Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@00:01:02 GMT

هیچ فرد و گروهی فراتر از قانون نیست

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۵۱۶۱۹

هیچ فرد و گروهی فراتر از قانون نیست

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت،  مصطفی سالاری استاندار گیلان در جلسه مشترک ستاد ساماندهی جوانان و کمیته ورزش‌ همگانی استان با اشاره به طرح‌های پیشنهادی اداره کل ورزش و جوانان در خصوص اشتغال جوانان، خاطر نشان کرد: باید برنامه ها به گونه ای هدایت شود که مسئولیت و مرکزیت پاسخگویی با یک سازمان باشد و از حرکت جزیره ای پرهیز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با انتقاد از تاخیر در اجرای طرح جام محلی فوتبال در روستاهای استان گفت: باید اقدامات علمی جدی‌تری در جهت برگزاری مسابقات و اجرای ورزش های همگانی صورت می گرفت.

نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه نباید با پیچیده و بزرگ کردن برنامه‌ها، کارهای فرهنگی و اجتماعی را بیش از اندازه سخت کنیم؛ گفت: باید در حوزه ورزش همگانی با نگاهی ساده و بدون تشریفات زائد اقدام کنیم.

وی با نفی ساختارسازی اضافه و سنگین در حوزه ورزش همگانی در روستاها و اعلام عدم رضایت از میزان و نحوه اجرای طرح هزار روستا، هزار ورزشگاه گفت: به منظور ایجاد فراغت برای نوجوانان و جوانان روستایی و ایجاد نشاط در آنها، طی روزهای آتی بخشنامه‌ای راسا از سوی استانداری گیلان مبنی بر برگزاری مسابقات ورزشی در روستاها به فرمانداران ابلاغ می شود.

سالاری همچنین به برگزاری جشنواره های محلی بر مبنای آئین‌ها و محصولات روستاهای استان اشاره کرد و افزود: برگزاری این جشنواره ها نشاط اجتماعی را با کمترین هزینه کرد از محل بودجه دولتی و امکانات را محقق می کند و ضمن معرفی ظرفیت های هر منطقه، زمینه آشنایی شرکت کنندگان در این مراسم ها با آیین، سنت های کهن و داشته های فرهنگی هر منطقه را فراهم می آورد.

استاندار گیلان همچنین به موضوع ضرورت پویایی و نشاط فضای فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی استان تاکید و خاطرنشان کرد: مبنای ما در زمینه رویدادهای عمومی قانون است و هر گروهی که قصد فعالیت دارد از قانون پیروی نماید و تعامل با این گروه‌ها هم باید با رعایت اصل برابری در برابر قانون صورت گیرد.

دکتر سالاری افزود: اصل ۲۷ قانون اساسی با جامعیت به موضوع تشکیل اجتماعات پرداخته و بیان کرده که تشکیل‏ اجتماعات ‏ بدون‏ حمل‏ سلاح‏، به‏ شرط آن‏ که‏ مخل‏ به‏ مبانی‏ اسلام‏ نباشد آزاد است.

استاندار گیلان بیان داشت: به تبع قانون اساسی، قوانین عادی و آیین نامه‌های دولتی مشخص کرده که اگر در جایی مراسمی برگزار شود معیارهای تشخیص توسط مراجع رسمی کشور چه مواردی است.

نماینده عالی دولت در گیلان افزود: ملاک عمل شورای تامین استان در تمام جلسات،برنامه‌ها و سخنرانی‌ها قانون است اما این‌که عده‌ای با فریاد کشیدن و هیاهو مدعی باشند تشخیص‌شان بالاتر از حاکمیت است کار درستی نیست.

دکتر سالاری با بیان این‌که هیچ فرد و گروهی فراتر از قانون نیست و نباید فراتر از انصاف،تقوا،حقوق شهروندی و اخلاق حرکت کند، افزود: واژه برابری که در قانون برگرفته از شرع مقدس اسلام است و یعنی در فرصت انجام فعالیت‌ها و دسترسی به امکانات و ... همه آحاد جامعه برابر هستند.

وی با بیان اینکه اگر فردی که خلاف قانون صحبت یا عمل نماید، باید به موجب جرم خود در برابر قانون پاسخگو باشد و نباید در برخورد با این موضوع به جایگاه و منصب آن توجه نماییم، یادآور شد: نگاه برابر باید در جامعه حاکم باشد و بنا به مقررات جمهوری اسلامی ایران برگزاری تجمعات در محیط‌های سربسته و دارای حصار بدون اخذ مجوز ممنوعیتی ندارد و اگر در این نوع مراسم و تجمعات فردی در گفتار یا عمل برخلاف قوانین و مقررات کشور عمل کرد باید بدون در نظر گرفتن طیف سیاسی یا اجتماعی آن بر اساس موازین قانونی به جرم آن رسیدگی شود اما وقتی فردی مجوزهای لازم و تایید مراجع رسمی مرتبط را دارد دیگر نمی توانیم حقوق دیگران و قانون اساسی را نقض کنیم و اصل را بر تشخیص خود بگذاریم،این شیوه قضاوت و تشخیص فردی، هرج و مرج در جامعه را به دنبال دارد که به هیچ‌وجه اجازه بروز تنش در فضای سیاسی استان را نمی‌دهیم و با کسانی که با اعمال خلاف قانون قصد ناآرام کردن فضای سیاسی استان را دارند طبق قانون رفتار خواهیم کرد.

انتهای پیام/آ

در حوزه ورزش همگانی بدون تشریفات زائد اقدام کنیم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جوانان ورزش و جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۱۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر ورزش: دخالتی در امور اجرایی سرخابی ها نداریم

وزیر ورزش و جوانان گفت: نظارت جزو وظایف ذاتی ماست که در چهارچوب کلان آن صورت می‌گیرد و دخالتی در امور اجرایی سرخابی‌ها نداریم.

به گزارش ایرنا، کیومرث هاشمی پس از نشست مشترک با روسای کمیسیون‌ ورزشکاران فدراسیون‌های ورزشی اظهار کرد: در دنیای ورزش، ورزشکاران قلب جامعه قهرمانی آن کشور هستند و اگر آن قلب از کار بیفتد، مدیریت معنایی ندارد. ما سلسله نشست‌هایی در بخش‌های مختلف ورزش کشور برگزار می‌کنیم و این دومین جلسه با نمایندگان قهرمانان و روسای کمیسیون فدراسیون‌های ورزشی بود. هدف اصلی این بود که دغدغه‌ها و نگرانی‌ها مطرح شود.

وی ادامه داد: ورزشکاران در نشست‌هایی که با مقام معظم رهبری و رئیس جمهوری داشتند، مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند و ما هم در این راستا و باتوجه به تاکید رئیس جمهوری، جلسات خود را بیشتر کردیم تا دغدغه‌ها مطرح شود. این‌ افراد نمایندگان قهرمانان هستند و مشکلات خود را مطرح کردند و خود ما هم نسبت به برخی از آن‌ها آگاه هستیم و تلاش می‌کنیم که شرایطی را فراهم کنیم که قهرمانان در بهترین فضا، در رقابت‌های بین‌المللی مقام کسب کنند و این نشست‌ها به ارتباط نزدیک‌ مدیران با قهرمانان کمک کند.

هاشمی افزود: اقدامات خوبی برای ارائه تسهیلات به ورزشکاران انجام شده است و در جلسه مطرح شد اما کافی نیست و باید توجه بیشتری داشته باشیم. قرار شد این نشست‌ها فصلی برگزار شود و مسئولیت جمع‌بندی آن نیز بر عهده کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک است تا چهارچوبی مشخص شود و فدراسیون‌ها هم توجه لازم را به ورزشکاران داشته باشند. در هر فدراسیون 6 ورزشکار نماینده ورزشکاران هستند و این ارتباطات نزدیک می‌تواند به توسعه ورزش قهرمانی کمک کند.

وزیر ورزش و جوانان درباره نقش نظارتی این وزارتخانه در امور باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: طبق قانون اهداف و وظایف وزارت ورزش و جوانان که مصوب مجلس است، ما باید نقش سیاست‌گذاری و نظارت را پیش ببریم. الان 34 هزار باشگاه در سراسر کشور داریم و مدیریت ورزش کشور باید امور لازم را پیش ببرد. نظارت جزو وظایف ذاتی ما است و منظور ما از نظارت، در چهارچوب کلان آن است و دخالتی در امور اجرایی نداریم و این وظیفه سهام‌داران و صاحبان باشگاه است. در راستای خصوصی‌سازی، سرخابی‌ها باید بدهی‌های خود را پرداخت کنند و برای بهتر اجرا کردن آن، باید نظارت‌های لازم صورت بگیرد.

وی اضافه کرد: یکی از کارهای نظارتی ما در این زمینه بحث قانون فیرپلی مالی است. این قانون در مجلس تصویب شده است و آئین‌نامه‌اش را فدراسیون فوتبال باید در مجمع تصویب کند و نظارت روی اجرای این قانون برعهده مجموعه ورزش کشور است و نماینده آن، فدراسیون مربوطه خواهد بود. این نظارت‌ها در مورد همه باشگاه‌های کشور صورت می‌گیرد و سرخابی‌ها طرفداران بیشتری دارند و امیدوارم این واگذاری و خرید سهام این باشگاه‌ها، مبارک سهام‌داران باشد و دقت کافی و دغدغه لازم را داشته باشند. این دو باشگاه، مردمی هستند و ما هم کنار مردم هستیم و می‌توانیم زبان مردم برای همه باشگاه‌ها باشیم.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • وزیر ورزش: دخالتی در امور اجرایی سرخابی ها نداریم
  • ثبت نام جام هواداری تمدید شد
  • آغاز جشنواره فرهنگی، ورزشی بازی‌های بومی محلی شهرستان لردگان
  • ثبت نام اولین دوره مسابقات گل کوچک محلات استان مرکزی تمدید شد
  • رشد بیماری‌های غیرواگیر در جامعه نگران کننده است
  • رشد بیماری های غیرواگیر در جامعه نگران کننده است
  • آمادگی شهرستان گلوگاه جهت برگزاری همایش صبح و نشاط
  • نخستین پارک ورزش‌محور در کرمان افتتاح می‌شود
  • آموزش‌های ورزشی و پیامدهای قانونی ناشی از تعلل
  • اولین پارک ورزش محور در کرمان افتتاح می‌شود