Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، نخستین نمایشگاه دائمی اسباب بازی‌های ایرانی در مجموعه فرهنگی سرچشمه، افتتاح شد. حجت الاسلام و المسلمین محمد قمی ریاست سازمان تبلیغات اسلامی در حاشیه مراسم افتتاحیه این نمایشگاه به خبرنگار حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: همه مردم دنیا این موضوع را قبول کردند که اسباب بازی روی شخصیت و حتی هویت بچه‌ها اثر می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینکه ما بخواهیم بچه‌های شجاع تر، خلاق تر، محکم‌تر و اثر گذارتری در جامعه داشته باشیم، نیازمند این است که حتما روی اسباب بازی، سرمایه گذاری بیشتری کنیم. اسباب بازی روی لایه‌های عمیق و پنهان شخصیتی بچه‌ها اثر می‌گذارد.

وی افزود: چگونگی اثرگذاری اسباب بازی روی بچه‌ها آنقدر واضح و ملموس است که فرایندش، به تبیین، توضیح و استدلال نیاز ندارد. فقط باید مصادیق این اثرگذاری را پیدا کرد که مثلا کدام اسباب بازی، روی رشد و خلاقیت فرزند اثر می‌گذارد. مشکل در حوزه اسباب بازی قدم بعدی است؛ یعنی این که کدام اسباب بازی با کدام ویژگی ها، روی کدام خصلت بچه‌ها اثر می‌گذارد. ما باید نیاز‌های جامعه و نیاز‌های فردی بچه‌های خودمان را اولویت بندی کنیم، وگرنه اصل اینکه اسباب بازی می‌تواند بچه‌ها را خلاق‌تر یا تنبل‌تر کند، حتما محرز است و در مقالات مختلف علمی، توضیحات مفصلی درباره آن داده شده است.

ریاست سازمان تبلیغات اسلامی در ادامه اظهار کرد: سازمان تبلیغات نقش حمایتی دارد. سازمان تبلیغات نباید به طور طبیعی وارد تولید اسباب بازی یا عروسک شود. اسباب بازی‌هایی که در آن روی خصلت‌های دینی، فطری، انسانی و الهی فرزندان اثر بیشتری دارند و جوانانِ خلاق و خودجوشی که سازنده آن‌ها هستند، نیازمند حمایتند. این حمایت به راه‌های حقوقی و قانونی برای تسهیل در فعالیت‌های تولیدی اسباب بازی، عروسک و نوشت افزار باید به دست سازمان تبلیغات انجام شود. تا این لحظه در حوزه حمایت قدم‌هایی برداشته شده که بسیار کم بوده و متناسب با نیاز هایمان نیست. نزدیک به ۹۰ درصد اسباب بازی‌هایی که بچه‌ها را مشغول کردند، خارجی است؛ برای آن ده درصد داخلی شاید گاهی حمایتی صورت گرفته که کافی نبوده است.

قمی در ادامه بیان کرد: ان شاء الله در سازمان تبلیغات، سهمِ اسباب بازی، عروسک و نوشت افزار را برای حمایت افزایش دهیم. سازمان تبلیغات برای مجموعه‌های خلاق، خصوصا دانش بنیانِ و خود جوش ایرانی که از اسباب بازی در تربیت کودکان استفاده می‌کنند، حمایت می‌کند. البته این حمایت بیشتر در بعد حقوقی است، اما حمایتِ طبیعی از تولید کنندگان در صنایع خلاق، می‌تواند به عهده سازمان باشد. گرچه ردیف بودجه سازمان مشخص است و محدودیت بودجه معلوم، اما امید داریم که بتوانیم حمایتمان را توسعه دهیم.

این کارشناس مذهبی در ادامه خبر خوشحال کننده‌ای داد و تصریح کرد: یک خبر خوش حال کننده این است که تولید اسباب بازی ایرانی امسال و در هشت، نه ماه اخیر نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده و حتی این تولیدات به صادرات هم رسیده است؛ بنابراین حوزه اسباب بازی برای حمایت رسیدگی و پشتیبانی ظرفیت فراوانی دارد. امیدواریم که سهم متناسب با نیاز به اسباب بازی‌های مفید، جذاب و موثر برای بچه‌ها در کشور در نظر گرفته شود و استفاده بیشتری از اسباب بازی داخلی داشته باشیم. آن دسته از تولیداتی که پر مغز و پر محتوا‌تر است و در مسیر تقویت فرهنگ دینی و انقلابی بچه‌های این مملکت است، حتما باید مورد حمایت سازمان قرار بگیرد.

انتهای پیام/

تولید اسباب بازی نیاز به حمایت سازمان تبلیغات دارد

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قرآن مناسبت های مذهبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۶۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید

به گزارش خبرگزاری مهر، سید عماد شاهرخی در نشست با مدیرکل دفتر ترویج، روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان امور اراضی کشور با اشاره به افزایش تولید در بخش کشاورزی، اظهار داشت: تولید گندم از ۱۲۳ هزار تن دولت دوازدهم به ۵۳۰ هزار تن در دولت سیزدهم افزایش پیدا کرده است، در حوزه گلخانه هم سطح زیر کشت از ۷۸ به ۱۳۰ هکتار افزایش پیدا کرده است.

وی گفت: سطح زیر کشت دانه‌های روغنی از دو هزار و ۲۰۰ هکتار به شش هزار و ۵۰۰ هکتار افزایش پیدا کرده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه ضایعات یکی از چالش‌های بخش کشاورزی استان است، بیان کرد: برای رفع این مشکل باید از ادوات به‌روز در حوزه برداشت استفاده کرد.

شاهرخی، افزود: پرداخت تسهیلات ارزان‌قیمت در بخش کشاورزی باعث تأمین ادوات و تجهیزات موردنیاز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۶ هزار تن کاهش مصرف آرد را در استان داشتیم، گفت: ۲۶ هزار تن کاهش مصرف آرد معادل ۵۰۰ میلیون تومان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال بخش کشاورزی به چرخه تولید، بیان کرد: در دولت سیزدهم ۲۳۹ واحد غیرفعال بخش کشاورزی که ۱۶ واحد آن واحد پرورش مرغ گوشتی بود به چرخه تولید بازگشت.

شاهرخی با بیان اینکه سالانه ۴۵ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در استان داریم که ۳۰ درصد بیشتر از نیاز استان است، گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۲۰۰ تن مرغ مازاد در استان ذخیره‌سازی شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه ۲۳ درصد از اشتغال استان مربوط به بخش کشاورزی است، افزود: ۱۸ تا ۲۰ درصد از تولید ناخالص استان هم مربوط به بخش کشاورزی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، گفت: از ۳۰ هزار اشتغالی که سال گذشته در سامانه رصد ثبت شده بود ۳۱۰۰ مورد مربوط به بخش کشاورزی بود.

شاهرخی، یادآور شد: در دولت سیزدهم ۱۳ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی با ظرفیت ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن به بهره‌برداری رسید.

کد خبر 6094999

دیگر خبرها

  • مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند
  • حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو
  • سقوط کمد جان پسر بچه ۷ ساله را گرفت
  • سقوط کمد جان پسر ۷ ساله را گرفت
  • سقوط کمد سبب مرگ کودک ۷ ساله در قائمشهر شد
  • سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود
  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با قدس: چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری