Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم فلاورجان گفت: وظیفه دولت در خصوص سیل زدگان سنگین است، چراکه علاوه بر کمک به آنها باید از وقوع چنین حوادثی جلوگیری کند.

حجت الاسلام سیدناصر موسوی لارگانی نماینده مردم فلاورجان در مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خطبه های نماز عید فطر مبنی براینکه مسئولان، موضوع سیل‌زدگان را فراموش نکنند، اظهار داشت: سیل مهیبی امسال در برخی از استان های کشور رخ داد که موجب از دست دادن جان حدود 72 نفر از هموطنان عزیزانمان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه متاسفانه فقط 21 نفر از این تعداد بر اثر سهل انگاری در ورودی شهر شیراز جان خود را از دست دادند، ادامه داد: برخی از حوادث قابل پیشگیری و جلوگیری است اما سهل انگاری و سوءمدیریت مسئولان چنین حوادث هولناکی را به وجود می آورد.

موسوی لارگانی تاکید کرد: در زمان وقوع حادثه مردم ورود خوبی داشتند و مسئولان تا حدودی حضور پیدا کردند اما در بعضی از مناطق، مردم سیل زده این حضور را نمی پذیرفتند چراکه برخی از آنها یکی، دو ساعت می آمدند، عکس و فیلم می گرفتند، گزارش تهیه می کردند و می رفتند. این در حالی است که مردم انتظار داشتند مسئولان در بین آنها باشند و درد آنها را لمس کنند اما متاسفانه آنطور که باید و شاید حمایت نشدند.

نماینده مردم فلاورجان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مردم زلزله زده کرمانشاه، گفت: علی رغم اینکه نزدیک به دو سال از زلزله کرمانشاه می گذرد، اما هنوز برخی افراد در کانکس زندگی می کنند و مسئولان فکری به حال آنها نکرده اند.

موسوی لارگانی با بیان اینکه حجم تخریب ها بر اثر سیل بسیار زیاد بود و سیل بسیاری از شهرها و روستاها را نابود کرد، یادآورشد: قطعا با بودجه سال 98 نمیتوانیم مشکل آنها را حل کنیم از این رو مسئولان باید در میدان حضور داشته باشند و مردم زنجیره کمک رسانی خود را به سیل زدگان قطع نکنند تا مشکل آنها به طور کامل رفع شود.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی در ادامه افزود: اقدام دیگری که دولت باید انجام دهد جلوگیری از وقوع چنین حوادثی است. شاید در گذشته 3-4 بار دیگر در استان گلستان سیل آمده بود چرا وقتی حادثه ای رخ می دهد مسئولان از آن عبرت نمی گیرند و از تکرار آن جلوگیری نمی کنند؟! ورودی شهر شیراز در گذشته مسیل رودخانه بوده که امروز به جاده تبدیل شده است. چرا مسئولان امسال که این مسیر با وجود سیل تخریب شده فکری به حال آن منطقه نمی کنند تا دوباره شاهد وقوع حادثه با خسارت بیشتر نباشیم.

موسوی لارگانی در پایان خاطرنشان کرد: بنابراین وظیفه دولت در خصوص سیل زدگان سنگین است، چراکه علاوه بر کمک به آنها باید از وقوع چنین حوادثی جلوگیری کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سیل سیل گلستان مسئولان رهبری بحران حادثه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۱۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!

خبرآنلاین نوشت: حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

گفتنی است که، در سال گذشته کشور‌های گوناگون در منطقه شاهد برگزاری انتخابات بوده‌اند. ایران انتخابات مجلس شورای اسلامی را به تازگی پشت سر گذاشته، عراق پس از ۱۰ سال انتخابات شورای استانی برگزار کرد و پاکستان انتخابات پارلمانی داشت. ترکیه هم یکی از سخت‌ترین انتخابات‌های ۱۰۰ سال اخیر را که منجر به انتخاب دوباره اردوغان به عنوان رئیس‌جمهور بود از سر گذراند.

خبرآنلاین، در گزارشی با عنوان «انتخابات در منطقه جنگ زده؛ از روند نزولی «مشارکت» در ایران تا «صف بلند» رأی دادن در ترکیه / مشارکت در انتخابات پاکستان و عراق چقدر بود؟» به بررسی این انتخابات پرداخته بود که بخشی از آن را در ادامه می‌خوانید؛ «انتخابات پاکستان ماه گذشته در این کشور در شرایطی دشوار برگزار شد. ۴۸ درصد از واجدین شرایط رای دادن، در این انتخابات شرکت کردند. این در حالیست که نرخ مشارکت در انتخابات سال ۲۰۱۸، ۵۱ درصد بوده است. به‌نظر می‌رسد کاهش میزان رای دهندگان به زندانی شدن عمران خان و از هم گسیختن حزبش مرتبط است. پیش از انتخابات هم حزبی‌های عمران خان مجبور شدند به صورت مجزا وارد انتخابات شوند.

آخرین انتخابات پارلمانی که در عراق برگزار شد، از نظر تعداد شرکت‌کنندگان نتوانست دولت عراق را راضی کند. دولت عراق سال ۲۰۲۱ اعلام کرد ۶۶ درصد از واجدین شرایط شرکت در انتخابات پارلمانی، برگه رای گرفته‌اند. البته این به معنای آن نیست که همه آنها پای صندوق‌های رای رفته باشند. اما به‌هر حال کمیسیون انتخابات همان میزان ۶۶ درصد را به‌عنوان مشارکت مردم عراق در انتخابات اعلام کرد.

بیش از ۸۴ و نیم درصد از جمعیت رای‌دهندگان ترکیه در انتخابات سال ۲۰۲۳ شرکت کردند که رقمی چشمگیر به‌نظر می‌رسد. انتخابات ریاست جمهوری ترکیه در ماه مه ۲۰۲۳ همزمان با انتخابات پارلمانی در راستای تعیین رئیس‌جمهور برای یک دوره پنج ساله برگزار شد. اردوغان، که نامزد اصلی حزب عدالت و توسعه بود، برای انتخاب مجدد به عنوان نامزد مشترک ائتلاف خلق، که شامل حزب حرکت ملی و دو حزب کوچک‌تر دیگر است، شرکت کرد. اتحاد ملت، متشکل از شش حزب مخالف از جمله حزب اصلی اپوزیسیون حزب جمهوری خلق، کمال قلیچ‌دار اوغلو رهبر حزب جمهوری خلق را به عنوان نامزد ریاست جمهوری معرفی کرد.»

tags # حسن روحانی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • قصور مسئولان در حادثه امام‌زاده ابراهیم شفت محرز است
  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • دستگاه‌ها به مسئولیت‌ در قبال آموزش و پرورش عمل نمی‌کنند
  • رئیسی: مردم با حضورشان انتخاباتی باشکوه رقم بزنند
  • رویکرد بایدن در قبال تظاهرات ضد صهیونیستی دانشجویان در آمریکا
  • یک قلب بزرگ پشت این چهره؛ دیگو کوستا در نقش قهرمان سیل‌زدگان برزیل / عکس
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • خسارت سنگین آتش‌سوزی به ۱۰۰ واحد تجاری و مسکونی در شفت
  • خسارت سنگین آتش‌سوزی به ۱۰۰ واحد تجاری و مسکونی ‌در شفت