Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه دانشگاه علامه طباطبایی، در پی امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه علامه طباطبایی و دانشگاه مطالعات بین‌المللی شانگهای در سال ۱۳۹۵ قرارداد ایجاد دو مرکز پژوهشی مشترک در هر یک از دو دانشگاه در فروردین ماه سال جاری به امضا رسید.

بر اساس این قرارداد دانشگاه مطالعات بین‌المللی شانگهای و دانشگاه علامه طباطبایی مرکز چین شناسی را در فروردین ماه ۱۳۹۸ در دانشگاه علامه طباطبایی و مرکز ایران شناسی سعدی را در خرداد ۱۳۹۸ در دانشگاه مطالعات بین‌المللی شانگهای در کشور چین ایجاد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آئین گشایش مرکز ایران شناسی چین با حضور معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی و رؤسای دانشکده‌های ادبیات و زبان‌های خارجی و دانشکده مدیریت و حسابداری در مرکز آموزش‌های بین المللی دانشگاه مطالعات بین المللی شانگهای برگزار شد.

در ابتدا، هیأت نمایندگان دانشگاه علامه طباطبایی مورد استقبال معاون دانشگاه مطالعات بین المللی شانگهای و ریاست دانشکده مطالعات آسیایی و آفریقایی و معاون دفتر همکاری‌های بین المللی دانشگاه قرارگرفته و در طی یک ملاقات خصوصی راهکارهای توسعه و تعمیق روابط علمی و فرهنگی بین دو دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

تبادل استاد و دانشجو دانشگاه شانگهای و علامه

در آئین گشایش مرکز ایران شناسی سعدی، ابتدا چنگ تونگ ریاست دانشکده مطالعات آسیایی و آفریقایی دانشگاه مطالعات بین المللی شانگهای گزارشی از روند همکاری‌های علمی بین دو دانشگاه را ارائه کرد و از آغاز به کار این مرکز به فاصله کوتاهی از آغاز به کار مرکز چین‌شناسی در دانشگاه علامه طباطبایی اظهار خرسندی کرد و به علاقه و اهتمام خود و گروه آموزشی زبان فارسی در این دانشکده برای توسعه همکاری‌های علمی در تمامی زمینه‌ها تاکید کرد.

وی افزود: این انتظار وجود دارد که ایجاد دو مرکز مشترک تحقیقاتی در این دو دانشگاه بستر مناسبی برای همکاری‌های علمی همه جانبه و تبادل استاد و دانشجو در همه رشته‌ها ایجاد کند.

گسترش همکاری دانشگاه‌های ایران و چین

زانگ فنگ معاون دانشگاه مطالعات بین‌المللی شانگهای نیز تمایل و آمادگی دانشگاه خود را برای گسترش همکاری با دانشگاه‌های ایران اعلام کرد و برای ایجاد دوره‌های آموزشی کوتاه مدت و رسمی مشترک و نیز برگزاری نشست‌های تخصصی بین اساتید دو دانشگاه و نیز کمک به گروه آموزش زبان چینی نیز خواهان برنامه‌ریزی عملیاتی شد.

علامه بزرگترین مجتمع دانشگاهی علوم انسانی خاورمیانه

حمید رضا علومی یزدی معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به توانمندی‌ها و جایگاه این دانشگاه به عنوان بزرگ‌ترین مجتمع دانشگاهی علوم انسانی و اجتماعی خاورمیانه در نظریه‌پردازی و حل مشکلات اجتماعی کشور و توجه به مسئولیت اجتماعی دانشگاه، به تشریح روابط گسترده بین‌المللی دانشگاه پرداخت.

وی ضرورت شکل‌گیری و شناخت متقابل جامعه دانشگاهی و نخبگانی را شرط بقا و تداوم روابط سیاسی و اقتصادی بین کشورها دانست و اظهار امیدواری کرد تا این دو مرکز در مسیر ایجاد شناخت و درک مناسب از شرایط و اقتضائات روز دو کشور گام بردارند و مطالعات خود را علاوه بر حوزه‌های فرهنگی، تاریخی و زبان و ادبیات به پهنه‌های دیگر همچون اقتصاد و تجارت، حقوق، مدیریت و فناوری نیز سوق دهند.

همچنین پیام سفیر سابق جمهوری خلق چین در تهران به مناسبت افتتاح این مرکز توسط چنگ تونگ قرائت شد. سپس ایروش سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در شانگهای طی سخنانی به اهمیت و نقش این گونه مراکز در تحقق دیپلماسی عمومی اشاره کرد و خواهان توسعه همکاری‌های علمی بین المللی بین دو کشور شد.

وی در همین راستا از دو دانشگاه مطالعات بین‌المللی شانگهای و دانشگاه علامه طباطبایی برای ایجاد این مرکز تشکر و قدردانی کرد.

در پایان از تابلوی مرکز ایران‌شناسی سعدی توسط معاونان دو دانشگاه پرده‌برداری شد.

در این مراسم همچنین یار لیو هو رئیس بخش زبان فارسی، یار وانگ زنگرون و وانگ چنگ مربی بخش زبان فارسی دانشگاه مطالعات بین‌المللی شانگهای و جمعی از دانشجویان این بخش حضور داشتند.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۶۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند

رئیس دانشکده دین و رسانه از برگزاری همایش "دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین" روزهای هشتم و نهم خرداد در تهران و قم خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال 153 مقاله به دبیرخانه خبر داد و اظهار داشت: از این تعداد 50 مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

وی افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محورهای این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده ‌و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محورهای این همایش است.

وی عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالشهای دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنرهای رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محورهای این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری 17 پیش نشست در طول 6 ماه گذشته و برگزاری 11 نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • سفیر ایران در دوشنبه: امنیت در آسیای مرکزی حائز اهمیت است
  • جانمایی محل جدید آراد کوه در جاده تهران-قم در دست مطالعه است
  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود
  • کنگره در سال آینده بین المللی می‌شود
  • تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • از رکوردشکنی فیزیکدانان تا از آب باتری ساختن چینی‌ها
  • قدرت رسانه‌ای اسرائیل نتوانست مانع دریافت حقیقت در جهان شود
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • جنگ و زلزله؛ بلایایی که تاب‌آوری کشورها را به‌خطرمی‌اندازند
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی