Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، داود گرشاسبی روز چهارشنبه در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان مرند ضمن انتقاد از نگاه فیزیکی به کتابخانه ها اظهار داشت: توسعه، تغییر رویکرد است و باید با تغییر رفتار، از اصرار بر تکرار رفتارهای گذشته در موضوع مطالعه جلوگیری کرد.
وی افزود: امروزه رسالت مسوولین امر کتاب و کتابخوانی این است تا از روشهای نوین از جمله فضای مجازی در ترویج و توسعه مطالعه استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندار ویژه مرند ضمن تاکید بر لزوم مدیریت وضع موجود کتابخانه ها خاطرنشان کرد: در صورت نیاز برای توسعه فضای کتابخانه ها نیز باید با همکاری، تعامل و هم افزایی عمل کرده و از ظرفیت خیرین کتاب ساز بهره ببریم.
وی همچنین وضعیت عمومی شهرستان را در حوزه کتابخانه ها مطلوب ارزیابی کرد و گفت: فعالین در امور کتابخانه ها نیز باید برای بهتر شدن این وضع، حمایت از کتابخانه های عمومی را در اذهان ایجاد کرده و آن را به رفتار تبدیل کنند.
گرشاسبی تاکید کرد: همچنین لازم است مسوولین مربوطه برای رشد مطالعه و توسعه کتابخانه ها، ضمن تاکید بر روی اصول، امکان تغییر در ابزار را در این خصوص فراهم کنند.
وی یادآوری کرد: رسالت اعضای انجمن کتابخانه ها نیز این است تا از منافع، امکانات و داشته های خود برای رشد و توسعه کتابخوانی استفاده نمایند.
فرماندار ویژه مرند در ادامه در مورد فعالیت کتابخانه های عمومی در سطح شهرستان نیز گفت: امکانات و تجهیزات موجود در کتابخانه ها بخاطر مردم ایجاد شده است و باید بهترین شرایط برای استفاده علاقمندان از آنها فراهم شود.
وی افزود: هدف مسوولین مربوط باید این باشد تا در کنار حل و کاهش مشکلات کتابخانه ها، رضایت مراجعین به آنها را نیز فراهم کنند.

۹۹۱۶/‏۳۰۷۱

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کتاب و کتابخوانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۴۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار فراخوان ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، در راستای عملی‌سازی مأموریت‌های کتابخانه‌های عمومی همچون ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعه، ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب» با هدف ارائه نگاه هنرمندان ملی و بین‌المللی در این حوزه توسط نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و به دبیری سیدمسعود شجاعی طباطبائی برگزار می‌شود.

محور‌های موضوعی این دوره از جشنواره شامل «کتاب، کودک و خانواده»، «کتاب، فراغت، نشاط و آرامش»، «کتاب، عصر دیجیتال و هوش مصنوعی»، «کتاب، کتابخانه و کسب‌وکار»، «کتاب، کتابخانه و پاتوق فرهنگی و اجتماعی»، «کتاب، کتابخانه و رویداد‌های مهم اجتماعی» است. همچنین «کتاب، فلسطین و مقاومت غزه» موضوع جنبی این دوره از جشنواره خواهد بود.

علاقه‌مندان می‌توانند در دو بخش حرفه‌ای (ویژه هنرمندان حرفه‌ای) و مبتدی (هنرمندان ایرانی که تاکنون در مسابقات داخلی و بین‌المللی شرکت نکرده‌اند) به ارسال اثر بپردازند.

علاقه‌مندان به شرکت در "ششمین دوسالانه بین‌المللی کارتون کتاب" می‌توانند تا تاریخ ۳۱ خردادماه ۱۴۰۳ (۲۰ ژوئن ۲۰۲۴)، با عضویت در سامانه جشنواره به نشانی www.booktoon.ir آثار خود را ارسال کنند.

آثار باید به صورت الکترونیکی با فرمت JPEG، رزولوشن حداقل ۲۰۰ دی‌پی‌آی، با طول یا عرض ۲۰۰۰ پیکسل و حداکثر حجم ۱۰۰ مگابایت ارسال شود.

دیگر خبرها

  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • میانه ظرفیت ایجاد و احداث کتابخانه مرکزی را دارد
  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • اجرای طرح «وارگه دانایی» در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • انتشار فراخوان ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • توسعه کتابخانه‌های سیار در دستورکاراست/ایجادزنگ کتابخوانی درمدارس
  • شبکه کتابخانه‌ای ایران جزو ۲۰ کشور اول دنیا است
  • رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • لزوم توسعه خدمات کتابخانه‌ای در حاشیه شهرها و مناطق روستایی سنندج