Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@17:55:52 GMT

طرح جنگ نظامی توسط آمریکا بلوف سیاسی است

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۴۷۴۴۱

طرح جنگ نظامی توسط آمریکا بلوف سیاسی است

به گزارش ایرنا، محمدرضا پورابراهیمی روز پنجشنبه در شورای اداری شهرستان کرمان افزود: آمریکایی‌ها در حوزه مباحث اقتصادی تمام تلاششان را کردند که جمهوری اسلامی را در سال ۹۶ از منظر اقتصادی در انزوا قرار دهند که موجب فروپاشی نظام شود و بیشتر هجمه نیز در بخش ناراضی کردن مردم از نظام بود.

وی تأمین معیشت مردم را وظیفه و دغدغه مسئولان دانست و اظهار داشت: سال ۹۶ برنامه ریزی دولت فعلی آمریکا این بود که اقداماتشان را به نحوی جلو ببرند که نتیجه آن اقداماتش فروپاشی درونی نظام آن‌هم از منظر نارضایتی مردمی اتفاق بیفتد البته افرادی که نابخردانه تصمیم اقتصادی گرفتند نیز در این بخش تأثیرگذار و سهیم بودند و این اقدامات نابخردانه طمع آمریکایی‌ها را بیشتر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پورابراهیمی گفت: هر جا اختلافات درونی نظام بیشتر می‌شود آمریکایی‌ها نسبت به جمهوری اسلامی ایران طمع بیشتری می‌کنند.

وی تاکید کرد: سال ۹۶ آغاز حرکت آمریکا برای فروپاشی اقتصادی در ایران و برنامه جامع آنها بود لذا سال ۹۷ رسماً اعلام و تمام تلاششان را کردند که ۴۰ سالگی پیروزی انقلاب تحقق پیدا نکند و این مهم را با گستاخی اعلام داشتند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رئیس جمهوری سخیف آمریکا ادبیات سخن گفتن را بلد نیست تاکید کرد: سال ۹۷ سخت‌ترین سال اقتصادی این نظام بود و باید مدیریت صحیحی اعمال می‌شد.

وی گفت: یک دهم شوک ارزی که در ایران اتفاق افتاد می‌توانست یک کشور را دچار مشکل کند لذا تحمل این وضعیت توسط مردمی که سختی‌های زیادی را تحمل کرده بودند کار دشواری بود.

این نماینده مجلس با اشاره به کاهش قدرت خرید مردم و ایجاد شوک اقتصادی در کشور ادامه داد: اکنون آمریکایی‌ها در این مانده‌اند چگونه با وجود مشکلات فقط با یک کلام رهبری آرامش در کشور حاکم می‌شود.

پورابراهیمی با بیان اینکه آمریکایی‌ها به هدف براندازی نظام نرسیدند تصریح کرد: در پایان سال ۲۰۱۸ تعبیر متفاوتی از نحوه مواجهشان با جمهوری اسلامی ارائه کردند.

پورابراهیمی گفت: آمریکایی ها بعد از آن تهدیدها، خروج از برجام و محقق نشدن فروپاشی انقلاب و نظام تهدیدهای چند ماه گذشته را مطرح کردند و مصمم شدند فشار بر جمهوری اسلامی ایران را از طرق سایر بخش‌ها اعمال کنند.

دست آمریکا در حوزه تحریم‌های اقتصادی خالی است

پورابراهیمی ادامه داد: آمریکایی‌ها دیگر هیچ ابزار تحریمی در حوزه اقتصادی علیه ایران ندارند و این اظهار نظر خودشان است و اکنون پایان تمام تهدیدها و تحریم‌های اقتصادی است.

وی تاکید کرد: تحلیل اکنون این است که آمریکایی‌ها در جنگ اقتصادی با دست خالی مقابل جمهوری اسلامی ایران ایستاده‌اند.

پورابراهیمی با اشاره به خروج آمریکایی‌ها از برجام تصریح کرد: ادبیات دشمن در این مهم شکست خورده است و مقاومت مردم و مسئولان عالم بروز موفقیت‌ها در عرصه اقتصادی روز به روز بیشتر مشخص می‌کند.

وی اظهار داشت: اکنون ایران در حوزه تجارت بین المللی و مراودات بانکی بین المللی زیر آتش توپخانه‌های آمریکا قرار دارد.

جمهوری اسلامی به ابرقدرت اقتصادی تبدیل می‌شود

پورابراهیمی گفت: جمهوری اسلامی ایران بعد از گذر از فشارهای اقتصادی فعلی به ابرقدرت اقتصادی تبدیل خواهد شد و ایران از این بحران عبور خواهد کرد.

وی مذاکره با آمریکا را به دلیل نداشتن ثبات در رفتار و گفتار و همچنین بی اعتبار بودن کاری بیهوده عنوان کرد و افزود: باید به افرادی که موافق مذاکره هستند گفت مذاکره قبلی به کجا رسیده که مجدد در پی انجام مذاکره هستید؟ و ادبیات دشمن در این زمینه شکست خورده است.

۳۰۹۲/ ۵۰۵۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایرنا کرمان نماینده مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۷۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«بی حجابی» گره‌ای که با دست باز می‌شود

گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مصطفی خدابخشی- طی روزهای اخیر موضوع حجاب وعفاف به عنوان یک موضوع مهم فرهنگی یکبار دیگر با اجرای «طرح نور» از سوی فراجا و با نزدیک شدن به نهایی شدن لایحه حجاب در مجلس شورای اسلامی محور توجه قشر گسترده ای از مردم جامعه قرار گرفته است.

طرحی که به دلیل نبود برنامه ریزی مدون و انجام وظیفه از سوی دستگاه ها، سازمان ها و نهادها در حوزه عفاف و حجاب پس از حدود 20 ماه کش و قوس فراوان در بین ارکان مختلف تصمیم گیر فرهنگی کلان جامعه یکبار دیگر با تغییر نام از سوی نیروی انتظامی به مرحله اجرا گذاشته شده تا این نیرو به تنهایی در این میدان خطیر بار سنگین بر زمین مانده دیگر نهادها را به دوش بکشید، شاید که در قبل آن اوضاع آشفته نوع پوشش در جامعه سامانی یابد.

طی ماه های گذشته موضوع حجاب و نمایش نسخه جدیدی از آن که سنخیتی با جامعه اسلامی ایرانی ندارد ابعادی فراتر از حوزه فرهنگ به خود گرفته تا شیطنت رسانه ای آن را به نماد و رویکردی سیاسی امنیتی برای رویا رویی با نظام اسلامی مبدل سازد. یقینا شرایط ایجاد شده در مقوله حجاب در این روزهای جامعه زائیده یک رویداد و یا مولفه ای تک بعدی نیست بلکه باید آن را معلولی از مسائل اقتصادی، سیاسی و فرهنگی دانست که با چاشنی فتنه انگیزی به صورت گسترده جامعه را به سه بخش  درگیر، همسو و ضد تبدیل کرده است. 

بر این اساس و باتوجه به قرار دادن پازل های شکل گیری این رویداد فرهنگی و اجتماعی که ردپای برنامه ریزانی غربی در آن به راحتی مشهود است باید کشف حجاب را جز در مواردی معدود که ناشی از کم دانشی و عدم برخورداری از تحلیل درست است، آن را شعاری بصری بر علیه نظام حاکمه دانست. برهمین اساس رویا رویی با آن نیاز به دست فرمانی جدید دارد، دست فرمانی که بتواند این حرام شرعی و حرام سیاسی که به چالش مهم ماه های گذشته کشور مبدل شده است را مدیریت و سلامت بصری را به جامعه ارائه کند.

حال سوال اینجاست آیا با توجه به شرایط اقتصادی، سیاسی و اجتماعی حاکم بر جامعه باید چشم بر مقوله عفاف و حجاب بست؟ آیا می توان به بهانه حفظ وحدت و انسجام اجتماعی، انسجام دینی را نا دیده گرفت؟ پاسخ به این سوال را می توان در منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی یافت به گونه ای که ایشان حجاب را مولفه سوم مورد نیاز جامعه امروز بعد از موضوعات اقتصادی و منطقه ای دانسته اند. بر این اساس حجاب را باید نقطه مرکزی حکمرانی فرهنگی و نمادی از فرهنگ دیرینه مردم ایران زمین در نظام و ساختاری دینی در طول تاریخ دانست که بن مایه آن شکل دهنده ساختار نظام جمهوری اسلامی ایران است. به عبارت بهتر چشم پوششی بر این واقعیت یعنی رسیدن به نقطه پایان حکمرانی فرهنگی در ایران.

یعنی همان چیز که دشمن طی سال ها برای آن برنامه ریزی کرده و رویای شیرین آن را برای خود تصویر کرده است. رویایی که می توان آن را با اطلاع رسانی صحیح و استفاده نو آورانه از ابزارهای رسانه ای و با افزایش سطح آگاهی مردم از این فرایند به سراب تبدیل کرد. 

عبور از این میدان پر مخاطره نیاز به نقشه عملیاتی دارد. متاسفانه در فرایند روایت میدان آنچنان که باید و شاید نتوانسته ایم میدان داری کنیم و عملا میدان در این بخش به شهروند خبرنگاران ضد امنیتی واگذار شده که سازنده خوراک خبری برای رسانه های معاند هستند. کسانی که به صورت عمده نقش موثری در مخالف سازی مردم با مقاله حجاب دارند اما کمتر دیده می شوند. حال باید در این میدان فرهنگی به بحث رسانه توجه ویژه ای شود تا حجاب به عنوان یک حکم شرعی در جامعه باز تعریف و مردم  بر لزوم رعایت حدود آن آگاهی یابند. تحقق این مهم میسر نخواهد بود جز افزایش سواد رسانه ای مردم و استفاده درست دستگاه های تبلیغاتی از رسانه. این یعنی استفاده از ابزار فرهنگی برای یک رویداد یا تهاجمی فرهنگی.

یقینا موضوع حجاب در کشور ما کلاف سر در گم و غیر قابل حل نیست و هم زمان با یافتن سر رشته آن می توان امید به باز کردن گره آن داشت. گره ای که می شود آن را با دست باز کرد و نه با دندان. یقینا میدان مبارزه فرهنگی نیازمند نقشه عملیات فرهنگی است و در آن ترازوی رویکردهای ایجابی می بایست بر رویکردهای سلبی سنگینی کند چیزی که امروز برعکس شده و همین عامل باعث شکل گیری تقابلی جدید با حجاب خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در اندونزی
  • «بی حجابی» گره‌ای که با دست باز می‌شود
  • تلاش آمریکا برای در اختیار گرفتن خلیج فارس محقق نمی‌شود
  • باید به کارگران به عنوان سنگرداران جنگ اقتصادی توجه شود
  • چالش‌های جدی «وعده صادق» برای سامانه تدبیر آمریکا در منطقه
  • عدم تمایل جمهوری آذربایجان به روند ادغام در اروپا
  • کارگران رزمندگان حقیقی نظام جمهوری‌ اسلامی هستند
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق