Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس سیاسی گفت: ترامپ همه چیز در حوزه مدیریتی خود را در اقتصاد و پول می بیند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حامد میرشکاری در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون، افزود: ترامپ همه چیز در حوزه مدیریتی خود را در اقتصاد و پول می بیند و سیاست خارجی خود را نیز بر همین اصل بنا نهاده و پیگیری می کند.

وی ادامه داد: وقتی چند کشور و دولت در کنار هم می نشینند و توافقی بین المللی می کنند و یک رئیس جمهور این توافقی که چندین کشور در تصویب آن نقش داشتند را به هم می زند، مطمئنا آن رئیس جمهور و کشور دیگر قابل اعتماد نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تاکید کرد: ترامپ تمام سیاست خارجی خود را در پول می بیند، در صورتی که سیاست خارجی همه چیزش پول نیست، ممکن است که طبق سیاستی که آمریکا دارد همواره تمامی دولتمردان آمریکا به دنبال تامین شدن منافع آمریکا باشند اما همیشه این منافع قرار نیست مالی باشد.

وی اضافه کرد: همیشه منافه یک کشور، پول نقد نیست ولی متاسفانه در دولت آقای ترامپ، سیاست خارجی منافع آمریکا براساس پول نقد برنامه ریزی شده است.

میرشکاری تصریح کرد: شاید برخی از مواقع بعضی از سیاست ها در کوتاه مدت به نفع آمریکا نباشد و جنبه اقتصادی نداشته باشد ولی در بلند مدت بتواند به سیاست های آنان کمک کند، نمونه بارز آن سیاست دولت اوباما می باشد که با سیاست خود توانست برنامه انرژی هسته ای و صنعت هسته ای ایران اسلامی را مدتی به عقب بیندازد.

وی گفت: دولت ترامپ به دنبال امتیاز گرفتن از ایران، کشورهای عربی و غیره است و برهمین اساس سیاست ها و برنامه های دولت خود را دنبال می کند.

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با نحست وزیر ژاپن، تاکید کرد: مذاکره با کشوری که در طول تاریخ پایبند تعهداتش نبوده و نیست، هیچ عقل سلیمی قبول نمی کند.

این کارشناس سیاسی اضافه کرد: مذاکراتی که ایران اسلامی در سنوات اخیر انجام داده، نه تنها تاکنون هیچ نتیجه مثبتی در پی نداشته، بلکه مشکلات عدیده ای نیز برای کشور به وجود آورده و آیندگان نیز خواهند فهمید که چه بلاهایی به واسطه برجام بر سر کشور و ملت ایران اسلامی به وجود آمده است.

وی افزود: لو رفتن بخشی از اطلاعات انرژی هسته ای و شهادت چندین دانشمند هسته ای به واسطه لو رفتن اطلاعات، از آثار مذاکرات برجام بوده است.

وی با اشاره به اینکه برخی در داخل و خارج هنوز برانجام مذاکرات تاکید دارند، بیان کرد: باید فکر و اعتقادات آن افراد مورد بررسی قرار گیرد، کسی که تصحیلاتش در غرب بوده و فرزندانش در غرب زندگی می کنند یا مشغول به کار بوده و درس می خوانند، مطمئنا با توجه به اینکه با طرز فکرغرب بزرگ شده و پرورش یافته اند، بیش از آنکه پایبند سیاست های کشور ایران باشند، به گرین کارت ها و قسم پایبندی به غرب بیشتر وقادار خواهند بود.

وی ادامه داد: از این افراد انتظاری بیش از این نیز نمی توان داشت، از قدیم الایام، کشورهایی که می خواستند ایران رامستعمره خود کنند اساتیدی را برای شاهزاده های ایرانی می فرستند و به وسیله آنان برنامه های خود را اجرایی می کردند.

میرشکاری گفت: هرجا در اجرای سیاست های خارجی کشورمان به صورت تهاجمی عمل کرده ایم، منافع کشور بیش از هر زمان دیگری تامین شده و در زمانی که در بخش دفاعی حضور داشتیم متاسفانه هرچی که کشورهای دیگر برایمان دیکته می کردند را عمل می کردیم و بعد از آن ضررهایش را دیدیدم.

وی اضافه کرد: باید به پتانسیل ها و توانمندی داخلی و خارجی کشورتوجه کنیم و از آنها برای رسیدن به منافع ایران اسلامی استفاده کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۴۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها

در یک نظرسنجی جدید، تعداد بیشتری از آمریکایی‌ها نامزد احتمالی جمهوری‌خواهان در انتخابات ۲۰۲۴ را در مقایسه با رقیب دموکراتش در موضوعات اقتصاد و تورم قابل اعتماد دانستند.

به گزارش مشرق، آمریکایی‌ها در نظرسنجی جدید ای‌بی‌سی نیوز/ایپسوس اقتصاد و تورم را از موضوعات اصلی برشمردند و ۸۸ درصد آن‌ها گفتند اقتصاد در تصمیم‌گیری برای رأی دادن به چه کسی مهم است و ۸۵ درصد نیز همین نظر را در مورد تورم داشتند.

در این نظرسنجی ۴۴ درصد گفتند به ترامپ برای مدیریت تورم اعتماد دارند، در حالی که ۳۰ درصد همین نظر را درباره بایدن داشتند. درصد قابل توجه‌ای (۲۵ درصد) هم گفتند که به هیچ یک از این دو نفر در این موضوع اعتماد ندارند.

چهل و سه درصد (۴۳%) از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی گفتند که وضعیت مالی آن‌ها از زمان ریاست‌جمهوری بایدن بدتر شده، ۴۰ درصد گفتند که تقریباً همان وضعیت را دارند و ۱۶ درصد هم گفتند که وضعیت بهتری دارند.

پرسش درباره رقابت فرضی بایدن و ترامپ هم در این نظرسنجی نشان داد رقابت همچنان بین این دو نفر نزدیک است.

ترامپ حمایت ۴۶ درصدی و بایدن ۴۴ درصدی را در بین همه شرکت‌کنندگان به دست آورد، اما در بین رای‌دهندگان ثبت‌نامی (که احتمال رای دادنشان بیشتر است) وضع بایدن بهتر بود و از حمایت ۴۶ درصدی در مقابل ۴۵ درصد ترامپ برخوردار شد.

این نظرسنجی با شرکت دو هزار و ۲۶۰ آمریکایی بین ۲۵ تا ۳۰ آوریل (ششم تا ۱۱ اردیبهشت) انجام شد.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • فیلم| آمریکا از برجام خارج شده است و به تعهدات خود عمل نکرده است
  • سیاست همسایگی دولت سیزدهم
  • امیر حیدری: هیچ‌کس قادر به تهدید جمهوری اسلامی و منافع ملی کشور نیست
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها
  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است