Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@04:13:38 GMT

صربستان از توسعه روابط با اصفهان استقبال می کند

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۴۸۲۴۶

صربستان از توسعه روابط با اصفهان استقبال می کند

زارکو آبرادوویچ روز پنجشنبه در دیدار با استاندار اصفهان در دفتر استاندار افزود: روابط سیاسی ۲ کشور ایران و صربستان در سطح بالایی قرار دارد باید برای ارتقا و بهبود سطح روابط اقتصادی هم تلاش کنیم.
وی تصریح کرد: مدتی قبل نمایشگاهی در مورد اصفهان و زیبایی‌های این استان با همکاری گروه دوستی ایران و صربستان در مجلس این کشور برگزار شد که مورد استقبال علاقمندان قرار گرفت و با زیبایی‌های این استان آشنا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس کمیته سیاست خارجی مجلس نمایندگان صربستان اظهار داشت: رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در آینده به صربستان سفر خواهد کرد و توافقاتی هم برای دیدار رؤسای جمهور ۲ کشور تا پایان سال جاری انجام شد.
وی با اشاره به اینکه همه این موارد گویای روابط خوب و نزدیک ایران و صربستان است، تصریح کرد: روز گذشته مذاکرات خوبی با رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس و معاون وزیر امور خارجه ایران داشتیم.
آبرادوویچ با قدردانی از حمایت‌های ایران از تمامیت ارضی کشور صربستان و کوزوو بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران نه تنها از صربستان و کوزوو بلکه از همه جوامع بین المللی حمایت می‌کند.
وی از استاندار اصفهان خواست که با یکی از شهرهای مطرح کشور صربستان روابط و همکاری‌های بیشتری را داشته باشد تا دوستی و ارتباط بین ۲ کشور عمیق‌تر شود.
رئیس کمیته سیاست خارجی مجلس نمایندگان صربستان خاطرنشان کرد: ایران و صربستان از نظر جغرافیایی و وسعت تفاوت‌های زیادی با هم دارند اما یکهزار کلمه مشترک در زبان مردم هر ۲ کشور وجود دارد.
وی ادامه داد: وجود کلمه‌های مشترک در زبان مردم ۲ کشور نشان دهنده زندگی و ارتباط مشترک مردم آنهاست و می‌توانیم این ارتباط را عمیق‌تر کنیم.
آبرادوویچ با بیان اینکه صربستان کشور کوچکی است اما اعتماد به نفس بالایی و شجاعت بالایی دارد گفت: آمادگی کامل و راههای زیادی برای توسعه روابط با ایران و اصفهان در صربستان وجود دارد.
وی افزود: ما بسیار علاقمندیم که دوستانمان را خودمان انتخاب کنیم و برای آینده کشورمان تصمیم گیری کنیم.

استاندار اصفهان در این دیدار با بیان اینکه فاصله جغرافیایی و بعد مسافت بین کشورها و ملت‌ها تعیین کننده ارتباط و دوستی آنها با هم نیست، گفت: امروز در دهکده جهانی دل‌ها و قلب‌های مردم به هم نزدیک است و در صورتی که دل‌ها و افکار به هم نزدیک باشد ارتباط و تعامل و دوستی بین آنها برقرار می‌شود.
عباس رضایی افزود: بعد مسافت بیان کننده روابط ۲ کشور ایران و صربستان نیست بلکه صلح، دوستی و برادری مبنای این نزدیکی و روابط است.
وی با اشاره به اینکه ملت ایران از جنگ و تهاجم دشمن، ظلم‌های زیادی دیده است اظهار داشت: روابط فرهنگی و اقتصادی بین ملت، تحکیم روابط انسانی، نوعدوستی و انسان دوستی را به همراه دارد.
رضایی با بیان اینکه ایران اسلامی جزو معدود کشورهای است که کوزوو را به رسمیت شناخت و از کشور صربستان در مجامع بین المللی حمایت کرد، اضافه کرد: جمهوری اسلامی به دنبال دوستی و ارتباط با کشورهای جهان است و دست دوستی را به طرف همه کشورهای آزادیخواه دراز می‌کند.
وی تصریح کرد: ایران همه شرایط برجام را به طور کامل رعایت کرد و از اتحادیه اروپا هم و صربستان هم بعنوان عضوی از این اتحادیه انتظار داریم اقدامات عملی در این زمینه انجام دهند.
استاندار اصفهان با بیان اینکه همه کشورها باید به معاهدات بین المللی احترام بگذارند، گفت: اقدام عملی اتحادیه اروپا در مورد برجام نشان دهنده استقلال این اتحادیه است.
وی افزود: تعهد و پایبندی به معاهدات بین المللی موجب مودت و دوستی بیشتر بین کشورها می‌شود و عهد شکنان بین المللی در بین ملت‌های جهان جایگاهی ندارند.
رضایی در ادامه با اشاره به روابط خوب ایران و صربستان بیان کرد: روابط بین کشورها باید بر مبنای روابط فرهنگی برقرار شود و آمادگی کامل استان اصفهان را برای برگزاری هفته فرهنگی اصفهان در صربستان اعلام می‌کنم.
وی تصریح کرد: رفت و آمد بین ملت‌ها و مردم می‌تواند موجب تحکیم روابط فرهنگی کشورهای ایران و صربستان را بدنبال داشته باشد.
استاندار اصفهان ادامه داد: از تور گردان‌های مطرح کشور صربستان هم دعوت می‌کنم تا به ایران و اصفهان سفر کنند و از نزدیک با جاذبه‌های زیبا و منحصر به فرد این کشور و استان آشنا شوند.
وی همچنین با دعوت از صاحبان شرکت‌ها و بخش خصوصی این کشور برای حضور در نمایشگاه‌های ایران و اصفهان گفت: شرکت سرمایه گذاران بخش خصوصی در این نمایشگاه‌ها تبادلات اقتصادی ۲ کشور را به سطح عالی ارتقا خواهد داد.
روابط جمهوری اسلامی ایران و جمهوری صربستان دوستانه و رو به رشد است و در دو سال گذشته تحرکات قابل توجهی برای توسعه و تعمیق هر چه بیشتر روابط دو کشور انجام شده است.

هم اکنون روابط سیاسی و اقتصادی جمهوری اسلامی ایران با صربستان در سطح مطلوبی قرار دارد و تلاش سفارتخانه‌های دو کشور در بلگراد و تهران بر این است تا ارتباطات بین دو کشور در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی، تجاری و فرهنگی بیش از پیش افزایش یابد.

برگزاری دو نشست مشترک شناخت فرصت‌های تجاری و سرمایه گذاری، برگزاری پانزدهمین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی، تبادل هیأت‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، پارلمانی و فرهنگی بین دو کشور در دوسال گذشته، از جمله گام‌های مهم در راستای گسترش هرچه بیشتر روابط دو کشور ایران و صربستان بوده است.

صربستان که به قلب بالکان مشهور است، بالغ بر هفت میلیون و ۵۶۵ هزار و ۷۶۱ نفر جمعیت دارد و مساحت آن ۸۸ هزار و ۴۰۷ کیلومتر مربع است.

همسایگان این کشور را از شمال مجارستان، از شرق رومانی و بلغارستان، از جنوب جمهوری مقدونیه و مونته‌نگرو و از غرب، کرواسی و بوسنی و هرزگوین تشکیل می‌دهند.
۷۱۵۰/‏۶۰۲۶

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیاست خارجی اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۸۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل در باتلاق غزه/ ایران در حال توسعه‌ روابط دیپلماتیک با آسیا

کارشناس مسائل سیاسی و بین‌الملل گفت: اینکه بعد از پاسخ تنبیه ایران به اسرائیل، رییس‌جمهور و مسئولان برای گسترش روابط دیپلماتیک ایران در آسیا به پاکستان سفر می‌کنند، در حالی که نخست وزیر اسرائیل در باتلاق جنگ غزه زمین‌گیر شده است، نشان دهنده اقتدار کشور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد مرندی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری درباره دستاوردهای سفر رئیس‌جمهور به پاکستان و سریلانکا و پیام این سفر به جهان در پی تحولات منطقه اظهار کرد: بعد از حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و دریافت پاسخ از سوی جمهوری اسلامی ایران فضای مثبتی نسبت به کشورمان در جهان عرب و اسلام و حتی در کشورهای غربی و در محافل مختلف ایجاد شد.

وی با اشاره به تبلیغات وسیع علیه ایران در منطقه و جهان در راستای اجرای پروژه انزوای جمهور اسلامی افزود: فصل جدید از مقاومت از ۷ ماه پیش آغاز شد، از همان زمان نگاه‌ها به جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان تغییر کرده است، با آغاز موج جدید مبارزات جبهه مقاومت، مردم منطقه از جمله مردم پاکستان دیدند که کشورهای دیگر کاری برای مردم غزه انجام ندادند و فقط ایران بود که از جبهه مقاومت حمایت می‌کند، همین امر موجب شد بسیاری از هجمه‌ها علیه ایران خنثی شود و نگاه‌ها تغییر پیدا کند.

تأثیر عملیات وعده صادق در ارتقای جایگاه ایران در افکار عمومی پاکستان

این استاد دانشگاه در ادامه عنوان کرد: بعد از اینکه ایران پاسخ سنگینی به رژیم صهیونیستی داد باز هم تغییر دیگری ایجاد شد و نگاه‌ها به کشورمان مثبت شد که در سفر رئیس‌جمهور به پاکستان مشهود بود، تا جایی که در فرودگاه مسئولان حفاظت پاکستان ابراز احساسات می‌کردند با وجود اینکه کارشان چیز دیگری بود، حتی در بین مردم، نخبگان و رسانه‌ها نگاه مثبت به جمهوری اسلامی در پی عملیات وعده صادق مشهود بود.

مرندی تاکید کرد: گفت‌وگو کردن در چنین فضایی امتیازات خاص خود را دارد، گرچه سفر رئیس‌جمهور به پاکستان سنگین و فشرده بود اما برای آیت‌الله رئیسی مهم بود که مردم پاکستان ببینند چگونه جمهوری اسلامی ایران و ملت ما برای آن‌ها احترام ویژه‌ای قائل هستند.

سفر رئیس‌جمهور به پاکستان بعد از عملیات وعده صادق اثبات اقتدار ایران است / اسرائیل در غزه زمین‌گیر شده است

وی این سفر را در راستای ایجاد همگرایی بین ایران و پاکستان فرصتی مغتنم خواند و گفت: اینکه بعد از پاسخ تنبیه ایران به اسرائیل، رئیس‌جمهور و مسئولان به کار عادی خود می‌پردازند و سفر می‌کنند و کارهای کشور را پیش می‌برند، نشان‌دهنده اقتدار کشور است در حالی که نخست وزیر اسرائیل درگیر جنگ در غزه بوده و به خاطر مشکلات فوق‌العاده زمین گیر است.

کارشناس مسائل سیاسی و بین‌الملل درباره تاکید ویژه رئیس جمهور به اشتراکات فرهنگی، مذهبی، ادبی و دانشگاهی بین ایران و پاکستان اظهار کرد: اشتراکات فرهنگی و مذهبی ایران و پاکستان قطعاً در مبادلات اقتصادی و حتی امنیتی دو کشور تأثیر مثبتی دارد سال‌ها تلاش شد تا شکاف بین مردم ایران و پاکستان ایجاد شود اما سفر رئیس‌جمهور به شهرهای مختلف پاکستان و دیدار با علمای شیعه و سنی و دانشجویان و اساتید این کشور بلاشک تأثیر مثبتی در روابط دو جانبه این کشورها دارد.

مرندی تصریح کرد: اتفاق مهمی که رخ داد این بود که مردم پاکستان دیدند چگونه بر خلاف تبلیغاتی که علیه کشورمان می‌شود تنها ایران است که از فلسطین با شدت تمام حمایت کرده و می‌کند و این موضوع تحول مهمی را در جامعه پاکستان به وجود آورد.

کد خبر 748059

دیگر خبرها

  • استقبال مقامات آفریقایی از توسعه روابط اقتصادی با ایران
  • اسرائیل در باتلاق غزه/ ایران در حال توسعه‌ روابط دیپلماتیک با آسیا
  • آماده تبادل توانمندی‌های ایران با کشورهای آفریقایی هستیم
  • اراده ایران و کشور های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • رئیسی: اراده ایران و کشور های آفریقایی در جهت توسعه روابط است
  • غرب تحمل افزایش روابط ایران با همسایگان را ندارد
  • عزم ایران و پاکستان برای تبدیل «مرز صلح» به «مرز شکوفایی»
  • به دنبال گسترش روابط اقتصادی و تجاری با چین هستیم
  • آماده گسترش روابط با ایران و اصفهان هستیم
  • تاکید بر توسعه روابط تجاری وبازرگانی اصفهان وازبکستان