Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، و به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، علیرضا شهیدی در دیدار با استاندار سیستان و بلوچستان در استانداری اظهار داشت: بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان جهت فعالیت‌های اکتشافی در استان سیستان و بلوچستان از طرف سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور هزینه شده و امیدواریم بتوانیم به هدف عالی دولت تدبیر و امید در زمینه کشف ذخایر زیرزمینی و معادن دست پیدا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی ایران افزود: عملیات ژئوفیزیک هوایی شمال استان به میزان ۴۱ هزار کیلومترمربع و یا ۱۴۱ هزار کیلومتر خطی با دقت برداشت‌های قوی در دست اجراست و نقش مهمی را در اکتشاف ذخایر پنهان تا عمق ۶۰۰ متری دارد.

وی گفت: سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور به موضوع زمین شناسی در سیستان و بلوچستان توجه خاص دارد به طوری که از ۱۵ هزار متر حفاری صورت پذیرفته در سال گذشته بیش از ۵ هزار متر آن در استان سیستان و بلوچستان صورت گرفت که ان‌شاالله به زودی این عملیات‌ها منجر به صدور ۳ گواهی کشف خواهد شد.

شهیدی به موضوع مخاطرات زمین شناختی نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به عبور گسل نهبندان با روند شمالی، جنوبی در استان، این سازمان به زودی مطالعات دیرینه لرزه شناسی خود را بر روی گسل انجام خواهد داد و از فعالیت‌های آینده ما با توجه به مصوبه کارگروه گرد و غبار در سال ۹۸ وظیفه تعیین منشا گرد و غبار در استان است کارشناسان در حال حاضر مشغول به نمونه‌برداری از محیط‌های مناسب ریزگرد در استان هستند.

وی افزود: سواحل مکران با داشتن پدیده‌های زمین شناسی بسیار زیبا از جمله وجود گل فشان، ساحل‌های سنگی مرتفع، بدلند‌هایی که اصطلاحا کوه‌های مریخی نامیده می‌شوند همراه با طبیعتی زیبا و با آب و هوایی مناسب در هر چهار فصل می‌تواند به عنوان یک ژئوپارک و با معرفی درست قطب گردشگری ایران و منطقه باشد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت به موضوع نقشه‌های زمین شناسی استان اشاره کرد و گفت: سالانه در کل کشور ۵۰ نقشه زمین شناسی تهیه و چاپ می‌شود که در سال گذشته ۶ نقشه یک بیست و پنج هزارم آتشفشان تفتان تهیه و چاپ شده و در ۴ نقشه یک بیست و پنج هزارم شهر زاهدان نیز تحویل شده است.

احمدعلی موهبتی نیز در این نشست اظهار داشت: توسعه بخش معدن نقش تاثیرگذاری در تولید ملی دارد و انجام اکتشافات معدنی در استان و کشور امیدآفرین است و باید پس از اکتشاف، فرآوری و تولید محصولات انجام شود، زیرا عزت کشور وابسته به تولید است.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: توجه به استان سیستان و بلوچستان در سال‌های اخیر به ویژه در بخش معدن و اکتشافات معدنی بیشتر شده و انتظار می‌رود شتاب بیشتری نیز بگیرد و این شتاب بدون توقف ادامه‌دار خواهد بود و باید در این زمینه از پتانسیل شرکت‌های دولتی توسعه‌ای و بخش خصوصی استفاده بهینه صورت گیرد.

وی ادامه داد: هر دستگاه دولتی و به ویژه دانشگاه‌های استان هر آنچه امکانات به ویژه در زمینه آزمایشگاه و دانش فنی در زمینه زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی دارند، بر اساس سند همکاری و تفاهم‌نامه در اختیار زمین شناسی استان قرار دهند تا ضمن استفاده بهینه از تجهیزات و بهره‌گیری از توان متخصصین زمین شناسی کشور، منجر به تربیت نیرو‌های متخصص جوان دانشگاهی و اشتغال نیز شود.

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: بر اساس نشستی که با معاونین وزیر صنعت، معدن و تجارت در محل وزارتخانه برگزار شد، مقر شده تا آذر ماه امسال مطالعات قطعی در محدوده طلای بزمان انجام و پس از انجام مطالعات تکمیلی این معدن واگذار شود.

در این دیدار موضوعات مختلف از جمله تکمیل نقشه‌های یک صد هزارم تا پایان سال ۹۹، تسریع در عملیات اکتشافی محدوده‌های اکتشافی بزمان و نخیله، آغاز عملیات ساخت و تکمیل ساختمان اداری سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی استان، تجهیز آزمایشگاه آنالیز مواد معدنی استان با توجه اهمیت انجام مطالعات تحقیقی و پژوهشی و آغاز عملیات ژئوفیزیک هوایی در سیستان و بلوچستان به میزان ۱۹۶ هزار کیلومتر خطی، در قالب تفاهم‌نامه‌ای میان استانداری، سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی ایران و سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان مبادله شد.

انتهای پیام/ع

فعالیت های زمین شناسی در استان امیدآفرین است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت و معدن استانداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۳۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان

معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران عملکرد تیم اعزامی شهرداری پایتخت به مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، صمیم مرادی روزبهانی، معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران  عملکرد تیم اعزامی مشترک سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان را تشریح کرد.

معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با پرداختن به وسعت سیل در شهرستان کنارک در استان سیستان و بلوچستان گفت: صد در صد شهرستان درگیر سیلاب شده است. در واقع همه محلات هفتگانه به نوعی درگیر سیلاب است اما محلات پنجگانه نظرآباد، سورک، کوهیان، زیباشهر و چادران کاملا درگیر سیلاب بوده و ضمن در اولویت قرار گرفتن امداد رسانی، از وضعیت بسیار نامناسبی نیز برخوردار بودند.

وی افزود: در خصوص میزان پیشرفت کار امدادی در سطح استان نیز طبق اظهارات جانشین شهردار کنارک، ۹۰درصد از پنج محله که مساحتی در حدود ۱۵۰ هکتار است دچار سیلاب شده که حدود ۱۰۰ هکتار از این مساحت امداد رسانی شد و در ۵۰ هکتار شامل چادران و نظرآباد همچنان امداد رسانی در حال انجام است.

مرادی روزبهانی ادامه داد: تیم مشترک عملیاتی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران شامل نیروی انسانی به همراه وسایل نقلیه، ۱۰ دستگاه پمپ آب کف کش و لجن کش و دو دستگاه موتور برق با تجهیزات انفرادی برای کمک به مردم سیل زده اعزام شدند.

بر اساس این گزارش، تیم مشترک عملیاتی سازمان مدیریت بحران و سازمان آتش نشانی در روز پنجشنبه ۳۰ فروردین به محل حادثه اعزام شده است.

تیم عملیاتی مذکور بلافاصله پس از استقرار و از صبح روز جمعه ۳۱ فروردین با حضور در فرمانداری شهرستان کنارک و برگزاری جلسات هماهنگی با مسئولین شهرستان کنارک (فرماندار و شهردار کنارک) عملیات امدادرسانی را آغاز کرده و تاکنون مشغول به خدمت‌رسانی به سیل زدگان در این شهرستان است.

تیم اعزامی از سازمان مدیریت بحران شهر تهران تا پایان روز سه شنبه چهارم اردیبهشت ماه در حدود ۳۶۰ نفر ساعت زمان صرف عملیات امداد رسانی به سیل زدگان کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تداوم فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری های محلی در ارتفاعات سیستان و بلوچستان
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • آغاز مزایده عمومی اکتشافی و معدنی سازمان صمت آذربایجان‌غربی
  • آغاز مزایده عمومی اکتشافی و معدنی سازمان صمت آذربایجان غربی
  • فعالیت ۴۰۰ مسئول ایمنی در سیستان و بلوچستان
  • افزایش ۲۰ درصدی تعداد نمونه‌های بانک خون بند ناف در سیستان و بلوچستان
  • این شهر بحرانی‌ترین کانون فرونشست زمین در کشور
  • ادامه انسداد ۱۰۱ راه روستایی در جنوب سیستان و بلوچستان براثر بارندگی‌ اخیر
  • همچنان ۱۰۱ راه روستایی جنوب سیستان و بلوچستان بر اثر سیلاب بسته است
  • دوره رایگان آموزش تعمیرات پیشرفته ECU خودرو در زاهدان شروع شد