Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

مهدی مهدوی‌کیا درباره حضور تیم‌های آکادمی‌اش در تورنمنت‌های مختلف اروپایی و بازدید از آکادمی لوبین لهستان پیش از حضور در تورنمنت این آکادمی، اظهار داشت: ما دوست داریم با تیم‌های آکادمی‌مان به همه جا برویم و بازی کنیم. اینجا یکی از بهترین آکادمی‌های لهستان است و دوست داشتیم اینجا باشیم تا بازی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد کسب تجربه بازیکنان آکادمی‌اش از حضور در تورنمنت‌های اروپایی گفت: کسب تجربه برای ما خیلی مهم است. خودم اصلاً با این ایده آکادمی کیا را ایجاد کردم تا تجریباتی که در اروپا به دست آوردم را به نوجوانان کشورم انتقال بدهم. از طرفی اکنون هم در باشگاه هامبورگ به‌عنوان مربی هستم و تجریباتی را که در هامبورگ به دست می‌آورم به آکادمی انتقال می‌دهم. سعی می‌کنم به بازیکنان بفهمانم که فوتبال حرفه‌ای چگونه است و خودم هم گاهی با آنها تمرین می‌کنم، صحبت می‌کنم و تجربیاتم را به آنها انتقال می‌دهم.

مدیر آکادمی کیا و مربی باشگاه هامبورگ آلمان در خصوص مقایسه فوتبال ایران و اروپا، خاطرنشان کرد: یک مقدار سیستم داخل ایران با اروپا یا آلمان فرق دارد. ما امکانات آلمان را نداریم، اما از نظر تکنیکی بازیکنان ما خیلی خوب هستند و استعدادهای زیادی در ایران حضور دارند. ما این شانس را داریم که استعدادها را از همه جای ایران جمع کنیم.

مهدوی‌کیا افزود: در ایران و آلمان، فرهنگ‌ها بسیار متفاوت است و آلمانی‌ها خیلی با نظم هستند که من هم دوست دارم این نظم و دیسیپلین آلمان را وارد آکادمی کنم، اما این مسئله زمان می‌برد. فلسفه و نگرش من در آینده این است درست مثل آنها (آلمانی‌ها) کار کنیم، اما امکانات ما خیلی نسبت به آنها کمتر است. با این حال دوست دارم آن چیزی که در آلمان دیدم و تجربه کردم را به بازیکنان آکادمی انتقال بدهم و به سمتی برویم که مانند آلمانی‌ها کار کنیم.

وی در خصوص رشد پله‌ای بازیکنان آکادمی‌اش گفت: خودم در دوران فوتبالم دقیقاً اینطور بودم که از تیم‌های پایه بالا آمادم و وقتی 16.5 سال و 17 ساله بودم در تیم بزرگسالان باشگاهم بازی کردم. تمرین کردن بسیار مهم است و تمرین اختصاصی در پست هر بازیکن هم بسیار اهمیت دارد. این مسئله را در آکادمی‌مان انجام می‌دهیم که هر کسی در پست تخصصی خودش تمرین اختصاصی داشته باشد. خواستن و حرفه‌ای فکر کردن کار بسیار سختی است.

مدیر آکادمی کیا درباره حضور بازیکنانش در فوتبال اروپا یادآور شد: بازیکنان ما فقط از 18 سالگی می‌توانند به فوتبال اروپا آمده و قرارداد حرفه‌ای ببندند، چون خارج از اروپا هستیم و کارمان سخت است. با این حال اگر کسی می‌خواهد به اروپا بیاید، با خوب تمرین کند و وقتی به سن 18 سال رسید، باید به لحاظ تکنیکی و تاکتیکی بازیکن کاملی باشد و خیلی خوب باشد تا به فوتبال اروپا برود. در آکادمی سعی داریم این را به بازیکنان‌مان بفهمانیم باید در سن 18 سالگی فوتبالیست کاملی باشند.

«ما سعی داریم بازیکنانی که استعداد خیلی خوبی هستند، به آکادمی‌مان بیاوریم، اما به لحاظ شخصیتی روی آنها خیلی کار می‌کنیم». مهدوی‌کیا با بیان این جمله ادامه داد: به هیچ وجه دوست ندارم از آکادمی‌مان بازیکنی بیرون بیاید که بعدها مشکل اخلاقی داشته باشد. روی این موضوع خیلی کار می‌کنیم و حتی در آکادمی روانشانس داریم که بازیکنان‌مان به لحاظ اخلاقی هم شرایط خوبی داشته باشند. روی مدرسه و تحصیل آنها خیلی کمک‌شان می‌کنیم و گاهی با بازیکنان به مراکز خیریه می‌رویم تا خارج از فوتبال هم انسان‌های خوبی را پرورش بدهیم و به این مسئله خیلی اعتقاد دارم.

مهدوی‌کیا که مصاحبه‌اش را در آکادمی لوبین لهستان انجام می‌داد درباره نتیجه‌گیری آکادمی کیا و اهمیت این مسئله برای خودش گفت: از روز اول در آکادمی‌مان گفته‌ایم که نتیجه اصلاً برای ما مهم نیست. تقریباً می‌توانم بگویم در ایران رقیبی نداریم و همه بازی‌ها را می‌بریم و کار به نتیجه نمی‌رسد. با این حال در تورنمنت‌های اروپایی که حاضر می‌شویم، تیم‌های بزرگی می‌آیند و ما هم سالی یک بار در این تورنمنت‌ها حاضر هستیم. بچه‌های ما به هر حال دوست دارند در این مسابقات که سالی یک بار است برنده باشند و یک جوری با آنها تمرین شده که دوست دارند برنده باشند و بهترین کیفیت را داشته باشند.

وی با اشاره به بحث نتیجه‌گیری و اهمیت آن افزود: اگر ببازیم هم برای ما اهمیتی ندارد، چون می‌آییم که فقط تجربه به دست بیاوریم. حالا در کنار این تجربه بازیکنان ما خوب هم بازی می‌کنند و در تورنمنت‌ها نیز برنده می‌شوند. با این حال مهم‌تر از همه برای ما کسب تجربه است تا بازیکنان‌مان هر سال تا سن 18 سالگی با بازیکنان اروپایی مقایسه شوند.

مدیر آکادمی کیا و مربی باشگاه هامبورگ درباره آکادمی لوبین لهستان اظهار داشت: اول اینکه واقعاً سورپرایز شدم که دیدم یک آکادمی با این امکانات در لهستان وجود دارد. تقریباً این آکادمی همان چیزی است که ما در هامبورگ داریم و شاید اینجا چند زمین هم بیشتر است. به مجموعه لوبین تبریک می‌گویم و ورزشگاه خیلی خوبی هم اینجا قرار دارد.

مهدوی‌کیا درباره رویارویی آکادمی‌اش با تیم آکادمی لوبین گفت: ما تا به حال با تیم‌های لهستانی بازی نکردیم و شاید این اولین تجربه ماست. فقط برای کسب تجربه آمدیم و دوست داریم این همکاری ادامه داشته باشد که بعدها تیم را به ایران دعوت کنیم و پیش ما بازی کنند یا ما دوباره به اینجا بیاییم. دوست داریم این همکاری ادامه داشته باشد و ما دوست داریم بازهم بیاییم و این بار حضور ما فقط برای کسب تجربه و آغاز همکاری بوده است.

 

 

انتهای پیام/

 

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۴۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون‌ پذیرش مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی در خردادماه

رئیس مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی از برگزاری از آزمون‌ پذیرش مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی در خردادماه امسال خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازقم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین زارعان در جمع اصحاب رسانه، ضمن تبریک روز معلم، بحث تربیت را از مهم‌ترین رسالت‌های این مؤسسه برشمرد و در تبیین فلسفه تشکیل مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی، اظهار داشت: معارف دینی و آموزه‌های الهی در سه بخش اعتقادات، اخلاقیات و احکام و شریعت خلاصه و تقسیم می‌شود.

 وی با بیان این که در جوامع اسلامی بخش احکام، رفتارها، شریعت و مناسک تا حدود زیادی موردتوجه قرار می‌گیرد، افزود: متأسفانه بخش مهمی که کمتر بدان توجه می‌شود، بخش باورها و اعتقاداتی است که فلسفه دین متکفل آن است.

زارعان بخش اعتقادات و باورها، را عرصه پاسخ به شبهات فلسفی و اعتقادی برشمرد و گفت : در حوزه اعتقادات و باورها عرصه فراگیر مباحث اخلاقی که مرزهای دینی را در می‌نوردد، جایگاه بخشی نشده، کمتر موردتوجه قرار گرفته است.

 رئیس مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی ضمن اشاره به فقدان مهندسی‌های علمی برای تجلی اخلاق اسلامی در جامعه، خاطرنشان کرد: در سطح جامعه اسلامی بیش از آنچه که در مقام نظر و سطح دانش دچار مشکل باشیم، در مقام رفتار و سبک زندگی دچار چالش هستیم.

 وی تصریح کرد: آنچه امروز در جامعه انسانی شاهد آن هستیم، به‌ویژه در قضیه فلسطین و غزه که بیت الغزل مباحث و مسئله نخست جهان اسلام است، بیش از آن که معارضه نظامی و سیاسی باشد، شاهد بداخلاقی در جوامع انسانی هستیم.

 زارعان افزود: امروز در جبهه اسلامی مقابله با رژیم صهیونیستی، شاهد بزرگ‌ترین شاخص‌های اخلاقی هستیم که در غزوات نبوی نیز روی می‌داد؛ در مقابل رژیم صهیونیستی بدترین بد اخلاقی‌ها را رقم می‌زند.

 رئیس مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی با بیان این که در قضیه غزه هر آنچه از بی‌اخلاقی، بداخلاقی و زیر پا گذاشتن معیارهای اخلاقی به ذهن بیاید، اتفاق می‌افتد، یادآور شد: امروز شاهد قتل‌عام فجیع زنان و کودکان هستیم و دایره المعارف پرآوازه بی‌اخلاقی‌های غربی در غزه روی می‌دهد.

 وی به مشکلات سبک زندگی جوامع اسلامی و انسانی اشاره و ضعف‌های اخلاقی سطوح مختلف اجتماعی را موردتوجه قرار داد و اظهار داشت: تمام بی‌ملاحظگی‌ها و عدم رعایت حقوق یکدیگر بیش از رضایتمندی، اضطراب‌های فراوانی را در زندگی ایجاد می‌کند؛ در جامعه نیازمند ارتقای تحقق دانشی اخلاق و توجه عملیاتی به این مهم هستیم.

 زارعان ضمن اشاره به ظرفیت‌های پویای مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی تصریح کرد: مؤسسه اخلاق باتکیه‌بر توان دانشی حوزه‌های علمیه و تقویت ارتباطات دانشگاهی، موفق شده رشته‌های مرتبط بااخلاق اسلامی را ناظر به نیازهای حوزه‌های دانشی مختلف راه‌اندازی نماید. این مؤسسه در زمینه اخلاقی، تربیتی و مشاوره با مجوز وزارت علوم فعالیت‌های گسترده‌ای را رقم زده است.

 وی با بیان این که مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی هم‌زمان با بحث دانشگاهی فعالیت آموزشی را در قالب مرکز تخصصی حوزوی تعلیم‌وتربیت اسلامی دنبال می‌کند، خاطرنشان کرد: پژوهشکده تهذیب، انتشارات اخلاق اسلامی، مرکز مشاوره و خدمات روان‌شناختی آلاء و نیز مرکز رسانه‌ای مرآ با محوریت اخلاق و تربیت از مهم‌ترین رویکردهای مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی است.

 رئیس مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی یادآور شد: در کنار پرورش نیرو و تربیت نیروهایی که مسلط به دانش اخلاق و تربیت هستند، متعهد هستیم تا امتداد اجتماعی بازدهی کارها و اقدامات صورت‌گرفته را در حوزه‌های اشتغال آفرینی اخلاقی و ارتقای بازدهی‌های معرفتی عرصه‌های نظری و دانشی اخلاق اسلامی دنبال نماییم.

 زارعان گزارشی از پذیرش بالغ بر 400 نفر از طلاب سطح 2 حوزه ارائه و با بیان این که تا کنون 200 نفر از این عزیزان پایان‌نامه‌های خود را دفاع کرده‌اند، گفت: شکل‌گیری فعالیت راهبردی میثاق مشترک واحدهای این مؤسسه است که با تمرکز بر کیفی بخشی فعالیت‌ها، این مهم را مبتنی بر نگاه حوزوی - دانشگاهی و علمی - عملی به حوزه اخلاق پیگیری می‌کند.

 وی سیاست حکمت بنیانی را از دیگر اهداف این مؤسسه برشمرد و با بیان این که زمینه‌های حکمی کار و کیفیت‌گرایی علمی همواره ملاک قرار گرفته شده است، تصریح کرد: تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در رأس تمام مباحث مؤسسه آموزش عالی اخلاق قرار دارد. بخش اخلاق و معنویت بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی محوری‌ترین فعالیت این مؤسسه برای تقویت همراهی حوزه و دانشگاه در عرصه اخلاق اسلامی است.
رئیس مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی عنوان کرد: این مؤسسه در ترسیم اهداف و شکل‌دهی رسالت‌ها، مرهون تلاش‌های علامه مصباح یزدی است که در خصوص تحول علوم‌انسانی در حوزه‌های علمیه و بحث اسلامی‌سازی علوم‌انسانی کارهای ژرفی را رقم زده است.

زارعان در بخش پایانی سخنان خود گزارشی از پذیرش طلاب سطح 2 در رشته‌های اخلاق اسلامی، مشاوره و روان‌شناسی اسلامی، اخلاق کاربردی و... ارائه کرد و اظهار داشت: طراحی دوره‌های کوتاه‌مدت در عرصه‌های مختلف دانش اخلاق اسلامی از دیگر رویکردهای مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی است.

 وی خاطرنشان کرد: تربیت اسلامی، اخلاق اسلامی، مشاوره اسلامی، برنامه‌ریزی آموزشی، مدیریت آموزشی و نیز نیازهایی که در بخشی از فعالیت‌های حوزه و آموزش‌وپرورش اعم از برپایی دوره‌های تربیت مربی کودک و نوجوان و مباحث مربوط به روان‌شناسی و فعالیت‌های ترکیبی دنبال می‌شود، از دیگر رویکردهای این مجموعه است.

 زارعان گزارشی از آزمون‌ پذیرش مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی در خردادماه امسال ارائه و بر اهمیت جهت‌دهی تحصیلی طلاب تأکید کرد و افزود: پیگیری و ارائه تحصیلات تخصصی در رشته‌هایی که بازدهی اجتماعی آن ناظر به رسالت دینی حوزه‌های علمیه در بسترهای مختلف اخلاقی است، از جمله رسالت‌های مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا هیچ بازیکنی را نباید با رونالدو نازاریو مقایسه کرد؟ (زیرنویس فارسی)
  • تکریم معلم تکریم دانایی و بزرگداشت کارگر تکریم توانایی است
  • انتشار وضعیت فرهنگی ایران در پیمایش ارزش‌های جهانی
  • ارزش های اخلاقی در ایرانیان بالاترین رتبه را در جهان دارد
  • آزمون‌ پذیرش مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی در خردادماه
  • پتروشیمی‌ها برای کمک به رفع مشکل ناترازی انرژی آماده اند
  • هندبال ایران در مسیر توسعه قرار دارد
  • هشدار استقلال ؛ فریب نخورید!
  • هشدار استقلال به خانواده ها: تست گیری فصل جدید آکادمی شروع نشده است
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!