Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه القدس العربی نوشت که پاسخ موشکی ارتش یمن به ائتلاف سعودی و هدف قرار دادن فرودگاه ابها، تلاش‌های سعودی‌ها در اجلاس‌های مکه را بی‌اثر گذاشت.به گزارش بلاغ، روزنامه القدس العربی چاپ لندن در گزارشی با اشاره به پاسخ موشکی ارتش یمن به حملات چند ساله‌ی ائتلاف سعودی و اماراتی علیه این کشور، نوشت که این حمله تمام نقشه‌های سران سعودی را بر باد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این گزارش به ادعاهای «ترکی المالکی»، رئیس ائتلاف مذکور در مورد حمله موشکی ارتش یمن به فرودگاه ابها اشاره شده است که وی به وقوع این حمله اذعان کرده و مدعی شده است که این حمله «به صورت هدفمند» غیرنظامیان را هدف قرار داد و دلیلی است بر این که انصار الله یمن سلاح‌های منحصر به فرد جدید از ایران دریافت کرده‌ و تهران همچنان به «تروریسم فرامرزی» خود ادامه می‌دهد.

القدس العربی نوشت که «حمله موشکی» یمن به فرودگاه سعودی ابها بعد از دو حمله اخیر به منافع عربستان (حمله به نفتکش‌های سعودی در بندر فجیره امارات و حمله پهپادی یمن به خط انتقال نفت سعودی در مرکز عربستان) تشدید تنشی است از سوی یمن.

بر اساس این گزارش، عربستان سعودی بعد از این دو حمله، همه توان دیپلماسی خود را به کار گرفت و سه اجلاس در سی‌ام و سی و یکم ماه مه (نهم و دهم خرداد) به میزبانی شهر مکه مکرمه در سطح سران شورای همکاری خلیج فارس، اتحادیه عرب و همکاری اسلامی برگزار کرد.

در اجلاس اول خواست با «مداخلات ایران» در منطقه مقابله کند. در اجلاس دوم هم می‌خواست اجماعی علیه حمله به چهار نفتکش‌ در الفجیره به دست بیاورد.

القدس العربی می‌نویسد به رغم موفقیت عربستان سعوی در برگزاری سه اجلاس مذکور ولی دیری نپایید که شکاف‌ها در این اجلاس از قطر شروع شد. این کشور احتیاط‌های خود در مورد بیانیه‌های پایانی سه اجلاس را اعلام کرد و تحفظ‌های دیگر هم از سوی عمان، لبنان و عراق شروع شد.

در اجلاس سازمان همکاری اسلامی نیز ایران به عنوان عضو این سازمان در سطح پایینی شرکت کرد و ترکیه هم اعلام کرد که اردوغان در این نشست شرکت نمی‌کند.

القدس العربی در ادامه این گزارش می‌نویسد که به رغم تحریم‌های جدید وزارت خزانه‌داری آمریکا علیه ایران، شدت «لحن جنگ» کاهش یافته و جای آن را «میانجی‌گری‌ها» پر کرده است. محمد جواد ظریف با همتای آلمانی خود دیدار می‌کند و «آبه شینزو»، نخست‌وزیر ژاپن به تهران می‌رود.

این روزنامه در پایان نوشت: «طبیعتا نتیجه‌ای که از موارد فوق می‌توان گرفت این است که حمله به فرودگاه ابها اجلاس‌های سه‌گانه‌ای که ریاض برای آن سنگ تمام گذاشته بود، به باد رفت».

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۶۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است

به گزارش خبرآنلاین، عربستان سال‌هاست از جنگنده‌های «اف-۱۵ ایگل» استفاده می‌کند و در گذشته نیز نسخه‌های پیشرفته‌ای از این جنگنده را خریداری کرده است. با این حال، بوئینگ در حالی به دنبال فروش این جنگنده‌های اف-۱۵ به عربستان است که رقبای اروپایی بوئینگ هم سعی دارند به ریاض جنگنده بفروشند، از جمله جنگنده‌های «داسو رافال» و «یوروفایتر تایفون».

در همین حال بوئینگ اخیرا جنگنده‌های «اف-۱۵ ای.ایکس» را به لهستان پیشنهاد کرده و رژیم صهیونیستی هم خواستار دریافت نسخه سفارشی خود شده است.

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه آمریکا همچنین با فروش این جنگنده‌ها به اندونزی هم موافقت کرده است.

هم‌زمان منابع عبری گزارش کرده‌اند عربستان سعودی نگران دو قابلیت اصلی در هواپیماهای اف-۱۵ کنونی خود است و این دو نکته قابلیت حمل سلاح و کار مداوم برای مدت طولانی است که این دو مورد در نسخه جدید اف ۱۵ ارتقا یافته است.

نیروی هوایی عربستان در حال حاضر دارای ۸۴ جنگنده F-۱۵ SA و همچنین ۶۸ جنگنده F-۱۵ s است.

آمریکا از چند ماه گذشته درصدد پیش بردن یک توافق امنیتی با عربستان سعودی است تا از طریق آن به عادی سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو دست یابد.

دولت بایدن پیش از ۷ اکتبر به سمت توافقی برای عربستان سعودی برای سازش با تل‌آویو پیش می‌رفت که منجر به موافقت واشنگتن با یک پیمان دفاعی با ریاض و حمایت از برنامه هسته‌ای غیرنظامی آن در ازای امتیاز دادن رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌ها می‌شد.

با این حال عملیات فلسطینی طوفان الاقصی و حمله تلافی‌جویانه صهیونیست‌ها به غزه این روند را تغییر داد، اما ایالات متحده و عربستان سعودی به بحث در مورد توافق احتمالی به‌عنوان بخشی از برنامه‌های گسترده‌تر پس از جنگ ادامه دادند.

اما عربستان سعودی به صراحت اعلام کرده است که پس از هفتم اکتبر، رژیم صهیونیستی را ملزم به دادن امتیازات مهم‌تری به فلسطینی‌ها می‌کند و تاکید دارد که باید شاهد «گام‌های برگشت‌ناپذیر» به سوی تشکیل کشور فلسطین باشد.

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903142

دیگر خبرها

  • الهلال و النصر دست نیافتنی می‌شوند
  • ماجرای یک مناسبت جدید و مهم در تقویم عربستان
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • دیدار امیرعبداللهیان با وزرای خارجه مصر و عربستان
  • دیدار امیرعبداللهیان و فیصل‌ بن‌ فرحان در گامبیا
  • دیدار امیرعبداللهیان و فیصل‌بن‌فرحان در گامبیا
  • دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان در گامبیا
  • وزرای خارجه ایران و عربستان دیدار کردند
  • امیرعبداللهیان و فیصل بن فرحان با یکدیگر دیدار کردند