Web Analytics Made Easy - Statcounter

طیب طاهر، با بیان اینکه مصرف برق در دزفول امسال نسبت به دوره مشابه افزایش یافته، بر ضرورت صرفه جویی در ساعات اوج مصرف تاکید کرد و گفت: برق ادارات دولتی که پس از پایان تعطیلی نسبت به خاموشی وسایل سرمایشی اقدام نکنند، قطع خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از دزفول، «اقبال طیب طاهر»، در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان دزفول که در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، با بیان اینکه شرایط فعلی برق شهرستان  بحرانی است، اظهار کرد: امسال با پدیده افزایش مصرف بالای برق در دزفول مواجهه شده ایم و اگر این موضوع مدیریت نشود شاهد افزایش قطعی برق برنامه ریزی شده و یا خارج از برنامه خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: سال گذشته پیک بار مصرف برق در دزفول در تاریخ ۲۰ تیرماه معادل ۵۲۸ مگاوات بود، اما در سال جاری این پیک یک ماه زودتر یعنی در تاریخ ۲۲ خرداد برابر با ۵۶۰ مگاوات شده که نسبت به مدت مشابه پارسال بالغ بر ۵۰ مگاوات افزایش داشته است.

 

مدیر شرکت توزیع برق دزفول، در ادامه گفت: دزفول دارای ۱۶۰ هزار اشتراک برق است که در بین شهرستان های استان در رتبه نخست قرار دارد و میزان برق مصرفی در دزفول با میزان برق مصرفی استانهای آذربایجان، کرمانشاه، کردستان و مازندران برابری می کند.

 

وی با بیان اینکه شهرستان دزفول بیشترین رشد مصرف برق در خوزستان را دارد، اضافه کرد: طی سال های ۹۶ و ۹۷ بیش از ۸ هزار اشتراک جدید برق به دزفول اضافه شده و در سال ۹۸ نیز تاکنون افزایش ۴۸۰ اشتراک جدید برق در دستور کار قرار دارد.

 

طیب طاهر، رشد زیر ساخت های برق دزفول را ضروری دانست و تصریح کرد: رشد اشتراک و مصرف برق دزفول در حالی است که زیرساخت های دزفول در این مدت توسعه چندانی نداشته است.

 

وی بر مدیریت مصرف برق در دزفول برای جلوگیری از قطعی های برق خارج از برنامه تاکید کرد و گفت: از شهروندان تقاضا می شود در ساعات اوج مصرف یعنی بین ساعت ۱۳ تا ۱۷ از وسایل پرمصرف استفاده نکنند.

 

مدیر شرکت توزیع برق دزفول، عنوان کرد: اگر شهروندان در بین ساعات اوج نصرف فقط از یک یخچال و یک کولر استفاده کنند و این موضوع را رعایت کنند بحران را پشت سر می گذاریم.

 

وی با انتقاد از برخی ادارات و دستگاه های دولتی به دلیل عدم رعایت مصرف برق نیز گفت: کاهش ساعات کاری ادارات به منظور صرفه جویی در نصرف برق است نه صرفا تعطیلی به دلیل گرما کما اینکه مشاهده شده برخی ادارات و دستگاه های دولتی پس از ساعات تعطیلی دستگاه های سرمایشی را خاموش نمی کنند.

 

طیب طاهر تاکید کرد: برابر قانون با ادارات و دستگاه های دولتی که پس از ساعات تعطیلی نسبت به خاموش کردن وسایل برقی اقدام نمی کنند برخورد شده و برق آنها قطع می شود.

 

 وی همچنین با اشاره به شرایط خاص بیمارستان‌ها، اورژانس و اتاق های عمل، ابراز کرد: این مراکز باید به دیزل ژنراتور و برق اضطراری  مجهز شوند تا در هنگام قطع غیر برنامه ریزی شده با مشکل مواجه نشوند.

 

وی در خصوص قطع برق شهرکهای صنعتی نیز گفت: ۱۰ درصد مصرف برق دزفول مربوط به صنایع است که لازم است کارخانه‌ها زمان استفاده از برق را به جای زمان پیک مصرف به زمان دیگری موکول کنند تا دچار مشکل نشوند.

 

مدیر توزیع برق دزفول، افزود: قطع مکرر برق موجب آسیب به صنایع می شود بنابراین ضروری است شهروندان با صرفه جویی مانع قطع برق شهرک های صنعتی شوند.

 

پایان پیام/589

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس نماز جمعه خطبه نماز جمعه مسجد خبرگزاری شبستان خطبه های نماز جمعه بیرجند وهابیت اردبیل مقاومت برق دزفول طیب طاهر شهرستان دزفول دزفول ستاد بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۵۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت میدانی رئیس قوه قضاییه در بازدید از بندر شهید رجایی

 

خبر بروز رسانی می شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در دومین بازدید خود از این بندر گفت: وضعیت گمرک شهید رجایی نسبت به اسفند ۱۴۰۰ بسیار بهتر و مطلوب‌تر شده است، اما هنوز نواقص و ناهماهنگی‌هایی در این گمرک بین دستگاه‌های مسئول وجود دارد که باید هرچه سریعتر نسبت به رفع آنها اقدام شود.
وی در بازدید از بخش نگهداری بیش از ۹۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی که ترخیص نشده است، افزود: اگر علت اصلی عدم ثبت سفارش و عدم ترخیص کالا‌ها و اقلامی که پنج سال از تولید آنها می‌گذرد، حمایت از تولید داخل است، بنابراین متروکه اعلام کردن آنها و سپس به فروش رساندنشان در بازار نیز، نقض غرض است و در نهایت با این روش هم اثر خود را در بازار می‌گذارد.
رئیس دستگاه قضا گفت: این ماشین آلات از طریق ورود مستقیم به بازار یا از طریق فروش در قالب اموال تملیکی در بازار عرضه می‌شود.
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای افزود: این ماشین‌آلات راهداری، طبق اعلام وزارت راه، در زمره نیاز راهسازی کشور است پس ضرورت دارد این مسئله را با هماهنگی بین‌دستگاهی رفع کنیم و چنانچه برداشت متفاوت از قانون وجود دارد، به یک اشتراک نظر در فهم از قانون برسیم و در صورت نقص قانون در این زمینه نیز، نسبت به اصلاح قانون اهتمام بورزیم.
وی گفت: با همکاری سایر قوا نسبت به اصلاح رویه‌ها اقداماتی را ترتیب دهیم تا شاهد معطل ماندن کالا‌هایی که نیاز کشور است و برای آنها ارز تخصیص داده شده، در گمرکات نباشیم.
رئیس قوه قضاییه افزود: بدون تردید با ایجاد سامانه واحد میان گمرکات، بنادر و سازمان اموال تملیکی و اتصال این سامانه به سامانه جامع تجارت از بسیاری از این نواقص و ناهماهنگی‌ها که سبب عدم ترخیص کالا‌ها می‌شود، جلوگیری به عمل می‌آید مسئولان امر، هر چه سریعتر نسبت به راه‌اندازی کامل و تکمیل چنین سامانه‌ای، تدابیر لازم را اتخاذ کنند.
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای گفت: اینکه بخش حقوقی گمرک در سال ۱۴۰۰ یک نوع بخشنامه ناظر بر ثبت سفارش و ترخیص کالا‌ها صادر می‌کند و در سال ۱۴۰۲ بخشنامه دیگری را در این خصوص ابلاغ می‌کند که با بخشنامه پیشین متفاوت است، خودش از عواملی است که سبب معطلی کالا‌ها و متروک اعلام شدن آنها می‌شود در این زمینه بخش حقوقی گمرک باید به یک وحدت و انسجام رویه دست یابد.
وی افزود: من فعلاً در این بازدید به دنبال آن نیستم که ببینم کدام فرد یا دستگاه کوتاهی کرده است.
رئیس قوه قضاییه همچنین از مخازن اِشغال شده توسط ۴۴ هزار تن روغنِ غیر قابل مصرف بازدید کرد.

 

بیشتر بخوانید:بازدید رئیس قوه قضائیه از نمایشگاه دستاورد‌های نیروی دریایی سپاه در بندرعباس


رئیس دستگاه قضا خطاب به نماینده شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی، بعنوان وارد کننده محموله ۴۴ هزار تنی روغن خوراکی گفت: چرا باید چنین محموله‌ای که نیاز کشور است با تخصیص ارزِ قابل توجهی، وارد کشور شود و سه سال در کشاکش میان دستگاه‌های مسئول بماند و در آخر اعلام شود که این محموله روغن، قابلیت مصرف خوراکی را ندارد و حتی استفاده از آنها برای مصرف طیور نیز می‌تواند واجد آسیب باشد؟! آیا نمی‌شد دو وزارتخانه «جهاد کشاورزی» و «بهداشت» فرآیند آزمایش و نمونه‌برداری از این محموله را سریع‌تر انجام دهند که بالغ بر سه سال، انبار‌ها بواسطه این روغن‌ها که قابلیت مصرف ندارند، اِشغال نشوند؟
بازرسی که شما بعنوان واردکننده، در کشور مبدأ واردات این روغن‌ها تعیین کرده بودید، چرا در همان موعد بارگیری و فروش، غیر قابل مصرف بودن آنها را اعلام نکرد؟ / باید توجه شود که علاوه بر تخصیص ارز برای واردات و نگهداری چنین محموله‌هایی، حتی مرجوع کردن و امحای آنها نیز برای کشور و بیت‌المال هزینه‌زاست.
رئیس قوه قضاییه گفت: امروز هدف اصلی‌ام از این بازدید، آن است که با همکاری سایر دستگاه‌ها به یک تدبیر برسیم تا دیگر شاهد چنین امری نباشیم که محموله‌ای مورد نیاز کشور با صرف ارز ترجیحیِ قابل‌توجه، وارد کشور شود و بعد از سه سال که انبار‌ها را اِشغال کرده، تازه به این نتیجه برسیم که چنین محموله‌ای اصلاً از همان ابتدا که وارد شد هم غیرقابل مصرف بود!
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای افزود: تصویر امروز انبار‌های اموال تملیکی حقیقتا با گذشته قابل مقایسه نیست و با تلاش صورت گرفته امروز وضعیت خیلی خوب است.
وی گفت: گزارش‌ها نشان می‌دهد در دیگر انبار‌ها نیز وضعیت خوب است و مشکلات گذشته تا حد بسیاری حل شده است.

دیگر خبرها

  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۴ اردیبهشت
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضاییه در بازدید از بندر شهید رجایی
  • سکه ۲۰۰ هزار تومان گران شد
  • «حسینیه» رکورددار بیشترین میزان بارش در خوزستان
  • «حسینیه» رکورددار بیشترین میزان بارندگی در خوزستان
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۳ اردیبهشت؛ سکه ۲۰۰ هزار تومان گران شد
  • افزایش بیش از ۸۵۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور
  • افزایش حجم تجارت خارجی ایران نسبت به سال گذشته
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی/عرضه برق در بورس