Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@12:10:17 GMT

نابودی باکتری‌های خطرناک با زهر عقرب

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۴۹۳۷۶

نابودی باکتری‌های خطرناک با زهر عقرب

به گزارش پایگاه خبری ساینس دیلی، برای استخراج زهر عقرب Diplocentrus melici از روش متداول تحریک دم جانور با استفاده از پالس الکتریکی استفاده شد. در هنگام استخراج زهر و نمونه‌گیری از آن محققان متوجه تغییر رنگ زهر شفاف به رنگ قهوه‌ای در مجاورت هوا شدند. با بررسی علت این امر مشخص شد دوترکیب شیمیایی در زهر عقرب وجود دارد که موجب این تغییر رنگ می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این ترکیبات در مجاورت هوا به رنگ قرمز و دیگری به رنگ آبی در می‌آید. با بررسی ساختار شیمیایی این ترکیبات مشخص شد هردو ماده از ترکیبات بنزوکوینون بوده که دارای خواص ضد میکروبی است.
پس از مشخص شدن ساختار شیمیایی این مواد محققان تلاش کردند تا نمونه مصنوعی آن‌ها را در آزمایشگاه بسازند. زهر عقرب با توجه به مقدار آن، یکی از گران‌ترین مواد موجود در زمین محسوب می‌شود و تولید یک گالن از آن ۳۹ میلیون دلار هزینه دارد. بنابراین تولید مصنوعی ترکیبات مهم موجود زهر این جانور دارای اهمیت بسیاری است.
پس از تولید مصنوعی ترکیبات موردنظر، محققان شروع به آزمایش این مواد در بافت موش کردند، در این آزمایشات مشخص شد بنزکینون قرمز رنگ در نابودسازی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس بسیار موثر است و ماده آبی رنگ تمام گونه‌های باکتری توبرکلوزیس را که عامل بیماری سل است، از جمله گونه‌هایی را که در برابر داروهای موجود مقاوم هستند، به سادگی نابود می‌کند.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Proceedings of the National Academy of Sciences منتشر شده است.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۹۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف پخش سریال جدید حسن فتحی مشخص شد

آفتاب‌‌نیوز :

این روز‌ها «مست عشق» حسن فتحی روی پرده سینماست؛ فیلم سینمایی تولید مشترک ایران و ترکیه که بعد از ساخت و البته در طول تولید حواشی زیادی داشت. حسن فتحی بعد از تولید سریال پرمخاطب «شهرزاد» به سراغ «جیران» رفت؛ سریالی که حاشیه‌هایش آنقدر دامن سریال را گرفت که کار به دادگاه کشید و اگرچه درنهایت سریال پخش شد، پخش باز هم در نیمه‌راه متوقف شد و بعد از گذراندن مراحل شکایت درباره حق مالکیت ادبی، این سریال تاریخی توانست به خط پایان پخش خود برسد.

حسن فتحی از سال گذشته درگیر تولید سریالی به نام «ازازیل» است. این سریال با مضمونی اجتماعی و پلیسی اخیرا از ساترا مجوز تولید گرفته است.

کارگردان اول این سریال ابوالحسن داوودی بود و بعد از حمیدرضا قربانی به‌عنوان کارگردان انصرافی سریال «ازازیل» نام برده شد؛ ولی فتحی برای جلوگیری از تکرار حاشیه‌ای از جنس «جیران» تأکید کرد که نخستین شرطش برای پذیرش کارگردانی «ازازیل» رضایت فردی است که پیشتر به‌عنوان کارگردان از او نام برده شده بود و درحقیقت بعد از رضایت قربانی بود که اقدام به ساخت این سریال کرد.

از پریناز ایزدیار و مریلا زارعی به‌عنوان بازیگران «ازازیل» یاد شده است. ایزدیار بعد از شهرزاد و جیران سومین همکاری مشترک را با حسن فتحی دارد. «ازازیل» به نویسندگی مسعود خاکباز (نویسنده سریال «دفتر یادداشت») و تهیه‌کنندگی حسن خدادادی (تهیه‌کننده سریال «مهمونی») تولید خواهد شد.

با پیگیری از ساترا، این سازمان به همشهری اعلام کرد: اصلاحات مربوط به سریال ازازیل به تیم تولید اعلام شده است و این سریال برای دریافت مجوز انتشار از ساترا نیازمند اعمال اصلاحات و ارائه نسخه اصلاح‌شده است.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی
  • باکتری روده گروه‌های خونی را حذف می‌کند/ تولید خون اهدایی جهانی
  • فیلم/ پرورش عقرب بی‌بخار!
  • تکلیف پخش سریال جدید حسن فتحی مشخص شد
  • نقش کارگران در تولید بی‌بدیل است
  • این ۵ ماده غذایی را که هرگز نباید دوباره گرم کرد
  • انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت