایت از بخش‌های تولیدی، امسال این دستورالعمل را با اجرای برنامه‌های مختلف به صورت ویژه محقق می‌نمائیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: بخش‌های تولیدی و اشتغال زا برای استفاده از بخشودگی مالیاتی باید بابت اصل مالیات بدهی نداشته و جرایم غیرقابل بخشش نیز نداشته باشند.

امدادی فرد افزود: بخشش قسمتی از جرایم مالیاتی از سوی سازمان مالیاتی کشور به استان‌ها تفویض شده است که این بخشودگی‌ها در استان قم برای بخش‌های تولیدی به صورت ۱۰۰ درصد اعمال می‌شود.

وی ادامه داد: جریمه مالیاتی نباید باعث بیکاری عده‌ای در واحدهای تولیدی شود و سعی می‌کنیم با اعمال بخشش جریمه مالیاتی، اشتغال افزایش یابد.

وی با تاکید براینکه باید با حمایت‌های ویژه موانع بر سر راه تولید و اشتغال را برداشت، خاطرنشان کرد: درسال‌های گذشته نیز حمایت‌های لازم از بخش‌های تولیدی انجام شده و امسال این اقدام پررنگ‌تر می‌شود.

به گفته مدیرکل امور مالیاتی قم، از بخش‌های تولیدی و کارخانه‌ها به صورت میدانی و حضوری سرکشی می‌کنیم و اگر مشکلی باشد، پیگیری می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه مالیات باعث نخواهد شد کسی در زمینه تولید و اشتغال آسیب ببیند، بیان کرد: اداره کل امور مالیاتی قم آمادگی دارد از سرمایه گذارانی که قصد سرمایه گذاری در قم دارند، حمایت‌های لازم را انجام دهد.

کشف فرار مالیاتی ۳۳۰ میلیارد ریالی

وی خطاب به کسانی که نمی‌خواهند به قانون تمکین کنند و احترام بگذارند، بیان کرد: سازمان مالیاتی کشور و دستگاه‌های نظارتی، انتظامی و قضائی پیگیری‌های لازم را دارند تا مالیات را از کسانی که کتمان درآمد می‌کنند و فرار مالیاتی دارند، تا ریال آخر دریافت نمایند.

امدادی فرد بیان کرد: سال گذشته یک پرونده فرار مالیاتی با همکاری دستگاه نظارتی، انتظامی و قضائی استان کشف شد که میزان آن ۳۳۰ میلیارد ریال و برابر با مالیات ۲۸ هزار مودی مالیاتی استان قم بوده است.

وی تاکید کرد: باید در مسیر مبارزه با کسانی که به جامعه و قانون بی احترامی می‌کنند، از منفعت و امکانات کشور به خوبی استفاده می‌کنند، ولی نمی‌خواهند مالیات را پرداخت کنند، حرکت کنیم.

وی افزود: امسال هم فرارهای مالیاتی و تراکنش‌های بانکی کسانی که فرار مالیاتی دارند به خوبی بررسی می‌شود و اگر تفاوتی مشاهده شود، مالیات آنها به صورت کامل و قانونی دریافت می‌شود.

پرداخت یکهزار میلیارد ریال از محل مالیات ارزش افزوده به شهرداری‌ها

مدیرکل امور مالیاتی قم گفت: سال گذشته در راستای عمران و آبادانی استان، بیش از یک هزار میلیارد ریال به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها پرداخت و طرح‌های عمرانی و زیرساختی خوبی اجرا شد.

امدادی فرد ادامه داد: با توجه به وضعیت اقتصادی کنونی، باید کشور را بر پایه منابع و توانایی‌های داخلی اداره نمائیم که مالیات بخشی از این درآمدهاست.

/۲۰۸۵/ ۶۱۳۳/‌

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مالیات قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۲۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است

سیاوش سالارزاده کارشناس اقتصادی در رابطه با اهمیت تمرکز بر بخش مشاغل و به خصوص مشاغل خاص با درآمدهای کلان به خبرنگار قدس اظهار کرد: تمرکز ویژه دولت سیزدهم بر اخذ مالیات از مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان با تکیه بر آمار عملکرد مالیاتی اصناف در سال گذشته، گامی حیاتی در جهت تضمین نظام مالیاتی عادلانه و پایدار است. دولت سیزدهم با هدف قرار دادن مشاغل پردرآمد، رسیدگی به مسائل فرار مالیاتی و اجتناب از مالیات، ترویج عدالت و عدالت مالیاتی و همکاری با سایر سازمان های دولتی، می تواند به هدف خود یعنی حداکثرسازی درآمد مالیاتی، بازتوزیع مناسب ثروت از محل اخذ عادلانه مالیات و رشد اقتصادی با تکیه بر حمایت هوشمند و هدفمند از بخش مولد اقتصاد دست یابد.

این کارشناس اقتصادی در رابطه با در رابطه با تحقق عدالت مالیاتی در زمینه اخذ مالیات از اصناف اظهار کرد: یکی از دلایل اصلی تمرکز بر اخذ مالیات از مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، رسیدگی به مسائل فرار مالیاتی و اجتناب از پرداخت مالیات با کتمان داده های مالی است. یکی دیگر از دلایل مهم تمرکز بر مشاغل و اصناف بزرگ، اطمینان از انصاف و عدالت مالیاتی است. کسب‌وکارهای کوچک و متوسط اغلب برای رقابت با نهادهای بزرگ‌تر که منابع مالی لازم برای مشارکت در استراتژی‌های برنامه‌ریزی مالیاتی پیچیده را دارند، مبارزه می‌کنند. در نتیجه، مشاغل کوچکتر بار نامتناسبی از بار مالیاتی را به دوش می کشند. سازمان امور مالیاتی با هدف قرار دادن مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، می تواند شرایط را یکسان کرده و اطمینان حاصل کند که همه مشاغل سهم عادلانه خود را از مالیات پرداخت می کنند.

وی در رابطه با تمرکز دولت سیزدهم بر اخذ مالیات واقعی از مشاغل خاص و خصولتی‌های فراری از مالیات ادامه داد: سازمان امور مالیاتی به منظور اخذ مؤثر مالیات از بنگاه های اقتصادی بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، استراتژی جامعی را اجرا کرده است که زمینه‌ساز اعطای بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور توسط صنایع بزرگ و شرکت‌های خصولتی شده است به طوری که در سال گذشته بیش از ۳۰ درصد کل درآمدهای مالیاتی کشور توسط ۸۰۷ مودی بزرگ مالیاتی پرداخت شده است. تجربه داده ها و ارقام عملکرد مالیات اصناف در سال گذشته، نشان داده است که دولت سیزدهم به دنبال اخذ مالیات واقعی از مشاغل خاص و خصولتی‌های فراری از مالیات بوده است.

وی افزود: همچنین سازمان امور مالیاتی می‌تواند با اجرای اقداماتی مانند گزارش عمومی داده‌های پرداخت مالیات و افزایش آگاهی عمومی نسبت به اهمیت پرداخت مالیات و مصارف ویژه آن در توسعه کشور نظیر سهم مالیاتی شهرداری‌ها از مالیات بر ارزش افزوده، شفافیت را افزایش دهد و مردم را نسبت به مصارف مهم مالیات کشور آگاه کند.

سالارزاده در خاتمه اظهار کرد: سازمان امور مالیاتی تمرکز خود را مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای قابل توجه و کلان قرار داده است که این رویکرد نقش تعیین کننده ای در اصلاح رویکرد مالیاتی کشور دارند. از یک با اعطای سهم واقعی مالیات توسط مشاغل کلان، زمینه بازتوزیع مناسب ثروت را فراهم خواهد کرد و از طرف با کاهش فشار مالیاتی بر مردم عادی و همچنین بخش مولد اقتصاد، زمینه برای پرداخت عادلانه مالیات و اطمینان از پرداخت سهم منصفانه مالیاتی بخش های مختلف مالیاتی فراهم خواهد شد. دولت سیزدهم در زمینه مالیات‌ستانی به شیوه و رویکرد جدید خود با تمرکز بر ارقام عملکرد مالیاتی اصناف در سال گذشته و تقاطع گیری اطلاعات جدید توانسته است که روندها و الگوهای رفتار پرداخت مالیات را شناسایی کند و اخذ مالیات از مشاغل خاص را کلید بزند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • تمدید مهلت تکمیل اظهار نامه مالیاتی
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • جزئیات سقف ۱۸ میلیارد تومانی معافیت‌های مالیاتی برای صاحبان مشاغل
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از دلال پتروشیمی در استان فارس
  • مبارزه با فرار مالیاتی به دلالان پتروشیمی رسید
  • مآخذ مالیات برعایدی سرمایه در ایران برعکس دنیاست
  • اخطار زیست محیطی به سه واحد خدماتی در نهاوند
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از یک دلال پتروشیمی