Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-08@12:07:47 GMT

الجزیره: افتتاح «دیسکو حلال» در جده

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۴۵۳۸۹

الجزیره: افتتاح «دیسکو حلال» در جده

شامگاه چهارشنبه در شهر جده نخستین دیسکو حلال افتتاح شد؛ اقدامی که خشم بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی را به همراه داشت و از مسئولان سعودی نیز به خاطر این اقدام، به شدت انتقاد کردند.

به گزارش مشرق، منابع خبری اعلام کردند که مسئولان عربستان سعودی این بار به سبک کشورهای غربی، دست به ایجاد باشگاه‌های شبانه زده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شبکه خبری الجزیره گزارش داد که نخستین «دیسکو» یا به گفته کاربران اجتماعی، نخستین «باشگاه شبانه حلال» قرار بوده است توسط مسئولان سعودی شامگاه چهارشنبه (روز گذشته) در یک ساحل سرپوشیده و مختلط در شهر جده افتتاح شود.

بیشتر بخوانید:

درآمد بن سلمان از حبس شاهزاده‌ها چقدر است؟ خاندان آل‌سعود چگونه زندگی می‌کنند/ حقوق ماهانه شاهزادگان سعودی چند دلار است +عکس کارکنان ایرانی BBC چگونه هوای بن سلمان را دارند؟ +عکس دادستان کل عربستان: تعداد متهمان به فساد، ۳۲۰ نفر است تکرار سناریوی شاه مخلوع ایران برای محمد بن سلمان/ آیا شاهزاده‌های بازداشت شده شورش می‌کنند؟ ماجرای سلفی‌های شاهزاده‌های سعودی در بازداشتگاه +عکس

کاربران شبکه‌های اجتماعی اعلام کردند که این روزها در عربستان سعودی تحولات بسیار بزرگی رخ می‌دهد که سابقه نداشته و تغییرات رخ داده، بی‌سابقه و بر خلاف آداب و رسوم جامعه عربستان است.

به گفته کاربران، هر گونه تصویربرداری در این باشگاه شبانه سعودی ممنوع خواهد بود و هیچ کس اجازه ندارد تلفن همراه با خود بیاورد.

بر اساس قوانین این باشگاه، ساحل به صورت مختلط است و افراد حاضر در آن، موظف هستند لباسی را در داخل ساحل بپوشند که از قبل معین شده و بر اساس ضوابط آن باشگاه است.

شمار زیادی از کاربران اجتماعی، از چنین تحولاتی ابراز خشم و تأکید کردند که این تحولات غیر قابل پذیرش است. آنان هشتگ‌های مانند «دیسکو در جده» را ایجاد کردند که به سرعت ترند شد.

«محمد عید» یکی از کاربران فیسبوک اعلام کرد که «فعل منکر اگر مخفی باشد، تأثیر آن، بر انجام دهنده آن است، ولی اگر عمومیت پیدا کند، بلای آن گریبان همه را خواهد گرفت».

عید در ادامه گفت که هر مسلمانی باید بر حسب توان خود این مسئله را محکوم کند؛ زیرا زمانی خداوند قوم بین اسرائیل را نابود کرد که از انجام منکرات ابایی نداشتند. خداوند می‌فرماید: ( کانوا لایتناهون عن منکر فعلوه).

«نوره الدوسری» دیگر کاربر اجتماعی نیز با بیان اینکه «علما، امرا و شیوخ قبائل» کجا هستند، تأکید کرد که نمی‌توان پذیرفت چنین اتفاقاتی در داخل عربستان سعودی رخ دهد.

الدوسری تصریح کرد که «این چیزی است که در کشور ما، مورد رضایتمان نیست و تمامی اقدامات سالهای خیر را رد می‌کنیم. سعودی قدیم ما را بازگردانید».

«سعود خالد بن سعود» نیز یکی دیگر از کاربران فیسبوک است. بن سعود این سؤال را مطرح کرد که هدف مسئولان سعودی از این اقدامات چیست؟

وی بر این باور است که پیش از این اقدامات، بهترین زندگی می‌کرده‌اند و از مسئولان سعودی می‌خواهد که «پیش از آنکه خشم خداوند بر شما وارد شود، تقوای خدا پیشه کنید».

بن سعود با بیان اینکه این سرزمین (عربستان) به خاطر وجود قبله مسلمان (مکه) و مدینه منوره با سایر سرزمینها تفاوت دارد، خاطر نشان کرد که اگر در آن قرآن و سنت پیابر (ص) کنار گذاشته شود، به معنای پایان این کشور خواهد بود.

«مروج بنت خالد» از دیگر کاربران فیسبوک، تأکید کرد که این اقدام مسئولان سعودی، تجاهر در گناهان است.

بنت خالد با اشاره به تلاش برگزار کنندگان این دیسکو برای حاضر شدن افراد در آن با لباس عریان و به صورت مختلط، تصریح کرد که «این چه پیشرفتی است؟... این چیزی بود که رؤیایش را داشتید».

وی در پایان اعلام کرد که تلاش مسئولان سعودی، افساد فی الارض و ایجاد فسق و فجور است.

اینها تنها بخشی از اقدامات موسوم با «اصلاح‌گرایانه» از سوی «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی است تا به زعم خود بتواند جامعه سعودی را مدرن کند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: وعده های روحانی بازار سکه و ارز قتل همسر نجفی شهید نصیری الجزیره جده عربستان فساد در عربستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۵۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟

با توجه به کارشکنی‌های رژیم صهیونیستی در مسیر تشکیل دولت مستقل فلسطین، بسیار بعید است که بتوان از توافق عادی سازی قریب الوقوع میان ریاض و تل آویو سخن گفت. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، رسانه‌های غربی همزمان با نشست داووس صحرا در ریاض و حضور آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در این نشست گزارش دادند که عربستان  آماده عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی می باشد. این فضاسازی رسانه‌ای که با آغاز دور جدید گفتگوها برای توقف جنگ غزه در قاهره همزمان بود، این انگاره را مطرح نمود که در صورتی که بنیامین نتانیاهو از ایده حمله به رفح دست بکشد و توافق تبادل اسرا را منعقد نماید، می‌تواند در ازای آن روابط رسمی با عربستان را برقرار نماید.

 از ابتدای تشکیل کابینه جدید رژیم صهیونیستی در نوامبر 2022، عادی سازی روابط با ریاض با الگو برداری از مدل روابط با امارات و بحرین به عنوان مهمترین دستور کار سیاست خارجی این رژیم روی میز قرار داشت. آمریکا برای متقاعد کردن نتانیاهو به منظور دست کشیدن از عملیات گسترده در رفح، تلاش کرد تا "دوراهی رفح یا ریاض" را در فضای رسانه‌ای منطقه‌ای و بین المللی شکل دهد.

دولت بایدن که از افزایش اعتراضات دانشجویی که از بدنه اجتماعی حزب دموکرات هستند، نگران است، تلاش دارد تا در سال منتهی به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا سریع تر به جنگ غزه پایان دهد. از این رو می خواهد از جیب عربستان سعودی دستاوردی سیاسی برای نتانیاهو جفت و جور نماید تا وی به توافق تبادل اسرای پیشنهادی در قاهره و توقف جنگ تن بدهد.

اما واقعیت این است که با بررسی موضع گیری مقامات سعودی در نشست داووس صحرا، نشانه‌ای از تغییر جدی در موضع آنها در خصوص پرونده روابط ریاض با رژیم صهیونیستی قابل مشاهده نبود. مقامات عربستانی همچنان با تاکید بر سیاست سنتی شان مبتنی بر پافشاری بر روی گزینه تشکیل دولت مستقل فلسطینی در مرزهای 1967 به پایتختی قدس شرقی که در سال 2001 در نشست بیروت تحت عنوان «ابتکار عربی» ارائه شده بود، نشان دادند که خبری از توافق قریب الوقوع در روابط با تل آویو نیست.

به نظر می‌رسد هیاهوی رسانه‌ای آمریکایی‌ها درباره توافق قریب الوقوع بیشتر برای جلب نظر نتانیاهو بود که البته موفق هم نبوده و دولت تندروی اسرائیل علاقه‌ای به توقف جنگ و کشتار در غزه ندارد.

در چنین شرایطی با توجه به آنکه افق روشنی برای تشکیل دولت فلسطین در چهارچوب راهکار دو دولتی مدنظر سعودی قابل دسترس نیست، بعید است که بتوان از توافق عادی سازی قریب الوقوع ریاض و تل آویو سخن گفت. مگر اینکه آمریکا موفق شود عربستان را متقاعد نماید که پیشنهاد ارائه شده برای انعقاد قرارداد راهبردی و امنیتی آنقدر با ارزش است که در ازای آن سیاست سنتی ریاض در قبال فلسطین را متحول نماید. در چنین شرایطی بر کسی پوشیده نیست که اعتبار سیاسی عربستان نزد افکار عمومی جهان عرب و کشورهای اسلامی خدشه دار خواهد شد به ویژه آنکه در نظر داشته باشیم که سعودی‌ها در مقایسه با امارات و بحرین جایگاه بالاتری در میان افکار عمومی عربی برای خودشان تعریف کرده‌اند.

هشدار عربستان به اسرائیل درباره حمله به رفحدرخواست عربستان بر ایجاد گذرگاه امن برای کمک به غزه

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازی اتمی بن‌سلمان/ بازگشت ایران و عربستان به عصر تنش؟
  • مناظره آتشین آمریکایی‌ها و سعودی‌ها درباره ایران در شبکه اسرائیلی!
  • 2 مسابقه مهم برای رویداد پادشاهی رینگ در عربستان تایید شدند/ اخبار WWE
  • آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟
  • گزینه‌های آمریکا در برابر بلندپروازی‌های اتمی عربستان
  • رازهای آشتی ایران و عربستان به روایت الجزیره قطر
  • الهلال و النصر دست نیافتنی می‌شوند
  • ماجرای یک مناسبت جدید و مهم در تقویم عربستان
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است